- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.861
öznur çok sıcak allah tan biz suların içindeyiz dükkan serin.. bebeğim şimdi oto koltuğunu monte ettim arabasına çok sewdi 1,30 saattir uyuyoopuyorumnanaktan babamızda siparişlerde.. gelsinde biraz parka gidelim kızımla d vitamini lazım :) ewde kimse yok yaa telefon çalmıyor araynlar cafeler restrantlar hep..
kizlar ne marka kanguru kullaniyorsunuz ve sikayetiniz falan var mi ?
Selam kızlar bİz bu gÜn gezdİk alıŞverİŞ yaptık kızlar mothere de İndİrİm var dÜn ve bu gÜn Çook cİcİ Şeyler aldım. Bu nasıl bİŞey artık bebek maĞazalarından Çıkamaz oldum. AlıŞverİŞ yapmayı dÜŞÜnene tavsİye ederİm bayaĞıı uygunn
offffff basım agrıo.sanırım annemde bana kustu gitti :gitme:
Kızlar bir soru daha. Oğlum dört beş gün önce kabız olmuştu. Ondan sonra günde bir kez kaka yapmaya başladı. Onda da bezini dolduruyor. Hala turuncu ve sıvı. Sizin kaka durumları nasıl?
kızlar alp imin ateşi var sabah kalktık baktım ateşli hemen soydum ılık suyla yıkadım.sonra yarım fitil attım düştü ateşi ama bir iki saat önce gene yükseldi doktorumuzla konuştuk ve tekrar fitil attım.yarın doktora gideceğiz.eğer gece yükselir ve düşmezse gece göreceğim dedi.içim acıyor şimdi çokmafoldumben.yavrum benim.ateşi olmasa iyi hasta değil ama ateşi oluyor işte.inşaallah geceyi sorunsuz atlatırız ve oğlumun bişey yoktur.ne olur dua edin.
Günaydın kızlar nasılsınız?Ben cadaloz kızımla uğraşıyorum bir ağlama krizi tutuyor uyutana kadar canım çıkıyor.
Bu arada doğum sonrası garip şeyler oldu sağlık durumumda.Kızım uyanmadan kısaca gircem konuya anlayan veya aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Lohusalığım sıkıntılı geçti çok yorgun stresli yoğun günler yaşadım.Her zamanki gibi kızımlada evimlede gelen giden misafirleri ağırlamaklada kendim ilgilendim haliyle hastalandım.Boğazım iltihaplandı ateşler içinde yattım doktor penisilin iğne verdi sabah akşam oldum.Geçti çok şükür.
Sezeryan sonrası doktor smear almak için kontrole çağırmıştı gittim smear verdim temiz çıktı çok şükür birde idrar tahlili istedi fakat idrarda protein (iki artı) ve granülersilendir diye bir madde çıktı.Neden böyle oldu diye sordu doktor bir dahiliyeci görsün dedi.Dahiliyecide böbreklerde bozukluk olabilir deyip başka bir uzmana gönderdi.Oda 3 tüp kan istedi ve 24 saatlik idrar istedi.Kan sonucu çıktı tsh çok düşük.İdrar henüz çıkmadı.
Bu kadar çok su içen ve elinden pet şişe düşmeyen biriyim tahlillerde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum saçma geldi bana.wc ye sık çıkarım su içmeden güne başlayamam.Nasıl oluyor bu durum anlayamadım.
Terlemelerim hala devam ediyor geçmedi.Ayaklarıma kadar terliyorum.Birde titizliğimde geçmedi en ufak fırsatta yemeğe değil iş yapmaya gidiyorum.Bazen öğlen 2-3 ekadar yemek yiyemediğim oluyor.İş bitiyor kızım uyanıyor derken geç saatlere kadar yiyemediğim zamanlarda oluyor.Vücudum inanılmaz efor sarfediyor farkındayım ama buna nasıl engel olacağımda bilmiyorum.Sinirlerimmi çökecek vücudummu bilemiyorum.
İçinizde benim gibi böyle tuhaflıklar yaşayan varmı?
selam hanımlar, herkes iyidir umarım, beni sorarsanız tuhaf şeyler yaşıyorum, aranızda benim gibi olan var mı acaba? Ben geçen ay regl oldum, hafif pembemsi kanamam oldu, aradan 17 gün falan geçti tekrar oldum, ama bu sefer inanılmaz yoğun bir kanama var ve resmen paçamdan akıyor, şaştım kaldım, doktora gitsem mi ki?
yaw ben bişi yaptımkötükedihüso markete gittim gözüme hero babynin meywe püreleri takıldı baktım birinin üstünde 4.aydan itibaren yazıyo.. hııı dedim bu en hafifidir dedim.. we aldım armut şeftali we ananas karışımıemzirdim emzirdikten 15 dakika sonra 3 tatlı kaşığı kadar werdim bi sewdi ki sormayın.. şapırdata şapırdata yedi 3 kaşıktan sonra surat ekşitmeye başladı bnde daha wermedim.. 48 saat ömrü wrmış açıldıktan sonra yarında 3 kaşık weririm öbürgünde aynı saatlerde 3 kaşık tamamdıra.s
sıkıldımmmmmmmmmm evde yaa kendimi dışarı atmak istiyorum ama gözüm almıyo
ben de tek başıma çıkıp deliler gibi alışveriş yapmak istiyorum....ama biraz daha zayıflamam gerek..
dün bir elbise bakayım dedim,düğünümüz var haziran başında,ama bebeişle hiç olmuyoki...
sıkıldımmmmmmmmmm evde yaa kendimi dışarı atmak istiyorum ama gözüm almıyo
valla ben okumuştum biryerde:sadece anne sütü alan bebeklere ne kadar sıcak olursa olsun ek su verilmez diyordusorma gitsin elime aldığım herşeyi bırakıyorum kilo vereyim diye ama veremiyorum.ki
ya kızlar aklıma bişey takıldı. yaz geldi bizim bebişlere su vermemiz gerekir mi anne sütü karşılar mı
CNM ELİNLE İNCELT ÖYLE WER AĞZINA KENARLARTINI.. GERÇİ DENEMİŞSİNDİR..
çok denedim ama oğlum bildiğini okuyor
alsada kenarları, emerken çıkartıyor bir kısmını boshayallersmile
tamam simenaycım kurutma işini deneyeyim
kızlar bebişleri ne zaman oturtmaya başlıozz 3 ten sonramı???yaw benim zilloş nerdeyse kalkacak kendi kendine maşallah hiç yatmak isyemioo ..CADIARZU
aşkım dr önermedikce sen başlama derim..onlar söylere zaten ek gidaya başlayabilirsin diye..ha bide meyveden başlamayın ilk olarak cünki tatlının tadını alınca bu defa sebzeleri istemezlermiş..önce sebze corbaları vs..
kızlar bebişleri ne zaman oturtmaya başlıozz 3 ten sonramı???yaw benim zilloş nerdeyse kalkacak kendi kendine maşallah hiç yatmak isyemioo ..CADIARZU
daha wermiyim en iyisi korktum nanhep annem ya kardeşime 2,3 aylıkken pirinçunu flan weriomuş herşeyi weriomuş o çeldi aklımı
peki benim ki gibi bebeği kucakta durmak istemeyen var mı???
yattığı yerde çok daha mutlu ve ben doğduğundan beri her fırsatta kucaklıyorum
5dkdan sonra sıkılıyor resmen zaten son zamanlar da Ebrunun dediği gibi kalkıyo 2ye katlanıyo resmen zaptetmek bi olay
yattığı yerde kollar bacaklar sürekli hareket halinde..
bide en fazla 10dk emmiyor genelde 5-7dk emiyor...önceden 2saatte bir emerdi şimdi 2buçuk3saatte bir emiyor sizinkiler nasıl????
peki benim ki gibi bebeği kucakta durmak istemeyen var mı???
5dkdan sonra sıkılıyor resmen zaten son zamanlar da Ebrunun dediği gibi kalkıyo 2ye katlanıyo resmen zaptetmek bi olay
bide en fazla 10dk emmiyor genelde 5-7dk emiyor...önceden 2saatte bir emerdi şimdi 2buçuk3saatte bir emiyor sizinkiler nasıl????
EBNİM KZIDA 7,8 DAKİKA EMİYOR.. SIK EMİYOR 1SAAT 1.30 SAATTE BİR ŞUAN UYUYOR 1 SAATTİR BAKLAIM N ZAMN UYANACAK..peki benim ki gibi bebeği kucakta durmak istemeyen var mı???
mrb kızlar sızlere bı sorumolıcak.bu arada ben nısan annesıyım.müsli yı ben nereden temın edebılırım.ıcerısnde yulaf ezmesı kuru meyveler falan varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?