- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #54.901
hangi hastane de benım bı bılgım yok yarın ne dıcekler bakalım
Kızlar benimki gazını rahatça çıkardığı halde viyaklamaya devam ediyor, derdi ne anlamıyorum. Uyanık olduğu zamanlar sürekli kucağımda, kesinlikle bir saniye durmuyor yerinde, hele bir de uyanır uyanmaz yanında olmazsam paşanın basıyor yaygarayı. Böyle nazlısın da görmedim. Dün aynada kendimi gördüm de tesadüfen(artık aynaya bile bakmıyorum) korktum ayol kendimdenkafamçokkarıştı, zaten gün boyu eşofmanlarla dolaşıyorum, saç baş öylesine toplanmış vaziyette. Ne olacak bu haim böyle bilmem
Kızlar siz kan hapını almaya devam ediyor musunuz?
Kızlar siz kan hapını almaya devam ediyor musunuz?
evet 6 ay kullan dedi doktorum
bana kan tahlili yaptı demir hapına gerek yok 40 gun vıtamın ıc dedi
doktor bana hamilelikte de kullandığım demir hapını verdi.ben zaten kansızdım.doğumda da gitti bir sürü.şimdi vücudum sıcak olsa da yüzüm buz gibi.hapı içmeyi de unutuyorum.ne olcak benim halim bilmiyorum.bilmiyorumkismile
:Sağolun kızlar, bana da doktorum 3 ay daha kullan dedi de, merak ettim herkes devam ediyor mu diye. Mervecim sen de ansızlık varsa neden ihmal ediyorsun cnm, gözönü bi yere koy daunutma içmeyi
kızlar...
bebeklerde gaz sorununa yol açan etken madde sadece inek sütünde bulunan ve bağırsakta parçalanamayan "beta laktoglogulin"maddesidir.
anne tarafından içilen inek sütünün içindeki bu madde emzirilen bebeğe geçer. bebeklere en çok acı çektiren bu gaz sorununu önlemek için annenin ilk beş ay inek sütü içmemesi gerekir...
Çocuk hastalıkları uzmanı Erkan ATAŞ'ın yazısı
Seni çok iyi anlıyorum canım. Geçen haftaya kadar sürekli kusan bebeğim bu hafta kusmuyo diye sevinieken şimdi de gaz sorunumuz başladı.. Günlerdir akşam üstü bi başlıyo saatlerce tiz tiz, morarana kadar, sesi nefesi kesilene kadar ağlıyo. Napıcamızı şaşırdık. Uykusu falan da bitti... Ancak sürekli ayağımda saalyarak uyutabiliyorum. O da ne kadar uyursa artık kıvranmaktan.. ,
Bi WC ye gidecek zamanım bile yok!!!:gitme:
bizimki çok hıçkırık tutuyo altını açıca gaz çıkarınca kusunca hep hıçkırık tutuyo ağızdan gaz çıkarması sorun biraz bizdede memede uyuyo sonra kalkınca uyanıyo durmuyo yine emmek istiyo ağızdan gaz nasıl çıkarttırcam bilmiyorum bazen saatlerce kucağımda tutuyorum sıvazlıyorum falan yinede çıkarmıyo
Canım ben reflü hastasıyım. Tüm süt ürünleri, baklagiller, soğan, limon, birçok meyve örneğin portakal, bulgur beni hasta ettiği için tüketmiyorum. Laktozsuz süt almıştım doğumdan sonraki 2 gün içtim ama o zaman zaten kızımın böyle bir sorunu yoktu. Bu yiyeceklerden olsa benim yaptığım reflü diyeti sayesinde bebeğimin hiç gazının olmaması lazımdı.
Teyzem çocuk hemşiresi 2 gün önce geldi, kızım kucağımda oturduğum koltuktan kalkmıyorum. Hemen kızdı böyle olmaz dedi çocuğu kucağa alıştırmışsın dedi. Bizim kızı aldı, değişik gaz çıkarma yolları gösterdi. Aşağıda verdiğim linktekileri söyledi ve orada ağaçtaki kaplan tutuşu denilen şeye teyzem futbolcu tutuşu demişti öyle tutup sırtına minik minik pat pat vuruyorsun. Sonra yüz üstü karnı dizlerine gelecek şekilde kucağına yatırıyorsun ve yine pat pat vuruyorsun. 2-3 gaz çıkartma yöntemini 5 dk lık seanslarla uyguluyorsun.
http://www.bebegimoldu.com/?p=630
Tabii teyzem kundağa ve bebeğin sallanmasına çok karşı kesinlikle sallanmayacakmış. Eldivenlerinide çıkarttı hemen, birde tulum vardı kızımın üzerinde hemen bir büyük boy tulum buldu onu giydirdi. Rahat hareket etmesi çok önemliymiş. Gaz çıkartması ve kaslarının güçlenmesi açısından. Ha bunlar bir işe yaradı mı derseniz; hayır. Biz aynıyız, gazlıyız ve uyumuyoruz ama bunları bilmek beni memnun etti. Ben de öyleyim birisi olmasa wc'ye bile gidemiyorum.
al benden de o kadar arkadaşım.kaşlarım saçlarımbirbirine girdi.kuaförümüz binanın altında ama inmeye nerde vakit bulcan...2 gündür gaz sancımız en şiddetli boyuutuna ulaştı.uyanmasını istemiyorum uyanır uyanmaz feci şekilde ağlamaya başlıyo.hoş uyuyamıyo da.bir elim beşikte sürekli sallıyorum.bıraktığım an mıkırdıyo...komşulardan da çekiniyorum artık.gece gündüz demeden ağlıyo kriz gelince..........Kızlar benimki gazını rahatça çıkardığı halde viyaklamaya devam ediyor, derdi ne anlamıyorum. Uyanık olduğu zamanlar sürekli kucağımda, kesinlikle bir saniye durmuyor yerinde, hele bir de uyanır uyanmaz yanında olmazsam paşanın basıyor yaygarayı. Böyle nazlısın da görmedim. Dün aynada kendimi gördüm de tesadüfen(artık aynaya bile bakmıyorum) korktum ayol kendimdenkafamçokkarıştı, zaten gün boyu eşofmanlarla dolaşıyorum, saç baş öylesine toplanmış vaziyette. Ne olacak bu haim böyle bilmem
yazdıklarınızı okudum da hepsi bizde de mevcut
yüzde sivilce
memede uyuma sonra hemen uyanma
gaz yüzünden ağlayıp emmek isteme sonra emince tekrar gaz
geğirince kusma
ayakta ya da memede uyuma
her gece aksam üstü başlayan katılana kadar ağlamalar
doktor nurse harveys le sab damla verdi sanki ağlamayı biraz azalttı gibi
allah yardımcımız olsun kızlar
al benden de o kadar arkadaşım.kaşlarım saçlarımbirbirine girdi.kuaförümüz binanın altında ama inmeye nerde vakit bulcan...2 gündür gaz sancımız en şiddetli boyuutuna ulaştı.uyanmasını istemiyorum uyanır uyanmaz feci şekilde ağlamaya başlıyo.hoş uyuyamıyo da.bir elim beşikte sürekli sallıyorum.bıraktığım an mıkırdıyo...komşulardan da çekiniyorum artık.gece gündüz demeden ağlıyo kriz gelince..........
Allahtan burası varda birbirimize bakıp herşeyin normal olduğunu anlayıp biraz olsun rahatlıyoruz.hemen hemen herkeste aynı sorunlar var...
ben de sırtını sıvazlıyorum iyice ısınıyor sırtı
sıcak gazı genleştiriyor sonra kucağıma alıyorum yüzü dışarı bakıyor elimi de karnına koyuyorum sanki daha rahat geğirmeye başladı
geğirince gaz çıkarınca ya da kaka yapınca çok seviniyorum :)) ne değişik bi duygu bu evlat sevgisi
kola içtimmmmmmmmsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
kızlar gaz sancıları için (annem hep yapardı kardeşime) sabah da yazıcaktım ama emin olamamıştım az önce nette okudum çok sıcak olmayacak şekilde havluyu ısıtarak bebeğinizin karnına koyun bir kaç kez tekrarlayın rahatlatır diye yazıyor deneyeniniz vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?