2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bı sorum olacak kızım elını emıyor doktor emzık alıstır elının tadına warırsa alısırız sureklı emer dedı ama kızım 2 aylık bu zamandan sonra emzıge zor alısır gıbı gelıyor denıyorum ama almıyor sızde de aynı sorun var mı bebeklerınız elını emıyor mu

hemde nasıl emiyo görmen gerek emziği tam elini emerken veriyorum.ibi haftadır elini emiyo. önce tüm parmaklardı şimdi baş parmağı bakıp bakıp ağzına gidiyoo

anladım canım...

ben de uzun emzirmeye çalışıyorum ama midesi ağzına gelmeye başlıyor ve emmiyor...

iyi bari ben de çok az emiyor diye düşünüyorum....
doktorada sormuştum 5 dakika bile yeter demişti ona..
ya kızlar normal doğumdan ne kadar sonra ağda yapılabiliyor biliyor musunuz?
cnm ben yaptırdım walla çok oldu dikişllerin iyileştiyse sorun yok yaptrbilirsin..
canım sıkılıyor yaaaaaa ohaoldumsmileohaoldumsmile

heh başladın yine can sıkılmaya nasıl wakit bulkuyonuz anlamıyorum ewde..

canım benimkide emzik almadı ve büyük bi keyifle elini emiyooa.s

dikişlerim iyileşti hasretcim.10 gün önce doktora kontrole gittğimde dikişlerin iyileşmiş dedi.o zaman yarın yaptırayım bari hem saçımı da boyatırım.

Hasret im bi insan 7 24 ewde olunca canıda sıkılıyor herseyde oluyor sagolsun kızım ne zaman cıksak agzımdan getırıyor dısarda sureklı uyuyor ewde gece 12 kadar aglıyor meme almıyor uyumuyor delırtıryor benı gecen acıle bıle gıttık bu yuzden doktor bısı yok bol bol okuyun dedı -tatlicadiarzu- bende töwbe ettim bi 2 ay daha cıkmayalım bakalım ne olacak cıksam bıle haftada 3 gun

canım benim kızda 1,5 aylık ve bende 4 gündür veriyorum emzik.gerçi benim kız hiç itiraz etmedi ikl verişimde aldı cok cok emmeye başladı bi görseydin sanki doğduğundan beri emzik emiyormuş gibiydi.ama ben wee nin yuvarlak uçlu emziğini aldım ilk.şu bakkal emziklerine benziyor. ucu yuvarlak olunca daha kolay tutar dedi annem.sahidende hiç zorlamadı beni.sende onu bi dene istersen belki tutar.valla rahat ettim gündüz hiç uyumayan ve sürekli kucakta kalmak isteyen kızım maşallah fosur fosur uyumaya başladı. o ana kadar vermediğim için çok pişman oldum gerçekten.ama emziği düşünce benimki de elini emiyor hemen emziğini veriyorum

benimkide aynen seninki gibi emiyor cnm

Mrb güzel annisler ve melekleri nasılsnz biz iyiyz oglusum uyuyor B'nde telefondn yazdıklarınızı okudum ya bu ay ası vArmi yine bide bn bunalimdayim kilo yuzundn diyetisyene gitsemmi acaba

bende çok bunaldım
her gün ağlıyorum bu yüzden neredeyse takıntı oldu
bu gün ender saraç emziren anneler için bol sıvı gıdalar sebze yemekleri özellikle semizotu ve çorba için dedi...
rezene çayı ,alkolsüz bira ,boza bunlar süt yapıyormuş...

al bebişi cıbı cıbı yaptr..ben şimdi yıkadım yagmur u...maşallah cok sewio banyoyu..şimdi uyuyoo..[URL=http://www.loadtr.com/580757-uyku.htm]
[/URL]

bende yıkadım kuzumu uyuyor şimdi olumunekankayizsmile

yarın yine misafir geliyor bana
:umursamaz:

Benim oğlum hm emzik emiyo hem de elini emzikle alakası yok yani bu arada fenerlilere gecmis olsun bursamiz şampiyon oldu dün harikaydi burası oglusumla babasiyla giydik formaları kutlamalara gittik gece

Kızlar barı utu yapım kafam dagılsın bakarım sıze ara ara sakın cıkmayın utudende sıkılırsam donerım sıze laelaelaelaelae zaten berra da sabahtan berı emıp emıp uyuyor anası gıbı uykucu oldu yawrum

benimki zır zır ağlıyor suda:umursamaz: we hala uyuyor ewde 2 saat oldu neyse şu elemanların yemeğini weremde öle uyansın bari, kocam dışarda gelir 10 dakikaya kalamz

Tesekkurler handan cım yaaa dıyolar dıs yapısını bozuyor emzık bendede zaten aynı sorun war bununda korkusu war kızımın dıslerı duzensız olur dıye bılmıyorum bakalım dıkkat edıp elını alınca dırek emzırıcem sadece bızde yokmus bu sorun normal o zaman :ecrin_bebek:

sırnaşık şey bebek arabasıyla mı çıkıyosunuz? dışarda uyyor sonra ewde mi huysuzluk ediyor yani? kız sakın üşütüyo omayasın karnı kulağı falan ağrıyodur belki..

canım bende o yüzden bu zamana kadar vermedim zaten ama doktorumuza sordum bazen çocuklara 2 2,5 yaşına kadar emzik veriyorlar, o çok uzun zaman emerse olabilir dedi. o yüzden verdim yoksa hayatım cehenneme dönmüştü 4 gün önce oturup 2 saat ağladım inirimden inan zaten emziğide o gün vermeye karar verdim.şimdi de çok fazla vermiyorum kızımda zaten uyuyunca atıyor atıyor ağzından geri de istemiyor.

senin bebek huysuz değil o yüzden emziğe alıştırmaman normal.. bizimkiler azmandı anacım.. şimdi emzikle kendi kendine uyuyor sallama ayakta dolaşma derdi bitti, şu emzik ne mucizewi bir icattır die düşünüyorum.. dışarda gezerknde arabasında rahat dursun die weriorum emziği uuyuyor hmenopuyorumnanaktan

bnde 3,4 yaşında resimlerim war ağzımda emziklekaydirigubbakcemile3 ama bi zararını görmedim

aynen hasretcim benim kız da azmandı.o yüzden 1,5 ay direnebildim ve sonunda vermek zorunda kaldım.inan verdim ve rahat ettim.gündüz 10 dk bile sırtı yere değmeyen kızım şimdi fazla kucak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…