2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

katıkıyorum sana canım...biz ilk bebeğimizde aman kucağa alışmasın,aman kendi kendine uyusun........ayrı odada yatsın.....sallanmasın.........falan diye kitap çocuğu yetiştirmeye çalıştık sonunda pes etmiştik..şimdi zaten gel desekte gelmiyo yatağımıza büyüyünce.varsın alışsınlar kucağa,sallanmaya,tenimize..bu günler geri gelmiyo

Selam herkese

Biz artık 1 aylık olduk hepatıt 2. asımızı olduk saglık ocagında kilomuz 4.500 boyumuz 55 cm olmus doktorumuz sütümün yaradıgını söyledi delikafaduldendelikafadulden
Yarında kalca usg si için hastaneye gidicez yaptıran arkadaslar nasıl bısı oldugunu yazarsa sewınırım hıc bı bılgım yok bu konuda ohaoldumsmile

slm kızlar bugün tam 1 aylık olduk :)) 3250 dogdu oğlum 3990 olmuş dr yeterli dedi ama benim sütüm az ya ((( mamayadamı baslasamki ne dersinizzzzzz?
ya cnm bence dr un yeterli dediyse başlama çünkü bildiğim kadarıyla başka gıda alırsa anne sütünün verdiği etkiyi azaltıyomuuymuş ne öyle bişey duydum ama n kadar doğru doktorlara sormak lazım...CADIARZU
gündüz maşallahı var bizim kızın...çok güzel uyuyo.sancı falan yok....bu nasıl bir sancı ki ya tam saati var.hiç aksatmıyo gece 12 dedimi başlıyo .çok ilginç dimi?
baş diş gece tutar derler ya demekki gazda gece tutuyo:sinifsinif:
küçük bülooooonaniknanik
ya kizlar sizin iki gögsünüzden ayni miktarda mi cikiyo süt? benim sag taraftan daha az cikiyo acaba o tarafin kanallari tam acilmadi mi:uhm:
cnm en son hangisini emzirdiysen onda az çıkar:ecrin_bebek: eğer bi göğüstenn abes şekilde diğerinden az geliorsa o göğsü fazla emzirmemişsindir kanalların tam coşmamaış demektir biliosun emzirdikçe süt çoğalıuyı
SEYHAN pompa alıcaksan lansınoh manuel all..bende ondan alıcam..bvelkide süt kanallarım tıkandı..deniycem bunu..iki tane aldım wee ve bebedor ikiside cort cıktı..lmaz:
bnde lansinoh kullanıorum cnm memnunum iyi çıkarıyo güzelce göğsüne oturtursan
kızlar işitme tarama testi yaptrannınız varmı bebişinize..CADIARZU
bizimde hastahande yapmışlardı doğumda ücretsiz..
Bir offff desem karşı ki dağlar dağlılır....:1shok:

Çok daraldım...

Herkes nasıl? Şöyle bir geçmişe bakayım...

o offu bn desem warrrrya 7,8 şiddetli deprem olursırnaşık şey

sadece anne sütü dimi gülom:? maşallah bak 1kilo almış 1 ayda süperkaydirigubbakcemile5

bugünde çocukluk arkadaşım halada en yakın arkim war bizde ben çıkıorum yalnız kaldı.. bebeişi yıkicam birazdan

kızlar ya helişimin kafası kabuk bağladı konak oldu derler sanırım ona napıcm ya neden oldu acaba?? bilen war mııııı

Canım ben chicco nun bebek yagı nı kullanıyorum ustunde saca masaj yaptıktan sonra sık dişli tarakla ve pamukla kaldırıp temızleyın dıyor

hasret sennki manuel mi???..şu banyoda gögüse masaj teknigini deniycem sabunla dimi??kıss belki sütüm gelir tıkanma varsa acılır:sm_confused:

kızlar yavrumun yüzünü sivilce bastı ya kırmızı kırmızı kızarık dolu neden oluyo bu????terden mi acep?bi de su giysilerinin yakaları kesmiş hep boynunu kızarmış pişik gibi hemen bepantene sürdüm..

canım benim oğlumda da olmuştu doktor çocuk egzaması merak edilecek birşey değil dedi bebekler fazla sıcağa gelmiyormuş bir krem yazdı kullandılk geçti şükür ..

Canım ben chicco nun bebek yagı nı kullanıyorum ustunde saca masaj yaptıktan sonra sık dişli tarakla ve pamukla kaldırıp temızleyın dıyor

bence sık tarakla falan taramayın daha beyin gelişimi fazla olmadığından belki sağlık ocağını söylemişlerdik bebeğim baş kısmı yumuşaktır bıngıldak dedikleri yer orası tam gelişmediğinden bebeğin beyni daha çabuk hasar görür....

kalça usg sini ne kadara çektiriyosunuz.ben de cuma günü çektircem de 105 lira istediler.bi kıyas yapıyım

arkadaşalar kalça usg basit bir işlem...usg cihazıyla baldırlarların dış yanından kalça kemiği görüntüleniyor...ölçümler eşleştiriliyor...ben özel hastanede 10tl ye yaptırdım...o kadar paraya yazık bence araştırıp daha uygun bir yerde yaptırın...
ayrıca bebeklerinizin bacaklarını uzatıp baldırlarındaki boğumlarını sayın...eşit olması gerekiyor...eşitse sorun yok demektir...ama usg yaptırın içiniz rahat etsin...yerimseniben

teşekkür ederim canım sağol iiyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…