- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.741
canım evet 3550 doğdu bu ayın altısında yani 9 gün önce 5800 58 cm di.4600 yazıyor.yani 2250 gr almış doğduğundan bu yana 8 cm uzamış şimdi 2,500 aylık.ama hiissediyorum kilo aldı yine.doktor çok memnun gelişiminden oyüzden mama önermedi sütün yetiyor dedi çok şükür.ve alp çok hareketli bir bebek vede hergün 2-3 kere kusuyor.ee bence cereninde gelişimi iyi gidiyor takviyeye gerek yok gibi sen bilirsin yinede.
eğer 37.haftaya kadar bu sıcaklarda çalışmayı başarabilirsem doğumdan sonra 13 hafta izin var 2 hafta senelik izin bir de süt iznini toplu isteyip 2 ay da öyle izin kullanmayı planlıyorum ama hepsini almayı becersem bile 5 ay ediyor toplamda. mecburen dönücem işe. yoksa geçinemeyiz. o yüzden er ya da geç biberona alışçak. ama doğduğundan itibaren değil de anne memesine alıştıktan sonra yani mesela 1 aylıkken filan 2 günde 1 kere filan biberonla vermeyi denemek en doğruusu mu o zaman. neyse artık deneme yanılma duruma göre bakıcaz.benim göğüslerimin ucu içine kaçık eğer çıkmazsa napıcam bilmiyorum. umarım elektrikli pompayla filan çıkar. o yüzden kesin yara olur die düşünüyorum. benim gibi sorunu olan var mı acaba meme uçları içine kaçık olup ta doğumdan sonra dışına çıkan?evet sizleri takip ediyorum bir süredir çok faydalı oluyor.
Kızlar bebeklerın goz rengı hala dogdugu renk te mı bıde ne renk bızım kızın ela gıbı acaba degısecek mı degısmez ıns.
opuyorumnanaktan
1 ay olmadan lohusa kanamam bitti ve ben hala regli olmadım çok üzücü :gitme:
ama 2.ay da 4600 yazıyo onu düzeltin.. bnde diom nasıl oldu o.. 5800 yazmıyo listede haberin olsun.. ebruya iilet 2.ay kilosunu düzltsin..
yok bnde mama wermicem ama gece 2,5- 3 saatte uyandırıcam saati kurup we gündüzde sık emzircem bakalım 1 hafta takip edicem...
verme mama sütünde var. emzir. ya kraftın süt sağma makinesini öneren var mı elektirikli olanını yoksa medelanın kini mi alayım
canım ben medelanınkinden çok memnunum tavsiye ederim
nbr kızlarrrr..bugn yagmur u babannsine bırakıp dr a kontrole gittim..anam ben ultrasonla karından bakacak zannederken vajinal ultrason kullandı..iyiki hazrlıklı gtmişim yanii..neyseki ALLAH a şükür bi sorun cıkmadı..bana dogum kontrol hapı yasmin verdi..
nbr kızlarrrr..bugn yagmur u babannsine bırakıp dr a kontrole gittim..anam ben ultrasonla karından bakacak zannederken vajinal ultrason kullandı..iyiki hazrlıklı gtmişim yanii..neyseki ALLAH a şükür bi sorun cıkmadı..bana dogum kontrol hapı yasmin verdi..
canım ben ilk evlendiğimde doktor bana yasmin vermişti ve bana çok kilo aldırdı yasmin 2 ayda 7 kilo aldım 51 kilodan 58 e çıktım haberin olsun.ama belki her bünyede aynı etkiyi göstermez.bide emzirirken kullanılıyor muymuş.
canım sen emzirmeyi bırakmış mıydın ki gündüzleri emziriyordun
canım ben ilk evlendiğimde doktor bana yasmin vermişti ve bana çok kilo aldırdı yasmin 2 ayda 7 kilo aldım 51 kilodan 58 e çıktım haberin olsun.ama belki her bünyede aynı etkiyi göstermez.bide emzirirken kullanılıyor muymuş.
annm aldı oto koltuumuzu yarın gelio we çıkcam kızımla attalara..
ahh canlar cok dertliyim bu konuda coook..yagmur artık emmiyo gibi bişey..biberonu iyice tanımaya başladı..memeden uzaklaştı..agzına verir vermez cırlayarak aglamaya başlıyo..son 4 gündür emmiyo..tahammülü yok cekip ugraşmaya anında biberon gibi aksın istio..cok moralim bozuk..bende emmiyo dedim dr uma bunu verdi..ama birazdaha deniycem emzrmeyi hemen içmiycem bu hapları..kilo aldrma konusu ise ben kilo almaya calışıorum zaten ..zayflık yakışmıyo bana..işte öle..:çok üzgünüm:
:1no2:..biberonite manyagı aramıza girdi emmiyooooooooo:çok üzgünüm:ne iş ebrusengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?