- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.041
Hasretçiğim saol canım valla şuan ki kararlılığım ile hele bi gelsinde sancım okadar acıya katlanacak cesareti kendimde buluyorum çok enercik hissediyom kendimi o yüzden :))) yeterki sancı gelsin diyorummmm..ama günü geçmişlerde suni sancı pek sökmüyomuş canımmmm senin önerdiğin diğer bi yöntem vardı denesem mi acepppp kocişten destek mi alsammm :kedi:yazgı cım şu 3 aya kadar hepsi gececek..cennet annenin ayakları altında diye boşa dememişler şimdi anladım..ama eşin yardımcı oluyomu sana..ben gece yatıorum bazen eşim mamasını yediriyo gerci sen emdiriosun..gazını falan cıkarıyo uyutuyo..küçük ayak işlerine bile yardımcı olsa rahatlarsın..sıcak su torbası koy ayaklarına cok temas ettirmeden..humana nın rezene cayını aldım bebekler için humana yı dene bence ..1 haftadır maşallah rahatız..hem uyuyoruz hem gazımız da yok..
bi tanışımız sırf bu gaz yüzünden arabaya alıştrdı bebeklerini şimdide arabadan inmek istemio yavrucak ..şimdiyse arabaya gaz yettiremiyo baba..[/B][/B]
cnm sende doğurursun zor bişi değil sonuçta hiç bir acı sürmüyo yani geçiyo bitiyo 3,4 saatte ağrı acı çek değmezmi sence:1rolleyes: hijyenimden bekliyodum kesin normal doğurur die ama daha 2.saatte kendi istemiş sezaryen yapın die bak sanada sölüyorum o an sezaryene bi kurtuluş gibi bakıosun hemen kabul ediosun yada sen istiyosun ben de yalwardım sezaryen yapın die doktor dedi ne diosun 6cm olmuşsun az kaldı dayan falan iyikid e yapmamışlar çok pişman olurdumsenağlama o yüzden önceden temb,ihle doktorunuda yanındakileride o can hawliyle sezaryen istersem yapmayın de sonra çok pişman olurum de.. doktorunada söyle lütfen çok çok gerekmedikçe benim isteğimle falan almayın sezaryene normal doğumu yaşamak istiyorum die söle öncedensüprizzzzz
aynen bnde öle diorum cnm 41+0ı beklesin suni sancı için de inşallah normal sancısı gelirde gerek kalmaz suniyede normalini yaşaması daha iyi olur bence
dewam et yılma wer atarken elini hafiften emziğin üstünde tut bir iki itiyo diliyle sonra alışıyo ata ata kabullenio 1 haftayı bulur alışması ama sonrası iyi oluyo en azından ağlarken sesini kesiyo geçici süreyerimseniben
Saol canım benim dualarınız esirgemeyin..merhaba kızlar nasılsınız biz malum sizler gibi gazla uğraşıyoruz sabahtan beri uyumadı emzikle uyumasıı istemiyodum çok sıkışınca veriyodum biraz rezene verdim 10cc artı emzik karnının üstüne yatırdım şimdi uyudu galiba normalde her öğlen deliksiz 3 saat uyur bugün huzursuz çok.
ÖZNUR(OCD) dün doğum gününmüş mutlu yıllar canım.
beknur ve taburcu umarım sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz bebeklerinize sabır kızlar normal veya sezeryan sağlıklı olsunda boşverin.
üff hala uyumamış sıpaya neyapcam bilmiyorum kızımda benden koptu iyice ilgilenemiyorum fazla annemler ilgileniyo şu 40 mız bir geçse bir dakka durmıycam evde. benimkide sürekli meme istiyo illa memede dalıcak şuan emzik var ağzında dalmadı bir türlü.
Hayırlısı olsun canım eşinle aranızın ii olduğuna çok sevindim, dükkanı satılmasını istemiyodun ya sonradan Allah gönlüne göre vermiş sanırımoff ben bide kendi açıklmama yawaş diodum saatte 1 cm açıldımsenağlama demek sizinde huysuzluklar başlıyo biz dün gece tam bi nöbetçiydik 6da uyudu welet 4 saat tuttu beni delireceğim sandım bi aramafoldumben 11e kadar uyudum
şimdi annem bizde tek göğsümü sağdım 100ml çıktıhihoyyyt birazdan diğerinide sağacağım we pazara tanıtıma gidiyorum kızlar dükkan yetmedi şimdi dış açılıma başlıyorum bu günden itibaren perşembe we ctesi günleri pazardayımguclubacismile 2tanede tanıtımcı kadın tuttu kocam paraya kıyıp onlar tanıtacak bende yanlarında duracağımyerimseniben dükkanı satmaktan yine caydı ben dedim kocam dengesiz die al işte neyse hayırlısı olsun şurda 2.buçuk ay sonra kampanya bitiyo rahatım nasılsa şimdi değilse en fazla 5 ayım war bu dükkanda satacağız nasılsa hiç değilse biraz birikimimz daha olur:lepi: artık dükkanımla barıık olacğım ekmeğimiz burası bizimsırnaşık şeynaniknanik
Canım maşşallah sana 41 kere yoluna girmeye başlamış herşey...Darısı başıma hele ben bir doğurayım damerhaba anneler nasılsınız?
biliyorum hepiniz ve hepimiz huzursuzus bebeklerimiz yüzünden gaz problemi,uyku problemi ama 3-4 ayda düzelecek inşallah bunlar anne ne yerse bebekte maalesef gaz yapıyor o yüzden yediklerimize dikkat etmekte fayda var....
Hilalimin gaz problemini şimdilik çözdüm kekik suyu veriyorum 1 çay kaşığı ama birazda ılık su koyarak evdeki kekikler 1 yemek kaşığı kaynattım ve çıkan suyundan bir çay kaşığı alıp birazda ılık su koyuyorum ve 1 çay kaşığı veriyorum hem alttan hemde üstten iyi gaz çıkarıyor ve uyuması da güzel kızımın (41 kere maşallah diyeyimde)
Uyku probleminde de bir sorun yok sütüm dışında takviye olarak mama yapıyorum 60 cc günde 2-3 defa veriyorum mamadan...Geceleri rahat uyuyor 2-3 gibi emziriyorum saat 7 ye kadar rahat uyuyor hemde kakasınıda rahat yapıyor....
Uyku problemim yok gündüzleri uyurken bende onunla beraber 1-2 saat uyuyorum bazen beraber uyuyoruz göğsümde uyumaya bayılıyor yawrum.....
Sezeryan yerim geçti çok şükür bol su içiyorum ve sütümü ihmal etmemeye çalışıyorum yine ve Humana nın çayınıda içiyorum hoşafda içiyorum
Göbeğim çok az kaldı ama eski kiloma dönüyorum ayak şişliğimde geçti sadece ayak bileklerim ağrıyor gece yatmadan masaj yapıyorum iyi geliyor.....
hepinize ayrı ayrı yazmak isterim geçmişi fazla okuyamadım ama
takip ediyorum sizleri yine de
Göğüsler büyük de bir işe yaramadı. :)) Çok şükür emiyor sıpa, yoksa ortadan kaldıracaktım onları. Daha sık ve çok emzirmeye başladım sütüm de arttı. Büyük olması pek de bir marifet değilmiş yani... bayanssulusmile:içelim:
az kaldı Beknur sabret sende kavuşacaksın bebeğine sağlıklı olsunda bende 40+3 de geldi kızım sancım olmadan hiç bisey yoktu ödemim olmasaydı sağ bacağım kasılma olmasaydı walla normal doğum için bekleyecektim ben ama normal doğumda kasılırsam diye çok korktum ve sancılarım aynen 40-60 açılma filan da yok 42 haftaya kadar beklerdim herhalde...Olsun kızım sağlıklı yaa başka bisey demiyorum ama sezeryanda öyle korkulacak biseyde değil yanii
kıslar acil cvp ewde soba kullanıorum..bu sattten sonra kızımı banyo yaptrsam işitrmü sizce gec mioldu??bi de yalnızım ama yıkayabilirim diye düşünuyorum
Kızlar merhaba ben halaaa hamileyimkaydirigubbakcemile2...
DOktorum dün diyor ki siz zaten kızınız doğar doğmaz okula götürüp kayıt yaptırcaksınız diyor
Annemde dalga geçiyor sen manda sütümü içtin de bu kız gelmedi diyeee (Mandaların hamilellik süresi 12 aymış yaa rivayete göre hamile bir bayan manda sütü yada manda ile ilgili herhangi süt ürünü yer içerse onun gibi geç doğururmuşşşPPPP valla bilmiyorumda manda kaymağı yemiştim birkaç kezzz :)
Haber alamadım ama sanırım taburcu dün yapmıştır doğumu...Çünkü dün sabaha kadar bekleticekler sonra sezeryana alıcaklardı...Yani sizin anlıycağınız en son kapanışı ben yapıcaaammm 74. bebek benimki olucaaaakkkkaklinialirimsmile
bende bekleyenlerdenim canım 8 nisan son gün doğuramazsam alacaklar ve hala tık yok bende, bende manda ürünlerinden kullandım galiba bilmeden.sırnaşık şey
100mle 1 tepeleme tatlı kaşığı koy hepsini bi kerede içemez zaten 50 50 wer hepsini werme karnı dolar daha seni emmez hem.kızlar ben de milupanın rezene çayı var,kendim içiyorum.granül şeklinde.bebeğime de verebilir miyim acaba?ne kadar vereyim tek seferde?
Canım içerisi yeterli sıcaklıktaysa eğer hemen yıkarsın üşümez okadar da...Hem gece rahat uyur...Okuduğum kitaplarda gece uykusuna yatırmadan önce duş aldırın diyor...Bence zaten bebek gündüz yıkanmamsa daha ii olur sonra rahatlayıp tüm gün uyuyolar geceleri de cadı gibi bakınıolar sonra..Yeğnimden biliyorum
ben hep akşam yıkadım canım hiç gündüz yıkamadım tam tersi gündüz hasta olacağını düşünüyorum bi o odada bi bu odada falan gece hiç değilse yıkanıyo bir iki oyun oynayıp emip yatyo odadakıslar acil cvp ewde soba kullanıorum..bu sattten sonra kızımı banyo yaptrsam işitrmü sizce gec mioldu??bi de yalnızım ama yıkayabilirim diye düşünuyorum
bu gün yarın doğurursun canım hadi bakalım merdiwenlere we kocişine asıl sen en iyisikaydirigubbakcemile3Canım 42 haftaya kadar beklemek istiyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor...Dün tesadüf kadınlar kulübünde bir yazı okudum okumaz olaydım nerden geldi gözümün önüne belki sende okumuşundur buda benim hikayem diye bebeğini doğumuna 2 gün kala kaybetmiş onu okuyunca çok etkilendimm..Doktor herşey normal diyor gün aşırı nst ye giriyorum normal olduğu sürece bekleyelim diyor doktor ama şunu da demeden edemiyor şuan günü geçen her gebe bizim için risk taşıyor ve yakından takip edilmeli diyor..Hareketlerini kontrol et ağrın başlarsa evde bekleme hemen gel diyor..Bunlarda beni çok geriyor hareket etmese hemen panik oluyorum...
Dün gece ağrım oldu sevindim başlıyo galiba diye yine gitti sabah yine bi ağrı gidip geldi yine sevindim sonra sevincim gursağımda kaldı..
Heralde insanoğlunun sadece ve sadece ağrısı olduğunda sevineceği tek olay bu olsa gerek :)
ewet bana güwenerek yapıo zaten o herşeyi kızm ona göre ben süpermanim bana bişi olmaz wallahi ya satsında kurtulayım cidden inşallah satılır canım yaa walla bu gün çok yoruldum akşam dua edeceğimyaa canım senin bebeğin varken nasıl çıkacaksın dışarı yaa yazdıklarını okuyorumda eşine sinir olmamak elde değil sana mı güvendi bu dükkan için anlamış değilim nasıl durabilceksin ayakta yaa zaten kızın uykusuz geceler geçirtiyor sana birde çık dışarı tanıtım yap ne alaka yaaa....Satsada kurtulsan sende
walla ben bilmem sen sağabiliyorsun ve 100 cc kadar çıktığına göre işe yarıyor 17 gün oldu söyle dolu dolu akmadı sütüm sadece sulu ve bol gecende fışkırdı kızımın yüzüne sıkarken banyo ve gögüs masajı iyi geliyor diyorlar .....bende banyoda ılık suda masaj yapıyoırum
Geçen haberlerde görmüştüm adamın bir aşcı eşinin sütünden peynir yapmış Karısının Sütünden Peynir Yaptı
Bakımlıyız.Com - Karısının Sütünden Peynir Yaptı
New York’lu şefKarısının Sütünden Peynir Yaptı karısının sütünü kullanarak peynir yaptı.
Daniel Angerer’in aklına bu fikirKarısının Sütünden Peynir Yaptı sekiz hafta önceKarısının Sütünden Peynir Yaptı eşi doğum yaptıktan ve fazla sütünü dondurmaya başladıktan sonra gelmiş.
KarısındanKarısının Sütünden Peynir Yaptı kızı Arabella’nın ihtiyacı olandan fazla süt gelince Angerer de insan sütünün mutfakta kullanılıp kullanılamayacağına kafa yormaya başlamış.
İlk deneme olarak yaptığı karısının sütüyle yaptığı peyniriKarısının Sütünden Peynir Yaptı tadını beğenince sahibi olduğu New York’taki Klee Brasserie’nin mönüsüne almış.
Bu ‘özel’ peynirKarısının Sütünden Peynir Yaptı mönüde balkabağı çekirdeği ve üzümle yapılan peynirli bir tatlının ana malzemesi.
Angerer peyniri daha sonra porçini mantarı ve soğanla yaptığı başka bir yemekte de kullanmaya başlamış.
Süt geldikçe bu lezzetler olacak
AngererKarısının Sütünden Peynir Yaptı “Bir şef her lezzeti merak ederKarısının Sütünden Peynir Yaptı yeni tatlar peşinde koşar ve bu yeni tatlarla ortaya neler çıkarabileceğine bakar.
Eşimin sütü iki hafta beklettikten sonra çiğ sütten yapılmış peynir gibiydiKarısının Sütünden Peynir Yaptı içinde tüm tatlar vardı” diyor.
Angerer’e göre sonuçKarısının Sütünden Peynir Yaptı ‘Bu inanılmaz bir peynir!’ türü bir tepki verdiren bir durum yaratmamış.
Daha çok ‘İnsan sütü kullanılabilir mi?’ sorusunaKarısının Sütünden Peynir Yaptı “EvetKarısının Sütünden Peynir Yaptı kesinlikle kullanabilirsiniz!” yanıtını vermeyi sağlamış.
Yaratıcı ve meraklı şefKarısının Sütünden Peynir Yaptı “Bebeğimiz için ihtiyaç duyduğundan çok daha fazla süt vardı ve süt gelmeye devam edene kadar dileyen gelip bu lezzeti tadabilir” diyor.
DanielKarısının Sütünden Peynir Yaptı dileyenlere kendi evinde de anne sütüyle peynir denemeleri yapması için tarif veriyor.
100mle 1 tepeleme tatlı kaşığı koy hepsini bi kerede içemez zaten 50 50 wer hepsini werme karnı dolar daha seni emmez hem.
ben hep akşam yıkadım canım hiç gündüz yıkamadım tam tersi gündüz hasta olacağını düşünüyorum bi o odada bi bu odada falan gece hiç değilse yıkanıyo bir iki oyun oynayıp emip yatyo odada
bu gün yarın doğurursun canım hadi bakalım merdiwenlere we kocişine asıl sen en iyisikaydirigubbakcemile3
ewet bana güwenerek yapıo zaten o herşeyi kızm ona göre ben süpermanim bana bişi olmaz wallahi ya satsında kurtulayım cidden inşallah satılır canım yaa walla bu gün çok yoruldum akşam dua edeceğim
cnm sarılıgını ben söyledim dr a tahlil bile yapmadı bir haftalık bu kadarsa bundan sonra bişey olmaz dedi bol bol emzir dedi ama hala biraz var yüzünde kafamı karıştırdı,fazla verme zaten benim kız hem emiyor hemde mama da alıyor ama az yapıyorum zaten....Sarılığı kaç buarada...?bizim kızın düştü çok şükür...en son 7,81 doktorumuzda bundan sonra yükselmez dedi.Zaten kalmadı da sarılığı da
kız eftel bebegin emerken uyuma sakın amannn!!!
bende yarı kırk yaptım ikimissssde cıbı cıbı yaptık..kırkında da belki kırkını beklemeden mevlid okutucam yine anne ve bebek güselce yıkanacak..öyle biliorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?