- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.681
canım bu durum ben üniversitedeyken başıma gelmişti.doktor tırnağın yanlış kesildiğinden olduğunu söylemişti.kenarları derince sivri bir şekilde kesmemek gerekiyormuş.tırnsk makasının ağzı gibi düz bir şekilde kesilmeliymiş.hala ara ara olur bende kenarını tırnak makasıyla dayanabilir de kaldırırsan sivri tırnak ucunu görebilirsin.o da ete batıyo ve iltahap oluşturuyo
Çok teşekkür ederim canım gerçekten benim için çok önemli açıklama yapmışın eet sanırım tırnaklarımı daha dıkkatlı kesmelıyım :1hug:
nehircim şimdi yazdıklarını inan çok üzülerek ve duygulanarak okudum.tatlım yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum sen eşini ve eşin de seni çok seviyor.annesi akrabaları.....sebebiyle bir evlilik bitmez canım.siz artık gerçek bir aile oldunuz...eski günler eskilerde kaldı...artık o anlattığın çılgın hayattan istesende zevk alamazsın.bir sorumluluğun var artık...ben de çok deli dolu bir hayat yaşadım.şimdi onlardan birini yap desen asla yapamam...benim için aile içindeki huzurum herşeyden herkesten önemli...herkes için de böyle olmalı....Allah sıkılacak bunalacak dert vermesin..neler oluyo dünyada...bence iyi düşün..herkesin arayıp ta bulamadığı özelliklere sahip,sana değer veren bir eşin var ve dünyalar güzeli bir yavrun......her ne olursa olsun herşey bittiğinde şu halinden daha mutlu olmayacaksın buna inan.gez dolaş kafanı dağıt ve dön evine arkadaşım...
selam herkeslere nasılsınız ..... biizm zilli ayakta uyumadı kucakta durmak istiyor ama almıyorum alıştı vazgeçirmeye çalışıyoruz şimdi :):): ) ya sizleri özleidm bi bakayım dedim ....
ASİNAZ canım en güzeli git gezin biraz arkadaşalrını gör ama eşine geri dönnnnn...... :):): hakkında hayırlısı olsun eşin antalyaya taşınmazmıymış bi sorsana ...... :):):)
Canım gözün aydın. Allah Zeynep İpek'e uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin. Biz 7 günlük olduk, hala kalkarken zorlanıyorum. Yürümek için zorla kendini, ne kadar çabuk ayaklanırsan o kadar iyi hissediyorsun. Birkaç güne kadar daha iyi olacaksın. Gögüs yaraların için memeni ağzına dolu dolu ver, kahverengi kısmı ne kadar çok ağzında olursa o kadar iyi hissediyorsun. Sadece ilk ağzına alışta acıyor. Henüz göğüslerimde bir iyileşme yok ama en azından emzirmeye dayanabiliyorum.
Canım sabret, hıncını öfkeni eşinden çıkarma, birbirinizi incitmeyin. Birbirinizi sevdiğinizi söylüyorsun o zaman mutlaka bir çözüm vardır.
asi antalyaya erken gidiyorsun sanırım
göğüs pompası medula iyiymiş sanırım
bu arada anne sütünün fazlasını sağıp dolapta bekletmek mantıksızmış
çünkü sütün içeriği 3 günde değişirmiş bugünün sütü 4 gün sonra bebeğe yeterli değilmiş sağıpta saklamayın derim.
selamlar herkese. burda daha once konusu gecmisti ama ben pompa alacagim tavsiye edersiniz? birde fiyati uygun bisey olsun istiyorum
mrb annişler nasılsınız benim canım çok sıkkın ya ben bu kayınvalidemi napayım ya dün emzirdim oğlumu beşiğine koydum uyusun diye kadın görmeye geldi (karşımda oturuyo bide) dedimki uyuyo anne uyansın öyle bak sanki baş çavuşun eşşeği konuştu çıktı gitti oğlumun ağzına doğru sevmeye başladı uyandırdı offffff bugün de görümcem geldi oda bana yakın tek erkek kardeşi ve ilk defa hala oluyo tolasan 2 kere görmeye geldi ve hiç bişi almadı yiğenine kocama söylemiştim annen böyle yapıyo diye oda kızdı yapsın dedi ben uyardım dinlemedi sen uyar dedim neyse görümcem geldi bakmaya eşim uyuyo uyandırma dedi kayınvalidem bişicik olmaz bişicik olmaz deiyo benim inadıma sinir oldum ya 2 gündür sinirden ülaserim azdı mide ağrısından ölüyorum kocamlada kavga ettim kapıyı süratına kapattım eve almıyorum anası kılıklı
Allah iyiliğini versin canım ya çok güldüm lafınadelikafadulden Bu anlattıkların bizim evde de oluyo ve eşim de hiç bişe demiyo.. Off of ben bu kayınvalidemle maceralarımı yazsam forum kilitlenir.Hergün başka bi olay çıkıyo.,Arızalıkta benim kayınvalidem hepinizinkini geçer laelaelaelaelae.
ayyy napayım bunaldım artık yafff bi şeyi yüzkere tekrarlatır kendi kafasının dikine gider ama gel gör bitanecik eniştesine yapamıyo höstttt dedi mi görümcemin kocası kayınvalidem sütünü içmiş kedi gibi mart kedisi gibi miyavlıyo ona da konuşsaya
Cnm bebedorun manuel gogus pompasini almani tavsiye ederim ben cok memnunum, mavi mandalli, eczaneden 30milyona aldim,tavsiye ederim
rahat sagilabiliyor degil mi? ya bilmeden almak istemiyorum kullanan birinin onayini alayim dedim. cok tesekkurler
asi antalyaya erken gidiyorsun sanırım
göğüs pompası medula iyiymiş sanırım
bu arada anne sütünün fazlasını sağıp dolapta bekletmek mantıksızmış
çünkü sütün içeriği 3 günde değişirmiş bugünün sütü 4 gün sonra bebeğe yeterli değilmiş sağıpta saklamayın derim.
aynen canım yaa bizimkide 39.günden itibaren düzeldi biraz demekkli 40ından sonra düzelir dediklleri doğruymuş dün akşam uyudu hep 11le 12 arası 1 saat uyanık tutabildim içimden dedim bu gece yandım ben başlar şimdi ama hiç öyle olmadı 3,30da uyandı emdi 10 dakika falan vızvızlandı uyudu sabah 5te uayndı emdi uyudu we 7,30da uyandı emdi yine uyudu:lepi: süper ya maşallah nazarım deyecek şimdi wallakızlar Allah nazardan saklasın tosuncuğum üç gündür aynı düzeninde uyuyor inşallah böyle devam eder emzirme konusunu çok kafama takıyordum dün kayınpederimle konuştuk sağolsun beni çok rahatlattı hiç üzülmememi gerekiyorsa mamaylada büyüyebileceğini söyledi tabiki hiçbirşey senin sütünün yerini tutmaz ama olmuyorsa da üzülme kendini zorlama dedi (nedenini bilmiyorum ama ne zaman oğlumu emzirmeyi denesem karnım yani dikişlerimin olduğu yer çok ağrıyor sağdığım zamanlarda da ve kanamam artıyor) ben yine denemeye devam edicem sağmayada gittiği yere kadar inşallah sütüm biraz çoğalır ve emzirmesemde sağarak veririm
inşallah hepinizin bol bol sütü olur canlarım ve bebeklerinizi bol bol emzirirsinizz:Saruboceq:
ewet benimkide buna bezio ama benimki lansinoh hem onun 2tane biberonu war 150ml birini doldurup kapatıyorum ikincisinide takıp kullanabiliorum..Ben surekli biberona sagarak veriyorum, kullanimi cok rahat ve acitmiyor. Sekil olarak bu
siteden bakip inceleyebilirsin tabi bu sitede fiyati oldukca pahali eczanede 30 tl. http://www.e-bebek.com/gogus_pompalari/bebedor/bebedor_manuel_gogus_pompasi/BDO-78062
cnm lansinoh war bnde çift saklama kabı war temizleme fırçası süt saklama poşetlerindende hediye ediolar 40tlye aldım we gayet güzel sağıyor tawsiye ederim.evet doktor banada soyledi ayni seyi tadida degisirmis sutun ve bebegede cirkin gelirmis. ama ben saklamak icin almiycam. medela iyi evetde biraz pahali geldi bana manuel olanlar daha uygun ya onlardan almayi dusunuyorum.
günaydın cnm, şişli-fulyada oturuyorum ben,eşimin işyeri de beşiktaşta, sık sık geliyorum oralara. otaya da gitmitim daha önce, aylık kontrolünü orada yaptırayım ben o zaman, zaten doktorda ilgili olması asıl önemli olan bence. bi sürü uzman doktor var ama adam gibi cvp vermiyolar, çok sağol cnm
selamlar,..arkadaşlar daha önce yazmıştım kimse çevaplamadı..göğsü makinayla sağmak sütü azaltırmı,??CADIARZU CADIARZU:uhm:cevaplarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?