- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.021
canım evet bugün ilgilenmeye çalışacağım o işle biraz rahatlatacak bişeyler bulsam yine iyi yoksa sürekli çalışmaktan süpürgem bozulacakkafamçokkarıştı.Yazgıcım bir tane çocuk gelişim kitabı var bende kolik olan bebeklere mutlaka o bahsedilen su sesi elektrik süpürgesi sesleri filan dinletin diolar.. google kolik bebek cd si filan yaz e bebek.com da sanırım var..Ne biliyim belki işe yara diye öneriyim dedimmm
valla ne yapacağımı şaşırdım artık sorma gitsin.maddi problemler tabii sonraki şey ama sinirlerim okadar bozulduki takıyor insan işte.bugün yine doktor kontrolümüz var.bir gidelim ona şikayet edip deşarj olacağım:umursamaz:
cnm bu çocuklardan nedir çektiğimiz bizim bücür 2.20den beri uyanık uğraşıyorum delireceğim kocam yine yok tuwalete gitmem lazım offffff
ağlicam bnde şimdi senin gibisenağlama bu sıkıntıda bide maddi sorunları dert etme canım zaten derdimiz başımızı aşmışboshayallersmile
yine gece ayaktaydık ebru.yine kriz geçirir gibi ağladı.emmek istiyor emziriyorum bu sefer kusuyor.susmayınca susmuyor.rezeneyi biberonla vereyim dedim onuda almadı çay kaşığına devam gibi görünüyor.eşim sağolsun çok yardım ediyor bebeklede ilgili diğer işlerlede ama tabii yapabileceği biryere kadar.yazgı cım şu 3 aya kadar hepsi gececek..cennet annenin ayakları altında diye boşa dememişler şimdi anladım..ama eşin yardımcı oluyomu sana..ben gece yatıorum bazen eşim mamasını yediriyo gerci sen emdiriosun..gazını falan cıkarıyo uyutuyo..küçük ayak işlerine bile yardımcı olsa rahatlarsın..sıcak su torbası koy ayaklarına cok temas ettirmeden..humana nın rezene cayını aldım bebekler için humana yı dene bence ..1 haftadır maşallah rahatız..hem uyuyoruz hem gazımız da yok..
hastaneye gittiğimde açılmam iki buçuk üç cm idi...
4 saat sonra üç buçuk cm oldu..
öyle işte :gitme:
benim oğlanında sancıları başladı gece gündüz farketmiyor
kısa kısa aralarla uyanıp emmek istiyor sürekli
sonra da fazla geliyor çıkarıyor
birbirimize alışmaya çalışıyoruz olumunekankayizsmile
metrhaba canlar ve melekleri,biz artık kocccama olduk çok şükür,bıgün çıkardık kırkımızı akşamda gezmeye gideceğiz,önce akşamüstü bi çıkcaz sonra akşam gezmesine yarında sahile gidicez,Allah sizlere de nasip etsin inşallah
off ben bide kendi açıklmama yawaş diodum saatte 1 cm açıldımsenağlama demek sizinde huysuzluklar başlıyo biz dün gece tam bi nöbetçiydik 6da uyudu welet 4 saat tuttu beni delireceğim sandım bi aramafoldumben 11e kadar uyudum
şimdi annem bizde tek göğsümü sağdım 100ml çıktıhihoyyyt birazdan diğerinide sağacağım we pazara tanıtıma gidiyorum kızlar dükkan yetmedi şimdi dış açılıma başlıyorum bu günden itibaren perşembe we ctesi günleri pazardayımguclubacismile 2tanede tanıtımcı kadın tuttu kocam paraya kıyıp onlar tanıtacak bende yanlarında duracağımyerimseniben dükkanı satmaktan yine caydı ben dedim kocam dengesiz die al işte neyse hayırlısı olsun şurda 2.buçuk ay sonra kampanya bitiyo rahatım nasılsa şimdi değilse en fazla 5 ayım war bu dükkanda satacağız nasılsa hiç değilse biraz birikimimz daha olur:lepi: artık dükkanımla barıık olacğım ekmeğimiz burası bizimsırnaşık şeynaniknanik
metrhaba canlar ve melekleri,biz artık kocccama olduk çok şükür,bıgün çıkardık kırkımızı akşamda gezmeye gideceğiz,önce akşamüstü bi çıkcaz sonra akşam gezmesine yarında sahile gidicez,Allah sizlere de nasip etsin inşallah
meraba kızlar,biz bugün 13 günlük olduk..
fazla giremiyorum ama sizleri takip ediyorum girdiyimde yazmaya zamanım kalmıyo ozamanda çıkıyorum:))bugün oğlumla eczaneye gittik göbegi patlak olmuş biraz tekerlek gibi yaptı sargı bezini sardı sagolsun,şimdi uyuyo geceleri çok huzursuzuz ,uyumuyo hep göğsümde uyuyo bende uyuyup kalıyorum bi uyanıyomki agzından çıkmış süt boşa gidiyo..:)[/QUne güzel ama öyle uyuması çok hoşuma gidiyorum benim ama dayanmıyorum sonra geceleri en iyisi mama yapta ver iyice doymuş olunca çok güzel uyuyorlar ....OTE]
pancupen ne güzel bebişinin gazına çözüm bulmuşsun.biz de bu günlerde iyiyiz nurse harvey biraz olsun rahatlatıyo.ama bizim kız gündüz deliksiz uyuyo acıkınca uyanıyo ve tekrar uyuyo gece de nöbet tutturuyo bize...ne yapsam gündüz uyandıramıyorum bayılıp gidiyo resmen....
kiloları da vermişsin ne güzel.benim 5 kilom var bakalım ne zaman gidecek...
canım şimdilik öyle bi çözüm ama senin dediğin şurubu bende almak istiyorum biraz daha büyüsün kızım 17 günlüğüz hemen ilaca alıştırmakta istemiyorum şurup filan ....
Sağlık ocağından verdikleri monovit D kullanıyoruz sadece....
ne güzel ama öyle uyuması çok hoşuma gidiyorum benim ama dayanmıyorum sonra geceleri en iyisi mama yapta ver iyice doymuş olunca çok güzel uyuyorlar ....
mamayada alıştırmak istemiyorum cnm,dr bol bol emzir dedi sarlıgıda gider dedi..
ama bir ben dayanabilsem uykusuzluga gecelerim gündüzüme karıştı resmen..
kızlar biz kırkımızı 2 gün erken çıkarıyoruz hazırlandık bursaya gidiyoruz dayımlara 10-15 gün kalıcaz evden uzaklaşmak bana iyi gelicek oralar kalabalıktır rahat rahat int. giremeyebilirim ama girdiğim zaman mutlaka buraya uğrayacağım hepiniz kendinize iyi bakın tabiii bebişlerinizede öpüyorum sizi :)
hadi gözünaydın kırkınız da doldu maşallah..benim daha 16 günüm var ama kırkından önce mevlid okutmayı düşünüorum inşallah..metrhaba canlar ve melekleri,biz artık kocccama olduk çok şükür,bıgün çıkardık kırkımızı akşamda gezmeye gideceğiz,önce akşamüstü bi çıkcaz sonra akşam gezmesine yarında sahile gidicez,Allah sizlere de nasip etsin inşallah
bu gaz nöbetleri cok sinir bozucu biliorum..su emzige alıştrmak istemiosun ama nası rahatlıycaksın biliomusun kolikli bebekler için biçok yöntem okudum bu da bunlardan biri..en azından emzigi anne memesi sanıp sakinleşiyo..uykuya daha cabuk dalıyo..gerildigin an eşine ver bebegini cünki annenin gerginligini hissedip daha cok aglarlarmış..canım evet bugün ilgilenmeye çalışacağım o işle biraz rahatlatacak bişeyler bulsam yine iyi yoksa sürekli çalışmaktan süpürgem bozulacakkafamçokkarıştı.
valla ne yapacağımı şaşırdım artık sorma gitsin.maddi problemler tabii sonraki şey ama sinirlerim okadar bozulduki takıyor insan işte.bugün yine doktor kontrolümüz var.bir gidelim ona şikayet edip deşarj olacağım:umursamaz:
yine gece ayaktaydık ebru.yine kriz geçirir gibi ağladı.emmek istiyor emziriyorum bu sefer kusuyor.susmayınca susmuyor.rezeneyi biberonla vereyim dedim onuda almadı çay kaşığına devam gibi görünüyor.eşim sağolsun çok yardım ediyor bebeklede ilgili diğer işlerlede ama tabii yapabileceği biryere kadar.
maşallah pancu bebeginede sanada..bendede humana dan sonra gaz problemi azaldı ben bebege veriorum tabi kekik kimyon karışımı..merhaba anneler nasılsınız?
biliyorum hepiniz ve hepimiz huzursuzus bebeklerimiz yüzünden gaz problemi,uyku problemi ama 3-4 ayda düzelecek inşallah bunlar anne ne yerse bebekte maalesef gaz yapıyor o yüzden yediklerimize dikkat etmekte fayda var....
Hilalimin gaz problemini şimdilik çözdüm kekik suyu veriyorum 1 çay kaşığı ama birazda ılık su koyarak evdeki kekikler 1 yemek kaşığı kaynattım ve çıkan suyundan bir çay kaşığı alıp birazda ılık su koyuyorum ve 1 çay kaşığı veriyorum hem alttan hemde üstten iyi gaz çıkarıyor ve uyuması da güzel kızımın (41 kere maşallah diyeyimde)
Uyku probleminde de bir sorun yok sütüm dışında takviye olarak mama yapıyorum 60 cc günde 2-3 defa veriyorum mamadan...Geceleri rahat uyuyor 2-3 gibi emziriyorum saat 7 ye kadar rahat uyuyor hemde kakasınıda rahat yapıyor....
Uyku problemim yok gündüzleri uyurken bende onunla beraber 1-2 saat uyuyorum bazen beraber uyuyoruz göğsümde uyumaya bayılıyor yawrum.....
Sezeryan yerim geçti çok şükür bol su içiyorum ve sütümü ihmal etmemeye çalışıyorum yine ve Humana nın çayınıda içiyorum hoşafda içiyorum
Göbeğim çok az kaldı ama eski kiloma dönüyorum ayak şişliğimde geçti sadece ayak bileklerim ağrıyor gece yatmadan masaj yapıyorum iyi geliyor.....
hepinize ayrı ayrı yazmak isterim geçmişi fazla okuyamadım ama
takip ediyorum sizleri yine de
kız eftel bebegin emerken uyuma sakın amannn!!!meraba kızlar,biz bugün 13 günlük olduk..
fazla giremiyorum ama sizleri takip ediyorum girdiyimde yazmaya zamanım kalmıyo ozamanda çıkıyorum:))bugün oğlumla eczaneye gittik göbegi patlak olmuş biraz tekerlek gibi yaptı sargı bezini sardı sagolsun,şimdi uyuyo geceleri çok huzursuzuz ,uyumuyo hep göğsümde uyuyo bende uyuyup kalıyorum bi uyanıyomki agzından çıkmış süt boşa gidiyo..:)
bende yarı kırk yaptım ikimissssde cıbı cıbı yaptık..kırkında da belki kırkını beklemeden mevlid okutucam yine anne ve bebek güselce yıkanacak..öyle biliorum..Herkes iyi ne güzel. Kırklar da çıkmaya başladı :)
Hayırlı olsun asinaz...
Kızlar ne yapıyorsunuz bu kırk için? Annem gelecek sanırım ama bi öğreneyim önceden? Bi banyo yapmak yeterli mi? Biz yarı kırk yapmıştık gerçi :)))
Ben artık iki göğsümü de emziriyorum, hiç huzursuzluğu kalmadı çok şükür. Sabah 9'dan beri bizimle oturup tv izledi, konuştu... :) Gülemesine bayılıyoruz ama, kocaman açıyor ağzını. Maaşallah yavruma. Ne güzel bir şeymiş şu anneliki Rabb'im yavrularımızı bize bağışlasın...
Mavi düşler, siz de çıkıyormuşsunuz gezmeye, hayırlı olsun sizin kırk da...
Dünürüm dilini ısır, ne düzenli kızın var öyle, maaşallah Hilal bebeğe...
Benimki yara hala, tam alamıyor ağzına minik ağzı ve diliyle. :)) emzirmeden önce ve sonra sütümü sürüyorum ben de. Emzirmeden sonra da (ama her seferinde olmuyor) lansinoh sürüyorum. Dışarıda tutuyorum ben de biraz. Bir de sütyeniminin içine küçük mendiller koydum. Ped aldım bir sürü ama nemli tutuyor ve yara iyileşmiyor.
Emmeye başladığı ilk birkaç saniye gözlerimden yaş geliyor resmen ama sonra uyuşuyor sanırım alışıyoruz. Aman emsin de ne olursa olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?