- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.781
Canım Afiyet hastanesine götürücem ben kalca usg si için ben 2 kere gittim 5 ve 10 gunlukken cocuk doktoru seval erencok ılgılı ve guler yuzlu bı doktor ben sureklı kızım ıcın o doktora gıtmeyı dusunuyorum.fiyat olarak tam bısı dıyemıcem ama afiyet uygun bi hastane tawsıye ederım.
CADIARZU bebegime alerji yapan bebek deterjani da dalin di.bilgine.
merhabalar
herkes iyidir umarım:)biz de dün doktora gittik kontrol için ,bizden de kalça ultrasonu istemişti doktor..kız çocuklarından özellikle istiyorlarmış rutin olarak...yaptırdık biz de...çok şükür bir sorunumuz yok...veeeee en önemlisi doktorumuz mamayı bırakabilirsiniz dedihihoyyytkızım 5020gr olmuş boyu da 55cm olmuş..iyi uzamış...benden çok çok uzun olacak galiba:sm_cool:bir de doktor normaldir dedi ama 3 gündür kaka yapmadı!!!!!!!!!!!!!!ne zaman yapacak diye bekliyorum...inşallah kabız olmaz............
selam kızlar iki gündür süper gerginim dün bebeişimi kontorle götürdüm 33 günlük olduk malum 3280 doğmuş ve bir hafta sonra 3270 olmuştu şimdi kontrolde 5300 çıktı tam 2 kilo almış zilloşum aşısını yaptırdık sıra geldi kalça çıkığı ultrasonuna doğum yaptığı hastaneye gittik ücretleri yüksek diye vazgeçip zeynepkamile orada yokmuş ertesi gün numuneye gittim ( yani bugün ) dedielrki sabah yedide gelip randevu alacaksınız işe bak sabah yedi de git randevu al en erken 2 ay sonraya yazık bu milletin haline ... sonra doktor inceledi ayağında bir sorun var ortapediye gösterin gözlerinde de kayma var dedi hepsi için gün almak gerekiyor .... şimdi özel ve iyi bir hastane araştırıyorum sizlerden tavsşye bekliyorum anadolu yakasında iyi bir çocuk doktoru tavsiye edin ve mümkünse ssk geçerli olsun lütfen
Canım bana doktorum korse takma, korse karın kaslarını zayıflatır ve göbeğinin erimesini güçleştirir demişti. ben de hiç takmadım o yüzden, ama eskier de hemen doğurur doğurmaz bişi bağlayın diyolar. hangisi doğru ben de bilmiyorum doğrusu:sm_confused:fisfisfis
ya canım annem beni sarmaya kalktı patladım ben bi de kocaman düğüm göbeğimde
hemen çıkardım oy oyy toplanır heralde kendiliğinden biraz acele mi ediyoruz ne ?
selkie mesaj attı biraz önce
hepinize selamı var canlar hala evinde internet olmadığı için giremiyormuş
haftaya salı mevlüdümüz var kırkını bekleyemeyeceğim
sabahtan beri sular kesik evde fıttıracağımklava:
hasret hani sen demiştin ya banyoda göğüslerime masaj yaptım kanallar açıldı diye.ben de bugün yapayım dedim kanallar tıkalı mı diye:) her seferinde mi yapmak lazım?bi kere yapmak yeter mi? :)
canım yaa benimde kaynanam sarmıştı çarşafla ama sıcak tutsun diye çok sıkmadılar iyide gelmiştti.istanbulun neresindesin ya sarıyer tarafında yada yakınlarda olan yok mu
Kızlar yaa bişey soracağım ee kırklar çıktı. bu korunma olayında ne yapıyorsunuz emzirirken ilaç yada iğne olmaz diye biliyorum. ama siz nasıl çözümler buldunuz.
evet benim de damlıyo banyo sonrası..sütüm de aslında geliyo ama düzene oturtamadım mamayı kestikten sonra.geceeri emziriyorum memede uyuyor diğer memeye geçemeden.yatırıyorum 20 dk sonra bi daha uyanıyor.uykusuz geceler..
klasik yöntemi kullanın artık prezervatif yni..doğum kontrol hapı alamayacagınıza göre.neyseki öyle dertlerim yoksempatiksalakcinni
evet 20şer dakka mziriyorum ben de..ama bi meme yetmiyo malesef,tekrar uyanyor.bu sefer diğer meme.tam doyamıyo hadi bakalım tekrar baştan..
yaa bende dalinin yağını kullanıyordum neyse bu yağ olayına bir iki gün ara veriyim en iyisi
seyyalcim bebeğine maşallah canım kilo alımı çok güzel inşallah diğer problemleride halledersiniz biran önce ben gata ya götürücem için başka hastane araştırmadım
doğumumda gata dan çok memnun kaldım çocuk doktorları ve bölüm hemşireleride çok tatlılar başka biryere götürmeyi şimdilik düşünmüyorum
Sadece anne sütüylemi almış bu kadar kız? yoksa mama takviyesi war mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?