- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #57.901
B'nde şimdi yikiycam ilk defa yalnız yikiycam sen nasıl yıkadın bisi olmaz dımı
Kızlar bı sorum olacak kızım elını emıyor doktor emzık alıstır elının tadına warırsa alısırız sureklı emer dedı ama kızım 2 aylık bu zamandan sonra emzıge zor alısır gıbı gelıyor denıyorum ama almıyor sızde de aynı sorun var mı bebeklerınız elını emıyor mu
doktorada sormuştum 5 dakika bile yeter demişti ona..anladım canım...
ben de uzun emzirmeye çalışıyorum ama midesi ağzına gelmeye başlıyor ve emmiyor...
iyi bari ben de çok az emiyor diye düşünüyorum....
cnm ben yaptırdım walla çok oldu dikişllerin iyileştiyse sorun yok yaptrbilirsin..ya kızlar normal doğumdan ne kadar sonra ağda yapılabiliyor biliyor musunuz?
canım sıkılıyor yaaaaaa ohaoldumsmileohaoldumsmile
Canım artık yaptırmanda bir sakınca olacağını sanmıyorumCADIARZU
Kızlar bı sorum olacak kızım elını emıyor doktor emzık alıstır elının tadına warırsa alısırız sureklı emer dedı ama kızım 2 aylık bu zamandan sonra emzıge zor alısır gıbı gelıyor denıyorum ama almıyor sızde de aynı sorun var mı bebeklerınız elını emıyor mu
peki benim ki gibi bebeği kucakta durmak istemeyen var mı???
yattığı yerde çok daha mutlu ve ben doğduğundan beri her fırsatta kucaklıyorum
5dkdan sonra sıkılıyor resmen zaten son zamanlar da Ebrunun dediği gibi kalkıyo 2ye katlanıyo resmen zaptetmek bi olay
yattığı yerde kollar bacaklar sürekli hareket halinde..
bide en fazla 10dk emmiyor genelde 5-7dk emiyor...önceden 2saatte bir emerdi şimdi 2buçuk3saatte bir emiyor sizinkiler nasıl????
Mrb güzel annisler ve melekleri nasılsnz biz iyiyz oglusum uyuyor B'nde telefondn yazdıklarınızı okudum ya bu ay ası vArmi yine bide bn bunalimdayim kilo yuzundn diyetisyene gitsemmi acaba
al bebişi cıbı cıbı yaptr..ben şimdi yıkadım yagmur u...maşallah cok sewio banyoyu..şimdi uyuyoo..[URL=http://www.loadtr.com/580757-uyku.htm][/URL]
Hasret im bi insan 7 24 ewde olunca canıda sıkılıyor herseyde oluyor sagolsun kızım ne zaman cıksak agzımdan getırıyor dısarda sureklı uyuyor ewde gece 12 kadar aglıyor meme almıyor uyumuyor delırtıryor benı gecen acıle bıle gıttık bu yuzden doktor bısı yok bol bol okuyun dedı -tatlicadiarzu- bende töwbe ettim bi 2 ay daha cıkmayalım bakalım ne olacak cıksam bıle haftada 3 gun
Tesekkurler handan cım yaaa dıyolar dıs yapısını bozuyor emzık bendede zaten aynı sorun war bununda korkusu war kızımın dıslerı duzensız olur dıye bılmıyorum bakalım dıkkat edıp elını alınca dırek emzırıcem sadece bızde yokmus bu sorun normal o zaman :ecrin_bebek:
Tesekkurler handan cım yaaa dıyolar dıs yapısını bozuyor emzık bendede zaten aynı sorun war bununda korkusu war kızımın dıslerı duzensız olur dıye bılmıyorum bakalım dıkkat edıp elını alınca dırek emzırıcem sadece bızde yokmus bu sorun normal o zaman :ecrin_bebek:
canım bende o yüzden bu zamana kadar vermedim zaten ama doktorumuza sordum bazen çocuklara 2 2,5 yaşına kadar emzik veriyorlar, o çok uzun zaman emerse olabilir dedi. o yüzden verdim yoksa hayatım cehenneme dönmüştü 4 gün önce oturup 2 saat ağladım inirimden inan zaten emziğide o gün vermeye karar verdim.şimdi de çok fazla vermiyorum kızımda zaten uyuyunca atıyor atıyor ağzından geri de istemiyor.
senin bebek huysuz değil o yüzden emziğe alıştırmaman normal.. bizimkiler azmandı anacım.. şimdi emzikle kendi kendine uyuyor sallama ayakta dolaşma derdi bitti, şu emzik ne mucizewi bir icattır die düşünüyorum.. dışarda gezerknde arabasında rahat dursun die weriorum emziği uuyuyor hmenopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?