2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uyarılmakdan kastın ???????????????
:roflol:
aklinialirimsmileemmekkkkkkkk:jeyyar:
canım ama sekerıi düşer bebeginin 3 saat uyuması lazım maksimum.yoksa benim doguhanımı bıraksam eşşek sıpası babası kılıklı uyuyor saatlerce.aman gözünü seveyim.maksimum 3 saat uyusun.
yaw benim kızda geçen gece 4,5 saat uyumuş 3 saatte bi uyandırmalı diosunuz yani saat kuram bari

görmek isteyne ne dices kız gösteremem nazar değer mi dicesss:))sempatiksalakcinni

canım ama sekerıi düşer bebeginin 3 saat uyuması lazım maksimum.yoksa benim doguhanımı bıraksam eşşek sıpası babası kılıklı uyuyor saatlerce.aman gözünü seveyim.maksimum 3 saat uyusun.

yok sadece gecenin ilk yarısı 4 saat uyuyo sonra 2 ya da 3 saat
ben geceyi söyledim sadece yoksa sabah 6'dan itibaren 2 saatte bir uyanıp emiyo zaten

bizim kız şimdiye kadar maximum 2 saat uyuyo o da nadiren.çoğunlukla tam 1 buçuk saat uyuyo kurulu saat gibi.gece gündüz farketmiyo...sık sık acıkıyo uyanınca da iyice emiyo ama ne bileyim uyu uyan sersem oldum valla...

uyarılmakdan kastın ???????????????
:roflol:
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

bacilar selammmm.

ben azicik disari ciktim 1.5 saat kadar disarida kaldim oglumun asisi icin bir anda insan oldugumun farkina vardim kendime geldim resmen.ohhh be dunya varmis dedim.

valla ben de aşıya gitcemiz günü iple çekiyorum.hastaneye gideceğimize bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3 bunaldım evde ya...geçen kapının önünde ayakkabılarıma ilişti gözüm .ne kadar uzun zaman olmuş giymeyeli...kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun bol bol oku üzerine

benim kayınvalidem de çok iyidir ne şanslıyız demi kaydirigubbakcemile5
acaba annen bişeye mi kırıldı bence bi konuş bi hata mı yaptık falan diye

kırılacak hiçbirşey olmadı aslında...ama asya ya annem bakacaktı başta öyle demişti ama şimdi okulundan kopamıyo çalışma hayatına alışık annem evde bunalır...vazgeçer gibi oldu ayrılmaktan okuldan...bakıcı falan diye konuştuktamam ben de zaten böyle büyük bir fedakarlık istemiyorum ondan.ben hiçbir zaman okuldan ayrıl kızıma bak demedim demem de....ama onun da içi rahat değil bir yandan.herhalde bu kafa karışıklığından mıdır nedir bilmem ki...

kızlar hazır kalabalığı yakalamışken soriym geçen sordum kimse yoktu az cewap aldım sütü sağdığınızda tek göğüsten ne kadr süt çıkarıyosunuz benim iyice zorlarsam 120ml çıkıyor birinden..

canım Allah kolaylık versin...

kızlar ben mama vermeyi baya azalttım.ama sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum.aç olsa ağlar di mi?aranır?çok uyuyo dün bugün,eşim de açlıktan mı atıldı gitti yoksa diyor..
sütün yetmese ağlardı mutlaka.birşekilde huzursuz olurdu.

40 nız hayırlı olsun yazcım..darısı bize...bu misafir olayı da bebekle çok zor oluyo

tamam canim tesekkurler.

hiç tamamen sağmadım bilmiyorum cnm maşallah ama iyi çıkıyormuş senden... aklinialirimsmile

benim oğlan gündüzleri uyuyor bir emmek için uyanıyor gece ve sabah huysuzlanıyor
gazından dolayı
benimde huyumdur gündüz hiç uyuyamam evde olduğum halde ki zaten uyumaya fırsat kalmıyor illa ki bir gelen oluyor

sıkıldım bende artık kendimi sokaklara atmak istiyorum...

doğumdan sonra korse kullanan var mı ?
memnun mudur kullanan varsa ne markadır nerden almıştır bizi bi aydınlatsın...

bu göbekle ne edeceğim yaa
:gitme:

yok sekerm uykuda bakmakla yetinmiyo uzerine cullanip sohbet ediyo ha bide ikide bir tukurerek tuuu benim kuzuma diyo snra oglmda uyaniyo bn buna kiziyrm ya bnlrin oyun oynama donemleri dglki bebisler daha yeni yeni gormeye basldilar torunudur tamam uyankken gorsun zaten bi yatsiya kalmiyo kayinvalidem bizde ozel hayatta kalmadi kociskomla kanki oldk arkadasz sadece:) off

ya kizlar siz neden disari cikmiyormusunuz? bizim daha kirkimiz bile cikmadi ama hava guzel oldugunda mutlaka cikiyoruz biraz dolasip geliyoruz hava aliyoruz- yoksa ben evde patlarim herhalde.

bizde çıktık ama ev gezmelerine sadece ablama abime kayınvalideme gittik
havalar biraz ısınsın
bir de bebek arabamızı yeni sipariş ettik internetten o da gelsin rahatlarız iyice inşallah...

ya kizlar siz neden disari cikmiyormusunuz? bizim daha kirkimiz bile cikmadi ama hava guzel oldugunda mutlaka cikiyoruz biraz dolasip geliyoruz hava aliyoruz- yoksa ben evde patlarim herhalde.

ben de kırkını beklemiycem.1 ayımızı doldurur doldurmaz çıkıcam...

selam canolar..bugün dr kontrolümüz vardı dr um cok iyi bakmışsın bebegini dedi..mamalar sagolsun diyesim geldi valla..kız bebeklerde cok olur kalca cıkıgı filmi istedi benden..olma ihtimaline önlem için..sonra hepatit b aşımızı yarın saglık ocagında halledicem inşallah..bir de 2.ay ishal aşısı var..son olarak işitme tarama testi yaptrcam..bu ay için bunlar cok işimiz var cokkkk..neyse gecmişe bakamadım sorum yoktur umarım..cuma günü inşallah mevlid okutmayı düşünüorum..onunhazrlıklarına koşusturuorum..

selamlar,..arkadaşlar daha önce yazmıştım kimse çevaplamadı..göğsü makinayla sağmak sütü azaltırmı,??CADIARZU CADIARZU:uhm:cevaplarsanız sevinirim..

Sadece sağıyorsan, emzirmiyorsan, azalabilirmiş. Bu annenin kararlılığı ile de ilgiliymiş. İlla azalır denilemezmiş. Çalışan anneler gündüz sağıp akşam emzirirken işe başlama evresinde düzene alışana kadar azalma yaşanabiliyormuş. Okuduklarımın yalancısıyım.

Canım bana doktorum korse takma, korse karın kaslarını zayıflatır ve göbeğinin erimesini güçleştirir demişti. ben de hiç takmadım o yüzden, ama eskier de hemen doğurur doğurmaz bişi bağlayın diyolar. hangisi doğru ben de bilmiyorum doğrusu:sm_confused:fisfisfis

bende aşı için geçen gün çıkmıştım,.zaten gezmeyi çok seven biriydim,.evde patladım,.ama dışarı çıktığım zamanda aklım hep oğluşumda oluyooo,boshayallersmile boshayallersmile

oglusunuda al cik disari kuzum.oglumun doktoru gunesli hava da hergun 15 dk disari cikar fakat market alsiveris merkezi gibi yerlere goturme dedi.40 cikmasi falan bekleme olur mu oyle sey dedi.

iyi fikir bence zemuszemus

ay ayyyyy ben surekli goruyorum ayakkabilarimi topuklu topuksuz cesit cesit.biraz kilo vereyim catir catir giyecem hepucugunu aklinialirimsmile

yawru kusum ben gecen gun 60 ml birinden sagdim.totalde 120 yi asiyordu fakat biberonun uzerinde 120 yi gecmeyin yaziodu biraktim.

iyide sizin 40 cikmis.neden kanka takiliyorsunuz ki .

bravo canim en dogrusunu yapiyorsun.

sanirsam ben kudurdum canlar.
makyaj yapip saclarima sekil vermek istiyorum.takilarimi takip elbiseler giymek istiyorum.sonra kot pantalon alip soyle daracik daracik giymek istiyorum.kirmizi rugan ayakkabi ve canta alip kokos kokos gezmek istiyorum.
kocamla flort etmek istiyorum.ay istiyorumda istiyorum.anne olmak bana kadin oldugumu fark ettirdi.eskidende kendimi seksi hissederdim aklinialirimsmile ama simdi biliyormusum gibi geliyor.
yadaaaaa bahar carpti beni ayol.kaydirigubbakcemile3
herseye gucum yetermis geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…