2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah ebru ah o yağmuru werecen sen benim elime görsün bücürükalsanaalsanasmile kız aç kalsa napıyo bu çocuk açken daya memeye ağlıycak sonra biraz kalk hoplat yine daya memeyi ağzına.. silikon göğüs ucuyla denedin mi? uykuda denedin mi? aman ne inatçı çıktı bu yaaa

bnde hiç annemi emmemişim.. bnde sezareyenle doğmuşum dilim pamukçuk olmuş ananannem çocuk ememiyo die bana biberonla mama wermişler dahada emmeişim asla senin yağmur kız gibi kendimiyırtyomuşum... annem dio şimdi ki aklım olacakki bak bakalım nasıl emmiyomuş ( artık napacaksaeyvahedigeldismile) bişey olmaz sonuçta mamayla büyüdüm öyle yada böyle.. tabi ki emmesi çok iyi olurdu ama işte senin suçun değil, emmeyen çocuk yok emziremeyen anne war ama bu senin için geçerli değil..senin ki elinde olan bişey değil ilaç kullandın 3 hafta değilmi yanılmıyorsam we çocuk iyice benimsedi biberonu.. o yüzden sakın kendini paralama öyle böyle büyüecek işte, artık mamalarda çok iyiiçerikli

e annesi merak ediyor etrafi napsin gezmeyi seviyor demekki :)))
bi ben alalmadim su slinglerden yaf

ay cok guzel olacak kesin.
ben bebegimi ilk gordugumde e bu kumral demistim :))))
ama gecen gun fotograf makinesindekileri pc ye aktardim bakarken aaa ne goreyim ben doguhan kucagimda kokluyorum falan.lan dedim bu ne zaman nasil olmus.
megerse ben ameliyattan ciktigimda kardesim cekmis.kendimde degilmisim.nasil kokluyorum oglumu gormeye calisiyorum cok sasirdim :gitme:
oglusum karnimdayken hep huzurlu bi bebek olacak diye dusundum oyle dusunerek dokundum karnima sevdim oglumu.sukur oyle huzurlu oldu.

he işte bndekide ct 01 bu gün annem o sahibnden.comda bulduğum oto koltuunu almaya gidecek anlaştık adamla yaz boyu onu kullancam araba üstünde:)))
ewt cnm düzeldi gibi şimdide getrdi bi kese altın werdi bana altın almış biriken parayla ( bak dükkan ne güzel kazanıyo demeye getiriyo) al da sus diyo yani... ewet konuşmamız lazım ama konuşmaya başlamak kawgaya dönüşecek yine ben hakzız olacağım kıymet bilmeyen nankör olacağım, o bizim için çabalayan fedakar baba olacak:gitme:

hasretcigim dukkan iyi kazaniyorsa biraz daha disini sik be guzelim.su akarken doldurmak daha iyi kuzum.helini dusun az daha dayan.

Pelin bugün tam 3 aylık oldu!!!!! opuyorumnanaktan

masallah kizimiza.fekat bis resim gormek isteyyos artikin
babasina caktirmadan bi dene koysana :))))))

:roflol: :roflol: :roflol:

dun gece yatak odamda uyudum.kocis kalkmis yine seni seviyorum falan diyor.ay alem he uykusunda surekli oyle kalkar seni seviyorum falan der ama sabah hatirlamaz.. delikafadulden

Kızlar bebeklerın goz rengı hala dogdugu renk te mı bıde ne renk bızım kızın ela gıbı acaba degısecek mı degısmez ıns.

bende acayip merak ediyorum.umarim rahmetli babam gibi yesil gozlu olur.cok istedim kocama benzemesini sukur dualarim kabul oldu.simdide gozlerinin rengi babama benzesin istiyorum umarim Allahim gonlume gore verir.
renkli gozlu olursa 3 ayda koyu renkli olursa 6 ayda belli oluyormus.
yada galiba tam tersiydi. bilmiyorumkismile

Hanifecigim sadece sunu soyluyorum canim kesin degisecekler

kıs akşam öle torbadan baktım ( tenezzül etmiom ya) etiketli falandı ama nasıl anlicam orginal olduunu benim hiç pradam olmadıdaaa:smiley-cool:

nan benim de olmadi ama baya pahali oldugunu biliom.cakmaysa gozunu oy :))))))))

opuyorumnanaktan

1 ay olmadan lohusa kanamam bitti ve ben hala regli olmadım çok üzücü :gitme:

aman bende olmadim uyuz uyuz bekliom regl olucam diye.butun belirtileride var aslindsa ama kendi yok.

sağol kusebim... benimki odun canım meşe odunu...
bu arada dün bir derdimizi yazdık bir tek kuseb ve OCD dikkat etmiş. acayip alındım belirteyim. :çok üzgünüm:

kis sabah sabah gozlerinden kacmistir milletin alinganlik yapma bakem .

hasret rahat biraksana cocugu masallah gelisimi iyi e doktorda bi problem yok demis ne ugrasiyorsun.hem kilolu bebek saglikli bebek olacak anlamina gelmiyor ki delu kiz
helinimizi obez mi yapcan erkenden erkenden
ben dun bu cocuk az kilo aliyor deyince babasi kizdi bana daha ne olsun diye. haftada 240 gram aliyor oglusum

ise basadiginda gece kalkmak daha zor gelir canim sen simdiden depolamaya bak bence.

annm aldı oto koltuumuzu yarın gelio we çıkcam kızımla attalara..

hayirli olsun yawri citir anne hasret :))

bizim doktro devit dislerde ilerde kararma yapiyor diye multitabs kullandiriyor.tadina baktim cok guzel oglusum bayila bayila iciyor.bide bitince dahada istiyor kus agizli askim benim.

gusel anneler gunaydinnnnnnn
dun oglusumu 23 30 da yikadim 24 30 da uyudu sabah 06 00 da kalkti emzirdim geri yatti.
demekki nolcakmis hergun 23 30 da yikayip yatirilacakmis.
dun annem bizde kaldi.oglusun odasindaki yatagi hazriladim ona bende yatak odamda yattim.
anneannesiyle uyumuslar masallah uzmemis annemi.bu arada kamerasi bozuldu oglusun anneme dedim uyanirsa beni cepden ara cikarim yukari opuyorumnanaktan sabah 06 10 da aradi annem
ciktim yukari acikmis kizim oyalayamadim dedi garibim.
ben emzirirken bana kahvalti hazirladi misler gibi.cayimizi ictik geri uyumaya gitti annem.bende size bakayim dedim.simdi bi cay daha icip hazirlik yapayim ablam gelecek.
her geldiginde ki artik her haftasonu bizde kaydirigubbakcemile3 ogluma diyorki doguhannn bak ben senin teyzenim beni unutma olur mu
bide diyorki ben hep senin yaninda olacagim merak etme ay oyle dedi mi fena oluyorm simdi bile gozlerim doldu :gitme:

günaydınlar olsun benim minik dünyamın güzel arkadaşları,umarım sizler ve bebikleriniz iyidir ve herşey yolundadır,biz iyiyiz çok şükür,dün Zeynonun mevlüdünü yaptık tahmin ettiğimden de kalabalıktı,ama çok şükür güzel geçti,dün akşam kayınvalidemlere açıkaldık antalyaya gideceğimizi,tahmin ettiğimizdende kolay geçti,Allah razı olsun rızalarını gön
lden verdiler,hakkınızda hayırlısı olsun dediler,eğer bir aksilik çıkmazsa k, hayırlısı olsun,30 mayısta eşyaları göndereceğiz inşallah

biz kahwaltıya gidioruz kızım kociş we bennnnnnn:) dükkana çocuklar bakacak zaten pazar sabahı yoğunluk yokopuyorumnanaktanhihoyyyt

deniycem hasretim biraz daha ugrasacam..kız yırtıyo kendini görsen nası.karnı acken zorlicam biraz.bizde bugün dısarı cıkacaz hava süper.gezelim az ya ...

hadi gözünaydın cano..hayırlısı olur inşallah..olmazsada delisin sen napar needer dönersin genee...inşallah hayırlısıı..ALLAH kabul etsin mevlüdünüzü...

Biz de baştan beri Multitaps kullanıyoruz Hasretçim.İçinde tüm vitaminler var.

OCD canım rotavirüsü sormuşsun , bizim aşı 3 defada vurulan var ya ondan. O yüzden ilk doz 2. ayda verildi.Bizim kız dr. amcasının elinden hüpletti ilacını.Tadını çok sevdi...

Ebrucum bence de bir de silikon göğüs ucuyla dene , silikon ve biberon benzediği için belki kızını kandırırsın.Benim göğüs ucum fazla çıkmadığı için silikonla emziriyorum , biberonla çay veriyoruz buna rağmen kızım da biberon alışkanlığı olmadı.Hiç olmadı göğsünü sağıp biberonla sütünü verirsin.Yavrucak süt olmaya devam eder.Gülay öyle yapıyordu.

ya izim doktorlar mı moron acaba ya off kafam atıyo yine başka doktora gidecem heee:mymeka: eczaneden bnde alıp kullanayım ondan devit kullanmıyorsun değil mi sadece multitaps..
cnm hakkınızda hayırlısı olsun, işle ilgili bir gelişme war mı ne iş yapacak kocan? yoksa gittikten sonra mı bakcaksınız?
kızım büyüme hormonu bitti gitti o saatlere kadar bekleyince amabilmiyorumkismile bizim kız bu gece hep uyanıp emdi, zaten o uyanmasa ben kurmuştım saati emzirecektim hep bi ara 2 de uyandı 3e kadar uyumadı sonra attım beşiğe melodisinide açtım uyumuş öyle.. sabah 8de yine uyandık tabi şu an yanımda arabasında konuşuyo kendi kendine

ewet cnm dükkan iyi kazanıyor çok şükür.. hiç bi sıkıntımız yok.. ama işte yorgunluktan gözüm ne para görüyor ne iş.. bugün konuştuk eşimle kahwaltıda baya.. ben dedim ew lamka için bu kadar emek weriorum bakalım inşallah alırız bir ew.. nasıl yapıcaz bilmiorum peşinatı yüksek werip wadeyi kısa tutmamız gerekio..
bu yaz sonuna kadar sabredeceğim bakalım görelim ne olacak sesimi kesicem ailem için bi kaç ay daha sabredicem:gitme:

çanta da sanırım çakma anlamadım ama netten baktım orginaline çok benzior ama orginal çakma kahwaltıda dedim çantayı nerden aldın pasajda bi çantacı söledi orasıda hep orginale yakın taklit ürün satıyo olsunya warsın çakma olsun düşünmüş almış zaten o hayatta bi çantaya o kadar paralar wermez ki bunada 80 wermiş zaten yalaan değilse..

ewet çocukla uğraşmicam cnm ama 90 gr alması 6 günde canımı sıktı.. bakalım daha sık emzirmeye başladım 1 hafta gözlemlicem.. ona göre karar wricem zaten 24ünde 3ayı doluyo beklicem 24üne kadar..

Nehircigim hayirli olsun Allah kabul etsin.
Tasinma iside umarim gonlune gore ve hayirlisi olur.

himmmm dimek siz 3 doz olandan yaptiriyorsunuz rota virusu asisini.
Biz 2 doz olandan yaptiracagiz doktor 3 lu maliyetli gerek yok dedi,Bu asi damla seklinde mi ?

nevincim eceyi hangi doktora götürüyorsun..? we memnunmusun?

Nevin kim yaf bilmiyorumkismile

toprak

öznur çok sıcak allah tan biz suların içindeyiz dükkan serin.. bebeğim şimdi oto koltuğunu monte ettim arabasına çok sewdi 1,30 saattir uyuyoopuyorumnanaktan babamızda siparişlerde.. gelsinde biraz parka gidelim kızımla d vitamini lazım :) ewde kimse yok yaa telefon çalmıyor araynlar cafeler restrantlar hep..

offf cok feci sicak 2 dk terasa ciktim esiyor ama beynim kaynadi resmen.
bizdede herkes uyuyor annem kocam oglusum mayismis durumdalar.
ben bekci olarak dikiliyorum kaydirigubbakcemile3
kanguru modellerine bakiyorum.alayim bi tane.arabayla 4.katdan in cik zor valla.
senin bi fikrin var mi kanguru konusunda?

merhaba anneler ben nisan annesiyim ama sizin yazdıklarınızıda takip ediyorum,bişey sorcaktım kızımın göbeğinde sarı akıntı vardı 4 gündür,2 gündür de dr a gittik gümüş nitratla kurutmaya çalıştı sanırım geçmedi yarın tekrar gitcem hastaneye çok tedirgin oluyorum enfeksiyon kapacak diye,böyle bişey yaşayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…