- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.761
merhabalar
herkes iyidir umarım:)biz de dün doktora gittik kontrol için ,bizden de kalça ultrasonu istemişti doktor..kız çocuklarından özellikle istiyorlarmış rutin olarak...yaptırdık biz de...çok şükür bir sorunumuz yok...veeeee en önemlisi doktorumuz mamayı bırakabilirsiniz dedihihoyyytkızım 5020gr olmuş boyu da 55cm olmuş..iyi uzamış...benden çok çok uzun olacak galiba:sm_cool:bir de doktor normaldir dedi ama 3 gündür kaka yapmadı!!!!!!!!!!!!!!ne zaman yapacak diye bekliyorum...inşallah kabız olmaz............
bnde şimdi sağdım 90 çıktı yaa tek göğüs az çıktı bu seferamannnn benim boyunda 1 75 zayif olunca daha bi seksi oluo topukluyla.he bu arada ben 2007 yilina kadar giyemezdim topuklu bigun bi ayakkabici amca bana kizdi dediki gelin olurcen duz ayakkabimi giycen ne bicim kizsin sen.kaydirigubbakcemile3 o gun bu gundur giyerim.sorsaniz nikahinda ne giydin diye valla duze yakin bi ayakkabi giydim cunkum kocisimle ayni boydayiz.
iyi yine benimki hic orali degil bi hafta sonlari oda evde kendisi ben yatmaya gidiyorum diyorum gidip yatiyorumda anca yane.
ayrica hasretcigim tek gogusumden 110 ml sagdim.
ebrucugum ben medela kullaniyorum.120 tl bi fiyati var hem pilli hem elektrikli.gayet de guzel sagiyor bence.
yaw bu erkekleride anlamiyorum.sevgililerine karilarina giydirmezler topuklu ama sokakda topuklu giyen kadina da bakmakdan alamazlar kendilerinikaydirigubbakcemile3
benimkine kalirsa makyaj da sevmio ama ben pek dinlemiyorum onu.aklinialirimsmile(( birazdan çıkıyorum yine 6ya kadar yokum toplam 140ml bıraktım 3saat yeter o zaten uyuyo şuan
bn bi kez yaptım kaçamak azıma etti günlerce.. annemde aramız boz<ulmasın die napmış ayakkabışları hiç haberim bile yok atmış ta olabilir:gitme:mrb annisler kiz 40 ciktida kayinvalidem hep bzde bi yatmaya evine gidiyo bide ise giderkn hep bzde o gittiktn snrada oglm boyle kanki oldk tociskoyla kocam da sevmiyo topuklu off ama bn kacamak yapiyrm :)
canlar bebedor un pompasını aldı bundanda memnun kalmadım..eczacı iyi bişey istiosan lansıoh un pompasını tavsiye etti..45 50 civarıymış fiyatı.emzremedigin zamanlar sütünü sagıp biberonla ver dedi dr..ama sütümü dün sagıp bakmak istedim gram cekmiyo ya bukadarda az degildir sütüm yaw lansınoh un pompasını almayı düşünüorum..
ewt bndeki lansinoh..
Merhaba ... Masallah kizina oncelikle) Canim birsey soracagim, sen mamayi ne kadar veriyordun gunde?? Neden mamaya baslamistin sutunmu azdi??
Benim oglum bazen beni emdikten sonra sanki soymuyor gibiydi agliyordu huzur oluyordu,onun icin bende mama takviyesine basladim 4-5 gundur beni emdikten sonra veriyorum 60 cc civari hepsini iciyor genelde.
Gunde 2-3 defa veriyorum baktim doymamis gibiyse ozaman yani..
Ha birde mama veren anneler,sizinde bebiklerinde kramplari oluyormu mama verince,benim oglan ikinmaktan kizarip bozariyo yazik. Ne yapacagimi sasirdim. ??
merhaba canım sağol:)hepimizin bebeklerine maşallah:)
sütüm yok denecek kadar azdı..2-3saat mememde kalıyordu emmek için...ilk doktor kontrolünde 200gr vermişti...2.gidişimizde 4050grdı doktor çok az almış dedi , sütünün kalitesi iyi değildir belkide dedi ve mamaya başlamamızı söyledi günde 2 kez sadece..3 haftadır o şekilde besledim..mama verince emzirmiyordum ama...doktor öyle söylemişti.başta yaptığım mamayı bitiriyordu 90ml yapıyordum 2 haftadır bitiremiyordu mamayı ben de azaltmıştım 60ml veriyordum...bazen onu da bitirmiyordu...doktora söyledim doyuyordur kilo da almış mamayı keselim dedi...çok şükür ama doymazsa az az verebilirsin dedi bu kez emzirdikten sonra...az önce denedim emmesine rağmen huysuzdu ama mamanın bir yudumunu bile içmedi:lepi:
benim kızım da emdikten sonra özellikle sabahları benzer huzursuzlukar yapıyor ama çoğu kez sebebi uykuya dalamama gaz ya da kaka yapmaya çalışmak oluyo...
bebeğin ne kadarlık oldu???eğer küçükse çok normal...1 ayda ancak düzeldi bizim emme olayımız....bu arada ayda 1 kilo çok iyi ve normal..daha fazla alanlar da oluyor ama 1 hiç de az değil benim kzım da 42 günde 1120 gr almış oldu...
Canim cevabin icin cok sagol..... Oglum tam bir aylik bugun.. Dun gittik kontrole,artik merak ediyordum kilo aldimi almadimi diye.. Tam bir kilo almis oglum..
Dogumda 3720 gr dogmustu,ama ilk 3 gunde kilo verdi ve 3400 gr dustu... Simdi ise 4400 olmus yani tam 1 kilo ... Bende mesela bu sabah emzirdigimde,likir likir icti,ama genede araniyordu,mama vermedim. iki ssaat sonra gene emzirdim ama sanki doymadi gibi uykuya gecemiyordu agliyordu,60 cc mama yaptim icti arkasina gene biraz huysuzlandi sonrada uyudu.. Insan anlayamiyorki,acliktanmi agliyor yada dedigin gibi huzursuzluktanmi..
teşekkürler:)hemen anlatayım ...
oldukça basit bizim hamilelik takibi için kullanılan ultrason cihazıyla baldırların dış kenarlarından baktı kemiklerine iki tarafın görüntüsünü eşleştirdi...çıktıyı doktora götürdük..normalmiş kalça yapısı...hatta kızım benim hamileyken yaptığım gibi ekrana çevirdi kafasını kendini seyretti keyifli keyifli malum altı açık olunca pek bir keyifli oluyor...
anne sütünün tamamını sindirebiliyormuş bebekler...bir hafta yapmayabilir ya da günde 4-5 kez yapabilir her türlüsü normal dedi.CADIARZU
Kizlar ilk ay bebekleriniz kac kilo aldilar??
Benim oglum bir ay icinde tam 1 kilo almis,doktor cok iyi oldugunu soyledi ama bana sanki az gibi geldi..??
Bu arada,bende philips aventin manuel sut sagma pompasini aldim,ama benim gogsumden hic sut cikmadi ,10 cc bile cikmadi.. Ya ben yanlis yapiyorum,yada sutum az.. 4 gundur gunde iki defa mama takviyesi yapiyorum,bazen oglum doymuyor gibi. Ama ozaman bu kiloyu nerden aldi onuda bilmiyorum :)) Kaafam karmakarisik .... Guya bi goreyim sutum ne kadar dedim,iyice moralim bozuldu..
Evet bezleri genelde dolu oluyor,kakasini gunde en az 2-3 defa yapiyor,cisinide 5-6 defa yapiyor..
Bence bu kaygilar hic bitmeyecek gibi :) Simdi sut konusu,acaba doydumu,daha sonrada baska seyler cikar eminim... Eee sen K ve D vitamin veriyormusun ? Bir ayliktan itibaren D vitamininede gecmek gerekiyormus sanirim.
canim senin kac gunluk oldu bebek?
:
cnmne marka sipariş ettin özellikleri nedir bende alcam ama kararsızım halaaaa
bnm sebebim belli dükkkaaaaaaaaaaaannn ama warya görürsünüz kızlar şu dükkan bi satılsın hergün gezip dolaşcam
bu arada posta we hürriyete ilan werdik yarın 7 gün boyunca yayınlanacaaaaakk:lepi: dua edin ne olur hayırlısıyla satılsında kurtulsun bu garip arkadaşınızz:Saruboceq:
ewt ben çok memnunum öle yapıorum we başlarına biberon emziği takıyorum öle werioruz:))
walla bz çok bekliemioruz bizim kız uyanıkken yarım saatte bi falan emiyo zaten göğüslerim 2 saatte bir sızım sızım sızlamaya başlıyo zaten emmezse 120 çıkardığımda 2 saat falan beklemiş oluyo sanırım
slm güzeller ben bugün yine bunalımdayım takmıyım kafamı diyorum ama nasıl takmam biraz süt sağıyım dedim oğlum hiç emmiyor çünkü en azından böyle veriyim dedim 30cc ancak çıktı gerçi bu pompa hiç güzel dğl değiştiricem
ben ne yapıyım sadece mamayla besliyorum oğlumu çok üzülüyorum Allahım başka dert vermesin gerçi ama ben yinede çok üzülüyorummafoldumben
28 günlük canım
bu arada teyzesi geldi banyo yaptırdık uyuyor şimdi sinirlerimi bozan birşeyde (sanırım bebe yağından oldu) oğlumun karnında ve totosunda küçük küçük kızarıklıklar oldu dün gece yoktu sabah bi baktım kıpkırmızı olmuş minik kuşum sürmiycem bi süre bakalım ne olacak
canim ya stres yaparsan kendini uzersen daha kotu olur.uzme kendini.herseyi denediysen uzulme artik.herkesin nasibi kismeti farkli olur .
e tamam artik gonder herkesi cocugunla kendin ilgilen,inanki depresyona girecek vaktin olmaz bebeginle basbasa kalinca.
benimde oyleydi megerse kullandigim bebek deterjani alerji yapiyormus bebegimde.
bi doktora sor istersen,benim chicco kullaniyorum dr da ok verdi.istersen degistir.
sağol canım orası öyle ama insan üzülüyor işte bebeğimi göğsümde uyutamamak en önemlisi sütümden mahrum olduğunu bilmek çok üzüyor beni yine söylüyorum Rabbim başka dert vermesin
aslında chicconun setini aldım ben bendede var yağı ama dalinin yağını kullanıyordum neredeyse bütün markalar mevcut evde eşim birkaç marka almış birde onu denerim ama bir iki gün ara vermeyi düşünüyorum
selam kızlar iki gündür süper gerginim dün bebeişimi kontorle götürdüm 33 günlük olduk malum 3280 doğmuş ve bir hafta sonra 3270 olmuştu şimdi kontrolde 5300 çıktı tam 2 kilo almış zilloşum aşısını yaptırdık sıra geldi kalça çıkığı ultrasonuna doğum yaptığı hastaneye gittik ücretleri yüksek diye vazgeçip zeynepkamile orada yokmuş ertesi gün numuneye gittim ( yani bugün ) dedielrki sabah yedide gelip randevu alacaksınız işe bak sabah yedi de git randevu al en erken 2 ay sonraya yazık bu milletin haline ... sonra doktor inceledi ayağında bir sorun var ortapediye gösterin gözlerinde de kayma var dedi hepsi için gün almak gerekiyor .... şimdi özel ve iyi bir hastane araştırıyorum sizlerden tavsşye bekliyorum anadolu yakasında iyi bir çocuk doktoru tavsiye edin ve mümkünse ssk geçerli olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?