2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ah keşke benimki de bi daha gelmicem diyerek gitse...
Kusura kalsın küssün de bi daha gelmesin diye içimde ne varsa söylüyorum ama kadın anlama özürlü sanırım...Doğumdan öncesine kadar ayda bir rica minnet evimize adım atan kayınvalidem bebek doğduğundan beri 7/24 nöbette.. Ne zaman gider ki...

Allah iyiliğini versin canım ya çok güldüm lafınadelikafadulden Bu anlattıkların bizim evde de oluyo ve eşim de hiç bişe demiyo.. Off of ben bu kayınvalidemle maceralarımı yazsam forum kilitlenir.Hergün başka bi olay çıkıyo.,Arızalıkta benim kayınvalidem hepinizinkini geçer laelaelaelaelae.

ayyy napayım bunaldım artık yafff bi şeyi yüzkere tekrarlatır kendi kafasının dikine gider ama gel gör bitanecik eniştesine yapamıyo höstttt dedi mi görümcemin kocası kayınvalidem sütünü içmiş kedi gibi mart kedisi gibi miyavlıyo ona da konuşsaya

kızlar bu kaynalardan çekiyoruz ama ilerde bzide olacağız ama inşallah biz onlar gibi olmayız...
bizimkide emerken bazen başlıyor ağlamaya ağlatma çocuğu diyor sanki ben isteyerek ağlatıyorum.. yok yarım oalcakmıiş yok göbeği fırlarmış.. ne çok bilmişler.. yaa

Yaa kızlar içiniz bunaldıkça bebeğinizin yüzüne bakın,öpüp koklayın onu inanın tüm can sıkıntısı geçiyor. Biraz daha sabredin bu lohusalık ta bitecek elbet.
Aranızda kola içen oldu mu kızlar? Canım acayip kola istiyor, bir bardakçık içsem çok gaz yapar mı ki bebişe?

Aynen benim de çok istiyo...

ben içtim ekstra bi durum olmadı.hastanedeyken daha canım çok çekiyodu.sordum doktora içsem bişey olur mu diye üç gün içme sonra içersin demişti.

selamlar cicişler,.bizim kırkımızın çıkmasına az kaldı,çarşamba günü depresyonlu günleri atlatıyoruz inşşşşş:lepi: :lepi:bu arada geçen gün sağlık ocağına gittik aşımızıda olduk,artı haktanın kilosuna bakıldı,.canikom 2 kilo almış,3.250 doğdu,şu an 5,250

en önemli sorunumu yazmadım,.eşimle başım dertteeeealsanaalsanasmile :1ninca:bebikimiz olunca resmen 180 derece döndü,bi asabileştiki sormayın..ben hep tam tersi olacağını sanıyodum,ama öyle olmadı maalesefkifisfisfishaktan ağlayınca niye ağlıyo,niye susturamıyosun,yüzünde niye sivilceler çıktı,:1shok:hep benden biliyo,iyi bakamıyomuşum,.alsanaalsanasmileofff burdaki arkadaşların çoğu kayınvalidelerinden şikayetçi,bense eşimden:çok üzgünüm::bbo:son günlerde sürekli bi kavga hali,.yüksek sesle bağırmalar,.zaten sinirlerim bozuk,.birde üstüme gelmesi,.akşam baş ağsından öldüm,.hayatta baş ağrısı çekmedim,.akşam mahfoldum,.kafamçokkarıştıson zamanlarda bana karşı ilgisi azaldı,.işten geliyo,hemen pc başına,.bi yemekte beraberiz,.:gitme::gitme:hafta sonu tatilde bile kendine iş buluyo,evde durmuyo,.:gitmeysaki benimde ilgiye ihtiyacım var,.offfffffffffffff,.kayınvalidelerinden şikayetçi arkadaşlara sesleniyorum,.....bence hiç kafanıza takmayın..önemli olan eşinizin sizi anlaması,.inanınki gerisi boşşşşşş...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar dun pompa ile sutumu sagip buzdolabina koydum.derecesi 4 eksi 18.
buzdolabinda kac gun kaliyor anne sutu ? deep freeze degil.

canım doktora sormuştum ben buzdolabında iki gün dondurucuda 6 ay dedi

canım benimde tam tersi pompayla yada elimle sıkınca geliyo oğlum emince gelmiyo deli oluyorum az önce sağdım uyandı veriyim dedim çıkardı istemedisenağlamaçok üzüldüm her geçen gün motivasyonumu kaybediyorum sanırım oğlum mamayla büyüyecek:çok üzgünüm:

maşallah canım tosuncuk olmuş haktan

ayy kızlar allah hepinize sabır versin bi bakıyım geçen ay anne olanlar napıyım dedim çoğunuz kaynana gazabına uğramışsınız ezdirmeyin kendinizi canlarım okuyunca üzüldüm valla guclubacismile

canım babalarda bu dönemde lohusalık yaşayabiliyorlarmış yeni bir yaşam büyük bir sorumluluk vs vs nette okumuştum alışmaya çalışıyor olabilir kolay değil yaşantımız değişiyor tamamen

maşallah iyi kilo almış.sadece anne sütüyle mi besliyosun.yoksa mama vermiş miydin?

ben içtim ekstra bi durum olmadı.hastanedeyken daha canım çok çekiyodu.sordum doktora içsem bişey olur mu diye üç gün içme sonra içersin demişti.

Çok sağol cnm yaa, ben de içeyim o zaman bir bardak, sonrasına durumua bakar ona göre karar veririm artık

Haklısın cnm, gerçekten en önemlisi eşlerin hareketleri, bu vesileyle asinaza da seslenmek istiyorum, canım eşin bu kadar anlayışlıyken başkaları uğruna yuvanı dağıtma, çok iyi düşünlmaz: Sen de sıkma canını nilüfercim, eşin de bu yeni sürece uyum sağlamaya çalışıyordur belki, hatta senin ilginin bebeğine yönelmiş olmasını kıskanıyor bile olabilir. Benim eşimde de ilk çocukta öyle olmuştu çünkü, resmen kıskanıyordu oğlunusositososito

kızlar eşlerinizin huy değiştirmesi yada sizi kırması normal.anlayışla karşılayamazsınız tabi lohusayız biz kırılganız,daha dikkatli olmalılar ama bütün ilgi bebek ve anneye olunca kendilerini dışlanmış hissederlermiş..napalım bu halimizle bi de onları idare edicez.

kayınvaldemler gitti bugün,üzüldüm doğrusu.çok emeği geçti.arada bilmişlikleri canımı sıktı ama saolsun hep alttan aldı,sütüm az geldi,hiç bi zaman sütün de az demedi.çok uğraştın süt için,yapmadıgın şey kalmadı yavrum dedi hep.saolsunlar annem de kayınvaldem de çok emek verdi.artık kızım ve eşimle bi aile oldugmuzu anlayacagız bu akşamdan itibaren.

uyumak istiyorum allahım nolursun gör halimi yardım et bana artık dayanamıyorummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…