2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebedor kullaniyorum canim.evet dogru diyorsun biraz fazla kaldi mi koku yapiyor.birde bunlarin daha ince olanlari yok mu ?

Kızlar bir soru daha. Oğlum dört beş gün önce kabız olmuştu. Ondan sonra günde bir kez kaka yapmaya başladı. Onda da bezini dolduruyor. Hala turuncu ve sıvı. Sizin kaka durumları nasıl?
biz yine 3 gündür yapmadık bişey, 2.3 gün bizimkide hergün yaptı turuncu sıwı we bol miktardaydı canım..
okmeydanı memorialmi? muayene ücreti ne kadar?
Evet cnm iyi oldu doğrusu, bundan sonra hergün yarım saatliğine bile olsa çıkarıcam biraz hava alması ve güneş görmesi için inş.:ecrin_bebek:
ya ben kimse yok die çıkıyom siz toplanıyosuznu ben burdayken de kimse olmuyoıalsanaalsanasmile

neden ateşlenir ki bi bebek? alla alla üşüttümü acababilmiyorumkismile

Günaydın kızlar nasılsınız?Ben cadaloz kızımla uğraşıyorum bir ağlama krizi tutuyor uyutana kadar canım çıkıyor.
Bu arada doğum sonrası garip şeyler oldu sağlık durumumda.Kızım uyanmadan kısaca gircem konuya anlayan veya aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Lohusalığım sıkıntılı geçti çok yorgun stresli yoğun günler yaşadım.Her zamanki gibi kızımlada evimlede gelen giden misafirleri ağırlamaklada kendim ilgilendim haliyle hastalandım.Boğazım iltihaplandı ateşler içinde yattım doktor penisilin iğne verdi sabah akşam oldum.Geçti çok şükür.
Sezeryan sonrası doktor smear almak için kontrole çağırmıştı gittim smear verdim temiz çıktı çok şükür birde idrar tahlili istedi fakat idrarda protein (iki artı) ve granülersilendir diye bir madde çıktı.Neden böyle oldu diye sordu doktor bir dahiliyeci görsün dedi.Dahiliyecide böbreklerde bozukluk olabilir deyip başka bir uzmana gönderdi.Oda 3 tüp kan istedi ve 24 saatlik idrar istedi.Kan sonucu çıktı tsh çok düşük.ıdrar henüz çıkmadı.
Bu kadar çok su içen ve elinden pet şişe düşmeyen biriyim tahlillerde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum saçma geldi bana.wc ye sık çıkarım su içmeden güne başlayamam.Nasıl oluyor bu durum anlayamadım.
Terlemelerim hala devam ediyor geçmedi.Ayaklarıma kadar terliyorum.Birde titizliğimde geçmedi en ufak fırsatta yemeğe değil iş yapmaya gidiyorum.Bazen öğlen 2-3 ekadar yemek yiyemediğim oluyor.ış bitiyor kızım uyanıyor derken geç saatlere kadar yiyemediğim zamanlarda oluyor.Vücudum inanılmaz efor sarfediyor farkındayım ama buna nasıl engel olacağımda bilmiyorum.Sinirlerimmi çökecek vücudummu bilemiyorum.
ıçinizde benim gibi böyle tuhaflıklar yaşayan varmı?

yazgıcım geçmiş olsun alp bebeğe şimdi nasıl umarım iyidir ben bugün chicco ya gidip bakıcam ordan alıcam kanguruyu alınca anlatırm

yazgicigim alp nasil oldu ?
ben onları pek tercıh etmıyorum.chicco dream soft ile babybjorn snergy arasinda kaldim.

chicconun hangi kangururusu almayi dusunuyorsun ?

neden ateşlenir ki bi bebek? alla alla üşüttümü acababilmiyorumkismile

çok sağolun canlar.alp daha iyi gibi ama ateşi ara ara çıkıyor birazdan doktora götüreceğim yavrumu umarımki kötü bişey yoktur.hasretcim internete bakarsan içim karardı 3 ayın altındaki bebeklerde ciddi enfeksiyonlar olabilir falan yazıyor ama inşaallah yoktu öyle bir durum.
bende moralimi düzelttim.bunlar başımıza gelecek şeyler aslında ama insanın içi acıyor yavrusuna.

günaydın kızlar
alp bebeğimize geçmiş olsun annesi

ben de bebedor kullanıyorum memnunum ama evet koku yapıyor

birşey soracağım hala göğüs yaraları geçmeyen var mı? ne yaptıysam geçmedibilmiyorumkismile siz neler yaptınız?

selam hanımlar, herkes iyidir umarım, beni sorarsanız tuhaf şeyler yaşıyorum, aranızda benim gibi olan var mı acaba? Ben geçen ay regl oldum, hafif pembemsi kanamam oldu, aradan 17 gün falan geçti tekrar oldum, ama bu sefer inanılmaz yoğun bir kanama var ve resmen paçamdan akıyor, şaştım kaldım, doktora gitsem mi ki?

Bu arada Alp bebeğe çok geçmiş olsun, umarım bişey çıkmaz Yazgıcım, doktordan gelince burayada yaz, neyi varmış merak ettim.

emel cim gecmiş olsun canım ..bu idrar tahlilini nasıl verdin..cünki ben hamileyken idrar tahlilivermştim dewlet hastanesinde..ve direk iltihap var deyip antibiyotik vermişlerdi ban..bide kendi dr uma görünmek istedim..idrar tahlili öyle alınmaz..önce o bölgenin bakterilerden arındırılıp sabunla yıkanıp idrara başladıktan sonra en sonunu yani çişinin en sonunu bardaga alıyosun dedi..bu defada onun dedigi gibi yaptım kıs bende ne iltihap ne bişe tertemizzsin dedi..antibiotikleride içmedim..başka biyere daha görün istrsen..
yazgıcım gecmiş olsun canım benim..bebeklerde en fazla 38 38.5 derece ateş anormal dedi hemşiremiz..yani 39 40 la bile gelen var endişelenmeyin dedi ..bu konuyu konuşmustum sormustum..cok sıcak olmasın bulundugu ortam cokta giydirme ..

aahh keşke gögüslerim ilk günler gibi dere deryan olsada kullansammmmm...:çok üzgünüm:

günaydın kızlar. bende bebedor kullanıyorum ben memnunum lansinoh bende koku yaptı. benimde göğüs yaralarım bi geçiyo bi geçmiyo ama nedenini buldum çok sık emzirdiğim zaman oluyo göğüs boşalıp boş boş çektiğinde acıyo

Günaydın Dimplecim, bende bebedor kullandım koku yapmasının dışında güzel evet, vee kullandım, hiç güzel değil, yırtıldı gitti.

benim göğsümde bir kere çok hafif bir yara olmuştu, lansinoh un kremi ile geçti, sana da geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda geçer.

ben varım canım benimde sol geçti ama sağ göğsümde hala devam ediyor ne yaptıysam geçmedi bende artık oluruna bıraktım ama o göğsümle emzirdiğimde çok canım acıyor.

Aynı durumdayım bende acaba doktora gıtsemmı dıyorum ama suan sankı ıcım parcalanıp dısarıya cıkacak gıbı

en azından tlf dada sorabilirsin canım için rahatlar..

cnm hala geçmedi mi göğüslerin :1shok:
Allah yardımcın olsun ayva çekirdeklerini kaynatıp sürdün mü?

aahh keşke gögüslerim ilk günler gibi dere deryan olsada kullansammmmm...:çok üzgünüm:

üzülme kıyamam
:1hug:

Aynı durumdayım bende acaba doktora gıtsemmı dıyorum ama suan sankı ıcım parcalanıp dısarıya cıkacak gıbı

Demek aynı durumdayız, sezeryan oldum ya, acaba onunla bir alakası var mı diye düşündüm şimdi, anneme göre içim temizleniyormuş, normal doğum yapanların doğumdan sonra hemen böyle olurmuş, ne derece doğru bilmiyorum ama ped dayanmıyor kaç gündür, karın yada kasık ağrısı falan yok bende sadece çok fazla kanama var ve parçalar da var yani, aynen sanki rahim duvarı parçalanıp dökülüyormuş gibi..

en azından tlf dada sorabilirsin canım için rahatlar..

Evet Ebrucum, en iyisi telefonla bir bilgi alayım doktorumdan, sağol ilgin için.

yaw ben bişi yaptımkötükedihüso markete gittim gözüme hero babynin meywe püreleri takıldı baktım birinin üstünde 4.aydan itibaren yazıyo.. hııı dedim bu en hafifidir dedim.. we aldım armut şeftali we ananas karışımı emzirdim emzirdikten 15 dakika sonra 3 tatlı kaşığı kadar werdim bi sewdi ki sormayın.. şapırdata şapırdata yedi 3 kaşıktan sonra surat ekşitmeye başladı bnde daha wermedim.. 48 saat ömrü wrmış açıldıktan sonra yarında 3 kaşık weririm öbürgünde aynı saatlerde 3 kaşık tamamdıra.s

herkese merhaba.nasılsınız herkes iyi mi?
yazgıcım alp e geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir.
bizde dün eşim ben ve kızım ailecek deniz kenarına gittik,kızımın huysuzluğu yeni yeni geçmeye başladığı için iilk defa birlikte güzel vakit geçirdik(daha önce çıktıklarımızda burnumuzdan getirmişti sürekli ağlayarak hatta bu yüzden bi süre hiç çkmadım dışarı)gezdik yemek yedik sonra da alışveriş yaptık kızıma çok güzel yazlıklar aldım.lcw da baktım şu anne kız tişörtleri için ama kalmamıştı çok üzüldüm ya çok istiyordum.neyse fırsat bulursam başka mağzalarına da bakarım belki orda olur.

hasretcim ek gıda için daha çok erken değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…