- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.761
canım ben doğduğundan beri koyuyorum yüz üstü
artık hiç bir şey fayda etmiyor kucakta gezecek sabit dursan da ağlıyor
çok gezenti oldu çok alsanaalsanasmile
babaslinge koyup işlerimi öyle yapıyorum
şimdi uyuyor sabah 6 dan beri uyanıktı...
ahh benim bebeğim nasıl bişey olcak acabaa. doğum anını düşününce gözlerim doluyor.onu göreceğim anı. çoook merak ediyorum. huyu suyu tipi nasıl olcak diye.sağlıklı olsun da gerçi nasıl olursa olsun. bir de huzurlu bir bebek olsun yormasın annesini:))
Pelin bugün tam 3 aylık oldu!!!!! opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol:
Kızlar bebeklerın goz rengı hala dogdugu renk te mı bıde ne renk bızım kızın ela gıbı acaba degısecek mı degısmez ıns.
size bir soru:
küçük bir ihtimal bu yıl sonu ama olmazsa seneye il dışı tayin hakkımız olacak...şimdiye kadar hiç düşünmemiştik ama kızımız olunca acaba eşimin memleketine mi gitsek diye düşünmeye başladık...neden mi???orda eşimin evi var ve kızımıza babaannesi ya da başka bir yakını bakar..şu an kiramız 500 bakıcıya da en az 300 dersek acayip tasarruf etmiş oluruz ve gözüm arkada kalmaz....ama bir gidersek bir daha başka yere gidemeyiz biliyorum???kaynanam aslında çok iyi karışmaz sorgulamaz hatta çekinir ama bu uazk oluşumuzdan mı yanına gidince değişir mi bilemiyorum?????siz ne yapardınız????
kıs akşam öle torbadan baktım ( tenezzül etmiom ya) etiketli falandı ama nasıl anlicam orginal olduunu benim hiç pradam olmadıdaaa:smiley-cool:
opuyorumnanaktan
1 ay olmadan lohusa kanamam bitti ve ben hala regli olmadım çok üzücü :gitme:
sağol kusebim... benimki odun canım meşe odunu...
bu arada dün bir derdimizi yazdık bir tek kuseb ve OCD dikkat etmiş. acayip alındım belirteyim. :çok üzgünüm:
ayy oda çok zayıf canım.. bizim öle bi ihtimal yok cnm benim kardeşim 2800doğdu annem hem emzirdi hem mama takwiyesi yaptı.. 3,4 aydan sonra başladı kocam gibi karışımlar yapmaya.. kardeşim 13-15kilo falandı 7-8 aylıkken tombik tombik:) we ben oldum olası tombiş bebeklere bayılırım herkes gibi 4.aydan sonra başlicam bnde çorbalara, muzlu pekmezli karışımlarasüprizzzzz
ben haziranda işe başlıyorum manuel olanlarla uğraşamam. ya haziranda işe başlıyorum önce çocuğuda götüreyim dedim ama sıcak ve bizdeki çocuklar normal değil devamlı tetikte olmak lazım oda olmuyo. bende şöyle bi plan yaptım sizde görüşünüzü yazın.
sabah: 9 da emzireceğim öğlen 1 de emecek arada sağdığım sütleri içecek biberonla ve ben öğlene kadar sağdığım sütüde akşam 5 e kadar olan sürede 5 te emzireceğim yeterli olur mu gecede kalkıp sağayım diyorum fırsat buldukça sağıp depolayım diyorum
annm aldı oto koltuumuzu yarın gelio we çıkcam kızımla attalara..
yaw bu devit harici bişey kullanan war mı? kardeşimin we benim çocukken takipleriizi apan dr annem kardeşimi bebekken götürdüğünde bu devit 3 artık demode deyip başk güzel bişey wermiş.. ne ki o acana d floretten dio annem bilen war mı
deniycem hasretim biraz daha ugrasacam..kız yırtıyo kendini görsen nası.karnı acken zorlicam biraz.bizde bugün dısarı cıkacaz hava süper.gezelim az ya ...ah ebru ah o yağmuru werecen sen benim elime görsün bücürükalsanaalsanasmile kız aç kalsa napıyo bu çocuk açken daya memeye ağlıycak sonra biraz kalk hoplat yine daya memeyi ağzına.. silikon göğüs ucuyla denedin mi? uykuda denedin mi? aman ne inatçı çıktı bu yaaa
hadi gözünaydın cano..hayırlısı olur inşallah..olmazsada delisin sen napar needer dönersin genee...inşallah hayırlısıı..ALLAH kabul etsin mevlüdünüzü...günaydınlar olsun benim minik dünyamın güzel arkadaşları,umarım sizler ve bebikleriniz iyidir ve herşey yolundadır,biz iyiyiz çok şükür,dün Zeynonun mevlüdünü yaptık tahmin ettiğimden de kalabalıktı,ama çok şükür güzel geçti,dün akşam kayınvalidemlere açıkaldık antalyaya gideceğimizi,tahmin ettiğimizdende kolay geçti,Allah razı olsun rızalarını gön
lden verdiler,hakkınızda hayırlısı olsun dediler,eğer bir aksilik çıkmazsa k, hayırlısı olsun,30 mayısta eşyaları göndereceğiz inşallah
yaw bu devit harici bişey kullanan war mı? kardeşimin we benim çocukken takipleriizi apan dr annem kardeşimi bebekken götürdüğünde bu devit 3 artık demode deyip başk güzel bişey wermiş.. ne ki o acana d floretten dio annem bilen war mı
ya izim doktorlar mı moron acaba ya off kafam atıyo yine başka doktora gidecem heee:mymeka: eczaneden bnde alıp kullanayım ondan devit kullanmıyorsun değil mi sadece multitaps..Biz de baştan beri Multitaps kullanıyoruz Hasretçim.İçinde tüm vitaminler var.
OCD canım rotavirüsü sormuşsun , bizim aşı 3 defada vurulan var ya ondan. O yüzden ilk doz 2. ayda verildi.Bizim kız dr. amcasının elinden hüpletti ilacını.Tadını çok sevdi...
Ebrucum bence de bir de silikon göğüs ucuyla dene , silikon ve biberon benzediği için belki kızını kandırırsın.Benim göğüs ucum fazla çıkmadığı için silikonla emziriyorum , biberonla çay veriyoruz buna rağmen kızım da biberon alışkanlığı olmadı.Hiç olmadı göğsünü sağıp biberonla sütünü verirsin.Yavrucak süt olmaya devam eder.Gülay öyle yapıyordu.
cnm hakkınızda hayırlısı olsun, işle ilgili bir gelişme war mı ne iş yapacak kocan? yoksa gittikten sonra mı bakcaksınız?günaydınlar olsun benim minik dünyamın güzel arkadaşları,umarım sizler ve bebikleriniz iyidir ve herşey yolundadır,biz iyiyiz çok şükür,dün Zeynonun mevlüdünü yaptık tahmin ettiğimden de kalabalıktı,ama çok şükür güzel geçti,dün akşam kayınvalidemlere açıkaldık antalyaya gideceğimizi,tahmin ettiğimizdende kolay geçti,Allah razı olsun rızalarını gön
lden verdiler,hakkınızda hayırlısı olsun dediler,eğer bir aksilik çıkmazsa k, hayırlısı olsun,30 mayısta eşyaları göndereceğiz inşallah
kızım büyüme hormonu bitti gitti o saatlere kadar bekleyince amabilmiyorumkismile bizim kız bu gece hep uyanıp emdi, zaten o uyanmasa ben kurmuştım saati emzirecektim hep bi ara 2 de uyandı 3e kadar uyumadı sonra attım beşiğe melodisinide açtım uyumuş öyle.. sabah 8de yine uyandık tabi şu an yanımda arabasında konuşuyo kendi kendinegusel anneler gunaydinnnnnnn
dun oglusumu 23 30 da yikadim 24 30 da uyudu sabah 06 00 da kalkti emzirdim geri yatti.
demekki nolcakmis hergun 23 30 da yikayip yatirilacakmis.
dun annem bizde kaldi.oglusun odasindaki yatagi hazriladim ona bende yatak odamda yattim.
anneannesiyle uyumuslar masallah uzmemis annemi.bu arada kamerasi bozuldu oglusun anneme dedim uyanirsa beni cepden ara cikarim yukari opuyorumnanaktan sabah 06 10 da aradi annem
ciktim yukari acikmis kizim oyalayamadim dedi garibim.
ben emzirirken bana kahvalti hazirladi misler gibi.cayimizi ictik geri uyumaya gitti annem.bende size bakayim dedim.simdi bi cay daha icip hazirlik yapayim ablam gelecek.
her geldiginde ki artik her haftasonu bizde kaydirigubbakcemile3 ogluma diyorki doguhannn bak ben senin teyzenim beni unutma olur mu
bide diyorki ben hep senin yaninda olacagim merak etme ay oyle dedi mi fena oluyorm simdi bile gozlerim doldu :gitme:
e annesi merak ediyor etrafi napsin gezmeyi seviyor demekki :)))
bi ben alalmadim su slinglerden yaf
ay cok guzel olacak kesin.
ben bebegimi ilk gordugumde e bu kumral demistim :))))
ama gecen gun fotograf makinesindekileri pc ye aktardim bakarken aaa ne goreyim ben doguhan kucagimda kokluyorum falan.lan dedim bu ne zaman nasil olmus.
megerse ben ameliyattan ciktigimda kardesim cekmis.kendimde degilmisim.nasil kokluyorum oglumu gormeye calisiyorum cok sasirdim :gitme:
oglusum karnimdayken hep huzurlu bi bebek olacak diye dusundum oyle dusunerek dokundum karnima sevdim oglumu.sukur oyle huzurlu oldu.
he işte bndekide ct 01 bu gün annem o sahibnden.comda bulduğum oto koltuunu almaya gidecek anlaştık adamla yaz boyu onu kullancam araba üstünde:)))
ewt cnm düzeldi gibi şimdide getrdi bi kese altın werdi bana altın almış biriken parayla ( bak dükkan ne güzel kazanıyo demeye getiriyo) al da sus diyo yani... ewet konuşmamız lazım ama konuşmaya başlamak kawgaya dönüşecek yine ben hakzız olacağım kıymet bilmeyen nankör olacağım, o bizim için çabalayan fedakar baba olacak:gitme:
hasretcigim dukkan iyi kazaniyorsa biraz daha disini sik be guzelim.su akarken doldurmak daha iyi kuzum.helini dusun az daha dayan.
masallah kizimiza.fekat bis resim gormek isteyyos artikin
babasina caktirmadan bi dene koysana :))))))
dun gece yatak odamda uyudum.kocis kalkmis yine seni seviyorum falan diyor.ay alem he uykusunda surekli oyle kalkar seni seviyorum falan der ama sabah hatirlamaz.. delikafadulden
bende acayip merak ediyorum.umarim rahmetli babam gibi yesil gozlu olur.cok istedim kocama benzemesini sukur dualarim kabul oldu.simdide gozlerinin rengi babama benzesin istiyorum umarim Allahim gonlume gore verir.
renkli gozlu olursa 3 ayda koyu renkli olursa 6 ayda belli oluyormus.
yada galiba tam tersiydi. bilmiyorumkismile
Hanifecigim sadece sunu soyluyorum canim kesin degisecekler
nan benim de olmadi ama baya pahali oldugunu biliom.cakmaysa gozunu oy :))))))))
aman bende olmadim uyuz uyuz bekliom regl olucam diye.butun belirtileride var aslindsa ama kendi yok.
kis sabah sabah gozlerinden kacmistir milletin alinganlik yapma bakem .
hasret rahat biraksana cocugu masallah gelisimi iyi e doktorda bi problem yok demis ne ugrasiyorsun.hem kilolu bebek saglikli bebek olacak anlamina gelmiyor ki delu kiz
helinimizi obez mi yapcan erkenden erkenden
ben dun bu cocuk az kilo aliyor deyince babasi kizdi bana daha ne olsun diye. haftada 240 gram aliyor oglusum
ise basadiginda gece kalkmak daha zor gelir canim sen simdiden depolamaya bak bence.
hayirli olsun yawri citir anne hasret :))
bizim doktro devit dislerde ilerde kararma yapiyor diye multitabs kullandiriyor.tadina baktim cok guzel oglusum bayila bayila iciyor.bide bitince dahada istiyor kus agizli askim benim.
günaydınlar olsun benim minik dünyamın güzel arkadaşları,umarım sizler ve bebikleriniz iyidir ve herşey yolundadır,biz iyiyiz çok şükür,dün Zeynonun mevlüdünü yaptık tahmin ettiğimden de kalabalıktı,ama çok şükür güzel geçti,dün akşam kayınvalidemlere açıkaldık antalyaya gideceğimizi,tahmin ettiğimizdende kolay geçti,Allah razı olsun rızalarını gön
Biz de baştan beri Multitaps kullanıyoruz Hasretçim.İçinde tüm vitaminler var.
OCD canım rotavirüsü sormuşsun , bizim aşı 3 defada vurulan var ya ondan. O yüzden ilk doz 2. ayda verildi.Bizim kız dr. amcasının elinden hüpletti ilacını.Tadını çok sevdi...
Ebrucum bence de bir de silikon göğüs ucuyla dene , silikon ve biberon benzediği için belki kızını kandırırsın.Benim göğüs ucum fazla çıkmadığı için silikonla emziriyorum , biberonla çay veriyoruz buna rağmen kızım da biberon alışkanlığı olmadı.Hiç olmadı göğsünü sağıp biberonla sütünü verirsin.Yavrucak süt olmaya devam eder.Gülay öyle yapıyordu.
nevincim eceyi hangi doktora götürüyorsun..? we memnunmusun?
Nehircigim hayirli olsun Allah kabul etsin.
Tasinma iside umarim gonlune gore ve hayirlisi olur.
himmmm dimek siz 3 doz olandan yaptiriyorsunuz rota virusu asisini.
Biz 2 doz olandan yaptiracagiz doktor 3 lu maliyetli gerek yok dedi,Bu asi damla seklinde mi ?
Nevin kim yaf bilmiyorumkismile
toprak
öznur çok sıcak allah tan biz suların içindeyiz dükkan serin.. bebeğim şimdi oto koltuğunu monte ettim arabasına çok sewdi 1,30 saattir uyuyoopuyorumnanaktan babamızda siparişlerde.. gelsinde biraz parka gidelim kızımla d vitamini lazım :) ewde kimse yok yaa telefon çalmıyor araynlar cafeler restrantlar hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?