2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

daha dur canim yolun basindasn bzm doktr 2. ayda daha ck huzursz ve gazli oluyolarms ck sukur bz 2yide atlatk az kaldi darisi basiniza

desene kikirdeye kikirdeye sevismeye calisacagiz sırnaşık şey
aynen aynen göğüsler dolu kalkışmayın sakın çok kötü oluo bitio herşeyyerimseniben
kizlar ya ck merak edyrm ama bn sagarsam nekadar cikar ama bnde makina yok ellede nekadar sagilirki
elle sağmayla bişey çıkmaz canım boşuna deneyip umutsuzluğa düşme.. manuel pompalardan alsana elektrikliye gerek yok bence bizim için kilolarca süt sağmaya gerek yok sonuçta..
cnm hatırlıyosan bende senin gibiydim bağıra çağıra ağlıyodum geceleri zombi hayatı sürdüm 1,5aysırnaşık şey ama hani diolarya 40ından sonra düzelir bizimkız aynı öle oldu walla artık geceleri o kadar huysuzluğu yok hatta 4 saat falan uyuduğu oluyo
napiyonz annisler ve dunyalar tatlisi bebisler bz iyiyz ama oglumu toparlayamadm ya nazar icin ne yapayim kyinvalidm ve gormcem uykuda baktimi oglm o gun habire agliyo dua okudm ama gecmedi napabilirim

göz boncuğu takmışsındır zaten.. yastığının altına nazar duası yaz koy...

aman yola evine sende annem yanımda de..ben valla annemden başkasını kaldrtmıorum yanımda ne bileyim kızlar ben bana karısılmasından hoşlanmıorum..kendi anama nazım geciyoda..
napiyonz annisler ve dunyalar tatlisi bebisler bz iyiyz ama oglumu toparlayamadm ya nazar icin ne yapayim kyinvalidm ve gormcem uykuda baktimi oglm o gun habire agliyo dua okudm ama gecmedi napabilirim

yatagının altına sarmısak koy ben öyle yapcam..benimki artık anazardanmı bilmi,orum cok huysuzlanıyo..ha bide nazar duası yazıp koydum..

inşallah bakalım sabırsızlıkla 40 ını bekliyorum.ben hiç böyle birşey görmedim ya.nasıl bir gazmış.sancılardan sonra çıkarıyo gazını(yoğun uğraşlardan sonra) ama emiyo yine gaz oluyo tam bir kısır döngü...

kızlar işitme tarama testi yaptrannınız varmı bebişinize..CADIARZU

ben yaptırdım canım.bizimki gerçi ani seslere tepki veriyodu zaten ama ben yinede içim rahat etsin diye götürdüm

yok annemle bi problemim yok kayınvalide ile de yokta ben kaldıramıyorum konuşmasını filan sanki her söylediği batıyo...Ne biliyim lohusalıktan heralde :)
İnşallah canım yaa hepsi geçer çünkü daha alışamadım bebişli hayataaa...

bende yanına cevşen koydum dünden beri ondanmıdır daha rahat uyuyo sanki...
bende kaldıramıyorum canım yaa zaten çok konuşmayı sevmiyorum birde böle olunca çekilmez oluooo..Yalnız kalmak daha işime gelio açıkçası...
Senle ben benzios biras burcun ne senin canım???

kızlar işitme tarama testi yaptrannınız varmı bebişinize..CADIARZU
onu bi hastaneden çıkarken yaptılar kendileriiii

canım bende bi dua kitabı var orada yazan nazar için bir dua yazayım istersen okursun bebişine

"ve in yekadü'l_lezine keferü leyüzliküneke bi ebsarihim lemma semi_u'z_zikra ve yekülüne innehü le mecnün. vema hüve illa zikrun li'l_alemin"

bittikten sonra:

"euzü bikelimati-l-lahi't-tammeti min külli şeytanin ve hammetin ve min aynin lammeh."

Son düzenleme:
benmkide seslere tepki veriyo gec bile kaldınız diyo hemşirenin biri bana..aksinede cuma dünü mevlid yapıcam onun koşusturması içindeyim ..

ewet beknur benimde dikkatimi cekiyto benim kaynana iyidir ama ben yinede kendi bildigimi yapmak istiorum başım agrıyo kendi kendimle olmak istiyorum bazen yaww..burcum koç..ta kendisiyim.buyrunnnnnnnnn.şahsım bütün özelliklerini taşır..:lepi:

ben 7 . gününde yaptırmıştım.7 ila 15 günler arası daha net sonuç alınıyormuş öyle dediler....ayrıca gitmeden en az 5 gün banyo yapmamış olması gerekiyor.....ama sen anlarsın artık duyup duymadığını...

aynen öyle fikir beyan etmesi bile hoşuma gitmiyoooo..
ya canım yaa birde bebeği öpüyo ben kendim öpmüyorum bişi olmasın diyeee
nasıl sölicem bilmiyorum 1-2 kez doktor dediki hassas öpmeyin dedi diye söyledim ama bu seferde kendi annemde öpüyo onun öpmesini görüyo yanlış düşünücek anne öpme filan dersemmmm..kırmakta istemiyorum
bende kova burcuyum kendi başıma buyruk olmayı seviyorum :)
nizim ufaklıkta koç burcu oldu ve inatçı olduğunu şimdiden hissediyorum :)

benim böcüğüm de iki günle koç oldu dedesinin burcu kayınpederimi severim ama çok inatcıdır dediğim dediktir diktatördür bir okadar da duygusaldır haberleri izlerken bile ağlar
bizim oğlanda inat olacak sanırım meme vermeye çalışıyorum şuncacık boyuyla ittiriyo çığlık çığlığa bağırıyo gene onun dediği oluyo yanii yandım valla
yarın eşim yeni bi pompa alacak elektrikli alıyım dedi bende gerek yok lansinoh alalım manuel olandan dedim inşallah faydasını görürüm birde vitamalt alıcam tavsiyeler üzerine

Kızlar Vitamalt pahalı diye duydum
Gerçekten süt yapıyomuş ama bende tv de dinledim arpa suyu süt yapıo dedi dr
az önce araştırdım piyasada ritmix hala varmı bilmiyorum ama ülker MALTANA üretiyo
Meyve aromalı...Büyük marketlerde vardır mutlaka ama bulamayanlar direk Çamlıca ÜLker Shoptan alabilir az önce aradım varmış
eşim akşama gelirken alıcak bende deniycem bakalım

aynen canım desen dert demesen dert ama hersey bebegin için annenede söyle kayınvaldenede..ben artık acıkca konuşmaya başladım inanki kim darılırsa darılsın yaw kendimi üzmektense..hem biz lıhusayız yani..eşim kova burcu kova özgürlügüne cok düşkündür..oda sewmez işine karışılmasını..
ben size söyliim yandınızzzzzzaklinialirimsmile..koç burcu zorlugunun yanında coook ta sadık deger kıymet bi,len bi burctur kızlar..sadece cok fazla ipi eline vermeyin alamazsınız..a.s

ozaman ben gec bile kaldım ama ben test ediorum onu evdesempatiksalakcinni..vallahi bak sese irkiliyo ve göz takibi cok iyi::lepi:

ipler elinde zaten şimdiden ...
ya bizim göz ve kulak muaenesini 6. ayda yapılacak dedi doktor?? daha doğrusu demiş ben gitmemiştim hastaneye bi araştırayım netten hemenCADIARZU

SEYHAN pompa alıcaksan lansınoh manuel all..bende ondan alıcam..bvelkide süt kanallarım tıkandı..deniycem bunu..iki tane aldım wee ve bebedor ikiside cort cıktı..lmaz:

ya kizlar sizin iki gögsünüzden ayni miktarda mi cikiyo süt? benim sag taraftan daha az cikiyo acaba o tarafin kanallari tam acilmadi mi:uhm:

ayy çok özledim ben sizleri:gitme:

artık pek giremiyorum oğlum sağolsun.hala uykusuz bir bebek kırkı çıktı ve değişmedi oysa düzelmesinden çok ümitliydim.4-5 saat uyanık kalıyor sürekli kucakta.bugün birde ağrısı var belli.ahhhh ahh...resmini koyayımda görün benim fırtınayı.
hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…