2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok saol hemen araştırıyorum....

CADIARZU bebegime alerji yapan bebek deterjani da dalin di.bilgine.

yaa bende dalinin yağını kullanıyordum neyse bu yağ olayına bir iki gün ara veriyim en iyisi

seyyalcim bebeğine maşallah canım kilo alımı çok güzel inşallah diğer problemleride halledersiniz biran önce ben gata ya götürücem için başka hastane araştırmadım
doğumumda gata dan çok memnun kaldım çocuk doktorları ve bölüm hemşireleride çok tatlılar başka biryere götürmeyi şimdilik düşünmüyorum

KIZ DELÜMÜSÜN ÇOCUĞUN ZATEN 100GRAMI KAKADIR ŞUAN AAA OLURMU ÖYLE ŞEY ATSANA YARIM FİTİL RAHATLASIN YAWRUalsanaalsanasmile BİZİMKİ 1 GÜN YAPMADI ÇOCUK IKINIYO IKINIYO HEMEN ALDIM ECZANEDEN Bİ GLİSERİN FİTİLİ ATTIM YARIMCIK RAHATLADI ÇOCUUUM

Sadece anne sütüylemi almış bu kadar kız? yoksa mama takviyesi war mı

ya canım annem beni sarmaya kalktı patladım ben bi de kocaman düğüm göbeğimde
hemen çıkardım oy oyy toplanır heralde kendiliğinden biraz acele mi ediyoruz ne ?

selkie mesaj attı biraz önce
hepinize selamı var canlar hala evinde internet olmadığı için giremiyormuş

haftaya salı mevlüdümüz var kırkını bekleyemeyeceğim

sabahtan beri sular kesik evde fıttıracağım
klava:

hasret hani sen demiştin ya banyoda göğüslerime masaj yaptım kanallar açıldı diye.ben de bugün yapayım dedim kanallar tıkalı mı diye:) her seferinde mi yapmak lazım?bi kere yapmak yeter mi? :)

canım yaa benimde kaynanam sarmıştı çarşafla ama sıcak tutsun diye çok sıkmadılar iyide gelmiştti.istanbulun neresindesin ya sarıyer tarafında yada yakınlarda olan yok mu

Kızlar yaa bişey soracağım ee kırklar çıktı. bu korunma olayında ne yapıyorsunuz emzirirken ilaç yada iğne olmaz diye biliyorum. ama siz nasıl çözümler buldunuz.

hasret hani sen demiştin ya banyoda göğüslerime masaj yaptım kanallar açıldı diye.ben de bugün yapayım dedim kanallar tıkalı mı diye:) her seferinde mi yapmak lazım?bi kere yapmak yeter mi? :)

hasretin dediği doğru sıcak su çok iyi geliyor
ben masaj yapmasamda banyodan çıkınca göğüslerim kendiliğinden damlamaya başlıyor ,

test edildi onaylandı
:lepi:

canım yaa benimde kaynanam sarmıştı çarşafla ama sıcak tutsun diye çok sıkmadılar iyide gelmiştti.istanbulun neresindesin ya sarıyer tarafında yada yakınlarda olan yok mu

çok uzağız canım maltepedeyim ben anadolu yakasında :sinifsinif:
yok ben sarınamıyorum öyle hiç bir şeye zaten bebek var diye sürekli yanıyor doğalgaz
patlıyorum evde sıcaktan
-tatlicadiarzu-

evet benim de damlıyo banyo sonrası..sütüm de aslında geliyo ama düzene oturtamadım mamayı kestikten sonra.geceeri emziriyorum memede uyuyor diğer memeye geçemeden.yatırıyorum 20 dk sonra bi daha uyanıyor.uykusuz geceler..

Kızlar yaa bişey soracağım ee kırklar çıktı. bu korunma olayında ne yapıyorsunuz emzirirken ilaç yada iğne olmaz diye biliyorum. ama siz nasıl çözümler buldunuz.

benim kırkım çıkmadan düşündüğüm konu bu günlerdir düşünüyorum ben de bir sonuca varamadım
:kedi: :umursamaz:

benimki de uyuyor memede ama gazını çıkarmak için uğraşırken uyanıyor
diğer memeyi değil aynı memeyi tekrar veriyorum diğer meme bir daha ki uyanmaya..

hastanede bana bir memeyi 20 dk. emsin diğer memeye geçir demişlerdi
çocuk doktoru dedi ki
bir meme bitmeden diğerini verme çünkü sütün ilk kısmı su gibidir bebeğin hararetini alır esas vitamin kısmı bitime yakın gelen süttür
diye

bende öyle yapıyorum...

klasik yöntemi kullanın artık prezervatif yni..doğum kontrol hapı alamayacagınıza göre.neyseki öyle dertlerim yoksempatiksalakcinni

evet 20şer dakka mziriyorum ben de..ama bi meme yetmiyo malesef,tekrar uyanyor.bu sefer diğer meme.tam doyamıyo hadi bakalım tekrar baştan..

klasik yöntemi kullanın artık prezervatif yni..doğum kontrol hapı alamayacagınıza göre.neyseki öyle dertlerim yoksempatiksalakcinni

evet 20şer dakka mziriyorum ben de..ama bi meme yetmiyo malesef,tekrar uyanyor.bu sefer diğer meme.tam doyamıyo hadi bakalım tekrar baştan..

ben öyle emzirmiyorum işte bir memeyi bitene kadar veriyorum yutkunmalarından anlarsın zaten bittiğini zamanla düzene girecek alışacağız... kaydirigubbakcemile5

selam kizlar bana bu korunma isini doktorum dedi hap kullanabilirsin. hastaneden cikarken simdi mi konusalim yoksa kontrole geldiginde mi dedi bende simdi erken o zaman konusuruz dedim ama hap veriyorlar emzirirken kullanilabilen hap varmis. ben ayin 21 inde gidecegim kontrole o zaman yazarim size hangi ilaci verdigini.

ssaol canım keşke benimde öyle bir yöntem,m olsa kargaşa çok zor oluyor....

Sadece anne sütüylemi almış bu kadar kız? yoksa mama takviyesi war mı

canım günde bir kez mama verdim ama şöyle bir hata var bize eczacı milupanın 0 olanını yani prematüre bebklere verilen anne stünü vermiş belki oda gelişimini katladı böyle.... yoksa benim biliyorsunuz sütüm yoktu yani....

kızlar bu gün bebeğimi doktora götürdüm.1.150 gr almış.doktor herşeyi için iyi dedi şükürler olsun.doktordan çok memnun kaldım.ethıca da mehmet bey.beknurcum çok teşekkür ederim.senin tavsiyenle gittim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…