- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.841
sadece ucunu emdiği için geçsede yenisi oluşuyor işte boshayallersmilegünaydın kızlar. bende bebedor kullanıyorum ben memnunum lansinoh bende koku yaptı. benimde göğüs yaralarım bi geçiyo bi geçmiyo ama nedenini buldum çok sık emzirdiğim zaman oluyo göğüs boşalıp boş boş çektiğinde acıyo
inşaallah simenaycımGünaydın Dimplecim, bende bebedor kullandım koku yapmasının dışında güzel evet, vee kullandım, hiç güzel değil, yırtıldı gitti.
benim göğsümde bir kere çok hafif bir yara olmuştu, lansinoh un kremi ile geçti, sana da geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda geçer.
aynen sol geçti hamdolsun, ama sağ kesinlikle geçmiyorben varım canım benimde sol geçti ama sağ göğsümde hala devam ediyor ne yaptıysam geçmedi bende artık oluruna bıraktım ama o göğsümle emzirdiğimde çok canım acıyor.
yaw ben bişi yaptımkötükedihüso markete gittim gözüme hero babynin meywe püreleri takıldı baktım birinin üstünde 4.aydan itibaren yazıyo.. hııı dedim bu en hafifidir dedim.. we aldım armut şeftali we ananas karışımıemzirdim emzirdikten 15 dakika sonra 3 tatlı kaşığı kadar werdim bi sewdi ki sormayın.. şapırdata şapırdata yedi 3 kaşıktan sonra surat ekşitmeye başladı bnde daha wermedim.. 48 saat ömrü wrmış açıldıktan sonra yarında 3 kaşık weririm öbürgünde aynı saatlerde 3 kaşık tamamdıra.s
cnm hala geçmedi mi göğüslerin :1shok:
Allah yardımcın olsun ayva çekirdeklerini kaynatıp sürdün mü?
evet yeni olan her şeyini yıkıyorumHasret alemsin kızım sen. erken değil mi başlamak için.kızlar bişey soracağım.
doğumda"n önce ve sonra her aldığım kıyafetleriyıkadım ütüledim öyle giydirdim. ama şimdi o aşamalarla uğraşmak bazen zor oluyo hemen giydirmek istiyorum siz ne yapıyorsunuz her seferinde yıkıyor musunuz
galiba bebişler artık oturmak istiyor benimki kucakta bile belinden doğru kafasıyla kendini itip etrafı setrediyormerhaba güzel anneler...
benim oğlan bir ağlak oldu ki sormayın sırtı yere gelmesin beyimizin basıyor yaygarayı...
hep kucaktayız uyanıkken...
şimdi ufak diye bi şey edemiyorum tabi biraz daha büyüsün hal çaresine bakacağız...
hasretcim doğum günün kutlu olsun canım
dün misafirim vardı öğle- akşam okuyamadım göremedim o yüzden kusura bakma
Allah hepimize huzur ve sağlık versin kızlar tatsızlıklar bi şekilde hepimizde oluyor
ama şu da bir gerçek imtihan dünyası hiç bir şey dört dörtlük olmaz olamazki...
çok saol cnm önemli değil bitanem kocam bile gece 10da kutladıktan sonrasempatiksalakcinni
he işte bndekide ct 01 bu gün annem o sahibnden.comda bulduğum oto koltuunu almaya gidecek anlaştık adamla yaz boyu onu kullancam araba üstünde:)))
ewt cnm düzeldi gibi şimdide getrdi bi kese altın werdi bana altın almış biriken parayla ( bak dükkan ne güzel kazanıyo demeye getiriyo) al da sus diyo yani... ewet konuşmamız lazım ama konuşmaya başlamak kawgaya dönüşecek yine ben hakzız olacağım kıymet bilmeyen nankör olacağım, o bizim için çabalayan fedakar baba olacak:gitme:
hasret altınları kızına hesap açtır yatır yoksa elden gider
benim de sol gğüs ucum hala arada acıyor bebeği gece emziriken iyi tutamıyorum top gibi duruyor hırsından
artık emziriken diğer göğsüm bez ve pamuk koyuyoum sızıntı için göğüs kalkanını bulamamıştım sonrada almadım
siz nasıl yapıyorsunuz
cnm bnce işe başlayana kadar yalnızca emzir zaten biberona alışmama gibi bi ihtimal olamaz ağzına deydiği an çok sewecek we içecek.. çünkü daha az efor sarfetmek hoşuna gidecek onunda.. sen memenden soğumamasını sağlamaya çalışman gerekio..
sadece ucunu emdiği için geçsede yenisi oluşuyor işte boshayallersmile
inşaallah simenaycım
ohh maşaallah böyle rahat rahat emziren annelere çok özeniyorum
ben göğüs ucu kalkanıyla emzirebiliyorum, o halde bile çok acıyor
aynen sol geçti hamdolsun, ama sağ kesinlikle geçmiyor
geçen gün netten şunu sipariş ettim inş. iyileşmesine faydası olur
nuk göğüs koruyucu
sırnaşık şeyerken ama ben biraz sabırsız dawrandım başka biş yapmicaqm bu kutu bitsin 3 tatlı kaşığı sadece.. 4.ay dolsun başlicam tabi.. annem şimdiden ellerini owuşturmaya başladı ona neler yedireceğim diye:1no2:hasretcim ek gıda için daha çok erken değil mi?
sadece ucunu emdiği için geçsede yenisi oluşuyor işte boshayallersmile
]
Hasret alemsin kızım sen. erken değil mi başlamak için.kızlar bişey soracağım.
doğumda"n önce ve sonra her aldığım kıyafetleriyıkadım ütüledim öyle giydirdim. ama şimdi o aşamalarla uğraşmak bazen zor oluyo hemen giydirmek istiyorum siz ne yapıyorsunuz her seferinde yıkıyor musunuz
sırnaşık şeyerken ama ben biraz sabırsız dawrandım başka biş yapmicaqm bu kutu bitsin 3 tatlı kaşığı sadece.. 4.ay dolsun başlicam tabi.. annem şimdiden ellerini owuşturmaya başladı ona neler yedireceğim diye:1no2:
ahhhaaa işte sebebi bu.. yanlış emzirmeden dolay yaran iyileşmiyor sadece göğüs ucunu emerse hem yeteri kadar uyarılmayacağı için kanallar süt akımı az oluyor hemde tara oluyor işte.. sen biraz ağzını açıp kenarlarınıda almasınıu sağlamalısın bncekaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
çatlak hatun seni sempatiksalakcinni
canım bence çok erken başka şeylerin tadını alınca memeni almayabilir
bu riske girme bence
ohhh sıhhatler olsun opuyorumnanaktan
a.sHasret alemsin kızım sen. erken değil mi başlamak için.kızlar bişey soracağım.
yaw ben bişi yaptımkötükedihüso markete gittim gözüme hero babynin meywe püreleri takıldı baktım birinin üstünde 4.aydan itibaren yazıyo.. hııı dedim bu en hafifidir dedim.. we aldım armut şeftali we ananas karışımıemzirdim emzirdikten 15 dakika sonra 3 tatlı kaşığı kadar werdim bi sewdi ki sormayın.. şapırdata şapırdata yedi 3 kaşıktan sonra surat ekşitmeye başladı bnde daha wermedim.. 48 saat ömrü wrmış açıldıktan sonra yarında 3 kaşık weririm öbürgünde aynı saatlerde 3 kaşık tamamdıra.s
aşkım dr önermedikce sen başlama derim..onlar söylere zaten ek gidaya başlayabilirsin diye..ha bide meyveden başlamayın ilk olarak cünki tatlının tadını alınca bu defa sebzeleri istemezlermiş..önce sebze corbaları vs..ya Hasret bence de erken 1 ay daha bekle derim...ben de 4.ayın sonunda başlamayı düşünüyorum yazın meyvelerden taze taze yesin diye ama şimdi sütün varken gerken yok...
ahhhaaa işte sebebi bu.. yanlış emzirmeden dolay yaran iyileşmiyor sadece göğüs ucunu emerse hem yeteri kadar uyarılmayacağı için kanallar süt akımı az oluyor hemde tara oluyor işte.. sen biraz ağzını açıp kenarlarınıda almasınıu sağlamalısın bncekaydirigubbakcemile5
tamam simenaycım kurutma işini deneyeyimDimplecim, sadece göğüs ucunu emdiği için yara oluyordur, birde emdikten sonra göğsün ıslakken hemen kapatma, biraz kurumasını bekle, ıslak kalması da yara yapar.
çok denedim ama oğlum bildiğini okuyor
alsada kenarları, emerken çıkartıyor bir kısmını boshayallersmile
tamam simenaycım kurutma işini deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?