- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.781
merhaba anneler ben nisan annesiyim ama sizin yazdıklarınızıda takip ediyorum,bişey sorcaktım kızımın göbeğinde sarı akıntı vardı 4 gündür,2 gündür de dr a gittik gümüş nitratla kurutmaya çalıştı sanırım geçmedi yarın tekrar gitcem hastaneye çok tedirgin oluyorum enfeksiyon kapacak diye,böyle bişey yaşayan varmı
offf cok feci sicak 2 dk terasa ciktim esiyor ama beynim kaynadi resmen.
Bizdede herkes uyuyor annem kocam oglusum mayismis durumdalar.
Ben bekci olarak dikiliyorum kaydirigubbakcemile3
kanguru modellerine bakiyorum.alayim bi tane.arabayla 4.katdan in cik zor valla.
Senin bi fikrin var mi kanguru konusunda?
cnm ben portbebe setiin içindekini kyullanıyorum çok ta memnunum bebeğim heryeri görüyor kafa desteğide war arkada çok pahalı bişi alma hiç gerek yok.. Büyük bişeyde alma çocuk memelrinden başka bi şey görmez.. Küçük kullanışlı bişey al basit. (bence)
bnde uyumak istiyorum dün gece 1e doğru yattım kocam uyutmadı saolsun 2dede bizim kız uyandı 3,15e kadarda o uyutmadı.. Sabah 830da hortladık hep beraber
seninkinin markası ne bakayım yawri?
uyutmamak hee aklinialirimsmile acep ben mi ici kurtluyum
MARKASIZ BİŞİ CNM.. BASİTLERDEN 80LİRAYA ALDIK SETİ..
KURTLU SENİİİİİ:jeyyar:aklinialirimsmilesositososito
Biz de baştan beri Multitaps kullanıyoruz Hasretçim.İçinde tüm vitaminler var.
OCD canım rotavirüsü sormuşsun , bizim aşı 3 defada vurulan var ya ondan. O yüzden ilk doz 2. ayda verildi.Bizim kız dr. amcasının elinden hüpletti ilacını.Tadını çok sevdi...
Ebrucum bence de bir de silikon göğüs ucuyla dene , silikon ve biberon benzediği için belki kızını kandırırsın.Benim göğüs ucum fazla çıkmadığı için silikonla emziriyorum , biberonla çay veriyoruz buna rağmen kızım da biberon alışkanlığı olmadı.Hiç olmadı göğsünü sağıp biberonla sütünü verirsin.Yavrucak süt olmaya devam eder.Gülay öyle yapıyordu.
merhaba anneler ben nisan annesiyim ama sizin yazdıklarınızıda takip ediyorum,bişey sorcaktım kızımın göbeğinde sarı akıntı vardı 4 gündür,2 gündür de dr a gittik gümüş nitratla kurutmaya çalıştı sanırım geçmedi yarın tekrar gitcem hastaneye çok tedirgin oluyorum enfeksiyon kapacak diye,böyle bişey yaşayan varmı
nevincim eceyi hangi doktora götürüyorsun..? we memnunmusun?
Kızlar yaa sütüm tamamen gitti. Ne yapacağım. Sık sık emziriyordum oğlumu. Boş emmekten yara oldu göğsüm. Mama veriyorum iki saatte bir.
Mama veren anneler, öğünde ne kadar veriyorsunuz ve öğün saatlerini nasıl düzenliyorsunuz?
Helva, humana, rezene, milupa still tee, humana, çekirdek... hiçbir işe yaramıyorum. Bıktım bu süt derdinden artık...
Kızlar bir soru daha. Oğlum dört beş gün önce kabız olmuştu. Ondan sonra günde bir kez kaka yapmaya başladı. Onda da bezini dolduruyor. Hala turuncu ve sıvı. Sizin kaka durumları nasıl?
Edebiyatçı ben süt için Dereotu , kayısısuyu , bol su , vitamalt, tahin-pekmez karışımı , haftada yarım kilo tahin helvası yiyorum.Bir de stres olmamaya çalışıyorum.Stres olduğum an sütüm azalıyor.Acaba hem çalışıyorsun hem de bebekle ilgileneyim derken yoruluyorsun o yüzden sütün azalmış olabilir mi?Hem anne olmak hem de çalışmak çok zor.Keşke bizim ülkemizde de yasal izin süreleri daha uzun olsa.
OCD ağızdan veriliyor Rota virüs aşısı.Ben de kanguru almak istiyorum.Ama çok da para vermek istemiyorum doğrusu.
Bu arada Bursa şampiyon oldu.FB maçı çok heyecanlıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?