- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.801
Meral ne haber canim nasilsin ?
Bugün oğluşumu ilk gezmesine çıkardık. Cevahire gittik. Orada çok uslu durdu ama dönüşte epey huysuzlandı bebeğim. Şimdi uyudu, bakalım huzurlu yatar inşallah. Alışveriş merkezi pek kalabalık değildi, millet daha ziyade dışarılarda geziyo tabi hava güzelken. Bu arada bi şalım vardı, onu güzel bir göğüs iğnesiyle boyun bölgesinden iğneleyip emzirme önlüğüne sahip olmuş oldumkaydirigubbakcemile3 hem gayet şık oldu hem de çok rahat ettim
İyiyim cnm, sen nasılsın? Ben de geçmişe bakıyodum acaba neler kaynattınız diyeguclubacismile Özlüyorum walla sizi
Bugün oğluşumu ilk gezmesine çıkardık. Cevahire gittik. Orada çok uslu durdu ama dönüşte epey huysuzlandı bebeğim. Şimdi uyudu, bakalım huzurlu yatar inşallah. Alışveriş merkezi pek kalabalık değildi, millet daha ziyade dışarılarda geziyo tabi hava güzelken. Bu arada bi şalım vardı, onu güzel bir göğüs iğnesiyle boyun bölgesinden iğneleyip emzirme önlüğüne sahip olmuş oldumkaydirigubbakcemile3 hem gayet şık oldu hem de çok rahat ettim
Ohhhhh süper olmuş çıkın gezin ya kendinize gelin ben bir gün evdeysem ertesi gün çıkıp hava alıyorum bebişler arabada uyuyor zaten tıngır tıngır.
iyi sukur canim ne olsun iste.ben kanguru alma derdine dustum bakiniyorum.
sende kanguru var mi ? yoksa almayi dusunuyor musun ?
emzirme onlugu fikrin guzelmis.evde bi dunya var bende oyle yapayim.
iyi sukur canim ne olsun iste.ben kanguru alma derdine dustum bakiniyorum.
sende kanguru var mi ? yoksa almayi dusunuyor musun ?
emzirme onlugu fikrin guzelmis.evde bi dunya var bende oyle yapayim.
öznur kocanla konuşmaya başladın mı? Yoksa 1 ayın dolmasını mı bekliyonuz cidden:jeyyar:
Merhaba bende yeni kanguru aldım. chicconun 3 aşamalı Soft dream çok memnunum ..Oğlum ok sevdi içinde yatar pozisyonda çok mutlu...Gitti gidiyordan almış babası..Tavsiye ederim..
kızlar alp imin ateşi var sabah kalktık baktım ateşli hemen soydum ılık suyla yıkadım.sonra yarım fitil attım düştü ateşi ama bir iki saat önce gene yükseldi doktorumuzla konuştuk ve tekrar fitil attım.yarın doktora gideceğiz.eğer gece yükselir ve düşmezse gece göreceğim dedi.içim acıyor şimdi çokmafoldumben.yavrum benim.ateşi olmasa iyi hasta değil ama ateşi oluyor işte.inşaallah geceyi sorunsuz atlatırız ve oğlumun bişey yoktur.ne olur dua edin.
canim cok gecmis olsun.elin ayagina dolanmistir simdi((
sabah sakindim hemen bildiğim herşeyi uyguladım ama tekrar yükselince kötü oldum korkuyorum açıkcası öznurcum.ve moralim sıfırmafoldumben.
2.fitili verdiginde atesi dustu mu yine ?
moralini yuksek tutmaya calis yazgicigim.oncelikle sana ihtiyaci var biliyorsun.
şimdi daha iyi ama gözleri baygın bakıyor yavrumun.uyuyor uyanıyor.zaten hiç ağlatmamaya çalışıyorum yanımda yatıracağım tabii ben uyumam.
bu arada canım bende kanguru sipariş edeceğim ve bende kararsızım.stork ve pierre cardine baktın mı fiyatlarıda iyi ama emin değilim.
şimdi daha iyi ama gözleri baygın bakıyor yavrumun.uyuyor uyanıyor.zaten hiç ağlatmamaya çalışıyorum yanımda yatıracağım tabii ben uyumam.
bu arada canım bende kanguru sipariş edeceğim ve bende kararsızım.stork ve pierre cardine baktın mı fiyatlarıda iyi ama emin değilim.
yazgıcım geçmiş olsun alp bebeğe şimdi nasıl umarım iyidir ben bugün chicco ya gidip bakıcam ordan alıcam kanguruyu alınca anlatırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?