- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.861
Canım benim biz ilk günden beri yapıyoruz.tabi sıkı değil bu arada benim kız bazen kucakta pış pışlanarak bazende emerek uyuyo. ama çok daraldığında bebek yastığı ile ayağımda sallayarak uyutuyorum, ilk iki dakikada sakinleşiyo. Ya ben sallamaya ve kucağa karşı değilim işe başladığımda bakıcı olacak işi ne bebeğimi sallasın kucağında uyutsun. Bizedüzen tutturduk. gaz sorunumuz yok. gece uykularımız süper iki üç saatte bir gözünü açmadan mıkırdanıyo emzirip geri yatırıyorum sabahta sekizde kalkıyo. süperizzzz. kucağınızada alın sallayında şuanda onların bizim sıcaklığımıza çok ihtiyaçları var.
ya cnm bence dr un yeterli dediyse başlama çünkü bildiğim kadarıyla başka gıda alırsa anne sütünün verdiği etkiyi azaltıyomuuymuş ne öyle bişey duydum ama n kadar doğru doktorlara sormak lazım...CADIARZUslm kızlar bugün tam 1 aylık olduk :)) 3250 dogdu oğlum 3990 olmuş dr yeterli dedi ama benim sütüm az ya((( mamayadamı baslasamki ne dersinizzzzzz?
baş diş gece tutar derler ya demekki gazda gece tutuyo:sinifsinif:gündüz maşallahı var bizim kızın...çok güzel uyuyo.sancı falan yok....bu nasıl bir sancı ki ya tam saati var.hiç aksatmıyo gece 12 dedimi başlıyo .çok ilginç dimi?
küçük bülooooonaniknanikayy çok özledim ben sizleri:gitme:
artık pek giremiyorum oğlum sağolsun.hala uykusuz bir bebek kırkı çıktı ve değişmedi oysa düzelmesinden çok ümitliydim.4-5 saat uyanık kalıyor sürekli kucakta.bugün birde ağrısı var belli.ahhhh ahh...resmini koyayımda görün benim fırtınayı.
hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir umarım.
cnm en son hangisini emzirdiysen onda az çıkar:ecrin_bebek: eğer bi göğüstenn abes şekilde diğerinden az geliorsa o göğsü fazla emzirmemişsindir kanalların tam coşmamaış demektir biliosun emzirdikçe süt çoğalıuyıya kizlar sizin iki gögsünüzden ayni miktarda mi cikiyo süt? benim sag taraftan daha az cikiyo acaba o tarafin kanallari tam acilmadi mi:uhm:
bnde lansinoh kullanıorum cnm memnunum iyi çıkarıyo güzelce göğsüne oturtursanSEYHAN pompa alıcaksan lansınoh manuel all..bende ondan alıcam..bvelkide süt kanallarım tıkandı..deniycem bunu..iki tane aldım wee ve bebedor ikiside cort cıktı..lmaz:
bizimde hastahande yapmışlardı doğumda ücretsiz..kızlar işitme tarama testi yaptrannınız varmı bebişinize..CADIARZU
Bir offff desem karşı ki dağlar dağlılır....:1shok:
Çok daraldım...
Herkes nasıl? Şöyle bir geçmişe bakayım...
Selam herkese
Biz artık 1 aylık olduk hepatıt 2. asımızı olduk saglık ocagında kilomuz 4.500 boyumuz 55 cm olmusdoktorumuz sütümün yaradıgını söyledi delikafaduldendelikafadulden
Yarında kalca usg si için hastaneye gidicez yaptıran arkadaslar nasıl bısı oldugunu yazarsa sewınırım hıc bı bılgım yok bu konuda ohaoldumsmile
sadece anne sütü dimi gülom:? maşallah bak 1kilo almış 1 ayda süperkaydirigubbakcemile5
bugünde çocukluk arkadaşım halada en yakın arkim war bizde ben çıkıorum yalnız kaldı.. bebeişi yıkicam birazdan
kızlar ya helişimin kafası kabuk bağladı konak oldu derler sanırım ona napıcm ya neden oldu acaba?? bilen war mııııı
hasret sennki manuel mi???..şu banyoda gögüse masaj teknigini deniycem sabunla dimi??kıss belki sütüm gelir tıkanma varsa acılır:sm_confused:ya cnm bence dr un yeterli dediyse başlama çünkü bildiğim kadarıyla başka gıda alırsa anne sütünün verdiği etkiyi azaltıyomuuymuş ne öyle bişey duydum ama n kadar doğru doktorlara sormak lazım...CADIARZU
baş diş gece tutar derler ya demekki gazda gece tutuyo:sinifsinif:
küçük bülooooonaniknanik
cnm en son hangisini emzirdiysen onda az çıkar:ecrin_bebek: eğer bi göğüstenn abes şekilde diğerinden az geliorsa o göğsü fazla emzirmemişsindir kanalların tam coşmamaış demektir biliosun emzirdikçe süt çoğalıuyı
bnde lansinoh kullanıorum cnm memnunum iyi çıkarıyo güzelce göğsüne oturtursan
bizimde hastahande yapmışlardı doğumda ücretsiz..
o offu bn desem warrrrya 7,8 şiddetli deprem olursırnaşık şey
maşşalh iyi bakmışsın minnoşa.Eet canım 20 gunde 5 gunlukken 3200 olduydu 10 gunluk 3490 olmustu doktorda dewam sute sakın mama werım deme dedı masallah ınsallah bole dewam eder
kızlar yavrumun yüzünü sivilce bastı ya kırmızı kırmızı kızarık dolu neden oluyo bu????terden mi acep?bi de su giysilerinin yakaları kesmiş hep boynunu kızarmış pişik gibi hemen bepantene sürdüm..
Canım ben chicco nun bebek yagı nı kullanıyorum ustunde saca masaj yaptıktan sonra sık dişli tarakla ve pamukla kaldırıp temızleyın dıyor
Selam herkese
Biz artık 1 aylık olduk hepatıt 2. asımızı olduk saglık ocagında kilomuz 4.500 boyumuz 55 cm olmusdoktorumuz sütümün yaradıgını söyledi delikafaduldendelikafadulden
Yarında kalca usg si için hastaneye gidicez yaptıran arkadaslar nasıl bısı oldugunu yazarsa sewınırım hıc bı bılgım yok bu konuda ohaoldumsmile
kalça usg sini ne kadara çektiriyosunuz.ben de cuma günü çektircem de 105 lira istediler.bi kıyas yapıyım
kalça usgside ne ya bana burda bişey demediler herkese zorunlumuki
arkadaşalar kalça usg basit bir işlem...usg cihazıyla baldırlarların dış yanından kalça kemiği görüntüleniyor...ölçümler eşleştiriliyor...ben özel hastanede 10tl ye yaptırdım...o kadar paraya yazık bence araştırıp daha uygun bir yerde yaptırın...
ayrıca bebeklerinizin bacaklarını uzatıp baldırlarındaki boğumlarını sayın...eşit olması gerekiyor...eşitse sorun yok demektir...ama usg yaptırın içiniz rahat etsin...yerimseniben
teşekkür ederim canım sağol iiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?