- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.061
Canım 42 haftaya kadar beklemek istiyorum ama bir yandan da içim içimi yiyor...Dün tesadüf kadınlar kulübünde bir yazı okudum okumaz olaydım nerden geldi gözümün önüne belki sende okumuşundur buda benim hikayem diye bebeğini doğumuna 2 gün kala kaybetmiş onu okuyunca çok etkilendimm..Doktor herşey normal diyor gün aşırı nst ye giriyorum normal olduğu sürece bekleyelim diyor doktor ama şunu da demeden edemiyor şuan günü geçen her gebe bizim için risk taşıyor ve yakından takip edilmeli diyor..Hareketlerini kontrol et ağrın başlarsa evde bekleme hemen gel diyor..Bunlarda beni çok geriyor hareket etmese hemen panik oluyorum...
Dün gece ağrım oldu sevindim başlıyo galiba diye yine gitti sabah yine bi ağrı gidip geldi yine sevindim sonra sevincim gursağımda kaldı..
Heralde insanoğlunun sadece ve sadece ağrısı olduğunda sevineceği tek olay bu olsa gerek :)
kızlar kızımın göbüşü kanamış...badisine bir baktım tam göbeğin oradan yuvarlak kan çıkmış...göbeğimiz düşeli 1 hafta oluyo niye kanadı ki.doktora götürmelimiyim kızlar.....???mafoldumben
götür canım bizimkide kanadı gümüş nitrat sigaranın süngeri varya öyle bişey acıtmıyor 10 sn yakıyorlar geçiyor gitsen iyi olur yoksa iyileşmiyor
kıızlar ebbek arabası alcam sizler ne aldınız ben şu oto koltuğu monta edilenlerden istiyorum bana önerirmisiniz hemde çift yön olması çok önemli tabi
kızlar kızımın göbüşü kanamış...badisine bir baktım tam göbeğin oradan yuvarlak kan çıkmış...göbeğimiz düşeli 1 hafta oluyo niye kanadı ki.doktora götürmelimiyim kızlar.....???mafoldumben
kızlar kimdi haırlamıyorum biri yazmıştı pişik için sebamed miydi iyi gelen bebeğim pişik oldu(
canım korkma benim kızımınkide kanamıştı eve gelen doktor baktı korkulacak bişi yok tekrar olursa götür yaksınlar olabilen birşey dediler..... ama şimdi geçti çok şükür bişeyi yok...
Benim oğlumun göbeği de kanadı ve kuruyup düştü. Bir sorun olmaz... Geçmiş olsun
benim de istiyor ama içmeyelim be yaz o kadar sabrettik...biraz daha sıkcaz....eşimde benle beraber bıraktı ama o artık hiç içmeyeceğiz diye bıraktı bense kararsızım canım istiyo ara ara bakalım emzirme bittikten sonra ne olacak
canım sigara istiyor
yaa ne güzel hamileyken hiç içmedim şimdi son iki gündür ne olduysa sürekli aklımda.bir tanecik içsem ne olur ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?