2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

e doktor ne diyor canim ?

canim pompayi dogru kullanamadigindan yada dogru sikamadigindan sana oyle geliyordur. ben gecen gun farkina vardimki pompayi yanlis kullaniyormusum.cok uzulmustum sutum az diye ama yanlis kullaniyormusun.:kedi:

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim....
Haftaya Cumartesi tekrar çağırdı doktor yine görmezse alttan bakacakmış Alttan nasıl oluyor bebeğe zararı var mı acaba ?

yok bi zarari ilk zamanlar altdan bakiliyor zaten cicim.endiselenme bosuna.

yok ca nim 1 bardakdan bisey olmaz.

hay masallah tosuna.allah nazarlardan saklasin.

canım doktora sormuştum ben buzdolabında iki gün dondurucuda 6 ay dedi

sagol canim benim.yoksa dokecektim sutu.

Walla cnm benim bebiş ya uyuyor, uyanık olduğu zamanlarda da emiyor ya da huysuzluk ediyor. Şöyle yatağında yatıpta biraz bakındığı oynadığı falan yok. Uyanıksa mutlaka kucakta olacak:ecrin_bebek:

al bendende o kadar şuanda kucağımda wızıltısı hiç bitmio bugün hep uyudu geceden korkuyorum wallaeyvahedigeldismile

canım doktora sormuştum ben buzdolabında iki gün dondurucuda 6 ay dedi

sagol canim benim.yoksa dokecektim sutu.

selam arkadaslar. Sütü buzdolabında 24 saat , derın dondurucudada 3 ay saklayabılıyosun. Zaten 1 günden fazla durdurdugunda süt bı tuhaf oluyo rengı falan.

Hasret ben beşiktaşa yakınım da iyi bir doktor bulduğunu söylemiştin, bana biraz bilgi verir misin canım? Ben doktorumuzdan memnun değilim aylık kontrolüna başka doktora gitmeyi düşünüyorum

HANİFE nihan ın videosu süper face te...on numara..

Ebrucum beğenmene sevindim...teşekkürler:)

Arkadaşlar bakıyorum da hep aynı sıkıntılar içindeyiz....demekki bu iş böyle....bir iyi bir kötü...bir gazlı bir gazsızsempatiksalakcinnibenim kızım da 2 gündür kakasını yapmadı..inş kabız değildir...:Saruboceq:
bu arada bu lohusalık beni hiç etkilemedi neredeysekafamçokkarıştı ilginç!!!!!
her şeye rağmen iyiyim çok şükür...zaten sinirlerim çelik gibidir:lepi:
amaaaa 40ımız da çıkmış olmasına rağmen bugün kaynanamın gelişiylenbir şeyi farkettim...kızımı ondan acayip kıskanıyorum...kendi annem ve ablam için böyle hissetmemiştim....kucağına alsın istemedim resmen...bir zararı yok halbuki:sm_confused:

Hasret ben beşiktaşa yakınım da iyi bir doktor bulduğunu söylemiştin, bana biraz bilgi verir misin canım? Ben doktorumuzdan memnun değilim aylık kontrolüna başka doktora gitmeyi düşünüyorum

AAA nerde oturuyosun cnmolumunekankayizsmile hayatım ben çok öneri üzerine ota tıp merkezinde betül hanıma gittim aynı zamanda oranın fitness center müdürü eşimin ahbabı oluyor bilmiyorum o sebeplemi bana çok ilgili guclubacismiledawrandı kadın zaten iiyi bi doktor ona şüphe yok belli.. aklımda olmayan şeylerde bile aydınlattı beni numune gaz ilacı falan werdi... bebeğimlede çok ilgilendi.. istersen dene sende hem cadde üzerinde ulaşım aşçısındanda rahat bi yer

günaydın kızlar bugün 40ımız çıkıyor.yanlız olduğumuz için mevlit yapmayacağım yaza babannemiz yapacakmış. benim prensesde kucağa alıştı.ben bi kaç gündür uyanıp emzirince anakucağına yatırıyorum titreşimli sakinleyip kendi kendine uyukluyo bende uyuyacağı vakit alıp sallıyorum. ya emerek uyuyo yada sallanıyo

günaydın bnde kucağa alıştı sanıyodum ama alışmıyomuş daha bu kadar küçükken canım 4aya kadar alın kucağa diyo uzmanlar anne sıcaklığına güwene ihtiyaçları warmış... 4.aydan itibaren ferber yöntemi uygulicam kendi kendine uyuması için:hulya:

Git gide durumumuz kötüleşiyor sanırım. Dün yine öğleden sonra başladık huzursuzluğa. Bir önceki seferden tecrübem olduğu için memede tutmak yerine yağ ile masaj, emzik, sallama, kucakta dolaştırma, gaz ilacı, banyo, fön makinesi derken gece 12 oldu bizim kız artık inci gibi göz yaşı döküyor. Babası hadi gezelim dedi, arabayla 1 saat İstanbul'u gezdik. Bu arada vefaya gidip boza aldık. Kızım bayıldı gitti. Eve döner dönmez gözler faltaşı. Sıkı bir kundak yaptım, omzuma yasladım başını, başladım zıplaya zıplaya evde dolaşmaya; huzursuz bir uykuya daldı. Saat 3 gibi o kucağımda yatağa uzandım. Habire ağlayarak uyandı, pışpışladım bayıldı gitti. Sabah 7 de uyandı, o saatten beri uyutmaya çalışıyorum ama nafile. Hiç uyumuyoruz.

canim pompayi dogru kullanamadigindan yada dogru sikamadigindan sana oyle geliyordur. ben gecen gun farkina vardimki pompayi yanlis kullaniyormusum.cok uzulmustum sutum az diye ama yanlis kullaniyormusun.:kedi:

Haklısınız kızlar ben göğüs sağmayı bilmiyormuşum. Ablam aşağıdaki linki vermiş. Göğsümün neresine dokunacağımı bilince süt sıkınca çıktı.
http://www.rsm.gov.tr/sbacsap/emzirme/anne_sutu_sagilması.htm

uyumak istiyorum allahım nolursun gör halimi yardım et bana artık dayanamıyorummafoldumben

Bende aynı duayı ediyorum.

günaydın cnm, şişli-fulyada oturuyorum ben,eşimin işyeri de beşiktaşta, sık sık geliyorum oralara. otaya da gitmitim daha önce, aylık kontrolünü orada yaptırayım ben o zaman, zaten doktorda ilgili olması asıl önemli olan bence. bi sürü uzman doktor var ama adam gibi cvp vermiyolar, çok sağol cnm

canım çok yararlı bi link gerçekten teşekkür ederim ben şu şişe olayını bi deniyim diyorum pek ümidim yok ama :çok üzgünüm: göğüslerim sönmüş balona döndü resmen
akannehir

kendimi normal doğuma çok şartladığım için normal doğum videolarını izlemiştim ama sezeryan doğumu hiç izlememiştim merak işte az önce izledim akannehir yorumsuzzz

Selam herkese

Yaa bizim kızın 40 ı yaklaştıkça değişimleri başladı uyumuyor dün aksam 7 den saat gece 2 ye kadar 10 dakka 2-3 kere ancak uyudu en sonunda canımı yaktı bende sızın onerılerınızden ses yapan bişi açtım gece gece bide baktım uyumuş

Sürekli kucagımda olmak istiyor emdikten sonra uzanıp göğüsüme yatırıyorum ancak öyle ıkımızde uyuyoruz sanırım kokuma alıstı ayrılmak ıstemıyor

Bide biz bebeği gün aşırı banyo yaptırıyoruz bazen banyo gunude soguk dıye yaptırmıyoruz uyumuyor inat ediyor göz kapakları kapanmasın diye kaşlarıyla kaldırmaya çalışıyor ama banyo yapınca anında uyuyor sanırım banyo alışkanlığı yaptı

Küçük falan demicen walla bizim sıpa herşeyi anlıyor ve alışkanlıkları bile başladı en kötü alışkanlığıda altını acmadan kakasını yapmıyor ıkınıyor ıkınıyor dıyorum kendı yapsın acmıyorum sonra dayanamıyor acıyorum acar acmaz yapıyor

günaydın kızlar.gülcan aynı dediğin gibi bizimkinin de uyku saatleri azaldı.uyanık duruyo uzun süre artık ama uyanıkken sürekli huzursuz.mızlanıp duruyo...kucak istiyo hep ve hep göğsümde yada aspiratör sesinde uyuyo başka türlü uyumuyo

Ya benım bı sorum daha olacak benım tırnaklarımın yanları sankı tırnak batmıs gıbı desem ama degıl hep ıntıhap oldu bebekle ılgılenırken bıle cok sızlıyor dun de ayak tırnaklarımında aynı durumda oldugunu fark ettım sızdede war mı aynı sorun acaba wıtamın eksıklıgı mı off :sinifsinif:

canım bu durum ben üniversitedeyken başıma gelmişti.doktor tırnağın yanlış kesildiğinden olduğunu söylemişti.kenarları derince sivri bir şekilde kesmemek gerekiyormuş.tırnsk makasının ağzı gibi düz bir şekilde kesilmeliymiş.hala ara ara olur bende kenarını tırnak makasıyla dayanabilir de kaldırırsan sivri tırnak ucunu görebilirsin.o da ete batıyo ve iltahap oluşturuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…