- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.521
ooo o zamana kadar daha a büyüyecek.biz voyage'a gitttik,tatil köyü tarzındaydı.tüm gün bahçede gezdik,temiz havada uyudu sürekli.seviyolar temiz havayı.hiç korkma.otel çocuklu turist doluydu.zten çocuk dostu otel diye geçiyo,o yüzden tüm çocuklu aileler oradaydı.
günaydın kızlar umarım iyisinizdir dün kıızm çok korkuttu beni hava rüzgarlıydı dolaştık biraz sonra altına yaptı baktımki fanilasına falan geçmiş değiştiriken başladı ağlamaya o kadar cok ağladı ki mosmor oldu elim ayağım titredi resmen sonra hiç durmadan bir dakika boyunca alttan gaz cıkardı şok oldum ve daha sonra suratı bembeyaz oldu tekrar altına yaptı ve sonra uyumaya başladı 1 saat uyuduktan sonra normala döndü gece boyunca allatn gaz cıkardı aman allahım nasıldı hemde gürüldtülü çok kötüydü ya hhiç gazlı bir bebek değildi kızım 2 gündür farklı olarak incir kayısı ve süt içmeye başladım acaba rüzgarmı bunlarmı dokundu incir ve kayısı sütümü farkedilir bi derecede arttırdı benim gibi olan varmı kızlar böyle bir durum yaşadınızmı kıızm 2 ay 10 günlük 3 ayı dlana kadar cıkmıycam dışarı artık dedim kendimi sucladım bütün gece:sinifsinif:
KIZLAR BU ARADA BU PAZAR BİZİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ AZ KALSIN UNUTUYORDUM. BUGÜN HATIRLADIM. NE ALAYIM BEN SEVGİLİ MEŞE ODUNUMA?
BU ARADA UMARIM İYİ BİR ŞEY ALIR YOKSA BU SEFER KIYAMET KOPARRR!!!klava: kaydirigubbakcemile
hıhh bnde ıphone bekliodum ama doğum günümü akşam 10da arayıp kutladı işten izin alıp geldi beni yemeğe çıkarmaya bide çakma prada çanta gitmiş almış
selam kızlar o ebra gelmiş naber ebru senin oğlan tombiş olmuş
sanırım bizimki hala 6 kilo civarladında gün boyu kaka yapıyor iki gündür 3e düştü ama üst baş kalmıyor kızlar heryere taşıyor geçende bir kere kan geldi sanırım aşırı zorladı ben rota aşısını yaptırcak gibiyim
emzirirkende devamlı kasıyor karnı gurul gurul hala kombi yakıyorum
bu arada hala regl olmadım bizimkiler 6 ay sonra oluyormuş sanırım onlara çektim
40ımdan sonra bende kan ilacını bırakınca hemoroid başladı ve kabızlık artık komposto içiyorum
ya cidden Emirhan sana benziyor:)):):)
aaa ,tebrik ederim çanım...Bugün de bizim evlilik yıldönümümüz.. 5 yıl oldu.. Hediye mediye bizde hak getire valla.. Bi yemeğe çıkabilirsek öpüp başıma koycam..
izin rapor işlerini ne yaptın?
ben 40 gün rapor aldım yılı kapattım...
Bugün de bizim evlilik yıldönümümüz.. 5 yıl oldu.. Hediye mediye bizde hak getire valla.. Bi yemeğe çıkabilirsek öpüp başıma koycam..
bebeği üşütmüşsün çanım,,bebek üşürse çok gazlanır...böyle durumlarda gaz ilaçı ver,birde ayaklarının ucuna sıçak su torbası koy uyurken...belinide sıçak tut...rezene çayı falanda iyi glir...geçmiş olsun ,gaz sançısından ağlamış...
Ben de bugün başlıyorum..
Dün müdürle konuştum..
Pazartesiden itibaren de rapor alıp yılı kapatıcam..
galiba uşüttüm zinco veriyorum akşam 4 damla verdim az öncede 4 damla verdim gecer inşlh bebeğin cok tatlı maşşalh sen 3 ayı devrin sanırım kocaman olmuş benimki minicik dahaopuyorumnanaktan
günaydın kızlar umarım iyisinizdir dün kıızm çok korkuttu beni hava rüzgarlıydı dolaştık biraz sonra altına yaptı baktımki fanilasına falan geçmiş değiştiriken başladı ağlamaya o kadar cok ağladı ki mosmor oldu elim ayağım titredi resmen sonra hiç durmadan bir dakika boyunca alttan gaz cıkardı şok oldum ve daha sonra suratı bembeyaz oldu tekrar altına yaptı ve sonra uyumaya başladı 1 saat uyuduktan sonra normala döndü gece boyunca allatn gaz cıkardı aman allahım nasıldı hemde gürüldtülü çok kötüydü ya hhiç gazlı bir bebek değildi kızım 2 gündür farklı olarak incir kayısı ve süt içmeye başladım acaba rüzgarmı bunlarmı dokundu incir ve kayısı sütümü farkedilir bi derecede arttırdı benim gibi olan varmı kızlar böyle bir durum yaşadınızmı kıızm 2 ay 10 günlük 3 ayı dlana kadar cıkmıycam dışarı artık dedim kendimi sucladım bütün gece:sinifsinif:
aaa ,tebrik ederim çanım...
Teşekkürler..tebrikler:)a.s.
raporu kadın doğumcudan mı alıyoruz..yoksa başka doktordan mı?
evet 3 ay dldu benim
Teşekkürler..
Enteresandır; hödük eşim bunu unutmadı..
Bebeği annene bırakıp yemeğe gidelim akşama diyo..
Duvara çöp sokucam...
Ben aile hekimiyle konuştum. Ama herhangi bi doktordan da alınabilir bence..
Morararak ağlama bizimkinin en sık yaptığı şey.. Normal dedi doktor.. Eften piften herşeye ağlıyo.. Kendini kaptırınca da morarıyo.. Bilmeyenler çok korkuyo ama biz artık tepkisizleştik.. Bizim kız gerçekten zor bi bebek..
Dediğin gibi bi gün biz de kızı dışarı çıkardık. Evimizin önü park.. 5dk kaldık.. Rüzgar varmış biraz. Aslında kalın giyinmişti.. Saatlerce ağladı.. Zaten her emdiğini kusuyodu, o gün coştu çocuk.. Babasıyla yemin ettik biz de 6 aydan önce dışarı çıkmak bize haram diye..
Burda okuyorum bebeğiyle parka, dışarıya çıkanları.. Dolmuşa falan binenleri... Yemeğe, tatile gidenleri.. O kadar imreniyorum ki.. Ama biz hep evdeyiz.. Bi kaç ev gezmesine gidecek olduk.. Gittiğimiz yeri başına giydi.. Ev sahibinden utandım.. eyvahedigeldismile
Geçen gün karşı komşu gelmiş.. Bebeğin çok ağlıyo.. Nesi var diye.. Normal hali bu diyorum.. İnsanlar garip garip bakıyo..
Piyango bana vurmuş napiim.. :sinifsinif:
bebeğe çaresiz olduğunu hissettirmeyeceksin
seninde ne yapacağını bilmediğini görünce iyice ağlar
ben bizim oğlan ağlayınca yok bişey geçecek oğlum tamam tatlım filan diyorum sanki anlıy sonra ya ayakta gezdiriyorum dışarıbakıyoruz yada dizimde poposuna vuruyorum
bende komşulara gidiyorum apartman içi
gecen puset almaya gittikbebek terledi hala hasta burnu tıkalı elletirmiyr aspiratörle çekmiştim daha bakmaya niyetlenince basıyor ağlamayı
puseti evde kullanıyoruz güya dişırda gezecektik
bende zayfiliğindan değilde yediklerinin yaramasından endişeliyim
Bana öyle bi piyango vurmuş ki.. Eşim odun.. Kayınvalidem arıza..
Bebeğim de böyle işte..
Biz küçükken annemin bizi korkutmak için gitmekle tehdit ettiği bi "Anneler Dağı" vardı.. Yerini bilen var mı.. Beni anca orası paklar.. kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?