2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb güzel annisler ve melekleri nasılsnz biz iyiyz oglusum uyuyor B'nde telefondn yazdıklarınızı okudum ya bu ay ası vArmi yine bide bn bunalimdayim kilo yuzundn diyetisyene gitsemmi acaba

canım emziriyorsan diyetisyenin yapabileceği birsey yok.çünkü benim arkadaşımda emzirirken gitmişti ve diyetisyen ona şuan emzirdiğin için sana diyet veremem emzirmeyi bırakınca ancak bişeyler yapabiliriz demişti canım haberin olsun.sen yine de git istersen

anladım canım...

ben de uzun emzirmeye çalışıyorum ama midesi ağzına gelmeye başlıyor ve emmiyor...

EBNİM KZIDA 7,8 DAKİKA EMİYOR.. SIK EMİYOR 1SAAT 1.30 SAATTE BİR ŞUAN UYUYOR 1 SAATTİR BAKLAIM N ZAMN UYANACAK..

iyi bari ben de çok az emiyor diye düşünüyorum....

Mrb güzel annisler ve melekleri nasılsnz biz iyiyz oglusum uyuyor B'nde telefondn yazdıklarınızı okudum ya bu ay ası vArmi yine bide bn bunalimdayim kilo yuzundn diyetisyene gitsemmi acaba

emziriosun diyetisyen napsın sana:)) bnimde asabımı bozuyu bu kilo mewzu 28 beden kotlarıma girmek istiyorum artıııııııııııkkkkk:sm_cool:

Slm kızlar, yahu Hasret ne acele ediyon ek gıda için anacım? Ne güzel sütün var, henüz sindiremez o ek gıdaları, geriye kalanını ya kendin ye ya da dök. Yedirme ceroyalmaz:
Bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemeden kullanmak olmaz bence. Walla herbişeyini ütülüyorum mikroplar ölsün diye. Ama ben ilk günden beri normal deterjan kullandım onun kıyafetleri için de.Hiç alerji durumu falan olmadı çok şükür

canım benimkide aynı senin ki gibi çok fazla kucağa almıyorum yattığı yerden sesimi duyunca bi kıpırdanmalar emziği atıp konuşacak cadı. memede en fazla 10 dk emiyo daha fazla tutamıyorum memeyi çıkartıp gülüyo ağzının içinde oynuyo ama emmiyo ne yapalım bunlar parmağında oynatıyor bizi

kızlar sonunda kangurumuzu aldık rahatlık varmış :) artık daha rahat gezicez oğlumla
chicco aldım çok karışık ama hallettik bir şekilde taşıyan için bel ve sırt desteği çok iyi ve 12 ay a kadar kullanılıyor özellikle erkek çocukları için kanguru seçimi çok önemliymiş ergonomik olması gerekiyormuş malum kasık fıtığı yapabiliyormuş o yüzden en iyisini almak için elimden geleni yaptım parası biraz fazla ama oğluşuma değer 180 liraya aldım chicco you &me kanguru alıcak olanlar incelesin derim

al bebişi cıbı cıbı yaptr..ben şimdi yıkadım yagmur u...maşallah cok sewio banyoyu..şimdi uyuyoo..[URL=http://www.loadtr.com/580757-uyku.htm]
[/URL]

al bebişi cıbı cıbı yaptr..ben şimdi yıkadım yagmur u...maşallah cok sewio banyoyu..şimdi uyuyoo..[URL=http://www.loadtr.com/580757-uyku.htm]
[/URL]

oh oh mis gibi olmuştur kuzucuk şimdi.benim kızda çok seviyor doğduğundan beri yıkanırken hiç ağlamadı.kızım suyu seviyor.iyi ki de seviyor yazın onu denize sokcam bol bol.eşimde bende denize girmeyi çok seviyoruz korkuyordum ya kızım suyu sevmezse diye ama bayılıyor suya.

ben daha hiç tek yıkamadım ya eşimle ya annemle yıkıyorum.hergün mutlaka yıkıyorum kızımı rahat ediyor.Allahtan yıkanmayı seviyor ve hiç ağlamıyor yoksa eziyet olurdu yıkamak

ben kendim yıkamıyorum babacıkla yıkıyoruz çok keyifalıyo kızına su dökmekten izin vermiyor onsuz yıkamamıza bu günde rüzgarlı diye sokağa çıkmamıza izin vermedi patladık evde yanlızlık zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…