- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.841
ayy çok özledim ben sizleri:gitme:
artık pek giremiyorum oğlum sağolsun.hala uykusuz bir bebek kırkı çıktı ve değişmedi oysa düzelmesinden çok ümitliydim.4-5 saat uyanık kalıyor sürekli kucakta.bugün birde ağrısı var belli.ahhhh ahh...resmini koyayımda görün benim fırtınayı.
hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım.
cano benimde sag gögsümde daha fazla süt..ama sadece bi, tarafı kullanma emdikçe cogalırya kizlar sizin iki gögsünüzden ayni miktarda mi cikiyo süt? benim sag taraftan daha az cikiyo acaba o tarafin kanallari tam acilmadi mi:uhm:
ayy çok özledim ben sizleri:gitme:
artık pek giremiyorum oğlum sağolsun.hala uykusuz bir bebek kırkı çıktı ve değişmedi oysa düzelmesinden çok ümitliydim.4-5 saat uyanık kalıyor sürekli kucakta.bugün birde ağrısı var belli.ahhhh ahh...resmini koyayımda görün benim fırtınayı.
hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım.
cano benimde sag gögsümde daha fazla süt..ama sadece bi, tarafı kullanma emdikçe cogalır
bisssde seni össslediiik tahmin ediyorum zaten yazgı nasıl yorgundur diyee:1hug:..yazgı niye humana yı denemiosun..bebekler için kimyonlu rezene cayı..ben gercekten öyle kurtuldum yavrum nasıl kasılıyoduu..i ne bileyim tek bişeyde kalma canım başka şeyler dene..kıyamıyo insan o agladıkca ben mahvoluyorum..bana dr milupa tavsiye etti ben humana aldım cok ta iyi geldi..en azından azaltr rahatlatır uyku verir..
saol canım evet sonunda bende sizin muhabbetlere karışabildim :)selam annisler nasilsiniz? beknur hayirli olsun bebisin sonunda kavustun sende.
aynen canım desen dert demesen dert ama hersey bebegin için annenede söyle kayınvaldenede..ben artık acıkca konuşmaya başladım inanki kim darılırsa darılsın yaw kendimi üzmektense..hem biz lıhusayız yani..eşim kova burcu kova özgürlügüne cok düşkündür..oda sewmez işine karışılmasını..
ben size söyliim yandınızzzzzzaklinialirimsmile..koç burcu zorlugunun yanında coook ta sadık deger kıymet bi,len bi burctur kızlar..sadece cok fazla ipi eline vermeyin alamazsınız..a.s
ozaman ben gec bile kaldım ama ben test ediorum onu evdesempatiksalakcinni..vallahi bak sese irkiliyo ve göz takibi cok iyi::lepi:
Allah kolaylik versin cok zor gercektende.onun oyle kivrandigini görmek cok üzüyor insani.insallah bir an önce düzelir
bisssde seni össslediiik tahmin ediyorum zaten yazgı nasıl yorgundur diyee:1hug:..yazgı niye humana yı denemiosun..bebekler için kimyonlu rezene cayı..ben gercekten öyle kurtuldum yavrum nasıl kasılıyoduu..i ne bileyim tek bişeyde kalma canım başka şeyler dene..kıyamıyo insan o agladıkca ben mahvoluyorum..bana dr milupa tavsiye etti ben humana aldım cok ta iyi geldi..en azından azaltr rahatlatır uyku verir..
saol canım evet sonunda bende sizin muhabbetlere karışabildim :)
senin ufaklık nasıl??
benim kiz iyi cok sukur aylik kontrolumuzude yaptirdik 1 kilo almisiz 6 cm uzamisiz.bücürdü biraz benim kiz 47 cm dogdu :)) simdi disari cikacagiz bizde öpüyorum sizleri kendinize ve bebislere iyi bakin:enbuyukkk:
ALLAH kloaylık versin hepimize ..benimde gözaşltlerım morardı valla bi an önce toparlamam lazım kendimi cok saldım galiba..az kaldı kırkımız cıksın...inşaallah düzelir tek dileğim bu mersaayriscim çok sağol.
ebrucum deneyeyim tabide bizimkine rezenenin etkisi olmayacağını doktorumuz en son gidişimizde söyledi.sen sadece kendini rahatlatırsın dedi.bu ağrılara çare olmayacak dedi.yorgunluk ne kelime çöktüm resmen gözlerimin altı mosmor.fenalardayım çok.kafayı koyduğum yerde ölü gibi kalıyorum.
olsun bosnacım ilk 3 ay onun sana ihtiyacı var..varsın alışsın..3.aydan sonra bakarsın caresine..Merhaba herkese,
Bebişleriniz ve sizler iyisiniz umarım...
Beknurcum sonunda kavuşmuşsun bebişine, Allah analı babalı büyütsün...
Benim bıdık kucağa fena alıştı sanırım kızlar... Bayılıyor kucakta uyumaya. Göğsümde 3-4 saat uyuyor, yatağına koyunca açıveriyor gözlerini. Onda sonra uyut uyutabilirsen. Ben de bayılıyorum koynumda uyumasına ama işe başlayınca çok zor olur diye yatağına alıştırmaya çalışıyorum. Bakalım ne olacak :)
merhaba anneler ;
Nasılsınız umarım herkes iyidir.
Ben ve Hilal iyiyiz Cuma günü doktor kontrolümüz var 18 Nisanda bir aylık olucaz Rabbim nasip ederse...
Uyku düzenimiz çok iyi öğlen 12.30 dan 16 ya kadar uyuyoruz...Aksam 1 saat yine gece 2 de yatıyoruz sabah 6-7 bir aksilik olmazsa kalkıyoruz.Geceleri benimle yatıyor çünkü emziriyorum...Çok iyi emdiğinde yerine yatırıyorum..Gündüzler uyurken he ayaktayız hemde koynumda uyuyor kızım annesine sarılmadan uyumuyor yawrum bende onun kokusuyla öğlen 1-1.5 saat kadar uyuyorum....
Süt durumum şuan çok iyi her iki göğsümdende emdiriyorum ama arada mama takviyesi de yapıyorum...Gaz problemimizde evin içinde tur atarak gideriyoruz elim hep sırtında sıvazlayarak çıkarıyorum....
Banyosunu kendim tek yaptırıyorum sırtını yıkarken çok mutlu ama yüzüstü yıkarken ağlıyor yawrum....O arada yüksek sesle şarkı söylüyorum ve susuyor yada müziğin sesini açıyorum...
Kayınvalide derdim filan yok evde kızımla sadece beraberim ziyarete geliyorlar tabii ama kendi bebeğime kendim bakıyorum zaten ben odadan ayrıldığımda Hilalim yokluğumu anlıyor ve ağlıyor kucağıma alınca susuyor...
İşte böyle yalnız kendime bakma zamanım olmuyor olsun oda 40 mız çıkana kadar böyleyiz....Huzurlu olsunda başka bisey istemem
merhaba anneler ;
Nasılsınız umarım herkes iyidir.
Ben ve Hilal iyiyiz Cuma günü doktor kontrolümüz var 18 Nisanda bir aylık olucaz Rabbim nasip ederse...
Uyku düzenimiz çok iyi öğlen 12.30 dan 16 ya kadar uyuyoruz...Aksam 1 saat yine gece 2 de yatıyoruz sabah 6-7 bir aksilik olmazsa kalkıyoruz.Geceleri benimle yatıyor çünkü emziriyorum...Çok iyi emdiğinde yerine yatırıyorum..Gündüzler uyurken he ayaktayız hemde koynumda uyuyor kızım annesine sarılmadan uyumuyor yawrum bende onun kokusuyla öğlen 1-1.5 saat kadar uyuyorum....
Süt durumum şuan çok iyi her iki göğsümdende emdiriyorum ama arada mama takviyesi de yapıyorum...Gaz problemimizde evin içinde tur atarak gideriyoruz elim hep sırtında sıvazlayarak çıkarıyorum....
Banyosunu kendim tek yaptırıyorum sırtını yıkarken çok mutlu ama yüzüstü yıkarken ağlıyor yawrum....O arada yüksek sesle şarkı söylüyorum ve susuyor yada müziğin sesini açıyorum...
Kayınvalide derdim filan yok evde kızımla sadece beraberim ziyarete geliyorlar tabii ama kendi bebeğime kendim bakıyorum zaten ben odadan ayrıldığımda Hilalim yokluğumu anlıyor ve ağlıyor kucağıma alınca susuyor...
İşte böyle yalnız kendime bakma zamanım olmuyor olsun oda 40 mız çıkana kadar böyleyiz....Huzurlu olsunda başka bisey istemem
SEYHAN pompa alıcaksan lansınoh manuel all..bende ondan alıcam..bvelkide süt kanallarım tıkandı..deniycem bunu..iki tane aldım wee ve bebedor ikiside cort cıktı..lmaz:
kızlar kundak yapıomusunu..ben üşütmmemek için yapıorum cok sıkmadan tabiki yavrumu..zaten cok sıkmak kalca cıkıgına kadar gidebiliomuş..neyse..asıl konu eger uyutmakta zorlanıosanız ki bu benim zillide bile işe yaradıysa...benimki kundak olayını hiç sewmiyo uyurken bile eller kollar hep hareket edecek kısıtlanmayacak..eger uyku saati gelip uyuyamadıysa kesnlikle huysuzlamıştr..hemen kundak yapıp kollarını iyice sarıp bacaklar okadar önemli degil basınıda kundagın ucuyla örtüp karanlık olamsı için kucagınızda pış pış yapıp sallayın beşik gibi..ccook daraldıgınızda tabiiki kucagada alışmasın ama en son care süper bi yöntem anında uykuya geciyo cünki bebekler sıkıca sarıldıkları an anne karnında zannederlermiş huzur bulup uykuya cabuk dalarlarmış..ben denedim..:lepi:
dr un yeterli dediyse sakın mamaya alıştrma derim..benmki şimdi anne gögsünü kabul etmiyo mamaya alıştı iyice..ama takviyeye gerek yok dediyse dr niye mama veresin??slm kızlar bugün tam 1 aylık olduk :)) 3250 dogdu oğlum 3990 olmuş dr yeterli dedi ama benim sütüm az ya((( mamayadamı baslasamki ne dersinizzzzzz?
kızlar kundak yapıomusunu..ben üşütmmemek için yapıorum cok sıkmadan tabiki yavrumu..zaten cok sıkmak kalca cıkıgına kadar gidebiliomuş..neyse..asıl konu eger uyutmakta zorlanıosanız ki bu benim zillide bile işe yaradıysa...benimki kundak olayını hiç sewmiyo uyurken bile eller kollar hep hareket edecek kısıtlanmayacak..eger uyku saati gelip uyuyamadıysa kesnlikle huysuzlamıştr..hemen kundak yapıp kollarını iyice sarıp bacaklar okadar önemli degil basınıda kundagın ucuyla örtüp karanlık olamsı için kucagınızda pış pış yapıp sallayın beşik gibi..ccook daraldıgınızda tabiiki kucagada alışmasın ama en son care süper bi yöntem anında uykuya geciyo cünki bebekler sıkıca sarıldıkları an anne karnında zannederlermiş huzur bulup uykuya cabuk dalarlarmış..ben denedim..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?