2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım gerçekten benim için çok önemli açıklama yapmışın eet sanırım tırnaklarımı daha dıkkatlı kesmelıyım :1hug:

merhaba kızlar
bizim bebişte her yıkandığında sanırım üşüyor el ayak buz kesiliyor devamlı ağlıyor yıkanırken giydirirken daha tek başıma bir kere bile yıkayamadım hep annemle yıkadık yalnız kaldım derken kayınvalidemler geldi çarşambaya gidecekler bakalım bende kendim yıkayacağım bizim bebişte 11 buçukta zorla emziği vere vere uyudu sesten çok etkileniyor sessizlik istiyor şimdi uyandıracağım 2 buçuğa kadar uyanık tutup tekrar uyutacağım ben sallamıyorum kayınvalidemler geleli yatağından alıyorlar kucakta veya salonda tutuyorlar bende yerine alışacak diyorum kendisi dönencesine bakarak dalmaya çalışıyor

selamlar herkese. burda daha once konusu gecmisti ama ben pompa alacagim tavsiye edersiniz? birde fiyati uygun bisey olsun istiyorum

kızlar hepiniz çok sağolun iyiki varsınız gerçekten,evet gün geçtikçe duruluyorum sanki,eşim hele sağolsun bu konuda çok yardımcı oluyor,çok dolup bunaldığımın farkında olduğu için inanılmaz alttan alıyor,sanırım antalay iyi gelicek bakalım,hem biraz değişmede var artık,biz bu akşam uçuyoruz bu aradalülülülülülü

asi antalyaya erken gidiyorsun sanırım
göğüs pompası medula iyiymiş sanırım
bu arada anne sütünün fazlasını sağıp dolapta bekletmek mantıksızmış
çünkü sütün içeriği 3 günde değişirmiş bugünün sütü 4 gün sonra bebeğe yeterli değilmiş sağıpta saklamayın derim.

evet doktor banada soyledi ayni seyi tadida degisirmis sutun ve bebegede cirkin gelirmis. ama ben saklamak icin almiycam. medela iyi evetde biraz pahali geldi bana manuel olanlar daha uygun ya onlardan almayi dusunuyorum.

selamlar herkese. burda daha once konusu gecmisti ama ben pompa alacagim tavsiye edersiniz? birde fiyati uygun bisey olsun istiyorum

Cnm bebedorun manuel gogus pompasini almani tavsiye ederim ben cok memnunum, mavi mandalli, eczaneden 30milyona aldim,tavsiye ederim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay vallahi billahi beni çok güldürdün''ANASI KILIKLI''süpper ya çok güldüm aman cnm napcan bunlar böle işte,bu arada ben kaynanam ile sorunlarım var diyorum ama asla lafımı esirgemiyorum lafın altında kalmıyorum,aslında kadının da bana pek bişi dediği yok,benden tam tersine korkar kayınvalidem bişi diyemez ama sever de beni amma velakiin,eşim çok iyi niyetlidir ve anası bunu bolca kullanır ben de napıyorummmmmmmmmmmmmmm artık buna izin vermiyorum o da kalıyor ölece

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3forum kilitlenir bu da süper ya
ne alem bu kayınvalideler di mi ne isterler bizdenkaydirigubbakcemile3
yalnız şöle debişi var annem de kızım yapma etme kadın çokta kötü biri değil diyip duruyor aksine seviyor annem kayınvalide mi ama ben kadının bize sülük gibi yapışmasına ve eşimi saf yerien koymasına dayanamıyorum gerçi bu bir haftadır artık olamıyor

kızlar Allah nazardan saklasın tosuncuğum üç gündür aynı düzeninde uyuyor inşallah böyle devam eder emzirme konusunu çok kafama takıyordum dün kayınpederimle konuştuk sağolsun beni çok rahatlattı hiç üzülmememi gerekiyorsa mamaylada büyüyebileceğini söyledi tabiki hiçbirşey senin sütünün yerini tutmaz ama olmuyorsa da üzülme kendini zorlama dedi (nedenini bilmiyorum ama ne zaman oğlumu emzirmeyi denesem karnım yani dikişlerimin olduğu yer çok ağrıyor sağdığım zamanlarda da ve kanamam artıyor) ben yine denemeye devam edicem sağmayada gittiği yere kadar inşallah sütüm biraz çoğalır ve emzirmesemde sağarak veririm
inşallah hepinizin bol bol sütü olur canlarım ve bebeklerinizi bol bol emzirirsinizz:Saruboceq:

tatlım evet biraz erken ama daha iyi olucak,zaten önceden karar vermiştik eşim 12 nisanda giderin ,9 mayısta zaten doğum günün var ben de gelirim hep birlikte doğum gününü kutlarız sonra sizi alır döneriz,temmuzun başında ben gidicem 15 gün önceden sonra eşim gelicek yıllık iznimizi de orda geçiririz demişti
evet meduldan çok memnunum ben alşamları çok uykum varsa gözümü açamıcak durumda isem sağıp veriyorum ya bir ya da en fazla iki kez ,onun dışında hep emziriyorum,ama dışarı çıkarken iyi oluyor sağıp anneme bırakıyorum,doktorum bana ben sütümü sağar sağar süt saklama poşetlerine koyar buzluğa atardım dedi,sen de öle yap çocuk oldu diye tıkılma ev de sağ sütü kpy çık gez dedi eşin ilei,gerçi ben buzluğa hiç koymadım istemiyorumda,
ve bir anne sütü sekiz saat dışarda dolaba girmeden akablirmiş drum demişti

selamlar,..arkadaşlar daha önce yazmıştım kimse çevaplamadı..göğsü makinayla sağmak sütü azaltırmı,??CADIARZU CADIARZU:uhm:cevaplarsanız sevinirim..

aynen canım yaa bizimkide 39.günden itibaren düzeldi biraz demekkli 40ından sonra düzelir dediklleri doğruymuş dün akşam uyudu hep 11le 12 arası 1 saat uyanık tutabildim içimden dedim bu gece yandım ben başlar şimdi ama hiç öyle olmadı 3,30da uyandı emdi 10 dakika falan vızvızlandı uyudu sabah 5te uayndı emdi uyudu we 7,30da uyandı emdi yine uyudu:lepi: süper ya maşallah nazarım deyecek şimdi walla inşallah bozulmaz böyle gider en azındn sabah ta dükkana bakarken baygınlık geçirmiom
ewet benimkide buna bezio ama benimki lansinoh hem onun 2tane biberonu war 150ml birini doldurup kapatıyorum ikincisinide takıp kullanabiliorum..
evet doktor banada soyledi ayni seyi tadida degisirmis sutun ve bebegede cirkin gelirmis. ama ben saklamak icin almiycam. medela iyi evetde biraz pahali geldi bana manuel olanlar daha uygun ya onlardan almayi dusunuyorum.
cnm lansinoh war bnde çift saklama kabı war temizleme fırçası süt saklama poşetlerindende hediye ediolar 40tlye aldım we gayet güzel sağıyor tawsiye ederim.

oo yakınız bnde yıldızdayım işte.. ewet bi dene cnm hatta söyle arkadaşım gelmiş de kızıo helin ceren akkoyun fitnesstaki murat beyin akrbaları onlar tawsiye etti de.

selamlar,..arkadaşlar daha önce yazmıştım kimse çevaplamadı..göğsü makinayla sağmak sütü azaltırmı,??CADIARZU CADIARZU:uhm:cevaplarsanız sevinirim..

cnm dewamlı sağıyorsan bebek emmiyorsa azalır we bi süre sonra biter.. emmesi lazım artması için sağmakla aynı olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…