- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.741
iyi geceler güzeller oğlum uyurken uyuma vakti gece iki saatte bir uyanıyoruz çünkü öpüyorum sizi ve meleklerinizi
eet bostancıda:ecrin_bebek:helinzor sen bostancı da mı oturuyordun ?
bnm topuklu ayakkabılarım nerde onu bile bimiorum cengiz hiiiiç hoşlanmıyor topukludan giyincede sorun çıkarıyo maalesef:gitme: neden biberonda 120 geçmeyin dio anlamaım ben tanıtıma çıkıyorum 4 saat yokum 150ml bırakıyorum geldiğimde bitmiş we bebeğim emmek için beni bekliyor oluyor 120 çok az helek çalışan anne 120 bırakıp mı gidecekkafamçokkarıştıoglusunuda al cik disari kuzum.oglumun doktoru gunesli hava da hergun 15 dk disari cikar fakat market alsiveris merkezi gibi yerlere goturme dedi.40 cikmasi falan bekleme olur mu oyle sey dedi.
iyi fikir bence zemuszemus
ay ayyyyy ben surekli goruyorum ayakkabilarimi topuklu topuksuz cesit cesit.biraz kilo vereyim catir catir giyecem hepucugunu aklinialirimsmile
yawru kusum ben gecen gun 60 ml birinden sagdim.totalde 120 yi asiyordu fakat biberonun uzerinde 120 yi gecmeyin yaziodu biraktim.
iyide sizin 40 cikmis.neden kanka takiliyorsunuz ki .
bravo canim en dogrusunu yapiyorsun.
kaç kg almış kaç olmuş? bide bu ishal ilacı 15tl miş tercihe göre yapılıyomuş bizim dr öle söledi?selam canolar..bugün dr kontrolümüz vardı dr um cok iyi bakmışsın bebegini dedi..mamalar sagolsun diyesim geldi valla..kız bebeklerde cok olur kalca cıkıgı filmi istedi benden..olma ihtimaline önlem için..sonra hepatit b aşımızı yarın saglık ocagında halledicem inşallah..bir de 2.ay ishal aşısı var..son olarak işitme tarama testi yaptrcam..bu ay için bunlar cok işimiz var cokkkk..neyse gecmişe bakamadım sorum yoktur umarım..cuma günü inşallah mevlid okutmayı düşünüorum..onunhazrlıklarına koşusturuorum..
cnmne marka sipariş ettin özellikleri nedir bende alcam ama kararsızım halaaaabizde çıktık ama ev gezmelerine sadece ablama abime kayınvalideme gittik
havalar biraz ısınsın
bir de bebek arabamızı yeni sipariş ettik internetten o da gelsin rahatlarız iyice inşallah...
bnm sebebim belli dükkkaaaaaaaaaaaannn ama warya görürsünüz kızlar şu dükkan bi satılsın hergün gezip dolaşcamya kizlar siz neden disari cikmiyormusunuz? bizim daha kirkimiz bile cikmadi ama hava guzel oldugunda mutlaka cikiyoruz biraz dolasip geliyoruz hava aliyoruz- yoksa ben evde patlarim herhalde.
tamam canim tesekkurler.
ewet benimkide buna bezio ama benimki lansinoh hem onun 2tane biberonu war 150ml birini doldurup kapatıyorum ikincisinide takıp kullanabiliorum..
cnm lansinoh war bnde çift saklama kabı war temizleme fırçası süt saklama poşetlerindende hediye ediolar 40tlye aldım we gayet güzel sağıyor tawsiye ederim.
fiyatlari ikisininde iyiymis hem iki tane saklama kabi olmaasida cok iyi ya birini sagip dolaba koydugunda ikincisini kullanabilirsin.
senin pompa baya guzel sagiyo o zaman canim ya masallah bu kadar sut cikarabiliyorsun. kac saat bekledikten sonra bu kadar cikiyo?
ewt ben çok memnunum öle yapıorum we başlarına biberon emziği takıyorum öle werioruz:))
walla bz çok bekliemioruz bizim kız uyanıkken yarım saatte bi falan emiyo zaten göğüslerim 2 saatte bir sızım sızım sızlamaya başlıyo zaten emmezse 120 çıkardığımda 2 saat falan beklemiş oluyo sanırım
eet bostancıda:ecrin_bebek:
bnm topuklu ayakkabılarım nerde onu bile bimiorum cengiz hiiiiç hoşlanmıyor topukludan giyincede sorun çıkarıyo maalesef:gitme: neden biberonda 120 geçmeyin dio anlamaım ben tanıtıma çıkıyorum 4 saat yokum 150ml bırakıyorum geldiğimde bitmiş we bebeğim emmek için beni bekliyor oluyor 120 çok az helek çalışan anne 120 bırakıp mı gidecekkafamçokkarıştı
kaç kg almış kaç olmuş? bide bu ishal ilacı 15tl miş tercihe göre yapılıyomuş bizim dr öle söledi?
cnmne marka sipariş ettin özellikleri nedir bende alcam ama kararsızım halaaaa
bnm sebebim belli dükkkaaaaaaaaaaaannn ama warya görürsünüz kızlar şu dükkan bi satılsın hergün gezip dolaşcam
bu arada posta we hürriyete ilan werdik yarın 7 gün boyunca yayınlanacaaaaakk:lepi: dua edin ne olur hayırlısıyla satılsında kurtulsun bu garip arkadaşınızz:Saruboceq:
tamam canim tesekkurler.
ewt ben çok memnunum öle yapıorum we başlarına biberon emziği takıyorum öle werioruz:))
walla bz çok bekliemioruz bizim kız uyanıkken yarım saatte bi falan emiyo zaten göğüslerim 2 saatte bir sızım sızım sızlamaya başlıyo zaten emmezse 120 çıkardığımda 2 saat falan beklemiş oluyo sanırım
kaydirigubbakcemile3 kıs hasret sabah sabah guldurdun beni.canim benim biberon kucuk o yuzden 120 ml sinir ve o siniri asmayin yaziyor.bende denemek icin sutumu sagdigimdan buyuk biberonu kullanmadim.hayatim be bi kereligine ne kadar sutum var diye sagmistim yanlis sagmisim pompayla gogusumun altina baski yapip sut gelisini engellemisim.o yuzden kucukle tekrar denemistim.ama sukur varmis sutum cok uzulmustum ilk sagdigimda.simdi gercek anlamda bir gogsumu son damla sute kadar sempatiksalakcinni sagacagim bakalim kac cik ml cikiyor.yazarim burayda.
kis bu arada topuksuz ayakkabisiz hayatmi olur.benim boy 175 ama ben bayiliyorum topuklu giymeye cat cat yurumeyekaydirigubbakcemile
ayneeeeeenn..hatta kızımıda süsleyip püsleyip analı kızlı şöyle bi estrmek istiorummmmmaklinialirimsmilesanirsam ben kudurdum canlar.
makyaj yapip saclarima sekil vermek istiyorum.takilarimi takip elbiseler giymek istiyorum.sonra kot pantalon alip soyle daracik daracik giymek istiyorum.kirmizi rugan ayakkabi ve canta alip kokos kokos gezmek istiyorum.
kocamla flort etmek istiyorum.ay istiyorumda istiyorum.anne olmak bana kadin oldugumu fark ettirdi.eskidende kendimi seksi hissederdim aklinialirimsmile ama simdi biliyormusum gibi geliyor.
yadaaaaa bahar carpti beni ayol.kaydirigubbakcemile3
herseye gucum yetermis geliyor.
bnm topuklu ayakkabılarım nerde onu bile bimiorum cengiz hiiiiç hoşlanmıyor topukludan giyincede sorun çıkarıyo maalesef:gitme: neden biberonda 120 geçmeyin dio anlamaım ben tanıtıma çıkıyorum 4 saat yokum 150ml bırakıyorum geldiğimde bitmiş we bebeğim emmek için beni bekliyor oluyor 120 çok az helek çalışan anne 120 bırakıp mı gidecekkafamçokkarıştı
kaç kg almış kaç olmuş? bide bu ishal ilacı 15tl miş tercihe göre yapılıyomuş bizim dr öle söledi?
bnm sebebim belli dükkkaaaaaaaaaaaannn ama warya görürsünüz kızlar şu dükkan bi satılsın hergün gezip dolaşcam
bu arada posta we hürriyete ilan werdik yarın 7 gün boyunca yayınlanacaaaaakk:lepi: dua edin ne olur hayırlısıyla satılsında kurtulsun bu garip arkadaşınızz:Saruboceq:
tamam canim tesekkurler.
ishal aşısını dewlet karşılamıomuş özelde yaptrıcam ama ücretin 15 oldugunu bilmiodum daha fazladr diodum..yaptrıcam inşallah..delik deşik olcak yavrum bu ay..bireazdan cıkıorum hepatit b aşımız için saglık ocagına..
ayneeeeeenn..hatta kızımıda süsleyip püsleyip analı kızlı şöyle bi estrmek istiorummmmmaklinialirimsmile
ishal aşısını dewlet karşılamıomuş özelde yaptrıcam ama ücretin 15 oldugunu bilmiodum daha fazladr diodum..yaptrıcam inşallah..delik deşik olcak yavrum bu ay..bireazdan cıkıorum hepatit b aşımız için saglık ocagına..
samsunda hava nasıl? iki kere gitmistim samsuna .nisan ayinda.gittigimde anammmmm kulaklarim dusecek sandim.nasil ruzgar vardi.
ben dr un dedigine uyup hava gunesli ise cikaracagim oglumu artik.sende kizi susle pusle cik canim.insan kendine geliyor.
bu ishal asisi nasil oluyor? rica etsem bilgi verebilir misin ?
bizde dun hepatit asimizi olduk.oglusum simdi bacagina dokununca korkuyor cani yanacak diye.bende topuk dan kan aldiklari zamanki gibi altini actigimda asi oldugu bacagini opuyorum konusuyorum sakinlesiyor bebegim.
ayneeeeeenn..hatta kızımıda süsleyip püsleyip analı kızlı şöyle bi estrmek istiorummmmmaklinialirimsmile
kızlar tam yarama bastınız yaa...ben de topuklu ayakkabıları başkalarında çok beğeniyorum ,çok şık duruyo ama kendim uzun süre giyemiyorum ayakkarım çok ağrıyor.spor giyinmeyi daha çok seviyorum.o yüzden pek alışık değil ayaklarım ondan mı acaba?sadece düğünlerde,özel günlerde giyiyorum topuklu.arada okula da giyorum uzun topuk ama akşam geldiğimde ayaklarım sızlıyo.bide boyum da 1.71...topuklu giyince devasa hissediyorum kendimi...eet bostancıda:ecrin_bebek:
ben sanırım lohusa depresyonuna girdim herkes gözüme batıyo bıktım artık yaaaaa.normal hayatımıza dönmek istiyorum.kayınvalidm geldi yine şimdi annem nasıl yüz veriyo kadına benimle fazla muhatap olmuyo bende onunla .kocamlada tartıştım sigara içmek istiyorum ama içemiyorum(((
kızlar tam yarama bastınız yaa...ben de topuklu ayakkabıları başkalarında çok beğeniyorum ,çok şık duruyo ama kendim uzun süre giyemiyorum ayakkarım çok ağrıyor.spor giyinmeyi daha çok seviyorum.o yüzden pek alışık değil ayaklarım ondan mı acaba?sadece düğünlerde,özel günlerde giyiyorum topuklu.arada okula da giyorum uzun topuk ama akşam geldiğimde ayaklarım sızlıyo.bide boyum da 1.71...topuklu giyince devasa hissediyorum kendimi...
amannnn benim boyunda 1 75 zayif olunca daha bi seksi oluo topukluyla.he bu arada ben 2007 yilina kadar giyemezdim topuklu bigun bi ayakkabici amca bana kizdi dediki gelin olurcen duz ayakkabimi giycen ne bicim kizsin sen.kaydirigubbakcemile3 o gun bu gundur giyerim.sorsaniz nikahinda ne giydin diye valla duze yakin bi ayakkabi giydim cunkum kocisimle ayni boydayiz.
günaydın kızlar dün çook eskilerden en yakın arkadaşım bizde kaldı sabah 5te uyuduk cengiz 7de geldi zombi gibiydim gözümü açamıyorum( acıdı halime sanırım 10a kadar uyandırmadı beni insafa gelip
iyi yine benimki hic orali degil bi hafta sonlari oda evde kendisi ben yatmaya gidiyorum diyorum gidip yatiyorumda anca yane.
ayrica hasretcigim tek gogusumden 110 ml sagdim.
canlar bebedor un pompasını aldı bundanda memnun kalmadım..eczacı iyi bişey istiosan lansıoh un pompasını tavsiye etti..45 50 civarıymış fiyatı.emzremedigin zamanlar sütünü sagıp biberonla ver dedi dr..ama sütümü dün sagıp bakmak istedim gram cekmiyo ya bukadarda az degildir sütüm yaw lansınoh un pompasını almayı düşünüorum..
ebrucugum ben medela kullaniyorum.120 tl bi fiyati var hem pilli hem elektrikli.gayet de guzel sagiyor bence.
mrb annisler kiz 40 ciktida kayinvalidem hep bzde bi yatmaya evine gidiyo bide ise giderkn hep bzde o gittiktn snrada oglm boyle kanki oldk tociskoyla kocam da sevmiyo topuklu off ama bn kacamak yapiyrm :)
yaw bu erkekleride anlamiyorum.sevgililerine karilarina giydirmezler topuklu ama sokakda topuklu giyen kadina da bakmakdan alamazlar kendilerinikaydirigubbakcemile3
benimkine kalirsa makyaj da sevmio ama ben pek dinlemiyorum onu.aklinialirimsmile
merhabalar
herkes iyidir umarım:)biz de dün doktora gittik kontrol için ,bizden de kalça ultrasonu istemişti doktor..kız çocuklarından özellikle istiyorlarmış rutin olarak...yaptırdık bi de...çok şükür bir sorunumuz yok...veeeee en önemlisi doktorumuz mamayı bırakabilirsiniz dedihihoyyytkızım 5020gr olmuş boyu da 55cm omuş..iyi uzamış...benden çok çok uzun olacak galiba:sm_cool:bir de doktor normaldir dedi ama 3 gündür kaka yapmadı!!!!!!!!!!!!!!ne zaman yapacak diye bekliyorum...inşallah kabız olmaz............
hanife bacim bende yaptiracagim kalca usg si.
nasil oluyor anlatirmisin?
masallah kizina tosuncuk olmus annesi.tam isirmalik.
kaka yapmamasi nasil normal oluo yaw bu iste bi tuhaflik yokmuymus?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?