2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gecmis olsun canim.malesef bu konuda deneyim ve bilgim yok.

cnm ben portbebe setiin içindekini kyullanıyorum çok ta memnunum bebeğim heryeri görüyor kafa desteğide war arkada çok pahalı bişi alma hiç gerek yok.. Büyük bişeyde alma çocuk memelrinden başka bi şey görmez.. Küçük kullanışlı bişey al basit. (bence)
bnde uyumak istiyorum dün gece 1e doğru yattım kocam uyutmadı saolsun 2dede bizim kız uyandı 3,15e kadarda o uyutmadı.. Sabah 830da hortladık hep beraber

aynen bnde bilmiorum ama göbek düşmeden we göbek düştükten 1 hafta bakımını ihmal etmemek gerekiyor..

seninkinin markası ne bakayım yawri?
uyutmamak hee aklinialirimsmile acep ben mi ici kurtluyum

ayyy kimse uyanmiyor sinir oldum.oglusumun yanina uzandim optum kokladim hiccccc banamisin demiyor uyanmiyor.kocam desen zati o kopmus.annem posur posur.
sofra kurdum yemek yaptim dolaniyorum evin icinde ses de yapamiyorum.sicakda.sanirim fenalik gecirecemm :)))

Selam kızlar bız bu gÜn gezdık alıŞverıŞ yaptık kızlar mothere de ındırım var dÜn ve bu gÜn Çook cıcı Şeyler aldım. Bu nasıl bıŞey artık bebek maĞazalarından Çıkamaz oldum. AlıŞverıŞ yapmayı dÜŞÜnene tavsıye ederım bayaĞıı uygunn

ÖZNURCUM BOYUN WAR AMA BELİ BİLMİORUM AMA İŞİMİ GÖRÜO ZATEN BEN ELLERİMLE TUTUYOTUM ÖLE SALDIM ÇAYIRA BIRAKMIYORUMlmaz: BÜZÜLÜR YAWRUCAK

BU GÜN KİMSECİKLR YOK KOCİŞ İŞE GİDECEK YARIM SAATE ANNEMLER BURDA BNDE HEMEN KAPATIP DÜKKANI YATACAĞIM ÇOKK YORGUNUMM ÇOOOK

lmaz:canım ben,m denemedigim şey kalmadı silikon uclada denedim ama sabırla deniycemm bu dogum kontrol hapları biraz daha beklesin bakalımmlmaz:

Kızlar yaa sütüm tamamen gitti. Ne yapacağım. Sık sık emziriyordum oğlumu. Boş emmekten yara oldu göğsüm. Mama veriyorum iki saatte bir.

Mama veren anneler, öğünde ne kadar veriyorsunuz ve öğün saatlerini nasıl düzenliyorsunuz?

Helva, humana, rezene, milupa still tee, humana, çekirdek... hiçbir işe yaramıyorum. Bıktım bu süt derdinden artık...

benim kızında göbeğinde sarı akıntı vardı sürekli bakımını yapmamıza rağmen. kontrole gittiğimizde doktor, göbeğinde düşmesi gereken bir parçanın düşmediğini, göbeğinin iyileşmesi için o bölgeyi yakacağını söyledi. tahta parçası gibi bişey sürdü, geçmezse bir dahaki kontrolde tekrar yakacağını söyledi.şu an akıntı yok, kabuk bağladı bir kaç kere.geçti galiba bayanssulusmile bence seninki de geçer,korkulcak bişey olduğunu sanmam.

Kızlar bir soru daha. Oğlum dört beş gün önce kabız olmuştu. Ondan sonra günde bir kez kaka yapmaya başladı. Onda da bezini dolduruyor. Hala turuncu ve sıvı. Sizin kaka durumları nasıl?

nevincim eceyi hangi doktora götürüyorsun..? we memnunmusun?

Hasretçim Ece nin Dr. u Memorialda.Dr.Ercan bey.Biz şimdilik çok memnunuz Dr.dan.Ama bizde henüz gözlemliyoruz.Çok ilgili ve kendinden emin bir dr.Çocuk yetiştirmenin kitabi bir iş olmadığının farkında.Liste halinde hazırladığımız sorulara sabırla cevap veriyor.Ercan beye gazı olduğunda ne yapıcaz diye sormuştuk.O da 99 tesbih alıp ya sabır çekeceksiniz demişti.Halen güleriz bu espiriye.Anlayacağın insanı sakinleştirmesini iyi biliyor.
Biz sadece Multitaps kullanıyoruz Hasret.Bu multivitaminmiş.Başka bir şey kullanmaya gerek yokmuş.Multitapsıda günde 1 ml olarak vereceksin.

merhaba benim doktorum boza ve eczanede satılıyo VİTAMALT adında bi malt içeceği acayip süt geldi benden içince bi dene istersen

Edebiyatçı ben süt için Dereotu , kayısısuyu , bol su , vitamalt, tahin-pekmez karışımı , haftada yarım kilo tahin helvası yiyorum.Bir de stres olmamaya çalışıyorum.Stres olduğum an sütüm azalıyor.Acaba hem çalışıyorsun hem de bebekle ilgileneyim derken yoruluyorsun o yüzden sütün azalmış olabilir mi?Hem anne olmak hem de çalışmak çok zor.Keşke bizim ülkemizde de yasal izin süreleri daha uzun olsa.
OCD ağızdan veriliyor Rota virüs aşısı.Ben de kanguru almak istiyorum.Ama çok da para vermek istemiyorum doğrusu.
Bu arada Bursa şampiyon oldu.FB maçı çok heyecanlıydı.

Sağ olun kızlar... Bozayı bir türlü bulamadım burada. Vitamalt da çok kötü tadı ama yarın tekrar içmeye başlayacağım.

Dediğiniz gibi hem yorgunluk hem de stres sonucu bu hale geldim sanırım. Kayınvalide çok üzüyor beni... Üç dört gün önce çok ağlattı yine... Neyseki eşimde gördü bu kez.. Çarşamba annem geliyor, az da olsa toparlanırım sanırım.

Tahin helvası yemekten içim yandı artık. Ben de yarım kilo kadar yiyorum. Bir de taze yapan bir dükkan buldum çok iyi.

Maltana içiyordum her gün bir şişe ama artık o da etkilemiyor. Her gün rezene, milupa stil tee, humana içiyorum. Su içmeye özen gösteriyorum.

Neyse artık düşünmeyeceğim bu meseleyi, göğüslerimi yoklamaktan yoruldum. Ben de büyüttüm sanırım kafaya takarak.

Bursaspor şampiyon oldu ve ınegöl yıkılıyor :))

Kızlar bir soru daha. Oğlum dört beş gün önce kabız olmuştu. Ondan sonra günde bir kez kaka yapmaya başladı. Onda da bezini dolduruyor. Hala turuncu ve sıvı. Sizin kaka durumları nasıl?

gunde bir iki olmaya basladi.altin renginde ve sivimsi.sut tortusuda var.ama bugun hic yapmadi ve su an gazi var.zar zor uyudu.rezene hazirliyorum. uyaninca icirecegim.

bende incir ve kayisi kaynatip suyunu iciyorum.hergun sut iciyorum ve bol bol su.
Nevin sen hangi marka kanguru almayi dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…