2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün oğluşumu ilk gezmesine çıkardık. Cevahire gittik. Orada çok uslu durdu ama dönüşte epey huysuzlandı bebeğim. Şimdi uyudu, bakalım huzurlu yatar inşallah. Alışveriş merkezi pek kalabalık değildi, millet daha ziyade dışarılarda geziyo tabi hava güzelken. Bu arada bi şalım vardı, onu güzel bir göğüs iğnesiyle boyun bölgesinden iğneleyip emzirme önlüğüne sahip olmuş oldumkaydirigubbakcemile3 hem gayet şık oldu hem de çok rahat ettim

Ohhhhh süper olmuş çıkın gezin ya kendinize gelin ben bir gün evdeysem ertesi gün çıkıp hava alıyorum bebişler arabada uyuyor zaten tıngır tıngır.

İyiyim cnm, sen nasılsın? Ben de geçmişe bakıyodum acaba neler kaynattınız diyeguclubacismile Özlüyorum walla sizi

iyi sukur canim ne olsun iste.ben kanguru alma derdine dustum bakiniyorum.
sende kanguru var mi ? yoksa almayi dusunuyor musun ?
emzirme onlugu fikrin guzelmis.evde bi dunya var bende oyle yapayim.

Ohhhhh süper olmuş çıkın gezin ya kendinize gelin ben bir gün evdeysem ertesi gün çıkıp hava alıyorum bebişler arabada uyuyor zaten tıngır tıngır.

Evet cnm iyi oldu doğrusu, bundan sonra hergün yarım saatliğine bile olsa çıkarıcam biraz hava alması ve güneş görmesi için inş.:ecrin_bebek:

Canım benim ilk oğlandan kalma kanguru var portbebe setinin parçası. Onda hiö kullanmamıştım,bunda da kullanacağımı pek sanmıyorum. Onun için yeni bişi almadım

Merhaba bende yeni kanguru aldım. chicconun 3 aşamalı Soft dream çok memnunum ..Oğlum ok sevdi içinde yatar pozisyonda çok mutlu...Gitti gidiyordan almış babası..Tavsiye ederim..

öznur kocanla konuşmaya başladın mı? Yoksa 1 ayın dolmasını mı bekliyonuz cidden:jeyyar:

dun annemler geldi ben boyle durumlari ailelere yansitmayi seven bi tip degilim tabi iyi davrandim buda elimi falan tuttu vs dunde beraber uyuduk .konusuyoruz yani ama hani bizimkiler vs gelmese yapardim tribi mi forever :)))

Merhaba bende yeni kanguru aldım. chicconun 3 aşamalı Soft dream çok memnunum ..Oğlum ok sevdi içinde yatar pozisyonda çok mutlu...Gitti gidiyordan almış babası..Tavsiye ederim..

himmmmm ne kadara almis ki ? ama onda boyun destegi yok ki

kızlar alp imin ateşi var sabah kalktık baktım ateşli hemen soydum ılık suyla yıkadım.sonra yarım fitil attım düştü ateşi ama bir iki saat önce gene yükseldi doktorumuzla konuştuk ve tekrar fitil attım.yarın doktora gideceğiz.eğer gece yükselir ve düşmezse gece göreceğim dedi.içim acıyor şimdi çokmafoldumben.yavrum benim.ateşi olmasa iyi hasta değil ama ateşi oluyor işte.inşaallah geceyi sorunsuz atlatırız ve oğlumun bişey yoktur.ne olur dua edin.

canim cok gecmis olsun.elin ayagina dolanmistir simdi ((

2.fitili verdiginde atesi dustu mu yine ?
moralini yuksek tutmaya calis yazgicigim.oncelikle sana ihtiyaci var biliyorsun.

şimdi daha iyi ama gözleri baygın bakıyor yavrumun.uyuyor uyanıyor.zaten hiç ağlatmamaya çalışıyorum yanımda yatıracağım tabii ben uyumam.

bu arada canım bende kanguru sipariş edeceğim ve bende kararsızım.stork ve pierre cardine baktın mı fiyatlarıda iyi ama emin değilim.

yazgıcım geçmiş olsun alp bebeğe şimdi nasıl umarım iyidir ben bugün chicco ya gidip bakıcam ordan alıcam kanguruyu alınca anlatırm

yazcığım geçmiş olsun umarım düzelmiştir Alp bebek

günaydın herkese a.s.

göğüs pedi hangi marka kullanıyorsunuz ?
ben lansinoh ve bebedor kullandım bebedor çok kötü koku yapıyor hele şimdi yaz :sinifsinif:
lansinoh iyi ama o da her yerde yok
:umursamaz:

yazgicigim alp nasil oldu ?
ben onları pek tercıh etmıyorum.chicco dream soft ile babybjorn snergy arasinda kaldim.

yazgıcım geçmiş olsun alp bebeğe şimdi nasıl umarım iyidir ben bugün chicco ya gidip bakıcam ordan alıcam kanguruyu alınca anlatırm

chicconun hangi kangururusu almayi dusunuyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…