2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasilsinz anneler bn kotuyum dn gorumcm geldi onun nazari coktr kendiside der oglm uyuyodu szde blrsnz bebislr uyurkn insan bakmaya doyamaz yuzkere kaynvalideme dedm bakmayn diye ama oglumu nzrladilar dn aksam 7dn sbh 8e kadr agladi uyuz oldm snrdn kocama cattim konusmuyrm lanet yaratiklar uyuslar delircm

ay kızlar valla siz bu kayınvalideleri anlattıkça ben gidip kayınvalidemin elini öpesim geliyo.bazen bizim de zıt fikirlerimiz oluyor tabi ama çok anlayışlıdır Allah var ....2 haftadır hasta kadıncağız...deliler gibi özledim asya yı ama bulaşır diye gelmek istemiyorum dedi geçen.öyle zırt pırt ta gelmez hiç.kayınbabam benim kafasına estikçe gelmek ister hafta içi hafta sonu demez...kayınvalidem hep firenler onu ki çocuklar çalışıyo hafta sonu gidelim der...biz niye gelmiyosunuz bize diyince:kızım siz çalışıyorsunuz siz geliecekjsiniz bize der...bazı gıcık olduğum huyları var ama kimse dört dörtlük değil sonuçta....ben kendi anneme kızgınım bu ara.doğumumdan beri doğru dürüst ilgilenmedi benimle....sanki kaçtı hep bizden...neler olduğunu anlamıyorum..neyse çıkar kokusu...

çok geçmiş olsun bol bol oku üzerine

benim kayınvalidem de çok iyidir ne şanslıyız demi kaydirigubbakcemile5
acaba annen bişeye mi kırıldı bence bi konuş bi hata mı yaptık falan diye

kuzucuğum uyandı iki saat uyanık kaldı şimdi yatırdım beşiğine uyuyor kucağa alışıyor sanırım yandık böyle olursa gerçi daha çok küçük birşey bilmiyor diycem ama bu bebekler cin gibi valla

Selam kızlar, ben bugün çalışmaya başladım ama çok zor geldi. :) Sabah 8.30-12 çalışıyorum öğlen eve geliyorum. Bu arada ilk defa yalnız trafiğe çıktım ölüyordum heyecandan.

Kaynanalar dışında herkes iyi bakıyorum da.

Bende süt kalmadı yahu. Sağamıyorum zaten. Emerken zor yetiyor. Eskiden 2 saatte göğüslerim sızlardı şimdi dolmuyor bile. Su, süt meyve suyu içiyorum. Et yiyorum bulgur pilavı komposto, malt içeceği vs. bana mısın demiyor. N'apsam ki?

Nilüfeeerrr maaşallah oğluna ve sana. Kız nasıl aldırdın o kadar kiloyu 1 ayda? Varsa sırrın söyle nolur. Eşini de takma erkekler baba olduklarını 6 ay sonra anlıyormuş. O da gelir kendine

Öpüyorum hepinizi...

çok geçmiş olsun bol bol oku üzerine

benim kayınvalidem de çok iyidir ne şanslıyız demi kaydirigubbakcemile5
acaba annen bişeye mi kırıldı bence bi konuş bi hata mı yaptık falan diye

benimkide bir ay kaldı sağolsun çok yardımcı oldu fikirlerini söyledi ama yapmak zorunda değilsin diye de ekledi bende bazılarını yaptım bazılarını es geçtim Allah herkese geçim versin

kızlar ben mama vermeyi baya azalttım.ama sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum.aç olsa ağlar di mi?aranır?çok uyuyo dün bugün,eşim de açlıktan mı atıldı gitti yoksa diyor..

canancım süt için buraya yaza yaza bi hal oldumguclubacismileGNC diye bi magaza var bilirsiniz,vitamin filan satıyo.oradan ısırgan otu ve malt hapı aldım.3 günde sütüm arttı.lütfen sütüm azaldı demeyin,gidin alın.bulundugunuz yerde yoksa alıp göndereyim sizesempatiksalakcinninetten bakın,online da satış vardı yanılmıyosam..

canım Allah kolaylıklar versin
süt konusunda ben ümidimi kestim artık eşim bugün ne istiyorsun diye sordu hergün yeni birşeyler söylüyordum buda süt yapıyormuş şuda diye oda alıp geliyordu bugün dedimki artık benim için boşuna birşeyler alma zaten emmiyor sütümde kalmadı neredeyse hiçsenağlama sağdığım sütüde istemedi çıkardı
inşallah senin sütün bollaşır canım bol bol yeter bebeğine

ayy çok şükür Rabbime benim oğluşum çok akıllı şimdilik sonradan bozulursa bilemem de
kendi kendine uyuyup uyanıyo acıkınca bağırıyo yanına hemen gitmezsem o zaman ağlıyo sadece

herkese merhaba kızlar.hepiniz iyisiniz umuyorum.geçmişe bakmaya maalaesef fırsatım olmuyor.
bizim bugün kırkımız çıktıhihoyyytbüyüdük artık.ve ben kırkım çıkmadan regl oldumsempatiksalakcinniçok yorgun düştüm.4 gündür üstüste misafir geliyor bu akşam ve yarın öğlende dolu.oğlum hala pek uyumuyor.bunların dışında herşey yolunda çok şükür.

canancım benim bebikim nasıl kilo aldı hiç bilmiyorum,sırı olsa söylememmi..dediğim gibi yediklerime hiç dikkat etmiyorum,maşallah sütüm çok fazlabirazda yapı meselesi sanırım,.bu arada arkadişler sizin bebikler en fazla gece kaç saat uyuyo,haktan en fazla birbuçuk iki saat uyuyo,sonra pıttt hemencik kalkıyo,.iki saati geçkin uyuduğunu hiç görmedim,.:uhm:

arkadaşlar inşallah çoğalır sütleriniz yavrucaklar mahrum kalmasın anne sütünden mafoldumben çok şükür benim yetiyo şimdilik özel hiç bişey de yapmıyorum sadece suyu fazla içiyorum

çok şükür ardacık iyi uyuyo gece... bazen 3 saat uyuyo ama çoğunlukla 4 ya da nadiren 5 saat,
bi keresinde ben de uyuyakalmışım 6 saat uyumuştu şok olmuştum :1shok: şimdi hedef 7 saat delikafadulden

arkadaşar dereotu gerçekten işe yarıyor. bir de komposto. galiba biraz da bünyemizle ilgili. göğüsler ne kadar uyarılırsa süt salınımı artıyormuş.

canım ama sekerıi düşer bebeginin 3 saat uyuması lazım maksimum.yoksa benim doguhanımı bıraksam eşşek sıpası babası kılıklı uyuyor saatlerce.aman gözünü seveyim.maksimum 3 saat uyusun.

haktan iki saatte bir emmek istiyo,aç oğlum benim,..:1shok: :sm_confused:sanırım hamileyken fazla besleyemedim yavrumu:roflol: :roflol: :1rolleyes: :1rolleyes:

bacilar selammmm.

ben azicik disari ciktim 1.5 saat kadar disarida kaldim oglumun asisi icin bir anda insan oldugumun farkina vardim kendime geldim resmen.ohhh be dunya varmis dedim.

bacilar selammmm.

ben azicik disari ciktim 1.5 saat kadar disarida kaldim oglumun asisi icin bir anda insan oldugumun farkina vardim kendime geldim resmen.ohhh be dunya varmis dedim.

bende aşı için geçen gün çıkmıştım,.zaten gezmeyi çok seven biriydim,.evde patladım,.ama dışarı çıktığım zamanda aklım hep oğluşumda oluyooo,boshayallersmile boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…