2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaa bişey soracağım ee kırklar çıktı. bu korunma olayında ne yapıyorsunuz emzirirken ilaç yada iğne olmaz diye biliyorum. ama siz nasıl çözümler buldunuz.

bu da ayrı bir problem yaa.ben de emzirirken kullanılabilecek doğum kontrol hapları varmış diye duydum...doktorla konuşcaz bakalım.ben gebelik öncesi hap kullanıyordum ve çok memnundum...inşallah o sütü etkilemeyen haplar gerçekten vardır ve zararsızdır da rahat ederim...

ben hamile iken belime kullandigim korseyi simdi karnima takiyorum.
birde mustela toparlayici krem kullaniyorum
28 gun oldu dogum yapali, karnim eski haline donmek uzere
gunde 3 lt su iciyorum 5 kilom kaldi eski halime donmeme.

yaw benim karnim sarkti sanirim mafoldumben
kac gundur korse ariyorum ama yok anasini satayim hani su kenarlardan yada arkadan ipli olanlar.bilen varsa kizlar link falan verin bana yaw.
canim sanada masallah ama sen benim gibi kilo almamisindir kesin.ben 25 kg almistim.

Kızlar yaa bişey soracağım ee kırklar çıktı. bu korunma olayında ne yapıyorsunuz emzirirken ilaç yada iğne olmaz diye biliyorum. ama siz nasıl çözümler buldunuz.

biz daha denemedik ama kararlastirtik prezervatif kullanacagiz.:kedi:

hasretin dediği doğru sıcak su çok iyi geliyor
ben masaj yapmasamda banyodan çıkınca göğüslerim kendiliğinden damlamaya başlıyor ,

test edildi onaylandı
:lepi:

aynen test edip onaylandi.zemuszemus

çok uzağız canım maltepedeyim ben anadolu yakasında :sinifsinif:
yok ben sarınamıyorum öyle hiç bir şeye zaten bebek var diye sürekli yanıyor doğalgaz
patlıyorum evde sıcaktan
-tatlicadiarzu-

anam hiccenim komsumuyuz neyiz bende altintepe de oturuyorum bostanci sinirinda.

klasik yöntemi kullanın artık prezervatif yni..doğum kontrol hapı alamayacagınıza göre.neyseki öyle dertlerim yoksempatiksalakcinni

canim neden oyle bi derdim yok dedin anlamadim ben ?

ay ben bisi sorcam size kizlar.

simdi malum 40 lar cikiyor.e ben sunu dusunuyorum goguslerden sut geliyor birliktelik esnasinda nasil olacak.bu sutler akmaya devam mi edecek.nasil olacak o is ?:kedi:
sakin gulmeyin gozum uzerinizde kaydirigubbakcemile3

olabülür cunum:) bizim kızın fena bi iştahı arttı ya dün 130-140ml süt bıraktım çıktım 3te 5,30da arkadaşım aradı çabuk gel çocuk açlıktan ağlıyo susturamıyorum dio bende safım e sütünü wersene diorum.. o da dedi sütü bitirdi 1 saat önce:1shok: oysaki çıkmadanda emzirmiştim bide sütüm bol ama yetmiyo sanırım tribe girdim yaa bakalım bugünde bi değerlendiricem..
klasik yöntemi kullanın artık prezervatif yni..doğum kontrol hapı alamayacagınıza göre.neyseki öyle dertlerim yoksempatiksalakcinni
ıyyh hiç hoşlanmam prezerwatiften denedik geçenlerde sağlıkocağının werdiği prezervatifle küçücük bişi onlar yaa tiksindim iice zaten biz de kanka hayatı sürenlerdeniz kocişle:sinifsinif: ama fırsat bulursam spiral taktıracağım ben

hasret hani sen demiştin ya banyoda göğüslerime masaj yaptım kanallar açıldı diye.ben de bugün yapayım dedim kanallar tıkalı mı diye:) her seferinde mi yapmak lazım?bi kere yapmak yeter mi? :)

ewet cnm ilk hastaneden ewe geldik annem takmış çocuk aç aç aç mama aliim gidip eczaneden şöle böle.. deliricem ama nerdeyse anaannem aradı annem tabi beni şikayet ediyo çocuk aç uyumuyo bırakmıyo mama aliiim anaannemde banyoya girsin sıcak suyun altında sabunla owsun owsun dipten uca doğru masaj yapsın canı acısada kökten iki eliyle tutsun sıksın süt çıkana kadar demiş.. annem de bana söyledi annmede ben doğduğumda öle yapmışlar bende girdim aynen yaptım baya çıktı biraz.. sonra akşam tekrar girdim sıcak suya bu defa 10 dakika falan yaptım vıjjt die bi fırladı sonrada arttı zaten:lepi:

hahahayyyt damlıyo walla:) uzak tutun ordan kocişleri:) biz iki kez birlkte olduk henüz ilkinde damladı ikincide damlamadı göğüsler çok doluyken yapmayın bişicik olmasss:kedi:

Merhaba kızlar
geçen haftadan beri giremedim..Beni tebrik edenlere çook tşk ederimmm,
Bizimde en büyük sorunumuz göğüs yaraları neler sürdüysem fayda etmedi...
Benim ufaklık hastanede 2 gün kuru kuru emdi süt gelsin diyeeee...yara yaptı hem kanata kanata emdi ağlamaktan bi hal oldum valla
Birde sürekli mızır mızır tam emzirip koyuyorum uyanıyo yine istiyo meme..
Annemler kayınvalidem burda annem bebekle ve benle ilgilenmekten yoruldu kadın...Ben hala bebeğin sorumluluğunu alamadım süt vermekten başka hiçbişi yapmıyorum...kayınvalidemin eli çok ağır ona pek bırakmak istemiyor tezcanlı benim anam o yüzden çoğu şey ona kalıyor
evde olmaktan sıkıldım bebek çok güzel bişi ama daha alışamadım bağımlı olmaya
Hep karnındayken daha güzel diyolardı ya kesinlikle öyleymişşş :)
Ha birde kayınvalidemin çok konuşmasından içime fenalık geldi iyi hoş kadın da çok konuşuyor valla yaa bu yorgunlukla ve uykusuzlukla çekilmiyo...
Ama ne kadar iyi olsada gene kayınvalide yaaanii bazı şeylere karışmaktan kendini alamıyo böyle oluncada her dediği bana batıyo tersleyesim geliyo da zor dayanıyorum

Merhaba kızlar
Benim ufaklık hastanede 2 gün kuru kuru emdi süt gelsin diyeeee...yara yaptı hem kanata kanata emdi ağlamaktan bi hal oldum valla
Annemler kayınvalidem burda annem bebekle ve benle ilgilenmekten yoruldu kadın...Ben hala bebeğin sorumluluğunu alamadım süt vermekten başka hiçbişi yapmıyorum...kayınvalidemin eli çok ağır ona pek bırakmak istemiyor tezcanlı benim anam o yüzden çoğu şey ona kalıyor
Ha birde kayınvalidemin çok konuşmasından içime fenalık geldi iyi hoş kadın da çok konuşuyor valla yaa bu yorgunlukla ve uykusuzlukla çekilmiyo...
Ama ne kadar iyi olsada gene kayınvalide yaaanii bazı şeylere karışmaktan kendini alamıyo böyle oluncada her dediği bana batıyo tersleyesim geliyo da zor dayanıyorum

Merhaba kızlar

ilk baslarda benim oglusumda oyleydi surekli memede kalmak istiyordu sonradan duzeldi.
batar canim batar valla ama sen sakinligini koru.aklina bisi takma .

ilk baslarda benim oglusumda oyleydi surekli memede kalmak istiyordu sonradan duzeldi.
batar canim batar valla ama sen sakinligini koru.aklina bisi takma .

Ya valla isme bile karıştılar üstü kapalı...Bana sürekli ismini soruyordu Babası Zeynep istiyodu bir ismi zeynep olcak dedim kayınvalidemde dediki bende sana dicektim dedi ohh tam benim istediğim gibi oldu..Şİmdi ben zeynep ismini sevmeme rağmen koydurmadım Kocama ismi biraz daha düşünelim dedim..2 isim koyucaz babası sen ne istersen koy ben zeynep koyucam ama beyenmediysen değiştirelim dedi dur bakalım...Eşimin dayısı dün ezanla kulağına okuycaktı ben koydurmadım biraz daha bekliyelim dedim...Ne biliyim bende az değilim ama daha kesin bişi yokken çocuğa zeynep zeynep demeye başladılar dedesi de zeynep olsun zeynep iyi benim ağzıma alıştı deyip duruyo benimde inadım tuttu :)

Annem bikaç gün sonra gidicek ben kalmak istemiyorum yaaaa (((

Benim minikimin fotolarını koymak istiyorum ama bilgisayar virüs kapmış format atmam lazım fotoğraf makinasına bulaşır diye korkuyorum

beknur hiç merak etme hepsi geçecek ben bile yeni alıştım bebeğe artık çok mutluyum
göğüs uçlarını her emzirmeden sonra yıka kuru tut geçiyor
sütünde artar merak etme stres yapma süt azalıyr aynı şeyleri bizde yaşadık şimdi keşke olmasaydı diyorum iyi davran kayınvalidene annene

herkese merhaba iyiyim canım sen nasılsın neyaptın kaynanatörle arayı?
oh maşallah herkesin bebeği negüzel kilolar almış bi benimki az almış.valla neyapayım bol bol emziriyorum yine hırçınlaştığı zaman mama veriyorum.hiç durmuyo uyku düzenimiz mahvoldu doyup doymadığı belli değil.diyosunuzya idrarından kakasından belli olur benimkisi bellerinden taşıyodu idrarı her bezi kakalı ala ala 260 gr almış.şimdi günde 2 ila 3 kez mama takviyesi yapıyorum garibim bayılıyo artık.inşallah anneyi bırakmasın derken aç yatırmıyorumdur yavrumu.gerçi pazartesiaşısı vardı 4 kilo dedi ebe ama güvenmiyorum onların tartısına.

Reca ederim canım ben sana dedim ama kendim gidemiyorum
Anadolu yakasında oturuyorum yaa zor oldu bir kez gittim de ama gitmeye çalışıcammm

http://webcache.googleusercontent.c...36+kom+domina+korse&cd=10&hl=tr&ct=clnk&gl=tr
canım bu linkteki korseyi ben kullanıyorum çokta memnunum aynısı birde tenin sitesinde var kancalı önden ve balenli...Ama alırsan gece çıkar çünkü böbreklerimi ağrıttı benim...

Canım Medipol de Hüseyin var ama soyadını bilmiyorum hastanenin sitesinden bakarsın ssk da geçerli..Ben gitmedim ama eşimin dayısı ona götürüo çocuklarını

napiyonz annisler ve dunyalar tatlisi bebisler bz iyiyz ama oglumu toparlayamadm ya nazar icin ne yapayim kyinvalidm ve gormcem uykuda baktimi oglm o gun habire agliyo dua okudm ama gecmedi napabilirim

selam kızlar...ya biz geceleri hiç uyumuyoruz ya geberdim artık..............of.of....sanırım bizim kızda da kolik var.tam gece 12 de başlıyo sancısı tam sabah 4 e kadar...ne yapsam uyumuyo sancıdan.helak oluyoruz hem o hem ben...ne zaman geçecek bu...3-4 ay çekilmez bu böyle yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…