- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.641
Ah o kaynanalar. Dün benimkide çıldırttı beni. Hiç susmadan iki saat saydı döktü içindekileri. Hiç düşünmedi. Bu kadının sütü kesilirse diye.Offf... of.... bir daha evime gelmeyecekmiş öyle diyerek gitti. Yeminler etti. Aman napıyım gelmezse gelmesin...
mrb annişler nasılsınız benim canım çok sıkkın ya ben bu kayınvalidemi napayım ya dün emzirdim oğlumu beşiğine koydum uyusun diye kadın görmeye geldi (karşımda oturuyo bide) dedimki uyuyo anne uyansın öyle bak sanki baş çavuşun eşşeği konuştu çıktı gitti oğlumun ağzına doğru sevmeye başladı uyandırdı offffff bugün de görümcem geldi oda bana yakın tek erkek kardeşi ve ilk defa hala oluyo tolasan 2 kere görmeye geldi ve hiç bişi almadı yiğenine kocama söylemiştim annen böyle yapıyo diye oda kızdı yapsın dedi ben uyardım dinlemedi sen uyar dedim neyse görümcem geldi bakmaya eşim uyuyo uyandırma dedi kayınvalidem bişicik olmaz bişicik olmaz deiyo benim inadıma sinir oldum ya 2 gündür sinirden ülaserim azdı mide ağrısından ölüyorum kocamlada kavga ettim kapıyı süratına kapattım eve almıyorum anası kılıklı
Allah iyiliğini versin canım ya çok güldüm lafınadelikafadulden Bu anlattıkların bizim evde de oluyo ve eşim de hiç bişe demiyo.. Off of ben bu kayınvalidemle maceralarımı yazsam forum kilitlenir.Hergün başka bi olay çıkıyo.,Arızalıkta benim kayınvalidem hepinizinkini geçer laelaelaelaelae.
Yaa kızlar içiniz bunaldıkça bebeğinizin yüzüne bakın,öpüp koklayın onu inanın tüm can sıkıntısı geçiyor. Biraz daha sabredin bu lohusalık ta bitecek elbet.
Aranızda kola içen oldu mu kızlar? Canım acayip kola istiyor, bir bardakçık içsem çok gaz yapar mı ki bebişe?
Yaa kızlar içiniz bunaldıkça bebeğinizin yüzüne bakın,öpüp koklayın onu inanın tüm can sıkıntısı geçiyor. Biraz daha sabredin bu lohusalık ta bitecek elbet.
Aranızda kola içen oldu mu kızlar? Canım acayip kola istiyor, bir bardakçık içsem çok gaz yapar mı ki bebişe?
kızlar dun pompa ile sutumu sagip buzdolabina koydum.derecesi 4 eksi 18.
buzdolabinda kac gun kaliyor anne sutu ? deep freeze degil.
Bizim kız 3430 gr doğdu hastaneden çıkarken 3250 dediler. Dün doktor tarttı 3470 dedi. Bu durumda doğum kiosuna ulaştı, o zaman çok şükür standarda uymuşuz.
Şimdi pek sevgili deneyimli anneler biri beni süt mevzusunda aydınlatsın!
Hastanede iken hemşire göğsümü sıkıyordu, süt geliyordu. Onu göğüs ucuma yayıyordu, bizim kızda pirana gibi saldıyordu. Şimdi ben sıkıyorum süt müt yok. Bir şey gelmiyor. Ama bizim kız memeyi alınca ağzına süt gelmeye başlıyor, ağzının kenarında toplanan sütten, çiş ve kaka yapmasından, hatta doğu kilosuna ulaşmasından süt olduğunu biliyorum. Ama sağmaya kalktığımda hiç birşey çıkmıyor. Bu normal mi, zamanla miktarı artıyor mu?
Bir diğer sorum bu kız emerken uyuyor yerine yatırıyorum 10 dk sonra uyanıyor. Emzirmesem bile kucağımda tutarsam 1-2 saat uyuyor. Herkes kucağa alıştırma diyor iyide ben onu değil o beni uyumayarak eğitiyor. İlk 2 gün neredeyse hiç uyumadık; emzir, dalsın, yerine koy, uyansın, tekrar emzir döngüsünde yaşadık. Artık ben göçtüm uykusuzuktan, bu sefer o kucağımda birlikte uyumaya başladık. Bunu yaşayan var mı? Tavsiyeniz var mı?
selamlar cicişler,.bizim kırkımızın çıkmasına az kaldı,çarşamba günü depresyonlu günleri atlatıyoruz inşşşşş:lepi: :lepi:bu arada geçen gün sağlık ocağına gittik aşımızıda olduk,artı haktanın kilosuna bakıldı,.canikom 2 kilo almış,3.250 doğdu,şu an 5,250
en önemli sorunumu yazmadım,.eşimle başım dertteeeealsanaalsanasmile :1ninca:bebikimiz olunca resmen 180 derece döndü,bi asabileştiki sormayın..ben hep tam tersi olacağını sanıyodum,ama öyle olmadı maalesefkifisfisfishaktan ağlayınca niye ağlıyo,niye susturamıyosun,yüzünde niye sivilceler çıktı,:1shok:hep benden biliyo,iyi bakamıyomuşum,.alsanaalsanasmileofff burdaki arkadaşların çoğu kayınvalidelerinden şikayetçi,bense eşimden:çok üzgünüm::bbo:son günlerde sürekli bi kavga hali,.yüksek sesle bağırmalar,.zaten sinirlerim bozuk,.birde üstüme gelmesi,.akşam baş ağsından öldüm,.hayatta baş ağrısı çekmedim,.akşam mahfoldum,.kafamçokkarıştıson zamanlarda bana karşı ilgisi azaldı,.işten geliyo,hemen pc başına,.bi yemekte beraberiz,.:gitme::gitme:hafta sonu tatilde bile kendine iş buluyo,evde durmuyo,.:gitmeysaki benimde ilgiye ihtiyacım var,.offfffffffffffff,.kayınvalidelerinden şikayetçi arkadaşlara sesleniyorum,.....bence hiç kafanıza takmayın..önemli olan eşinizin sizi anlaması,.inanınki gerisi boşşşşşş...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
selamlar cicişler,.bizim kırkımızın çıkmasına az kaldı,çarşamba günü depresyonlu günleri atlatıyoruz inşşşşş:lepi: :lepi:bu arada geçen gün sağlık ocağına gittik aşımızıda olduk,artı haktanın kilosuna bakıldı,.canikom 2 kilo almış,3.250 doğdu,şu an 5,250
maşallah iyi kilo almış.sadece anne sütüyle mi besliyosun.yoksa mama vermiş miydin?
ben içtim ekstra bi durum olmadı.hastanedeyken daha canım çok çekiyodu.sordum doktora içsem bişey olur mu diye üç gün içme sonra içersin demişti.
en önemli sorunumu yazmadım,.eşimle başım dertteeeealsanaalsanasmile :1ninca:bebikimiz olunca resmen 180 derece döndü,bi asabileştiki sormayın..ben hep tam tersi olacağını sanıyodum,ama öyle olmadı maalesefkifisfisfishaktan ağlayınca niye ağlıyo,niye susturamıyosun,yüzünde niye sivilceler çıktı,:1shok:hep benden biliyo,iyi bakamıyomuşum,.alsanaalsanasmileofff burdaki arkadaşların çoğu kayınvalidelerinden şikayetçi,bense eşimden:çok üzgünüm::bbo:son günlerde sürekli bi kavga hali,.yüksek sesle bağırmalar,.zaten sinirlerim bozuk,.birde üstüme gelmesi,.akşam baş ağsından öldüm,.hayatta baş ağrısı çekmedim,.akşam mahfoldum,.kafamçokkarıştıson zamanlarda bana karşı ilgisi azaldı,.işten geliyo,hemen pc başına,.bi yemekte beraberiz,.:gitme::gitme:hafta sonu tatilde bile kendine iş buluyo,evde durmuyo,.:gitmeysaki benimde ilgiye ihtiyacım var,.offfffffffffffff,.kayınvalidelerinden şikayetçi arkadaşlara sesleniyorum,.....bence hiç kafanıza takmayın..önemli olan eşinizin sizi anlaması,.inanınki gerisi boşşşşşş...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Çok sağol cnm yaa, ben de içeyim o zaman bir bardak, sonrasına durumua bakar ona göre karar veririm artık
Haklısın cnm, gerçekten en önemlisi eşlerin hareketleri, bu vesileyle asinaza da seslenmek istiyorum, canım eşin bu kadar anlayışlıyken başkaları uğruna yuvanı dağıtma, çok iyi düşünlmaz: Sen de sıkma canını nilüfercim, eşin de bu yeni sürece uyum sağlamaya çalışıyordur belki, hatta senin ilginin bebeğine yönelmiş olmasını kıskanıyor bile olabilir. Benim eşimde de ilk çocukta öyle olmuştu çünkü, resmen kıskanıyordu oğlunusositososito[/QUOT
anlayıslı koca sabırlı hanım mukemmel evlılıği getiriryor. biraz sabret. dıs etkiler dısarda bırak esın ıyı ıse gerı kalanı bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?