2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama 2.ay da 4600 yazıyo onu düzeltin.. bnde diom nasıl oldu o.. 5800 yazmıyo listede haberin olsun.. ebruya iilet 2.ay kilosunu düzltsin..
yok bnde mama wermicem ama gece 2,5- 3 saatte uyandırıcam saati kurup we gündüzde sık emzircem bakalım 1 hafta takip edicem...

herkese merhabalar şöyle bi geçmişe bakıp geldim.hasretcim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım kusura bakma yeni gördüm.oh be dün ya varmış kızıma emzik verdim ve 1,5 aylık kucakta gezdirme ızdırabım sona erdi rahat ettim valla.emzik sayesinde gündüz hiç uyumayan kızım kendi kendine uyumaya başladı maşallah.

canım benimde öyle.doğumdan sonra doğumhanede getirdiklerinde emziremedim ne yaptıysam tutamadı kızım ama servise yatırdıklarında emzirme hemşiresiyle birlikte tutturduk.ilk başta biraz zor oluyor ama alışıyorlar merak etme pes etmemek lazım sadece.benim hala normalde içe dönük duruyor emince çıkıyır sadece.bide ondan mı bilmem ama doğru teknikle emzirdiğim halde benim göğüs uçlarım çok kötü yara oldu ağlayarak emzirdim bi ara,sağ göğsümünde hala geçmedi yarası ki 1,5 ay oldu kızım doğalı çok şükür önceki kadar kötü değil sadece ilk tuttuğunda biraz canım acıyor.

Kızlar bebeklerın goz rengı hala dogdugu renk te mı bıde ne renk bızım kızın ela gıbı acaba degısecek mı degısmez ıns.

benim kızımında ela ama değişir herhalde
opuyorumnanaktan

1 ay olmadan lohusa kanamam bitti ve ben hala regli olmadım çok üzücü :gitme:

benim normal doğumdu 15 gün sürdü kanamam ve bende daha regl olmadım

verme mama sütünde var. emzir. ya kraftın süt sağma makinesini öneren var mı elektirikli olanını yoksa medelanın kini mi alayım

nbr kızlarrrr..bugn yagmur u babannsine bırakıp dr a kontrole gittim..anam ben ultrasonla karından bakacak zannederken vajinal ultrason kullandı..iyiki hazrlıklı gtmişim yanii..neyseki ALLAH a şükür bi sorun cıkmadı..bana dogum kontrol hapı yasmin verdi..

canım ben medelanınkinden çok memnunum tavsiye ederim

ben haziranda işe başlıyorum manuel olanlarla uğraşamam. ya haziranda işe başlıyorum önce çocuğuda götüreyim dedim ama sıcak ve bizdeki çocuklar normal değil devamlı tetikte olmak lazım oda olmuyo. bende şöyle bi plan yaptım sizde görüşünüzü yazın.
sabah: 9 da emzireceğim öğlen 1 de emecek arada sağdığım sütleri içecek biberonla ve ben öğlene kadar sağdığım sütüde akşam 5 e kadar olan sürede 5 te emzireceğim yeterli olur mu gecede kalkıp sağayım diyorum fırsat buldukça sağıp depolayım diyorum

canım sen emzirmeyi bırakmış mıydın ki gündüzleri emziriyordun

canım ben ilk evlendiğimde doktor bana yasmin vermişti ve bana çok kilo aldırdı yasmin 2 ayda 7 kilo aldım 51 kilodan 58 e çıktım haberin olsun.ama belki her bünyede aynı etkiyi göstermez.bide emzirirken kullanılıyor muymuş.

yani yeni evliyken demek istedim.

canım sen emzirmeyi bırakmış mıydın ki gündüzleri emziriyordun

ahh canlar cok dertliyim bu konuda coook..yagmur artık emmiyo gibi bişey..biberonu iyice tanımaya başladı..memeden uzaklaştı..agzına verir vermez cırlayarak aglamaya başlıyo..son 4 gündür emmiyo..tahammülü yok cekip ugraşmaya anında biberon gibi aksın istio..cok moralim bozuk..bende emmiyo dedim dr uma bunu verdi..ama birazdaha deniycem emzrmeyi hemen içmiycem bu hapları..kilo aldrma konusu ise ben kilo almaya calışıorum zaten ..zayflık yakışmıyo bana..işte öle..:çok üzgünüm:

canım sende sağıp ver yinede annesütünü alsın vazgeçmee

yaw bu devit harici bişey kullanan war mı? kardeşimin we benim çocukken takipleriizi apan dr annem kardeşimi bebekken götürdüğünde bu devit 3 artık demode deyip başk güzel bişey wermiş.. ne ki o acana d floretten dio annem bilen war mı

bizim kız bu gün toplasan 4 saat uykusuz kaldı hep uyudu yaa yarım saat önce emzirdim uyudu yine balım inşallah gece huysuzluk etmez... annem aşıdan sonra 2,3 gün halsizleşirler dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…