- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.801
Kızlar yaa bişey soracağım ee kırklar çıktı. bu korunma olayında ne yapıyorsunuz emzirirken ilaç yada iğne olmaz diye biliyorum. ama siz nasıl çözümler buldunuz.
ben hamile iken belime kullandigim korseyi simdi karnima takiyorum.
birde mustela toparlayici krem kullaniyorum
28 gun oldu dogum yapali, karnim eski haline donmek uzere
gunde 3 lt su iciyorum 5 kilom kaldi eski halime donmeme.
Kızlar yaa bişey soracağım ee kırklar çıktı. bu korunma olayında ne yapıyorsunuz emzirirken ilaç yada iğne olmaz diye biliyorum. ama siz nasıl çözümler buldunuz.
hasretin dediği doğru sıcak su çok iyi geliyor
ben masaj yapmasamda banyodan çıkınca göğüslerim kendiliğinden damlamaya başlıyor ,
test edildi onaylandı :lepi:
çok uzağız canım maltepedeyim ben anadolu yakasında :sinifsinif:
yok ben sarınamıyorum öyle hiç bir şeye zaten bebek var diye sürekli yanıyor doğalgaz
patlıyorum evde sıcaktan -tatlicadiarzu-
klasik yöntemi kullanın artık prezervatif yni..doğum kontrol hapı alamayacagınıza göre.neyseki öyle dertlerim yoksempatiksalakcinni
olabülür cunum:) bizim kızın fena bi iştahı arttı ya dün 130-140ml süt bıraktım çıktım 3te 5,30da arkadaşım aradı çabuk gel çocuk açlıktan ağlıyo susturamıyorum dio bende safım e sütünü wersene diorum.. o da dedi sütü bitirdi 1 saat önce:1shok: oysaki çıkmadanda emzirmiştim bide sütüm bol ama yetmiyo sanırım tribe girdim yaa bakalım bugünde bi değerlendiricem..ssaol canım keşke benimde öyle bir yöntem,m olsa kargaşa çok zor oluyor....
canım günde bir kez mama verdim ama şöyle bir hata var bize eczacı milupanın 0 olanını yani prematüre bebklere verilen anne stünü vermiş belki oda gelişimini katladı böyle.... yoksa benim biliyorsunuz sütüm yoktu yani....
ıyyh hiç hoşlanmam prezerwatiften denedik geçenlerde sağlıkocağının werdiği prezervatifle küçücük bişi onlar yaa tiksindim iice zaten biz de kanka hayatı sürenlerdeniz kocişle:sinifsinif: ama fırsat bulursam spiral taktıracağım benklasik yöntemi kullanın artık prezervatif yni..doğum kontrol hapı alamayacagınıza göre.neyseki öyle dertlerim yoksempatiksalakcinni
hasret hani sen demiştin ya banyoda göğüslerime masaj yaptım kanallar açıldı diye.ben de bugün yapayım dedim kanallar tıkalı mı diye:) her seferinde mi yapmak lazım?bi kere yapmak yeter mi? :)
ay ben bisi sorcam size kizlar.
simdi malum 40 lar cikiyor.e ben sunu dusunuyorum goguslerden sut geliyor birliktelik esnasinda nasil olacak.bu sutler akmaya devam mi edecek.nasil olacak o is ?:kedi:
sakin gulmeyin gozum uzerinizde kaydirigubbakcemile3
hahahayyyt damlıyo walla:) uzak tutun ordan kocişleri:) biz iki kez birlkte olduk henüz ilkinde damladı ikincide damlamadı göğüsler çok doluyken yapmayın bişicik olmasss:kedi:
Merhaba kızlar
geçen haftadan beri giremedim..Beni tebrik edenlere çook tşk ederimmm,
Bizimde en büyük sorunumuz göğüs yaraları neler sürdüysem fayda etmedi...
Benim ufaklık hastanede 2 gün kuru kuru emdi süt gelsin diyeeee...yara yaptı hem kanata kanata emdi ağlamaktan bi hal oldum valla
Birde sürekli mızır mızır tam emzirip koyuyorum uyanıyo yine istiyo meme..
Annemler kayınvalidem burda annem bebekle ve benle ilgilenmekten yoruldu kadın...Ben hala bebeğin sorumluluğunu alamadım süt vermekten başka hiçbişi yapmıyorum...kayınvalidemin eli çok ağır ona pek bırakmak istemiyor tezcanlı benim anam o yüzden çoğu şey ona kalıyor
evde olmaktan sıkıldım bebek çok güzel bişi ama daha alışamadım bağımlı olmaya
Hep karnındayken daha güzel diyolardı ya kesinlikle öyleymişşş :)
Ha birde kayınvalidemin çok konuşmasından içime fenalık geldi iyi hoş kadın da çok konuşuyor valla yaa bu yorgunlukla ve uykusuzlukla çekilmiyo...
Ama ne kadar iyi olsada gene kayınvalide yaaanii bazı şeylere karışmaktan kendini alamıyo böyle oluncada her dediği bana batıyo tersleyesim geliyo da zor dayanıyorum
ilk baslarda benim oglusumda oyleydi surekli memede kalmak istiyordu sonradan duzeldi.
batar canim batar valla ama sen sakinligini koru.aklina bisi takma .
Ya valla isme bile karıştılar üstü kapalı...Bana sürekli ismini soruyordu Babası Zeynep istiyodu bir ismi zeynep olcak dedim kayınvalidemde dediki bende sana dicektim dedi ohh tam benim istediğim gibi oldu..Şİmdi ben zeynep ismini sevmeme rağmen koydurmadım Kocama ismi biraz daha düşünelim dedim..2 isim koyucaz babası sen ne istersen koy ben zeynep koyucam ama beyenmediysen değiştirelim dedi dur bakalım...Eşimin dayısı dün ezanla kulağına okuycaktı ben koydurmadım biraz daha bekliyelim dedim...Ne biliyim bende az değilim ama daha kesin bişi yokken çocuğa zeynep zeynep demeye başladılar dedesi de zeynep olsun zeynep iyi benim ağzıma alıştı deyip duruyo benimde inadım tuttu :)
Annem bikaç gün sonra gidicek ben kalmak istemiyorum yaaaa(((
Reca ederim canım ben sana dedim ama kendim gidemiyorumkızlar bu gün bebeğimi doktora götürdüm.1.150 gr almış.doktor herşeyi için iyi dedi şükürler olsun.doktordan çok memnun kaldım.ethıca da mehmet bey.beknurcum çok teşekkür ederim.senin tavsiyenle gittim...
http://webcache.googleusercontent.c...36+kom+domina+korse&cd=10&hl=tr&ct=clnk&gl=tryaw benim karnim sarkti sanirim mafoldumben
kac gundur korse ariyorum ama yok anasini satayim hani su kenarlardan yada arkadan ipli olanlar.bilen varsa kizlar link falan verin bana yaw.
canim sanada masallah ama sen benim gibi kilo almamisindir kesin.ben 25 kg almistim.
biz daha denemedik ama kararlastirtik prezervatif kullanacagiz.:kedi:
aynen test edip onaylandi.zemuszemus
anam hiccenim komsumuyuz neyiz bende altintepe de oturuyorum bostanci sinirinda.
canim neden oyle bi derdim yok dedin anlamadim ben ?
Canım Medipol de Hüseyin var ama soyadını bilmiyorum hastanenin sitesinden bakarsın ssk da geçerli..Ben gitmedim ama eşimin dayısı ona götürüo çocuklarınıselam kızlar iki gündür süper gerginim dün bebeişimi kontorle götürdüm 33 günlük olduk malum 3280 doğmuş ve bir hafta sonra 3270 olmuştu şimdi kontrolde 5300 çıktı tam 2 kilo almış zilloşum aşısını yaptırdık sıra geldi kalça çıkığı ultrasonuna doğum yaptığı hastaneye gittik ücretleri yüksek diye vazgeçip zeynepkamile orada yokmuş ertesi gün numuneye gittim ( yani bugün ) dedielrki sabah yedide gelip randevu alacaksınız işe bak sabah yedi de git randevu al en erken 2 ay sonraya yazık bu milletin haline ... sonra doktor inceledi ayağında bir sorun var ortapediye gösterin gözlerinde de kayma var dedi hepsi için gün almak gerekiyor .... şimdi özel ve iyi bir hastane araştırıyorum sizlerden tavsşye bekliyorum anadolu yakasında iyi bir çocuk doktoru tavsiye edin ve mümkünse ssk geçerli olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?