2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişleri ne zaman oturtmaya başlıozz 3 ten sonramı???yaw benim zilloş nerdeyse kalkacak kendi kendine maşallah hiç yatmak isyemioo ..CADIARZU

slm kızlar....2 gündür giremedim ama burası bağımlılık yapıyo aklım kalıyo burda...cts .anneannemizdeydik.dün de gezdik bütün gün.süper bir hava vardı...umarım sizler de iyisinizdir?

hayırlı olsun hasretcim...güle güle kullansın

kizlar ne marka kanguru kullaniyorsunuz ve sikayetiniz falan var mi ?

kanguruyu 4.aya kadar önermiyor birçok doktor haberiniz olsun kızlar...

oh oh güzel güzel giysin cicilerini tatlış...
offffff basım agrıo.sanırım annemde bana kustu gitti :gitme:

niyeki?

Kızlar bir soru daha. Oğlum dört beş gün önce kabız olmuştu. Ondan sonra günde bir kez kaka yapmaya başladı. Onda da bezini dolduruyor. Hala turuncu ve sıvı. Sizin kaka durumları nasıl?

bizim kakamızda oldukça sıvı ve sarı bazen yeşilimsi oluyo...

çok geçmiş olsun canım.aman dikkat et sürekli kontrol et...korkarım ben ateşten.oğlumda çok çektik biz bu ateş derdinden.çok acillere taşındık geceleri.allah korusun yavrularımızı...

bizim doktorumuzda 4. aya kadar kanguruya izin vermedi.bende kızım hiç uyumayıp sürekli kucak istediği zamanlarda sormuştum.kanguruya koyup işlerimi öyle yapabilir miyim diye doktorumuzda kesinlikle 4.aya kadar koyma dedi.silver doğru söylüyor bizim doktorda söyledi

kızlar 2010 mart bebeklerinin defilesine kızımın 1,5 aylık resmini koydum bakalım beğenecek misiniz kızımı yorumlarınızı bekliyorum

emelcim öncelikle hoşgeldin.epeydir yoksun.çok geçmiş olsun canım...ebruya katılıyorum bence bir tahlil daha yaptır..ayrıca kendini yıpratma ben de aynısını yapıyordum.her boşlukta işe koşuyordum baktım sonu gelmiyo bunun artık önce kendime bakmaya çalışıyorum.çalışıyorum diyorum çünkü huy bu durmuyo insan.ama bebeğin için önce senin sağlıklı olman gerek.ben 2 gün hasta yattım evde herkes perişan oldu;oğlum,kızım,eşim...aman önce kendine bak canım...

canım doktoruna danış derim.doğumdan sonra adet düzensizliği normal ,kişeye göre değişiyo ama emin olmak için yine de danış derim...

aman hasretcim çok çok erken daha.midesi sindiremez,sindirim sistemini zorlar çocuğun.doktorlar 4.aydan itibaren başlayın diyor.o da 6.aya kadar sadece diline değdirip damak zevkini geliştirmek için...bence kalanı at yavrunun sindirim sistemini zorlama derim..

sıkıldımmmmmmmmmm evde yaa kendimi dışarı atmak istiyorum ama gözüm almıyo

ben de tek başıma çıkıp deliler gibi alışveriş yapmak istiyorum....ama biraz daha zayıflamam gerek..
dün bir elbise bakayım dedim,düğünümüz var haziran başında,ama bebeişle hiç olmuyoki...

ben de tek başıma çıkıp deliler gibi alışveriş yapmak istiyorum....ama biraz daha zayıflamam gerek..
dün bir elbise bakayım dedim,düğünümüz var haziran başında,ama bebeişle hiç olmuyoki...

sorma gitsin elime aldığım herşeyi bırakıyorum kilo vereyim diye ama veremiyorum.ki
ya kızlar aklıma bişey takıldı. yaz geldi bizim bebişlere su vermemiz gerekir mi anne sütü karşılar mı

sıkıldımmmmmmmmmm evde yaa kendimi dışarı atmak istiyorum ama gözüm almıyo

sorma gitsin elime aldığım herşeyi bırakıyorum kilo vereyim diye ama veremiyorum.ki
ya kızlar aklıma bişey takıldı. yaz geldi bizim bebişlere su vermemiz gerekir mi anne sütü karşılar mı
valla ben okumuştum biryerde:sadece anne sütü alan bebeklere ne kadar sıcak olursa olsun ek su verilmez diyordu

çok denedim ama oğlum bildiğini okuyor
alsada kenarları, emerken çıkartıyor bir kısmını boshayallersmile

tamam simenaycım kurutma işini deneyeyim
CNM ELİNLE İNCELT ÖYLE WER AĞZINA KENARLARTINI.. GERÇİ DENEMİŞSİNDİR..
kızlar bebişleri ne zaman oturtmaya başlıozz 3 ten sonramı???yaw benim zilloş nerdeyse kalkacak kendi kendine maşallah hiç yatmak isyemioo ..CADIARZU

AL BENDENDE O KADAR BIRAKSAN YÜRÜYECEKsempatiksalakcinni YATTIĞIO YERDEN DOĞRULUYO MEKİK ÇEKER GİBİ..

canım 4.ayki kontrolde sorcam zaten...meyve dedim ama henüz araştırmadım sormadım kimseye bir bilgim yok nasıl başlanacağına dair.ama nette 4.aydan sonra başlanabileceği yazıyor ve malum 5.-6.aylar yaza denk geliyor taze taze tatsın istiyorum çünkü Erzuruma dönünce ne taze sebze ne taze meyve bulabiliyoruz... burda en çok canımı sıkan konulardan biri bu...doktor onay verirse ona göre başlayacağım ben...

5.aydan önce tam dik oturtmayın diyor doktorlar...benim cadı da aynı yarıya kadar eğiliyor kendini ileri atıyor başını zaten doğduğundan beri dik tutabiliyor ama ben oturtmuyorum hiç...belki kucakta yarı oturur pozisyonda durabilirler...doktora sormak lazım yine de:)

daha wermiyim en iyisi korktum nan hep annem ya kardeşime 2,3 aylıkken pirinçunu flan weriomuş herşeyi weriomuş o çeldi aklımı

mrb kızlar sızlere bı sorumolıcak.bu arada ben nısan annesıyım.müsli yı ben nereden temın edebılırım.ıcerısnde yulaf ezmesı kuru meyveler falan varmış.

peki benim ki gibi bebeği kucakta durmak istemeyen var mı???
yattığı yerde çok daha mutlu ve ben doğduğundan beri her fırsatta kucaklıyorum
5dkdan sonra sıkılıyor resmen zaten son zamanlar da Ebrunun dediği gibi kalkıyo 2ye katlanıyo resmen zaptetmek bi olay
yattığı yerde kollar bacaklar sürekli hareket halinde..
bide en fazla 10dk emmiyor genelde 5-7dk emiyor...önceden 2saatte bir emerdi şimdi 2buçuk3saatte bir emiyor sizinkiler nasıl????

daha wermiyim en iyisi korktum nan hep annem ya kardeşime 2,3 aylıkken pirinçunu flan weriomuş herşeyi weriomuş o çeldi aklımı

canım hiç emmeyen bebekler var önceden mamalar da herkesin ulaşabileği kadar bol ya da ucuz değildi...pirinçunuyla inek sütüyle büyüyen çok bebek var ölmemişler sonuçta...ama yine de acele etmeyelim:)

benım oğlum 57 gunluk.aksam 8 gece 1-2 ye kadar uyuyo oyuzden 1,1,5 saat memede kalıyo ara verıyoruz tabı 5 dk falan 3 sefer ama uzun sure kalıyo.arastırdıgım kadarıyla herbır goğus 20 ser dk normalmıs.tabı senın bebegıne okadrı yetıyo demekkı cunkı arkadasımın kızıda 4 aylık oda 5 dk en fazla emıyo ama sık emıyo.bzızmkıde kucagı sevıyo.her bebek farklı ıste.ne guzel senınkı ıste rahat edersın.

Mrb güzel annisler ve melekleri nasılsnz biz iyiyz oglusum uyuyor B'nde telefondn yazdıklarınızı okudum ya bu ay ası vArmi yine bide bn bunalimdayim kilo yuzundn diyetisyene gitsemmi acaba

canım ne güzel işte bırak kucak istemesin.benimki de 4 gün öncesine kadar sabahtan akşama kadar 12 saat kucağımda olmak istiyordu.boynum belim haşat oldu valla.Allaha çok şükür ki bu 4 gündür gündüzleri de uyuyor ve bazen de yattığı yerde kendi kendine oynuyor.arada yine kucağa alınmak istiyor ama eskisine göre çok çok az.9 eylül üniversite hastanesindeki emzirme hemşiresi bana bebekler sütün %80 nini ilk 2 dakikada geri kalanını da ilk 5 dk da çekermiş.göğüsteki süt tamamen boşalıp tekrar süt üretilsin diye 20 dk emzirin diyoruz dedi.zaten sağdığında da farkediyorsun en çok süt ilk 5 dk da geliyor.büyüdükçe emme gücü artar ve o yüzden de daha geç acıkır bebekler canım.

EBNİM KZIDA 7,8 DAKİKA EMİYOR.. SIK EMİYOR 1SAAT 1.30 SAATTE BİR ŞUAN UYUYOR 1 SAATTİR BAKLAIM N ZAMN UYANACAK..
mrb kızlar sızlere bı sorumolıcak.bu arada ben nısan annesıyım.müsli yı ben nereden temın edebılırım.ıcerısnde yulaf ezmesı kuru meyveler falan varmış.

cnm bütün marketlerde war nestlenin müslisini bnde kullandım üzümlü meyweli falan ama beğenmediğim için paketin yarısı çöpe gitti.. büyük marketlerde olur sor meyweli müsliler nerde die gösterirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…