2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüsler büyük de bir işe yaramadı. :)) Çok şükür emiyor sıpa, yoksa ortadan kaldıracaktım onları. Daha sık ve çok emzirmeye başladım sütüm de arttı. Büyük olması pek de bir marifet değilmiş yani... bayanssulusmile:içelim:

Hasretçiğim saol canım valla şuan ki kararlılığım ile hele bi gelsinde sancım okadar acıya katlanacak cesareti kendimde buluyorum çok enercik hissediyom kendimi o yüzden :))) yeterki sancı gelsin diyorummmm..ama günü geçmişlerde suni sancı pek sökmüyomuş canımmmm senin önerdiğin diğer bi yöntem vardı denesem mi acepppp kocişten destek mi alsammm :kedi:

Ebrucum doğru diyon valla bende aynı şeyi düşündüm daha şimdiden sinirlerim bozuldu bir de lohusalık döneminde napıcam onu düşünüyorum valla inşallah kimse bulaşmaz bana ama kayınvalidem hala okadar şeye rağmen ne olduğunu anlamadıysa dicem ki anne sinirlerim çok gergin stresteyim yalnız kalmaya ihtiyacım olduğu için kimseyi yanımda istemiyorum dicem (bgn eşime telefonfda Nurşah istemiyomu yoksa beni filan demişşşşteee) gelse benim stres olduğumu görse yine üstüne alınıp dicekki geldim surat yapıo dicekkkk :)[/QUOTE]

tabi canım..bak ben ilaç kullanıorum su anda biliosundur belki panik atak tedavisi için..ilk 5 gün bebegime eşimle ikimiz baktık hastanenin yorgunlugu uykusuzlugu derken bi gün sinir krizi gibi geldi bana hemen dr uma götürdüler beni ama yolda kendimde degildim..inanki hiçkimseyi yanımda istemedim..dr um hemen bi sakinleştirici hapla ewe gönderdi beni ..o dönemde eşime söyledim annenlere söyle kimseyi şu anda istemiorum kimse gelmesin dedim..onlarda sagolsun anlayışla karsıladılar ama eb ru ya nooldu diyede merak ediolardı..ama kimsenin beni güçsüz görmesini istemiodum kesinlikle biraz toparlanmak istedim bebegim için onun ihtiyacı vardı bana..lohusalık adı üzerinde..GECİCİ OLARAK VERECEGİMİZ RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ HERKESTEN ŞİMDİDEN ÖZÜR Dİ,LERİZaklinialirimsmile..kullanmak lazım lohusalıgımızı vallahi bak..normal zamanda bukadar kapris hoş karşılanmaz belki gerci kapris te degil..sadece yapmacık olamayız neysek oyuz..kimseyi idare edemem valla su dönemde yorgnluj uykusuzluk..amaaaaaaaann..:umursamaz:[/QUOTE]
Ebrucum biliyorum ilaç kullandığını canım senin işinde zor valla yaaa Allah kolaylık versin canım (Bak dua ettim hamilelerin duası kabul olur ben hala hamileyim çünkü)
Dediğin gibi bende kimsenin beni güçsüz görüp kendilerini teselli vermeleri için zorlamalarını istemiyorum...Kim ne düşünürse düşünsün kimseyi kırmıyım diye uğraşmaktan gına geldi bana...

Saol canım benim dualarınız esirgemeyin..
Hayırlısı olsun canım eşinle aranızın ii olduğuna çok sevindim, dükkanı satılmasını istemiyodun ya sonradan Allah gönlüne göre vermiş sanırım

Canım maşşallah sana 41 kere yoluna girmeye başlamış herşey...Darısı başıma hele ben bir doğurayım da

walla ben bilmem sen sağabiliyorsun ve 100 cc kadar çıktığına göre işe yarıyor 17 gün oldu söyle dolu dolu akmadı sütüm sadece sulu ve bol gecende fışkırdı kızımın yüzüne sıkarken banyo ve gögüs masajı iyi geliyor diyorlar .....bende banyoda ılık suda masaj yapıyoırum
Geçen haberlerde görmüştüm adamın bir aşcı eşinin sütünden peynir yapmış Karısının Sütünden Peynir Yaptı
Bakımlıyız.Com - Karısının Sütünden Peynir Yaptı
New York’lu şefKarısının Sütünden Peynir Yaptı karısının sütünü kullanarak peynir yaptı.
Daniel Angerer’in aklına bu fikirKarısının Sütünden Peynir Yaptı sekiz hafta önceKarısının Sütünden Peynir Yaptı eşi doğum yaptıktan ve fazla sütünü dondurmaya başladıktan sonra gelmiş.
KarısındanKarısının Sütünden Peynir Yaptı kızı Arabella’nın ihtiyacı olandan fazla süt gelince Angerer de insan sütünün mutfakta kullanılıp kullanılamayacağına kafa yormaya başlamış.

İlk deneme olarak yaptığı karısının sütüyle yaptığı peyniriKarısının Sütünden Peynir Yaptı tadını beğenince sahibi olduğu New York’taki Klee Brasserie’nin mönüsüne almış.
Bu ‘özel’ peynirKarısının Sütünden Peynir Yaptı mönüde balkabağı çekirdeği ve üzümle yapılan peynirli bir tatlının ana malzemesi.
Angerer peyniri daha sonra porçini mantarı ve soğanla yaptığı başka bir yemekte de kullanmaya başlamış.

Süt geldikçe bu lezzetler olacak

AngererKarısının Sütünden Peynir Yaptı “Bir şef her lezzeti merak ederKarısının Sütünden Peynir Yaptı yeni tatlar peşinde koşar ve bu yeni tatlarla ortaya neler çıkarabileceğine bakar.
Eşimin sütü iki hafta beklettikten sonra çiğ sütten yapılmış peynir gibiydiKarısının Sütünden Peynir Yaptı içinde tüm tatlar vardı” diyor.
Angerer’e göre sonuçKarısının Sütünden Peynir Yaptı ‘Bu inanılmaz bir peynir!’ türü bir tepki verdiren bir durum yaratmamış.
Daha çok ‘İnsan sütü kullanılabilir mi?’ sorusunaKarısının Sütünden Peynir Yaptı “EvetKarısının Sütünden Peynir Yaptı kesinlikle kullanabilirsiniz!” yanıtını vermeyi sağlamış.

Yaratıcı ve meraklı şefKarısının Sütünden Peynir Yaptı “Bebeğimiz için ihtiyaç duyduğundan çok daha fazla süt vardı ve süt gelmeye devam edene kadar dileyen gelip bu lezzeti tadabilir” diyor.
DanielKarısının Sütünden Peynir Yaptı dileyenlere kendi evinde de anne sütüyle peynir denemeleri yapması için tarif veriyor.

az kaldı Beknur sabret sende kavuşacaksın bebeğine sağlıklı olsunda bende 40+3 de geldi kızım sancım olmadan hiç bisey yoktu ödemim olmasaydı sağ bacağım kasılma olmasaydı walla normal doğum için bekleyecektim ben ama normal doğumda kasılırsam diye çok korktum ve sancılarım aynen 40-60 açılma filan da yok 42 haftaya kadar beklerdim herhalde...Olsun kızım sağlıklı yaa başka bisey demiyorum ama sezeryanda öyle korkulacak biseyde değil yanii

Kızlar merhaba ben halaaa hamileyimkaydirigubbakcemile2...
DOktorum dün diyor ki siz zaten kızınız doğar doğmaz okula götürüp kayıt yaptırcaksınız diyor
Annemde dalga geçiyor sen manda sütümü içtin de bu kız gelmedi diyeee (Mandaların hamilellik süresi 12 aymış yaa rivayete göre hamile bir bayan manda sütü yada manda ile ilgili herhangi süt ürünü yer içerse onun gibi geç doğururmuşşş PPPP valla bilmiyorumda manda kaymağı yemiştim birkaç kezzz :)

Haber alamadım ama sanırım taburcu dün yapmıştır doğumu...Çünkü dün sabaha kadar bekleticekler sonra sezeryana alıcaklardı...Yani sizin anlıycağınız en son kapanışı ben yapıcaaammm 74. bebek benimki olucaaaakkkkaklinialirimsmile

Canım 42 haftaya kadar beklemek istiyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor...Dün tesadüf kadınlar kulübünde bir yazı okudum okumaz olaydım nerden geldi gözümün önüne belki sende okumuşundur buda benim hikayem diye bebeğini doğumuna 2 gün kala kaybetmiş onu okuyunca çok etkilendimm..Doktor herşey normal diyor gün aşırı nst ye giriyorum normal olduğu sürece bekleyelim diyor doktor ama şunu da demeden edemiyor şuan günü geçen her gebe bizim için risk taşıyor ve yakından takip edilmeli diyor..Hareketlerini kontrol et ağrın başlarsa evde bekleme hemen gel diyor..Bunlarda beni çok geriyor hareket etmese hemen panik oluyorum...
Dün gece ağrım oldu sevindim başlıyo galiba diye yine gitti sabah yine bi ağrı gidip geldi yine sevindim sonra sevincim gursağımda kaldı..

Heralde insanoğlunun sadece ve sadece ağrısı olduğunda sevineceği tek olay bu olsa gerek :)

Peynir mi? Maşşallah, yaratıcıymış. Benim eşim de süt işine mi girsek diyor. Bu mankenler falan emzirmiyormuş, onlara satarız diyor. Sen önce kendi oğlunu doğur dedim. :))

kıslar acil cvp ewde soba kullanıorum..bu sattten sonra kızımı banyo yaptrsam işitrmü sizce gec mioldu??bi de yalnızım ama yıkayabilirim diye düşünuyorum

kıslar acil cvp ewde soba kullanıorum..bu sattten sonra kızımı banyo yaptrsam işitrmü sizce gec mioldu??bi de yalnızım ama yıkayabilirim diye düşünuyorum

Canım içerisi yeterli sıcaklıktaysa eğer hemen yıkarsın üşümez okadar da...Hem gece rahat uyur...Okuduğum kitaplarda gece uykusuna yatırmadan önce duş aldırın diyor...Bence zaten bebek gündüz yıkanmamsa daha ii olur sonra rahatlayıp tüm gün uyuyolar geceleri de cadı gibi bakınıolar sonra..Yeğnimden biliyorum

kızlar ben de milupanın rezene çayı var,kendim içiyorum.granül şeklinde.bebeğime de verebilir miyim acaba?ne kadar vereyim tek seferde?

biz geldik doktordan.doktorumuza oğlumu şikayet ettim.oda bana yapılacak bişey yok üç ay böyle dedi.koliğin kitaplarımızdaki tedavisi aileyi oyalayın olarak geçiyor dedi.bir ay gitti daha 2 ay varboshayallersmilekilo alımını iyi buldu.ilacımızı değiştirdi.şimdilik bukadar benim doktorum neden bilmem vitamin vermedi ilk gittiğimizde ilerde başlatacağını söyledi ama hala yazmadı.

:dance::dance:..ilk defa kendim tek basıma kızımı yıkadıkm kıssslarrrr..şimdi uyuttum onu annesinin eli elinde olmadanda uyuyamıyo zilloşum illa bi temas edecek bana..kalın da giydirdim sardım sarmaladım..ama bebeyagı sürmeye fırsa olmadı daha dogrusu üşütmesin diye giydrdim hemen..kupkuru oldu yavrumun teni..ama belki birazdan sürerim..şimdi daha güvenim kendime anne olarak..sengözlerimebaksanab..YAZGI 2 ay daha kalmış canım..napalım annelik işte sabır..vitamin niye vermedi

kızlar selam bir merhaba deyip kaçayım yarın aöf sınavım var tek dersten bende okuyup geçiyorum napayım oğlanla çalışılmıyor
bizde dün yıkadık galiba hasta oldu hiç durmuyor yada 40ımız bitti huyu değişiyor devamlı ağlıyor bacaklarını kasıyor
bende bugün kontrole gittim kendim için doktor dikişlerimin çok güzel tuttuğunu söyledi içim rahat etti
benimde göbeğimde laporoskopiden kalma 3 dikiş izi var sizlerin sezeryanden sonra izleri için doktorunuz bir krem verdimi bende o izler 1 senedir hala geçmedi diye sezeryanden korktum çünkü 3 dikişim bile çok kötü görünüyor
benim de yarın annem gidecek napacağım ben onsuz lmaz:
alışmıştım zor olacak

kızlar ben de milupanın rezene çayı var,kendim içiyorum.granül şeklinde.bebeğime de verebilir miyim acaba?ne kadar vereyim tek seferde?
100mle 1 tepeleme tatlı kaşığı koy hepsini bi kerede içemez zaten 50 50 wer hepsini werme karnı dolar daha seni emmez hem.

ben hep akşam yıkadım canım hiç gündüz yıkamadım tam tersi gündüz hasta olacağını düşünüyorum bi o odada bi bu odada falan gece hiç değilse yıkanıyo bir iki oyun oynayıp emip yatyo odada
bu gün yarın doğurursun canım hadi bakalım merdiwenlere we kocişine asıl sen en iyisikaydirigubbakcemile3
ewet bana güwenerek yapıo zaten o herşeyi kızm ona göre ben süpermanim bana bişi olmaz wallahi ya satsında kurtulayım cidden inşallah satılır canım yaa walla bu gün çok yoruldum akşam dua edeceğim

benim o kadar sütüm yok ki ( hatta günde b,r kez mama ermek zorunda kalıyorum : yetmiyor çünki

hasrt nasıl besleniyorsun o tempoya ayak uydurmak için ve sütün oluyormu bebeğine yetiyormu süt için iyi dinlenin diyorlar.... ya neler şöyle bol bol süt yapar yetmiyor benim dsütüm mama vermek zorunda kalıyorum :

cnm sarılıgını ben söyledim dr a tahlil bile yapmadı bir haftalık bu kadarsa bundan sonra bişey olmaz dedi bol bol emzir dedi ama hala biraz var yüzünde kafamı karıştırdı,

yok cnm öyle çok dalmıyorum,uykuya ama memenin agzından çıktıgını farketmiyorum nasıl çıkıyosa..

kızlar sütün yetmedigini nasıl anlıyosunuz, çokmu aglıyo bebekler.
benim oğlum bazen bir saatte 8 dk emiyo bazen 2,3 satte 5 dk emiyo hemen uykuya dalıyo
anlıyamıyom doyuyomu doymuyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…