2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin sağlıklı olsun bunlar geçer canım moralini bozmamaya çalış
hergün kanallarda türlü türlü hastalık var bizde bebek şöyle böyle diyoruz şükredelim
bebeği olmayan uğraşan onca insan var

hoşbulduk..

Benimki de 3 ay oldu ama seninkinin maşallahı var canım..
7kg..:lepi: Allah nazarlardan saklasın..

çanım sağol.. :)

ben çamlıça erdemde yaptırıyorum aşınını dr 3 doz dedi o 110 tl..bide iğne olanı var o sanırım daha uygun..ama bn iğne istemedim..çoçuğun baçağı bir hafta şiş kalıyor..

bizede iki doz gibi demişlerdi ya 2 aylıkkıen yada diğer aşıylı sonra olmaz dediler
bu ay aşı yok değilmi

daha nice 55555555 senelere inşallahzemuszemusbizimde bu pazar 1 yıl olcakopuyorumnanaktanbenimki çok uslu uykusu yemesiağlamaz bile mızmızlanır
ama işte dün o kadar ağlayınca elim ayağım koyverdi:çok üzgünüm:biz pazar kahvltıyı 2 haftadır parkta yaptık cok iyiydi hep uyumuştu birde altını acıp havalandırdım kaç gündür baya bi acık bıraktım birde ondan oldu galibasenağlama

maşşalahh cero da almam demiyo ne verirsen götürüyo yavrum..sempatiksalakcinni...hasret dr un ne zaman önerrse başla ekgıdaya sonra cocuk kaldramaz kendini hantal olur kıss..bu anneler cıldrtacak benii..
off ebru bizim digital yalancı çıktı.. doktora gidicem demiştim gittik yorgunluk we stresten kaynaklanıyormuş şikayetlerim kan werdim sonucunu pazrtesi alacağım. ayriyetten kulak nezlesi olmuşum onun için ilaçlar werdi.. emzirrikend kullanabiliormuşum..
kızımıda götürdüm boyu 60,5cm ama yine 1 haftada yalnızca 100gr almışmafoldumben çok üzüldüm doktor dengeli beslenmem gerektiğini söyledi ama dedi ne kadar dengeli beslensende bu kadar yoğun çalışıyosan nasıl olacak bilmiyorum dedi yemene içmene özen göster 1 ay daha bakalım dedi:gitme: ama ben mama wermeyi düşünmeye başladım akşam yatmadan önce we öğle saatlerinde günde 2 öpğün olmak üzere mamaya mı başlasak acaba takeiye olarak sütüm tekrara kendine gelene kadar.. eşimlede kawga edicem ilk fırsatta ağzıma geleni söylicem onun dükkanı yüzünden bebeğimi yeterince besleyemiyorumsenağlama

hasretcim süper kilosu çok iyi bence ek hiç bir şey verme ne dedi dr?
cnm bendede var emirme önlüğü o olmasa sokağa hayatta çıkamazdım çok kullanışlı kollarında dışarda cnm istediğin gibi kullanablirsin kollarını

Selam herkese

Bugun bızde ası olduk 3 tane bırden bebegım bıraz agladı ama kucagıma aldım sustu suanlık bı sorun yasamadık ben yınede gelınce bı cay kasıgı calpol werdım.

Gecen hafta aylık kontrolde bebegım 5.120 kılo cıkmıstı doktor 5 dıyelım dedı boyunada 60 cm dedı ama bugun saglık ocagı kılosuna 5440 boyuna 59,5 dedı sastım hangısıne ınanıcamı pazartesı kılo takıbıne doktorumuza tekrar gıdıcez bakalım o ne dıcek kafamçokkarıştı

2 ay sonraya gun werdı ası ıcın o ne asısı olacak acaba
Bıde kızlar 3. tetenoz asısını yaptıran varmı pazartesı ben olucam acaba sıslık ve agrı yapıyor mu kı

bu arada Ebru cum hosgeldın canım masallah emır bebege kocaman olmus tosuncuk

kızlar sağlık ocağı fazla tartıyor ve evdeki dijitallarde yanlaş gösteriyor
en iyisi her ay aynı yerde tartırmak
sanırım bizimkide pak kilo almıyor
benim süt akışım düzenli değil şimdi okudum önce sağmak gerekirmir
birde biri bitmeden diğerine geçiyordum çok gaz olurmuş çabuk uyanırmış ve pişik yaparmiş

nerde okudun,ben de okuyayım bi.e sağarsak süt biteerbilmiyorumkismile

ay fulya kafayı yicem sağlık ocağı değil normal hastane doktoruna gösterdim.. digitaldi geçen hafta cuma aşıya gittiğimzde 1 haftada 90gr almıştı şimdide 1 hafta geçti 100gr ciwarı almış kendi doktorumuzda kontrolümüz 24 haziranda o zamana kadar anne sütüne dwam edip beklesemmi yoksa gnde 1 yada 2 öğün mama takwiyesine mi başlasam şaştım kaldım:gitme: senin ki kaç kg? boyu falan? seninki 3800doğmuştu değil mi?

slm kızlar ben 3aydır falan forum girmiom.özel nedenlerimden dolayı.benim bebekim emiyor(istemeyerekte olsa) dışardan hiç bişi vermiorum.mamaya başlamamamı özellikle söyledi dr.sizin dışardan verdiğiniz çay vb şeyler varmı.

bilmiorum pınarcım oku aşağıda yazdım bak.. mama takwiyesi yapsammı die düşünüyorum haftada 100gr çok az.. ilk iki ay 1kg üstü aldı şimdi neden düştü anlamadım, aslında sebebi çok açık stresss iş yoğunluğu offfff ya biraz daha üzülmeye dewam edersem olan sütümde gidecek kendime geleyim hemenguclubacismile

birde çalışan anneler emzirme olayını nasıl çözümlüyorsunuz.ben 1ay sonra işe başlıcam ama kafam çok karışık.çünkü mamanın tadını alırsa bidaha beni emmez die korkuom

Neden istemeyerek emziriyorsun kafam karıstı
Ben bugun cay aldım gazdan dolayı baslıcam ınsallah fayda eder mılupanın rezene cayı
Cok huysuz olursa fıtıl werıyorum ama onuda cok zor durumda kalırsam

hasretim niye kendine stres yapıyorsun bebek doymayıp ağlarsa mama ver ama sen emziriyorsun sütünde var kilo alımı yavaşlıyor 3. aydan itibaren bak ablamın kızı 4. ayını doldurdu 6.5 kilo benimki 3 ayın içinde 6100 gr ve o bebek 2750 gr doğdu. bi anda topladı şimdi bir ayda 200 gr anca almış ama sağlıklı ve diş çıkartmaya başlamış. anne sütünden iyisi yok mama ile şişirmektense anne sütü alsın. senin sütünde var yapma şurda 1-2 ay sonra verirsin çorbaları

Ben bugun cay aldım gazdan dolayı baslıcam ınsallah fayda eder mılupanın rezene cayı

ben istiyorumda oğlum istemiyor
çok savş veriyorum emzirebilmek için doğduğundan beri hep böyle.hiç istekli deiğil emme konusunda

birde çalışan anneler emzirme olayını nasıl çözümlüyorsunuz.ben 1ay sonra işe başlıcam ama kafam çok karışık.çünkü mamanın tadını alırsa bidaha beni emmez die korkuom

canım ben 1 haziranda başlıyorum. 9-5 çalışıyorum. sabah emzirip bırakacağım öğlen emzirmeye geleceğim akşam alacağım. arada sağdığım sütleri vereceğim mama vermeyi mecbur kalmadıkça düşünmüyorum.

BENİMDE SAGLIK OCAGI KİLO ÇLÇÜSÜ HEP FAZLA CIKIYO..Bİ 300GR FAZLADAN YANİ..BEN YİNE KENDİ DR UMA GÜVENİYORUM..YADA ORTALAMASINI ALIORUMCADIARZU
lmaz:..SAKIN..KENDİ KENDİNE MAMA TAKVİYESİ NEDEMEK..DR UN NE GÜZEL DÖYLEMİŞ İŞTE 1 AY DAHA BEKLEYELİM GİDİŞATA GÖRE KARAR VERİRİZ DEMİŞ..COK GEREKLİ GÖRSEYDİ HEMEN BAŞLAYALIM DERDİ ZATEN..ÖNCE KENDİ BESLENMENE DİKKAT ET ARTIK SIK SIK EMZİR..EE HALİYLE GECE UYKU SÜRELERİDE ARTTI ÖNCEDEN GECE GÜNDÜZ EMZRRDİN..DR UNA KATILIORUM CANO..MAMAYI SOKMA ARAYA..AMAN BİZİM GİBİ OLMA..
Bugün de bizim evlilik yıldönümümüz.. 5 yıl oldu.. Hediye mediye bizde hak getire valla.. Bi yemeğe çıkabilirsek öpüp başıma koycam..
TEBRİKLERRRRR...PEŞİNİZDEN GELİORUZZ..TEMMUZDA 4 SENEM DOLUYO..
YAW NERDESİN SEN PINAR??

BENCEDE..COK HUYSUZ OLURSA VER..BU CAY MAY BUNLARIN TARAFTARI DEGİLİM PEK..ARTIK REZENEDE VERMİORUM BEN KENDİ CIKARSIN GAZINI..HEP REZENEMİ OLUCAK..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…