2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr
ben kötüyüm yaa uyuyamıyorum sırt ağrısından artık o ne ağrıysa dönemiyorum ya hamilikte yaşamadım böle bişey vitaminleri almıyorum ondan olabilirmi. çok canım acıyor ya

çanım ben ço iyiyim,koçamlada aram çok iyi.
emihan baya bi büyüdü,64 çm,7400 gelior,agulaması gugulaması çok bol,artık herkese gülüçükler saçıyor.tek sorun sürekli bir kbızlığımız var oda mamayla beslenmesinden kaynaklanıyormuş,k besinlere gçinçe düzelir dedi doktorumuz..

senin kızın nasıl?

Son düzenleme:
hasretçim bende aldım emzirme önlüğünü bebeği görüyorsun çünkü boyun kısmında senin ayarlayacağın boyutta hallka tarzı bişey var senden başkası göremez tepene geçip bakmadıkça ellerini kollarını rahat oynatıyorsun açık hali dikdörtgen çeklinde güzel kullanışlı bişey bide kalın değil battaniye felan çocuğu daha çok terletiyo

waay kocanla aran iyi demek oh oh allah bozmasın.. geldimi kaynanatör yine? eray nasıl bebekle arası nasıl? maşallah emirhana bak kocaman olmuşş beee resim koy bi arada bakalım nolmuş bizim tombalak oğlumuz.. bnde iyiym kızımda şuan kucağımda dükkandayız.. bizim kızda öle sürekli konuşuyo gülüyo çok ta yaramaz değil allahıma bin şükür.. kocam la dükkan yüzünden benim sipariş unutmalarımdan falan kaynaklanan sorunlar yaşıyoruz.. dün yine tartıştık we ilan wermiş yine dewir için aman werio wermiyo bişey çıktığı yok hayırlısıyla satılırda kurtulurum inşalah.. böyle işte annem gelio sık sık.. kocamın ailesiyle yine görüşmüyoruz inşallah görüşmeyizde bir daha..

maşşalahh cero da almam demiyo ne verirsen götürüyo yavrum..sempatiksalakcinni...hasret dr un ne zaman önerrse başla ekgıdaya sonra cocuk kaldramaz kendini hantal olur kıss..bu anneler cıldrtacak benii..

benim kaynana geldi bir geçe kaldı gitti doğumdan sonra bir daha da glmedi,hasta ,gelemiyor,,,ekliecm birazdan,

inallah devrederd kurtulursun nasıl uğraşıyon bebişle o dükkanla

bnim annemde kirazın syuynu tattırıyoru geçen gün.emirhanda yalanıyor...biz 4 yda başalayaçağız ek besinlere,meyve püresiyle başlarız dedi dr...
ebru cum dr un meyve püresiyle demiş ama tv deki bi dr da aynen şöyle söyledi..her ihtimale karşı önce sebzelerden başlayın .bebekler tatlının tadını önce alırlarsa sebzeyi begenmeyip sorun cıkarabilirler..önce sebze sonra tatlı meyve dedi..ben öyle yapmayı düşünüorum..herbebek farklıdr ama riske atmayım.

meyve sebze dedi işte,,,benimk, kabız sürekl o nedenl kabak armut gibi besinlerle başlarız dedi,,,

günaydınlar olsun...
amanınnn sevgili dünürüm geri dönmüş...Ebrum hoşgeldin :)
nasılsınız mart anneleri...biz çok iyiyiz de dün bizim kız çok kötü çizmiş suratını yaaa
nasıl becerdiyse çok da uzun değildi tırnakları

günaydın kızlar umarım iyisinizdir dün kıızm çok korkuttu beni hava rüzgarlıydı dolaştık biraz sonra altına yaptı baktımki fanilasına falan geçmiş değiştiriken başladı ağlamaya o kadar cok ağladı ki mosmor oldu elim ayağım titredi resmen sonra hiç durmadan bir dakika boyunca alttan gaz cıkardı şok oldum ve daha sonra suratı bembeyaz oldu tekrar altına yaptı ve sonra uyumaya başladı 1 saat uyuduktan sonra normala döndü gece boyunca allatn gaz cıkardı aman allahım nasıldı hemde gürüldtülü çok kötüydü ya hhiç gazlı bir bebek değildi kızım 2 gündür farklı olarak incir kayısı ve süt içmeye başladım acaba rüzgarmı bunlarmı dokundu incir ve kayısı sütümü farkedilir bi derecede arttırdı benim gibi olan varmı kızlar böyle bir durum yaşadınızmı kıızm 2 ay 10 günlük 3 ayı dlana kadar cıkmıycam dışarı artık dedim kendimi sucladım bütün gece:sinifsinif:

hoşbulduk,kızım çok şeker ya...ay benimkide çok çiziyor.sürekli kısalttığım halde,sinilendimi yüzünü çırmıklıyor zaten

çok ilginç...ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum ama öyle bir şey yaşamadık...havadan değil de yadiklerinden olma ihtimali daha yüksek sanırım..inş.tekrar olmaz ama rahatlamıştır yavrucak....

hoşbulduk,kızım çok şeker ya...ay benimkide çok çiziyor.sürekli kısalttığım halde,sinilendimi yüzünü çırmıklıyor zaten

aynen walla uykusu gelince eller sürekli yüzünde uyayamazsa hele saçlarını bile çekiştirmeye başlıyor..Allahtan ciltleri taze de çabuk iyileşiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…