2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bizim dr bebe yağı kesinlikle kullanmayın cildi çok kurutuyo dedi gerçekten de hamileyken ben kullandım doğum sonrası kullanamadım unuttum karnım çok kurudu ve pul pul derim döküldü

kızlar kızımın göbüşü kanamış...badisine bir baktım tam göbeğin oradan yuvarlak kan çıkmış...göbeğimiz düşeli 1 hafta oluyo niye kanadı ki.doktora götürmelimiyim kızlar.....???mafoldumben

doktorun haklı canım 41 haftadan sonra beklemenin anlamı yok bebeğin suyu yeterli önemli olan o ,bebek kordona dolanmışsa ayrıca bebek anne karnında kakasını da yapıp yemeye başlarmış o yüzden bebeğin hareketlerini iyi dinlenmelisin ve her kontrole gittiğinde ufak bir kasılma yada sancıda olsa hemen git derim bekleme....
ben hastaneye topallayarak gittim eşim kolumda bacağım kasılmış halde ayak şiş düşün yani ödem bile ilerliyor günün geçince .....
evet o yazıyı okudum Allahın takdiri çok zor bir durum ama bak şimdi yine hamileymiş hayırlı doğumları olur inşallah...

götür canım bizimkide kanadı gümüş nitrat sigaranın süngeri varya öyle bişey acıtmıyor 10 sn yakıyorlar geçiyor gitsen iyi olur yoksa iyileşmiyor

kıızlar ebbek arabası alcam sizler ne aldınız ben şu oto koltuğu monta edilenlerden istiyorum bana önerirmisiniz hemde çift yön olması çok önemli tabi

cnm ben jokerden bebe comfortun arabasını aldım çok memnunum hafif ve pratik açılıp kapanıyo ayrıca ne marka alırsan al joker mağazalarında alışveriş tutarına göre hediye çeki veriyo ben çeklerle mama sandalyesi aldım

canım korkma benim kızımınkide kanamıştı eve gelen doktor baktı korkulacak bişi yok tekrar olursa götür yaksınlar olabilen birşey dediler..... ama şimdi geçti çok şükür bişeyi yok...

kızlar kimdi haırlamıyorum biri yazmıştı pişik için sebamed miydi iyi gelen bebeğim pişik oldu (

Benim bebeğim pişik olmuştu canım, öyle böyle değil ama...

Sağlık ocağındaki doktor Travicort diye bir merhem verdi, bir hafta kullandık geçmedi. Kortizonlu olduğundan bıraktım.

Sonra sebamed kalıp sabunla sabah akşam altını yıkadım (havalar düzeldi daha sık yıkanabilir)

Sebamed Healing Cream sürdüm her değiştirmede.

Ama en iyi çözüm altını sık sık açıp havalandır. Biraz batıyor etraf ama idare et. Bunun için tek kullanımlık alt değiştirme pedini tavsiye ederim. Bebeğin altını aç, istersen bir bez koy. Üstünü de ört ki üşümesin. Öyle havalansın güzelce.

Kontrol için gittiim doktor Hametan verdi ama kullanmadım, sebamede devam.

Geçer inşallah en kısa zamanda.

Bizim göbek düştü iki gün sonra yıkadık, o gece kanamış, kurudu kaldı içinde. Bugün 35 günlüğüz 2 gün önce düştü o parça. Doktor bize de getirin yakalım demişti ama biz götürmedik.

Babusol sıktık sürekli.

Bizim göbek de içine girmedi daha. Girmeli miydi şimdiye kadar?

tamam o zaman bizimkinin göbüşündende minicik bir parça çıktı kanamadan sonra bizde de kalmış öyleyse parça içinde.bizim göbeğimizde girmedi içine.ne zaman girer hiç bilgim yok

canım sigara istiyor

yaa ne güzel hamileyken hiç içmedim şimdi son iki gündür ne olduysa sürekli aklımda.bir tanecik içsem ne olur ki???

benim de istiyor ama içmeyelim be yaz o kadar sabrettik...biraz daha sıkcaz....eşimde benle beraber bıraktı ama o artık hiç içmeyeceğiz diye bıraktı bense kararsızım canım istiyo ara ara bakalım emzirme bittikten sonra ne olacak

merhaba arkadaşlar
benim kızım göbeği düştükten sonra kurmuş kan çıktı ara ara göbeğinden ama kanama olmadı...doktora gittiğimizde benim dokunmaya korktuğum göbeğini gerdire gerdire sildi hemşireler...sonrasında hiçbir şey gelmedi tabii:)kızımın göbeği içeri girdi,bayağı da oluyor aslında...

ya arkadaşlar bebeklerinizin gündüz uykusu nasıl???ilk haftalarda gündüz de derin derin uyurdu kızım 2-3 saat kadar...son on gündür sabah 6-7den sonra akşama kadar (önceden öğleye kadardı süreyi git gide uzatıyor) 15dk,yarım saat en fazla 1 saat uyuyup sık sık uyanıyor ve uykusu da çok hafif...gazı olunca da uykuda ıkınıp sesler çıkarıyo...ne derdi var acaba?yoksa uykuyu sevmiyor mu???

yok yok ben bidaha içmek istemiyorum.zaten şu son günlere kadar aklımda yoktu ne olduysa bu aralar oldu.ama eşimin sigarasından bir fırt çektim ve yine berbat geldi tadı.bu beni oyalar.

canım sigara istiyor

yaa ne güzel hamileyken hiç içmedim şimdi son iki gündür ne olduysa sürekli aklımda.bir tanecik içsem ne olur ki???

Ben de kafayı yemek üzereyim çok fena istiyor canım. Ama sabrediyorum.

Hanifecim, benim oğlan da uyumuyor artık, ara ara 1 saat kadar kestiriyor, o da mırıldayarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…