- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.881
Mrb güzel annisler ve melekleri nasılsnz biz iyiyz oglusum uyuyor B'nde telefondn yazdıklarınızı okudum ya bu ay ası vArmi yine bide bn bunalimdayim kilo yuzundn diyetisyene gitsemmi acaba
anladım canım...benım oğlum 57 gunluk.aksam 8 gece 1-2 ye kadar uyuyo oyuzden 1,1,5 saat memede kalıyo ara verıyoruz tabı 5 dk falan 3 sefer ama uzun sure kalıyo.arastırdıgım kadarıyla herbır goğus 20 ser dk normalmıs.tabı senın bebegıne okadrı yetıyo demekkı cunkı arkadasımın kızıda 4 aylık oda 5 dk en fazla emıyo ama sık emıyo.bzızmkıde kucagı sevıyo.her bebek farklı ıste.ne guzel senınkı ıste rahat edersın.
canım ne güzel işte bırak kucak istemesin.benimki de 4 gün öncesine kadar sabahtan akşama kadar 12 saat kucağımda olmak istiyordu.boynum belim haşat oldu valla.Allaha çok şükür ki bu 4 gündür gündüzleri de uyuyor ve bazen de yattığı yerde kendi kendine oynuyor.arada yine kucağa alınmak istiyor ama eskisine göre çok çok az.9 eylül üniversite hastanesindeki emzirme hemşiresi bana bebekler sütün %80 nini ilk 2 dakikada geri kalanını da ilk 5 dk da çekermiş.göğüsteki süt tamamen boşalıp tekrar süt üretilsin diye 20 dk emzirin diyoruz dedi.zaten sağdığında da farkediyorsun en çok süt ilk 5 dk da geliyor.büyüdükçe emme gücü artar ve o yüzden de daha geç acıkır bebekler canım.
EBNİM KZIDA 7,8 DAKİKA EMİYOR.. SIK EMİYOR 1SAAT 1.30 SAATTE BİR ŞUAN UYUYOR 1 SAATTİR BAKLAIM N ZAMN UYANACAK..
Mrb güzel annisler ve melekleri nasılsnz biz iyiyz oglusum uyuyor B'nde telefondn yazdıklarınızı okudum ya bu ay ası vArmi yine bide bn bunalimdayim kilo yuzundn diyetisyene gitsemmi acaba
peki benim ki gibi bebeği kucakta durmak istemeyen var mı???
yattığı yerde çok daha mutlu ve ben doğduğundan beri her fırsatta kucaklıyorum
5dkdan sonra sıkılıyor resmen zaten son zamanlar da Ebrunun dediği gibi kalkıyo 2ye katlanıyo resmen zaptetmek bi olay
yattığı yerde kollar bacaklar sürekli hareket halinde..
bide en fazla 10dk emmiyor genelde 5-7dk emiyor...önceden 2saatte bir emerdi şimdi 2buçuk3saatte bir emiyor sizinkiler nasıl????
canım sıkılıyor yaaaaaa ohaoldumsmileohaoldumsmile
al bebişi cıbı cıbı yaptr..ben şimdi yıkadım yagmur u...maşallah cok sewio banyoyu..şimdi uyuyoo..[URL=http://www.loadtr.com/580757-uyku.htm][/URL]
al bebişi cıbı cıbı yaptr..ben şimdi yıkadım yagmur u...maşallah cok sewio banyoyu..şimdi uyuyoo..[URL=http://www.loadtr.com/580757-uyku.htm][/URL]
oh oh mis gibi olmuştur kuzucuk şimdi.benim kızda çok seviyor doğduğundan beri yıkanırken hiç ağlamadı.kızım suyu seviyor.iyi ki de seviyor yazın onu denize sokcam bol bol.eşimde bende denize girmeyi çok seviyoruz korkuyordum ya kızım suyu sevmezse diye ama bayılıyor suya.
ya kızlar hiç mi normal doğum yapan yok.kimse soruma cevap vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?