- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.881
hasret sennki manuel mi???..şu banyoda gögüse masaj teknigini deniycem sabunla dimi??kıss belki sütüm gelir tıkanma varsa acılır:sm_confused:
yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn susturamıyorum gaz değil neden ağlıyoooooooooooooooooooooooooo
okurken ağlicaktım canım yaa aynı benim ilk zamanlar ki halimdesin ama geçecek canım, süt durumun nasıl doyuyormu bebiş acaba?Kızlar hergün hüngür hüngür ağlıyorum nerdeyse. Kızım doğalı daha kesintisiz 1 saat uyumuşluğum yok. Oda öyle huzursuz öyle sancılı ki derdimiz gaz. Gaz ilaçları, fön makinesi, masaj, banyo, araba ile gezdirmek, bitkisel yağlar, kolik CD'si, elektirikli aletlerin ses kayıtları, hiçbir şey bana mısın demiyor. Kolikten bahseden yazılara bakıyorum 20 günlükken başlar diyor. Kolik ile gaz aynı değilmiş yada ben öyle anladım, neyse bizde durum hiç iç açıcı değil.
Sadece kucağımda 15-20 dk uykulara dalıyor, artık yorgunluktan elim kolum titriyor. Bebeğime Rabbim biraz huzur versin.
Emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışıyoruz, 1 saat sırtını sıvazlasak da boş, gaz çıkartmıyor. Sadece popodan çıkarıyor. Bağırsaklarına inen gaz da çok sancı veriyor. Kızımın geğirememesi bizim için büyük sıkıntı oldu. Kakası normal bazen günde 3 kere bazen 1 kere mutlaka kaka yapıyor, çişide öyle bezi çoğu kez dolu oluyor. Sıkıntımız memedeyken uykusunun gelmesi, gazını çıkartmak için uğraşınca iyice uykusu açılıyor, uyumak için yine illa emmek istiyor, emzirmezsen kıyamet kopuyor, emzirirsen zaten aç değil midesi iyice şişip daha fazla sancı yapıyor tam bir kısır döngü...
40 ı çıksın düzene girer diyorlar, inşallah öyle olur çünkü dayanacak gücüm kalmadı.
sakin ol canım benim gazdır başka bişi olamaz ya müzük aç saç kurutma makinasını çalıştır emziği reçele batır ver zinko varsa ver karnına masaj yap
Kızlar hergün hüngür hüngür ağlıyorum nerdeyse. Kızım doğalı daha kesintisiz 1 saat uyumuşluğum yok. Oda öyle huzursuz öyle sancılı ki derdimiz gaz. Gaz ilaçları, fön makinesi, masaj, banyo, araba ile gezdirmek, bitkisel yağlar, kolik CD'si, elektirikli aletlerin ses kayıtları, hiçbir şey bana mısın demiyor. Kolikten bahseden yazılara bakıyorum 20 günlükken başlar diyor. Kolik ile gaz aynı değilmiş yada ben öyle anladım, neyse bizde durum hiç iç açıcı değil.
Sadece kucağımda 15-20 dk uykulara dalıyor, artık yorgunluktan elim kolum titriyor. Bebeğime Rabbim biraz huzur versin.
Emdikten sonra gazını çıkartmaya çalışıyoruz, 1 saat sırtını sıvazlasak da boş, gaz çıkartmıyor. Sadece popodan çıkarıyor. Bağırsaklarına inen gaz da çok sancı veriyor. Kızımın geğirememesi bizim için büyük sıkıntı oldu. Kakası normal bazen günde 3 kere bazen 1 kere mutlaka kaka yapıyor, çişide öyle bezi çoğu kez dolu oluyor. Sıkıntımız memedeyken uykusunun gelmesi, gazını çıkartmak için uğraşınca iyice uykusu açılıyor, uyumak için yine illa emmek istiyor, emzirmezsen kıyamet kopuyor, emzirirsen zaten aç değil midesi iyice şişip daha fazla sancı yapıyor tam bir kısır döngü...
40 ı çıksın düzene girer diyorlar, inşallah öyle olur çünkü dayanacak gücüm kalmadı.
okurken ağlicaktım canım yaa aynı benim ilk zamanlar ki halimdesin ama geçecek canım, süt durumun nasıl doyuyormu bebiş acaba?
ayy dün gece ömrümden ömür gitti kocamı aradım buraya yazdıktan sonra oda mal uyumuş duymadı tabi çocuğu giydirdim hastaneye falan götürcektim acılı acılı ağlıyodu yawrum ciğerlerim parçalandı annelik ne poktan bi duygu karmaşasıymış ya insan ne yapacağını şaşırıyor.. neyse dedim kundak yapim bi sarmaliyim yatırdım omzuma o gürültü cdsininde açtım sesini sonuna kadar apartman inliyo tabi dedim koymuşum apartmana çocuğumdan önemlimi neyse baktım sesi kesildi uyudu bnde uyumuşum tabi:)))) gece 2,30u buldu uyuması 10 saat falan uyumadı 1 saat toplasan:1no2:
kızlar yavrumun yüzünü sivilce bastı ya kırmızı kırmızı kızarık dolu neden oluyo bu????terden mi acep?bi de su giysilerinin yakaları kesmiş hep boynunu kızarmış pişik gibi hemen bepantene sürdüm..
Kızlar hergün hüngür hüngür ağlıyorum nerdeyse. Kızım doğalı daha kesintisiz 1 saat uyumuşluğum yok. Oda öyle huzursuz öyle sancılı ki derdimiz gaz. Gaz ilaçları, fön makinesi, masaj, banyo, araba ile gezdirmek, bitkisel yağlar, kolik CD'si, elektirikli aletlerin ses kayıtları, hiçbir şey bana mısın demiyor. Kolikten bahseden yazılara bakıyorum 20 günlükken başlar diyor. Kolik ile gaz aynı değilmiş yada ben öyle anladım, neyse bizde durum hiç iç açıcı değil.
okurken ağlicaktım canım yaa aynı benim ilk zamanlar ki halimdesin ama geçecek canım, süt durumun nasıl doyuyormu bebiş acaba?
ayy dün gece ömrümden ömür gitti kocamı aradım buraya yazdıktan sonra oda mal uyumuş duymadı tabi çocuğu giydirdim hastaneye falan götürcektim acılı acılı ağlıyodu yawrum ciğerlerim parçalandı annelik ne poktan bi duygu karmaşasıymış ya insan ne yapacağını şaşırıyor.. neyse dedim kundak yapim bi sarmaliyim yatırdım omzuma o gürültü cdsininde açtım sesini sonuna kadar apartman inliyo tabi dedim koymuşum apartmana çocuğumdan önemlimi neyse baktım sesi kesildi uyudu bnde uyumuşum tabi:)))) gece 2,30u buldu uyuması 10 saat falan uyumadı 1 saat toplasan:1no2:
bizde de var ebrucum kırmızı beneklerden.çoğu çocukta oluyo genelde sıcaktan...endişelenme geçiyo kendiliğindenkızlar yavrumun yüzünü sivilce bastı ya kırmızı kırmızı kızarık dolu neden oluyo bu????terden mi acep?bi de su giysilerinin yakaları kesmiş hep boynunu kızarmış pişik gibi hemen bepantene sürdüm..
kızlar ben de imdaaaaattttt diye bağıranlardanım.kafayı yiycem....dün akşam 8 den 11 e kadar kesintisiz ağladı.neler yaptık susturanadık.bizimki de ağızdan çıkarıyo popodan çıkaramıyo gazı.ıkınmaktan helak oldu yavrum.sabahta 9 dan 11 e kadar çığlık çığlığa....ben böyle gaz sancısını ilk deffa görüyorum....nereye kadar gidecek bu böyle.........napıcaz kızlar........
uykusuzlardan biride benimmmmmmmm. yok anam uyumuyo bu sabaha kadar vıyak vıyak devamlı emmek istiyo göğüs uçlarım acıyo artık.1 saat uyudu yine başladı gectim kendimden artıkkkkkkk
canımcım benim oğluşumda da oldu bir iki güne geçiyor merak etme banyo iyi geliyor rahatlatıyor
oğlumun totsunu ve bacaklarını dalinin bebe yağıyla yağlıyordum kıpkırmızı oldu sivilce gibi iki gündür yağlamayı bıraktım Allaha şükür pamuk gibi oldu minnoşum ilk günden beri altını değiştirirken sadece sıcak su ve pamuk kullanıyorum çok şükür o yüzden pişik olmuyo
kızlar yavrumun yüzünü sivilce bastı ya kırmızı kırmızı kızarık dolu neden oluyo bu????terden mi acep?bi de su giysilerinin yakaları kesmiş hep boynunu kızarmış pişik gibi hemen bepantene sürdüm..
kızlar...
bebeklerde gaz sorununa yol açan etken madde sadece inek sütünde bulunan ve bağırsakta parçalanamayan "beta laktoglogulin"maddesidir.
anne tarafından içilen inek sütünün içindeki bu madde emzirilen bebeğe geçer. bebeklere en çok acı çektiren bu gaz sorununu önlemek için annenin ilk beş ay inek sütü içmemesi gerekir...
Çocuk hastalıkları uzmanı Erkan ATAŞ'ın yazısı
Benim de iyileşmeye yüz tutan göğüs uçlarımı 2 günde yeniden yara yaptı. Gaz sancısı gelince sakin sakin emen kız piranaya dönüyor.
Benim kızımın yüzü ve boynu bu kızarıklarla doldu. Yüzü benim terimden, memeden ayrılmıyor, o emerken beni ateş basıyor terliyorum, terimde yüzünde böyle minik iltihaplar yapıyor. Boynu da sıkıntı ve terden oldu sanırım.
şu dakikadan itibaren süt içmiyorum bide onu deneyeyim
çok hıçkırıyo bizimkide zaten
Sabahın 9buçuğundan beri ayağımda sallıyorum.. 5dk ara versem hemen gerinmeye bsaşlıyo. Bu nasıl uyku uyumaksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?