- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.721
aklinialirimsmileemmekkkkkkkk:jeyyar:uyarılmakdan kastın ???????????????
:roflol:
yaw benim kızda geçen gece 4,5 saat uyumuş 3 saatte bi uyandırmalı diosunuz yani saat kuram baricanım ama sekerıi düşer bebeginin 3 saat uyuması lazım maksimum.yoksa benim doguhanımı bıraksam eşşek sıpası babası kılıklı uyuyor saatlerce.aman gözünü seveyim.maksimum 3 saat uyusun.
nasilsinz anneler bn kotuyum dn gorumcm geldi onun nazari coktr kendiside der oglm uyuyodu szde blrsnz bebislr uyurkn insan bakmaya doyamaz yuzkere kaynvalideme dedm bakmayn diye ama oglumu nzrladilar dn aksam 7dn sbh 8e kadr agladi uyuz oldm snrdn kocama cattim konusmuyrm lanet yaratiklar uyuslar delircm
canım ama sekerıi düşer bebeginin 3 saat uyuması lazım maksimum.yoksa benim doguhanımı bıraksam eşşek sıpası babası kılıklı uyuyor saatlerce.aman gözünü seveyim.maksimum 3 saat uyusun.
bizim kız şimdiye kadar maximum 2 saat uyuyo o da nadiren.çoğunlukla tam 1 buçuk saat uyuyo kurulu saat gibi.gece gündüz farketmiyo...sık sık acıkıyo uyanınca da iyice emiyo ama ne bileyim uyu uyan sersem oldum valla...arkadaşlar inşallah çoğalır sütleriniz yavrucaklar mahrum kalmasın anne sütünden mafoldumben çok şükür benim yetiyo şimdilik özel hiç bişey de yapmıyorum sadece suyu fazla içiyorum
çok şükür ardacık iyi uyuyo gece... bazen 3 saat uyuyo ama çoğunlukla 4 ya da nadiren 5 saat,
bi keresinde ben de uyuyakalmışım 6 saat uyumuştu şok olmuştum :1shok: şimdi hedef 7 saat delikafadulden
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3uyarılmakdan kastın ???????????????
:roflol:
bacilar selammmm.
ben azicik disari ciktim 1.5 saat kadar disarida kaldim oglumun asisi icin bir anda insan oldugumun farkina vardim kendime geldim resmen.ohhh be dunya varmis dedim.
çok geçmiş olsun bol bol oku üzerine
benim kayınvalidem de çok iyidir ne şanslıyız demi kaydirigubbakcemile5
acaba annen bişeye mi kırıldı bence bi konuş bi hata mı yaptık falan diye
canım Allah kolaylık versin...Selam kızlar, ben bugün çalışmaya başladım ama çok zor geldi. :) Sabah 8.30-12 çalışıyorum öğlen eve geliyorum. Bu arada ilk defa yalnız trafiğe çıktım ölüyordum heyecandan.
Kaynanalar dışında herkes iyi bakıyorum da.
Bende süt kalmadı yahu. Sağamıyorum zaten. Emerken zor yetiyor. Eskiden 2 saatte göğüslerim sızlardı şimdi dolmuyor bile. Su, süt meyve suyu içiyorum. Et yiyorum bulgur pilavı komposto, malt içeceği vs. bana mısın demiyor. N'apsam ki?
Nilüfeeerrr maaşallah oğluna ve sana. Kız nasıl aldırdın o kadar kiloyu 1 ayda? Varsa sırrın söyle nolur. Eşini de takma erkekler baba olduklarını 6 ay sonra anlıyormuş. O da gelir kendine
Öpüyorum hepinizi...
sütün yetmese ağlardı mutlaka.birşekilde huzursuz olurdu.kızlar ben mama vermeyi baya azalttım.ama sütümün yetip yetmediğini anlayamıyorum.aç olsa ağlar di mi?aranır?çok uyuyo dün bugün,eşim de açlıktan mı atıldı gitti yoksa diyor..
40 nız hayırlı olsun yazcım..darısı bize...bu misafir olayı da bebekle çok zor oluyoherkese merhaba kızlar.hepiniz iyisiniz umuyorum.geçmişe bakmaya maalaesef fırsatım olmuyor.
bizim bugün kırkımız çıktıhihoyyytbüyüdük artık.ve ben kırkım çıkmadan regl oldumsempatiksalakcinniçok yorgun düştüm.4 gündür üstüste misafir geliyor bu akşam ve yarın öğlende dolu.oğlum hala pek uyumuyor.bunların dışında herşey yolunda çok şükür.
Ben surekli biberona sagarak veriyorum, kullanimi cok rahat ve acitmiyor. Sekil olarak bu
siteden bakip inceleyebilirsin tabi bu sitede fiyati oldukca pahali eczanede 30 tl. http://www.e-bebek.com/gogus_pompalari/bebedor/bebedor_manuel_gogus_pompasi/BDO-78062
ewet benimkide buna bezio ama benimki lansinoh hem onun 2tane biberonu war 150ml birini doldurup kapatıyorum ikincisinide takıp kullanabiliorum..
cnm lansinoh war bnde çift saklama kabı war temizleme fırçası süt saklama poşetlerindende hediye ediolar 40tlye aldım we gayet güzel sağıyor tawsiye ederim.
fiyatlari ikisininde iyiymis hem iki tane saklama kabi olmaasida cok iyi ya birini sagip dolaba koydugunda ikincisini kullanabilirsin.
kızlar hazır kalabalığı yakalamışken soriym geçen sordum kimse yoktu az cewap aldım sütü sağdığınızda tek göğüsten ne kadr süt çıkarıyosunuz benim iyice zorlarsam 120ml çıkıyor birinden..
senin pompa baya guzel sagiyo o zaman canim ya masallah bu kadar sut cikarabiliyorsun. kac saat bekledikten sonra bu kadar cikiyo?
kızlar hazır kalabalığı yakalamışken soriym geçen sordum kimse yoktu az cewap aldım sütü sağdığınızda tek göğüsten ne kadr süt çıkarıyosunuz benim iyice zorlarsam 120ml çıkıyor birinden..
ya kizlar siz neden disari cikmiyormusunuz? bizim daha kirkimiz bile cikmadi ama hava guzel oldugunda mutlaka cikiyoruz biraz dolasip geliyoruz hava aliyoruz- yoksa ben evde patlarim herhalde.
selamlar,..arkadaşlar daha önce yazmıştım kimse çevaplamadı..göğsü makinayla sağmak sütü azaltırmı,??CADIARZU CADIARZU:uhm:cevaplarsanız sevinirim..
hiç tamamen sağmadım bilmiyorum cnm maşallah ama iyi çıkıyormuş senden... aklinialirimsmile
benim oğlan gündüzleri uyuyor bir emmek için uyanıyor gece ve sabah huysuzlanıyor
gazından dolayı
benimde huyumdur gündüz hiç uyuyamam evde olduğum halde ki zaten uyumaya fırsat kalmıyor illa ki bir gelen oluyor
sıkıldım bende artık kendimi sokaklara atmak istiyorum...
doğumdan sonra korse kullanan var mı ?
memnun mudur kullanan varsa ne markadır nerden almıştır bizi bi aydınlatsın...
bu göbekle ne edeceğim yaa :gitme:
bende aşı için geçen gün çıkmıştım,.zaten gezmeyi çok seven biriydim,.evde patladım,.ama dışarı çıktığım zamanda aklım hep oğluşumda oluyooo,boshayallersmile boshayallersmile
aklinialirimsmileemmekkkkkkkk:jeyyar:
yaw benim kızda geçen gece 4,5 saat uyumuş 3 saatte bi uyandırmalı diosunuz yani saat kuram bari
evet canim 3 saatte bir uyandirip emzirmek lazimmis.hangi doktora hemsireye sorduysam aynisi dedi.bu arada yaw anne sutunu buzdolabinda 24 saat saklamak gerekiyormus.
görmek isteyne ne dices kız gösteremem nazar değer mi dicesss:))sempatiksalakcinni
bizim kız şimdiye kadar maximum 2 saat uyuyo o da nadiren.çoğunlukla tam 1 buçuk saat uyuyo kurulu saat gibi.gece gündüz farketmiyo...sık sık acıkıyo uyanınca da iyice emiyo ama ne bileyim uyu uyan sersem oldum valla...
:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
valla ben de aşıya gitcemiz günü iple çekiyorum.hastaneye gideceğimize bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3 bunaldım evde ya...geçen kapının önünde ayakkabılarıma ilişti gözüm .ne kadar uzun zaman olmuş giymeyeli...kaydirigubbakcemile3
yok sekerm uykuda bakmakla yetinmiyo uzerine cullanip sohbet ediyo ha bide ikide bir tukurerek tuuu benim kuzuma diyo snra oglmda uyaniyo bn buna kiziyrm ya bnlrin oyun oynama donemleri dglki bebisler daha yeni yeni gormeye basldilar torunudur tamam uyankken gorsun zaten bi yatsiya kalmiyo kayinvalidem bizde ozel hayatta kalmadi kociskomla kanki oldk arkadasz sadece:) off
ya kizlar siz neden disari cikmiyormusunuz? bizim daha kirkimiz bile cikmadi ama hava guzel oldugunda mutlaka cikiyoruz biraz dolasip geliyoruz hava aliyoruz- yoksa ben evde patlarim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?