- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.821
selam kızlar...ya biz geceleri hiç uyumuyoruz ya geberdim artık..............of.of....sanırım bizim kızda da kolik var.tam gece 12 de başlıyo sancısı tam sabah 4 e kadar...ne yapsam uyumuyo sancıdan.helak oluyoruz hem o hem ben...ne zaman geçecek bu...3-4 ay çekilmez bu böyle yaaa....
aynen aynen göğüsler dolu kalkışmayın sakın çok kötü oluo bitio herşeyyerimsenibendesene kikirdeye kikirdeye sevismeye calisacagiz sırnaşık şey
elle sağmayla bişey çıkmaz canım boşuna deneyip umutsuzluğa düşme.. manuel pompalardan alsana elektrikliye gerek yok bence bizim için kilolarca süt sağmaya gerek yok sonuçta..kizlar ya ck merak edyrm ama bn sagarsam nekadar cikar ama bnde makina yok ellede nekadar sagilirki
cnm hatırlıyosan bende senin gibiydim bağıra çağıra ağlıyodum geceleri zombi hayatı sürdüm 1,5aysırnaşık şey ama hani diolarya 40ından sonra düzelir bizimkız aynı öle oldu walla artık geceleri o kadar huysuzluğu yok hatta 4 saat falan uyuduğu oluyoselam kızlar...ya biz geceleri hiç uyumuyoruz ya geberdim artık..............of.of....sanırım bizim kızda da kolik var.tam gece 12 de başlıyo sancısı tam sabah 4 e kadar...ne yapsam uyumuyo sancıdan.helak oluyoruz hem o hem ben...ne zaman geçecek bu...3-4 ay çekilmez bu böyle yaaa....
napiyonz annisler ve dunyalar tatlisi bebisler bz iyiyz ama oglumu toparlayamadm ya nazar icin ne yapayim kyinvalidm ve gormcem uykuda baktimi oglm o gun habire agliyo dua okudm ama gecmedi napabilirim
aman yola evine sende annem yanımda de..ben valla annemden başkasını kaldrtmıorum yanımda ne bileyim kızlar ben bana karısılmasından hoşlanmıorum..kendi anama nazım geciyoda..Merhaba kızlar
geçen haftadan beri giremedim..Beni tebrik edenlere çook tşk ederimmm,
Bizimde en büyük sorunumuz göğüs yaraları neler sürdüysem fayda etmedi...
Benim ufaklık hastanede 2 gün kuru kuru emdi süt gelsin diyeeee...yara yaptı hem kanata kanata emdi ağlamaktan bi hal oldum valla
Birde sürekli mızır mızır tam emzirip koyuyorum uyanıyo yine istiyo meme..
Annemler kayınvalidem burda annem bebekle ve benle ilgilenmekten yoruldu kadın...Ben hala bebeğin sorumluluğunu alamadım süt vermekten başka hiçbişi yapmıyorum...kayınvalidemin eli çok ağır ona pek bırakmak istemiyor tezcanlı benim anam o yüzden çoğu şey ona kalıyor
evde olmaktan sıkıldım bebek çok güzel bişi ama daha alışamadım bağımlı olmaya
Hep karnındayken daha güzel diyolardı ya kesinlikle öyleymişşş :)
Ha birde kayınvalidemin çok konuşmasından içime fenalık geldi iyi hoş kadın da çok konuşuyor valla yaa bu yorgunlukla ve uykusuzlukla çekilmiyo...
Ama ne kadar iyi olsada gene kayınvalide yaaanii bazı şeylere karışmaktan kendini alamıyo böyle oluncada her dediği bana batıyo tersleyesim geliyo da zor dayanıyorum
napiyonz annisler ve dunyalar tatlisi bebisler bz iyiyz ama oglumu toparlayamadm ya nazar icin ne yapayim kyinvalidm ve gormcem uykuda baktimi oglm o gun habire agliyo dua okudm ama gecmedi napabilirim
inşallah bakalım sabırsızlıkla 40 ını bekliyorum.ben hiç böyle birşey görmedim ya.nasıl bir gazmış.sancılardan sonra çıkarıyo gazını(yoğun uğraşlardan sonra) ama emiyo yine gaz oluyo tam bir kısır döngü...aynen aynen göğüsler dolu kalkışmayın sakın çok kötü oluo bitio herşeyyerimseniben
elle sağmayla bişey çıkmaz canım boşuna deneyip umutsuzluğa düşme.. manuel pompalardan alsana elektrikliye gerek yok bence bizim için kilolarca süt sağmaya gerek yok sonuçta..
cnm hatırlıyosan bende senin gibiydim bağıra çağıra ağlıyodum geceleri zombi hayatı sürdüm 1,5aysırnaşık şey ama hani diolarya 40ından sonra düzelir bizimkız aynı öle oldu walla artık geceleri o kadar huysuzluğu yok hatta 4 saat falan uyuduğu oluyo
göz boncuğu takmışsındır zaten.. yastığının altına nazar duası yaz koy...
kızlar işitme tarama testi yaptrannınız varmı bebişinize..CADIARZU
yok annemle bi problemim yok kayınvalide ile de yokta ben kaldıramıyorum konuşmasını filan sanki her söylediği batıyo...Ne biliyim lohusalıktan heralde :)beknur hiç merak etme hepsi geçecek ben bile yeni alıştım bebeğe artık çok mutluyum
göğüs uçlarını her emzirmeden sonra yıka kuru tut geçiyor
sütünde artar merak etme stres yapma süt azalıyr aynı şeyleri bizde yaşadık şimdi keşke olmasaydı diyorum iyi davran kayınvalidene annene
bende yanına cevşen koydum dünden beri ondanmıdır daha rahat uyuyo sanki...aman yola evine sende annem yanımda de..ben valla annemden başkasını kaldrtmıorum yanımda ne bileyim kızlar ben bana karısılmasından hoşlanmıorum..kendi anama nazım geciyoda..
yatagının altına sarmısak koy ben öyle yapcam..benimki artık anazardanmı bilmi,orum cok huysuzlanıyo..ha bide nazar duası yazıp koydum..
onu bi hastaneden çıkarken yaptılar kendileriiiikızlar işitme tarama testi yaptrannınız varmı bebişinize..CADIARZU
benmkide seslere tepki veriyo gec bile kaldınız diyo hemşirenin biri bana..aksinede cuma dünü mevlid yapıcam onun koşusturması içindeyim ..inşallah bakalım sabırsızlıkla 40 ını bekliyorum.ben hiç böyle birşey görmedim ya.nasıl bir gazmış.sancılardan sonra çıkarıyo gazını(yoğun uğraşlardan sonra) ama emiyo yine gaz oluyo tam bir kısır döngü...
ben yaptırdım canım.bizimki gerçi ani seslere tepki veriyodu zaten ama ben yinede içim rahat etsin diye götürdüm
yok annemle bi problemim yok kayınvalide ile de yokta ben kaldıramıyorum konuşmasını filan sanki her söylediği batıyo...Ne biliyim lohusalıktan heralde :)
İnşallah canım yaa hepsi geçer çünkü daha alışamadım bebişli hayataaa...
bende yanına cevşen koydum dünden beri ondanmıdır daha rahat uyuyo sanki...
bende kaldıramıyorum canım yaa zaten çok konuşmayı sevmiyorum birde böle olunca çekilmez oluooo..Yalnız kalmak daha işime gelio açıkçası...
Senle ben benzios biras burcun ne senin canım???
onu bi hastaneden çıkarken yaptılar kendileriiii
benmkide seslere tepki veriyo gec bile kaldınız diyo hemşirenin biri bana..aksinede cuma dünü mevlid yapıcam onun koşusturması içindeyim ..
ewet beknur benimde dikkatimi cekiyto benim kaynana iyidir ama ben yinede kendi bildigimi yapmak istiorum başım agrıyo kendi kendimle olmak istiyorum bazen yaww..burcum koç..ta kendisiyim.buyrunnnnnnnnn.şahsım bütün özelliklerini taşır..:lepi:
benmkide seslere tepki veriyo gec bile kaldınız diyo hemşirenin biri bana..aksinede cuma dünü mevlid yapıcam onun koşusturması içindeyim ..
ewet beknur benimde dikkatimi cekiyto benim kaynana iyidir ama ben yinede kendi bildigimi yapmak istiorum başım agrıyo kendi kendimle olmak istiyorum bazen yaww..burcum koç..ta kendisiyim.buyrunnnnnnnnn.şahsım bütün özelliklerini taşır..:lepi:
aynen canım desen dert demesen dert ama hersey bebegin için annenede söyle kayınvaldenede..ben artık acıkca konuşmaya başladım inanki kim darılırsa darılsın yaw kendimi üzmektense..hem biz lıhusayız yani..eşim kova burcu kova özgürlügüne cok düşkündür..oda sewmez işine karışılmasını..aynen öyle fikir beyan etmesi bile hoşuma gitmiyoooo..
ya canım yaa birde bebeği öpüyo ben kendim öpmüyorum bişi olmasın diyeee
nasıl sölicem bilmiyorum 1-2 kez doktor dediki hassas öpmeyin dedi diye söyledim ama bu seferde kendi annemde öpüyo onun öpmesini görüyo yanlış düşünücek anne öpme filan dersemmmm..kırmakta istemiyorum
bende kova burcuyum kendi başıma buyruk olmayı seviyorum :)
nizim ufaklıkta koç burcu oldu ve inatçı olduğunu şimdiden hissediyorum :)
ben size söyliim yandınızzzzzzaklinialirimsmile..koç burcu zorlugunun yanında coook ta sadık deger kıymet bi,len bi burctur kızlar..sadece cok fazla ipi eline vermeyin alamazsınız..a.sbenim böcüğüm de iki günle koç oldu dedesinin burcu kayınpederimi severim ama çok inatcıdır dediğim dediktir diktatördür bir okadar da duygusaldır haberleri izlerken bile ağlar
bizim oğlanda inat olacak sanırım meme vermeye çalışıyorum şuncacık boyuyla ittiriyo çığlık çığlığa bağırıyo gene onun dediği oluyo yanii yandım valla
yarın eşim yeni bi pompa alacak elektrikli alıyım dedi bende gerek yok lansinoh alalım manuel olandan dedim inşallah faydasını görürüm birde vitamalt alıcam tavsiyeler üzerine
ben 7 . gününde yaptırmıştım.7 ila 15 günler arası daha net sonuç alınıyormuş öyle dediler....ayrıca gitmeden en az 5 gün banyo yapmamış olması gerekiyor.....ama sen anlarsın artık duyup duymadığını...
aynen canım desen dert demesen dert ama hersey bebegin için annenede söyle kayınvaldenede..ben artık acıkca konuşmaya başladım inanki kim darılırsa darılsın yaw kendimi üzmektense..hem biz lıhusayız yani..eşim kova burcu kova özgürlügüne cok düşkündür..oda sewmez işine karışılmasını..
ben size söyliim yandınızzzzzzaklinialirimsmile..koç burcu zorlugunun yanında coook ta sadık deger kıymet bi,len bi burctur kızlar..sadece cok fazla ipi eline vermeyin alamazsınız..a.s
ozaman ben gec bile kaldım ama ben test ediorum onu evdesempatiksalakcinni..vallahi bak sese irkiliyo ve göz takibi cok iyi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?