2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BİR ÇOCUĞUN AĞZINDAN ANNENİN TANIMI )

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ... bu kadar olur yani,tam tarif !!!

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan

tek insandır.
Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır .
Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir, bulaşık, ütü, vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan,kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir .
Yemek uzmanı, düzen insanı, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir,
yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, 'amaaan ben sana daha güzelini bulurum' diyebilen komik bir karakterdir.
'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana.
Gelince ara beni emi aslan evladım. Kara börülcem >benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla >reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim
düşmanıdır .. >*** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, >harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum ulen seni !' >diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç > abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır, mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır.
Sevginin güçlerini birleştirdiği >sonsuz bakiredir !! Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu >mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca,çocuğu askere > gidince, asmalı kabağı seyredince, dolar yükselince velhasıl
buna benzer > bissürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp - gözleri > dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır, son kiiii üç >dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru ama heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan tek kadın modelidir.
Ne güzel anlatmış değil mi?

ikiz bebek bekleyen bir anne adayından alıntı

helinzor sen bostancı da mı oturuyordun ?
eet bostancıda:ecrin_bebek:
bnm topuklu ayakkabılarım nerde onu bile bimiorum cengiz hiiiiç hoşlanmıyor topukludan giyincede sorun çıkarıyo maalesef:gitme: neden biberonda 120 geçmeyin dio anlamaım ben tanıtıma çıkıyorum 4 saat yokum 150ml bırakıyorum geldiğimde bitmiş we bebeğim emmek için beni bekliyor oluyor 120 çok az helek çalışan anne 120 bırakıp mı gidecekkafamçokkarıştı
kaç kg almış kaç olmuş? bide bu ishal ilacı 15tl miş tercihe göre yapılıyomuş bizim dr öle söledi?
bizde çıktık ama ev gezmelerine sadece ablama abime kayınvalideme gittik
havalar biraz ısınsın
bir de bebek arabamızı yeni sipariş ettik internetten o da gelsin rahatlarız iyice inşallah...
cnmne marka sipariş ettin özellikleri nedir bende alcam ama kararsızım halaaaa
ya kizlar siz neden disari cikmiyormusunuz? bizim daha kirkimiz bile cikmadi ama hava guzel oldugunda mutlaka cikiyoruz biraz dolasip geliyoruz hava aliyoruz- yoksa ben evde patlarim herhalde.
bnm sebebim belli dükkkaaaaaaaaaaaannn ama warya görürsünüz kızlar şu dükkan bi satılsın hergün gezip dolaşcam

bu arada posta we hürriyete ilan werdik yarın 7 gün boyunca yayınlanacaaaaakk:lepi: dua edin ne olur hayırlısıyla satılsında kurtulsun bu garip arkadaşınızz:Saruboceq:

ayneeeeeenn..hatta kızımıda süsleyip püsleyip analı kızlı şöyle bi estrmek istiorummmmmaklinialirimsmile

ben sanırım lohusa depresyonuna girdim herkes gözüme batıyo bıktım artık yaaaaa.normal hayatımıza dönmek istiyorum.kayınvalidm geldi yine şimdi annem nasıl yüz veriyo kadına benimle fazla muhatap olmuyo bende onunla .kocamlada tartıştım sigara içmek istiyorum ama içemiyorum (((

günaydın kızlar dün çook eskilerden en yakın arkadaşım bizde kaldı sabah 5te uyuduk cengiz 7de geldi zombi gibiydim gözümü açamıyorum( acıdı halime sanırım 10a kadar uyandırmadı beni insafa gelip

canlar bebedor un pompasını aldı bundanda memnun kalmadım..eczacı iyi bişey istiosan lansıoh un pompasını tavsiye etti..45 50 civarıymış fiyatı.emzremedigin zamanlar sütünü sagıp biberonla ver dedi dr..ama sütümü dün sagıp bakmak istedim gram cekmiyo ya bukadarda az degildir sütüm yaw lansınoh un pompasını almayı düşünüorum..

mrb annisler kiz 40 ciktida kayinvalidem hep bzde bi yatmaya evine gidiyo bide ise giderkn hep bzde o gittiktn snrada oglm boyle kanki oldk tociskoyla kocam da sevmiyo topuklu off ama bn kacamak yapiyrm :)

canim senin kac gunluk oldu bebek?

merhabalar
herkes iyidir umarım:)biz de dün doktora gittik kontrol için ,bizden de kalça ultrasonu istemişti doktor..kız çocuklarından özellikle istiyorlarmış rutin olarak...yaptırdık biz de...çok şükür bir sorunumuz yok...veeeee en önemlisi doktorumuz mamayı bırakabilirsiniz dedihihoyyytkızım 5020gr olmuş boyu da 55cm olmuş..iyi uzamış...benden çok çok uzun olacak galiba:sm_cool:bir de doktor normaldir dedi ama 3 gündür kaka yapmadı!!!!!!!!!!!!!!ne zaman yapacak diye bekliyorum...inşallah kabız olmaz............

Son düzenleme:

hanife bacim bende yaptiracagim kalca usg si.
nasil oluyor anlatirmisin?
masallah kizina tosuncuk olmus annesi.tam isirmalik.
kaka yapmamasi nasil normal oluo yaw bu iste bi tuhaflik yokmuymus?

hanife bacim bende yaptiracagim kalca usg si.
nasil oluyor anlatirmisin?
masallah kizina tosuncuk olmus annesi.tam isirmalik.
kaka yapmamasi nasil normal oluo yaw bu iste bi tuhaflik yokmuymus?

teşekkürler:)hemen anlatayım ...
oldukça basit bizim hamilelik takibi için kullanılan ultrason cihazıyla baldırların dış kenarlarından baktı kemiklerine iki tarafın görüntüsünü eşleştirdi...çıktıyı doktora götürdük..normalmiş kalça yapısı...hatta kızım benim hamileyken yaptığım gibi ekrana çevirdi kafasını kendini seyretti keyifli keyifli malum altı açık olunca pek bir keyifli oluyor...

anne sütünün tamamını sindirebiliyormuş bebekler...bir hafta yapmayabilir ya da günde 4-5 kez yapabilir her türlüsü normal dedi.CADIARZU

Kizlar ilk ay bebekleriniz kac kilo aldilar??

Benim oglum bir ay icinde tam 1 kilo almis,doktor cok iyi oldugunu soyledi ama bana sanki az gibi geldi..??

Bu arada,bende philips aventin manuel sut sagma pompasini aldim,ama benim gogsumden hic sut cikmadi ,10 cc bile cikmadi.. Ya ben yanlis yapiyorum,yada sutum az.. 4 gundur gunde iki defa mama takviyesi yapiyorum,bazen oglum doymuyor gibi. Ama ozaman bu kiloyu nerden aldi onuda bilmiyorum :)) Kaafam karmakarisik .... Guya bi goreyim sutum ne kadar dedim,iyice moralim bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…