2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynen dediğin gibiyim kendimize bakamaz olduk valla bayanssulusmile nerde kaldı süs püs:umursamaz:

bu arada doktora ben hiç süt içmicekmiyim bu bebek neyle beslanicek onu yeme bunu yeme dedim
doktor bana süt yogurt ye bitek baklagilleri yeme deme
açıkçası çok da takma o gazlı bebek ağlar 3 ay sonra geçer dedi

Beynimde dawul calıyorlar sankı yaaa
Dünkü aşıdan mı oldu bilmiyorum ama bizim kızda bu gece uyumadı 6 da uykuya daldı babası işe gıderken uyanık bu dıyınce bagırmak geldı ıcımden resmen uyumamıs ben 6 da uykuya dalınca sesını duymamısım
Esıme sen ılgılnır mısın dedım kucagına alınca cocum alttan gazını 3-4 kere cıkardı offf neyın neden oldugunu bılememek ne kotu yasına gelsede hıc yoktan derdını anlatabılse gazdan mı asıdan mı bı yerı mı agrıyor bu soruları sureklı sorup bbek aglarken sorun ne acaba dıye aramaktan yoruldum offf

Ben yıne 12 lere kadar delıksız uykularımı ozledım yaaaaaaaaa mafoldumben

evet 6 ay kullan dedi doktorum

bana kan tahlili yaptı demir hapına gerek yok 40 gun vıtamın ıc dedi

:Sağolun kızlar, bana da doktorum 3 ay daha kullan dedi de, merak ettim herkes devam ediyor mu diye. Mervecim sen de ansızlık varsa neden ihmal ediyorsun cnm, gözönü bi yere koy daunutma içmeyi

:Sağolun kızlar, bana da doktorum 3 ay daha kullan dedi de, merak ettim herkes devam ediyor mu diye. Mervecim sen de ansızlık varsa neden ihmal ediyorsun cnm, gözönü bi yere koy daunutma içmeyi

Bende içmeyi unutuyorum dun saglık ocagında tansıyonum cok dusuk cıktı
Hemsıre dırek kan ılacını sordu dedım unutuyorum dedı sakın tansıyonunda dusuk kalırsın bı yerde bayılırsın falan ıhmal etme dedı ama ben yıne unuttum bilmiyorumkismile

Canım ben reflü hastasıyım. Tüm süt ürünleri, baklagiller, soğan, limon, birçok meyve örneğin portakal, bulgur beni hasta ettiği için tüketmiyorum. Laktozsuz süt almıştım doğumdan sonraki 2 gün içtim ama o zaman zaten kızımın böyle bir sorunu yoktu. Bu yiyeceklerden olsa benim yaptığım reflü diyeti sayesinde bebeğimin hiç gazının olmaması lazımdı.

Teyzem çocuk hemşiresi 2 gün önce geldi, kızım kucağımda oturduğum koltuktan kalkmıyorum. Hemen kızdı böyle olmaz dedi çocuğu kucağa alıştırmışsın dedi. Bizim kızı aldı, değişik gaz çıkarma yolları gösterdi. Aşağıda verdiğim linktekileri söyledi ve orada ağaçtaki kaplan tutuşu denilen şeye teyzem futbolcu tutuşu demişti öyle tutup sırtına minik minik pat pat vuruyorsun. Sonra yüz üstü karnı dizlerine gelecek şekilde kucağına yatırıyorsun ve yine pat pat vuruyorsun. 2-3 gaz çıkartma yöntemini 5 dk lık seanslarla uyguluyorsun.
http://www.bebegimoldu.com/?p=630

Tabii teyzem kundağa ve bebeğin sallanmasına çok karşı kesinlikle sallanmayacakmış. Eldivenlerinide çıkarttı hemen, birde tulum vardı kızımın üzerinde hemen bir büyük boy tulum buldu onu giydirdi. Rahat hareket etmesi çok önemliymiş. Gaz çıkartması ve kaslarının güçlenmesi açısından. Ha bunlar bir işe yaradı mı derseniz; hayır. Biz aynıyız, gazlıyız ve uyumuyoruz ama bunları bilmek beni memnun etti. Ben de öyleyim birisi olmasa wc'ye bile gidemiyorum.

tabii canım birazda yapı meselesi bu herkes aynı olacak diye bişey yok geçen yine tv de izledim bebek anne memesini emerken kenarlardan giren havada gaz yapabiliyormuş yani gaz için bir sürü bahanemiz var anlıycan
bende kullanıyorum aynı yöntemleri günde bir kaç kez karın üstü tutup sırtını sıvazlıyorum ve o pıt pıtlar gerçekten işe yarıyor hatta sıvazlamaktan daha iyi geliyo

al benden de o kadar arkadaşım.kaşlarım saçlarımbirbirine girdi.kuaförümüz binanın altında ama inmeye nerde vakit bulcan...2 gündür gaz sancımız en şiddetli boyuutuna ulaştı.uyanmasını istemiyorum uyanır uyanmaz feci şekilde ağlamaya başlıyo.hoş uyuyamıyo da.bir elim beşikte sürekli sallıyorum.bıraktığım an mıkırdıyo...komşulardan da çekiniyorum artık.gece gündüz demeden ağlıyo kriz gelince..........

Allahtan burası varda birbirimize bakıp herşeyin normal olduğunu anlayıp biraz olsun rahatlıyoruz.hemen hemen herkeste aynı sorunlar var...

ben de sırtını sıvazlıyorum iyice ısınıyor sırtı
sıcak gazı genleştiriyor sonra kucağıma alıyorum yüzü dışarı bakıyor elimi de karnına koyuyorum sanki daha rahat geğirmeye başladı
geğirince gaz çıkarınca ya da kaka yapınca çok seviniyorum :)) ne değişik bi duygu bu evlat sevgisi

aynen öyle canım ya yoksa insan tek bizmi böyleyiz deyip kafayı yiyecek

kızlar gaz sancıları için (annem hep yapardı kardeşime) sabah da yazıcaktım ama emin olamamıştım az önce nette okudum çok sıcak olmayacak şekilde havluyu ısıtarak bebeğinizin karnına koyun bir kaç kez tekrarlayın rahatlatır diye yazıyor deneyeniniz vardır belki

kaydirigubbakcemile5bende kakasının saatlerini tutuyorum :bbo: yapıncada rahatlıyorum gerçi oğluşumun bi bakşı var o bakışından anlıyorum:jeyyar: heh diyorum yapıyor

Biz yapıyoruz bunu. Delisi tuttuğunda hiç bişe işe yaramıyo ama..
Bi de geceleri emdikten sonra yatağına yatınca benim vücudumun sıcaklığından sonra yatak soğuk geliyo, birden uykusu kaçıyodu. Onun için de havluyu ısıtıp yatağına koyuyoruz önce, sonra bebeği üzerine yatırıyoruz. Hem gazına iyi geliyor hem de uykuya kolay dalıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…