- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.541
Bana öyle bi piyango vurmuş ki.. Eşim odun.. Kayınvalidem arıza..
Bebeğim de böyle işte..
Biz küçükken annemin bizi korkutmak için gitmekle tehdit ettiği bi "Anneler Dağı" vardı.. Yerini bilen var mı.. Beni anca orası paklar.. kafamçokkarıştı
Hoşgeldin Selkie a.s.
Beynim sünger gibi sabah 5 ten beri uyanık ve toplasak yarım saat uyumamıştır
kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor ne edecem ben bu oğlanla sempatiksalakcinni
bugün doktora gideceğiz bakalım kaç kilo olmuşuz kaydirigubbakcemile
Benimki de 3 ay oldu ama seninkinin maşallahı var canım..
7kg..:lepi: Allah nazarlardan saklasın..
bebeğe çaresiz olduğunu hissettirmeyeceksin
seninde ne yapacağını bilmediğini görünce iyice ağlar
ben bizim oğlan ağlayınca yok bişey geçecek oğlum tamam tatlım filan diyorum sanki anlıy sonra ya ayakta gezdiriyorum dışarıbakıyoruz yada dizimde poposuna vuruyorum
bende komşulara gidiyorum apartman içi
gecen puset almaya gittikbebek terledi hala hasta burnu tıkalı elletirmiyr aspiratörle çekmiştim daha bakmaya niyetlenince basıyor ağlamayı
puseti evde kullanıyoruz güya dişırda gezecektik
bende zayfiliğindan değilde yediklerinin yaramasından endişeliyim
ebru rota aşısı nı bana 135 lira dediler 2 doz alınacakmış
sir kutuda iki dozmu var
hoşbulduk..
çanım sağol.. :)
ben çamlıça erdemde yaptırıyorum aşınını dr 3 doz dedi o 110 tl..bide iğne olanı var o sanırım daha uygun..ama bn iğne istemedim..çoçuğun baçağı bir hafta şiş kalıyor..
bizede iki doz gibi demişlerdi ya 2 aylıkkıen yada diğer aşıylı sonra olmaz dediler
bu ay aşı yok değilmi
Morararak ağlama bizimkinin en sık yaptığı şey.. Normal dedi doktor.. Eften piften herşeye ağlıyo.. Kendini kaptırınca da morarıyo.. Bilmeyenler çok korkuyo ama biz artık tepkisizleştik.. Bizim kız gerçekten zor bi bebek..
Dediğin gibi bi gün biz de kızı dışarı çıkardık. Evimizin önü park.. 5dk kaldık.. Rüzgar varmış biraz. Aslında kalın giyinmişti.. Saatlerce ağladı.. Zaten her emdiğini kusuyodu, o gün coştu çocuk.. Babasıyla yemin ettik biz de 6 aydan önce dışarı çıkmak bize haram diye..
Burda okuyorum bebeğiyle parka, dışarıya çıkanları.. Dolmuşa falan binenleri... Yemeğe, tatile gidenleri.. O kadar imreniyorum ki.. Ama biz hep evdeyiz.. Bi kaç ev gezmesine gidecek olduk.. Gittiğimiz yeri başına giydi.. Ev sahibinden utandım.. eyvahedigeldismile
Geçen gün karşı komşu gelmiş.. Bebeğin çok ağlıyo.. Nesi var diye.. Normal hali bu diyorum.. İnsanlar garip garip bakıyo..
Piyango bana vurmuş napiim.. :sinifsinif:
off ebru bizim digital yalancı çıktı.. doktora gidicem demiştim gittik yorgunluk we stresten kaynaklanıyormuş şikayetlerim kan werdim sonucunu pazrtesi alacağım. ayriyetten kulak nezlesi olmuşum onun için ilaçlar werdi.. emzirrikend kullanabiliormuşum..maşşalahh cero da almam demiyo ne verirsen götürüyo yavrum..sempatiksalakcinni...hasret dr un ne zaman önerrse başla ekgıdaya sonra cocuk kaldramaz kendini hantal olur kıss..bu anneler cıldrtacak benii..
kızlar sağlık ocağı fazla tartıyor ve evdeki dijitallarde yanlaş gösteriyor
en iyisi her ay aynı yerde tartırmak
sanırım bizimkide pak kilo almıyor
benim süt akışım düzenli değil şimdi okudum önce sağmak gerekirmir
birde biri bitmeden diğerine geçiyordum çok gaz olurmuş çabuk uyanırmış ve pişik yaparmiş
nerde okudun,ben de okuyayım bi.e sağarsak süt biteerbilmiyorumkismile
kızlar sağlık ocağı fazla tartıyor ve evdeki dijitallarde yanlaş gösteriyor
en iyisi her ay aynı yerde tartırmak
sanırım bizimkide pak kilo almıyor
benim süt akışım düzenli değil şimdi okudum önce sağmak gerekirmir
birde biri bitmeden diğerine geçiyordum çok gaz olurmuş çabuk uyanırmış ve pişik yaparmiş
hasretcim süper kilosu çok iyi bence ek hiç bir şey verme ne dedi dr?
cnm bendede var emirme önlüğü o olmasa sokağa hayatta çıkamazdım çok kullanışlı kollarında dışarda cnm istediğin gibi kullanablirsin kollarını
slm kızlar ben 3aydır falan forum girmiom.özel nedenlerimden dolayı.benim bebekim emiyor(istemeyerekte olsa) dışardan hiç bişi vermiorum.mamaya başlamamamı özellikle söyledi dr.sizin dışardan verdiğiniz çay vb şeyler varmı.
ay fulya kafayı yicem sağlık ocağı değil normal hastane doktoruna gösterdim.. digitaldi geçen hafta cuma aşıya gittiğimzde 1 haftada 90gr almıştı şimdide 1 hafta geçti 100gr ciwarı almış kendi doktorumuzda kontrolümüz 24 haziranda o zamana kadar anne sütüne dwam edip beklesemmi yoksa gnde 1 yada 2 öğün mama takwiyesine mi başlasam şaştım kaldım:gitme: senin ki kaç kg? boyu falan? seninki 3800doğmuştu değil mi?
Neden istemeyerek emziriyorsun kafam karıstı
Ben bugun cay aldım gazdan dolayı baslıcam ınsallah fayda eder mılupanın rezene cayı
Cok huysuz olursa fıtıl werıyorum ama onuda cok zor durumda kalırsam
birde çalışan anneler emzirme olayını nasıl çözümlüyorsunuz.ben 1ay sonra işe başlıcam ama kafam çok karışık.çünkü mamanın tadını alırsa bidaha beni emmez die korkuom
BENİMDE SAGLIK OCAGI KİLO ÇLÇÜSÜ HEP FAZLA CIKIYO..Bİ 300GR FAZLADAN YANİ..BEN YİNE KENDİ DR UMA GÜVENİYORUM..YADA ORTALAMASINI ALIORUMCADIARZUSelam herkese
Bugun bızde ası olduk 3 tane bırden bebegım bıraz agladı ama kucagıma aldım sustu suanlık bı sorun yasamadık ben yınede gelınce bı cay kasıgı calpol werdım.
Gecen hafta aylık kontrolde bebegım 5.120 kılo cıkmıstı doktor 5 dıyelım dedı boyunada 60 cm dedı ama bugun saglık ocagı kılosuna 5440 boyuna 59,5 dedı sastım hangısıne ınanıcamı pazartesı kılo takıbıne doktorumuza tekrar gıdıcez bakalım o ne dıcek kafamçokkarıştı
2 ay sonraya gun werdı ası ıcın o ne asısı olacak acaba
Bıde kızlar 3. tetenoz asısını yaptıran varmı pazartesı ben olucam acaba sıslık ve agrı yapıyor mu kı
bu arada Ebru cum hosgeldın canım masallah emır bebege kocaman olmus tosuncuk
off ebru bizim digital yalancı çıktı.. doktora gidicem demiştim gittik yorgunluk we stresten kaynaklanıyormuş şikayetlerim kan werdim sonucunu pazrtesi alacağım. ayriyetten kulak nezlesi olmuşum onun için ilaçlar werdi.. emzirrikend kullanabiliormuşum..
kızımıda götürdüm boyu 60,5cm ama yine 1 haftada yalnızca 100gr almışmafoldumben çok üzüldüm doktor dengeli beslenmem gerektiğini söyledi ama dedi ne kadar dengeli beslensende bu kadar yoğun çalışıyosan nasıl olacak bilmiyorum dedi yemene içmene özen göster 1 ay daha bakalım dedi:gitme: ama ben mama wermeyi düşünmeye başladım akşam yatmadan önce we öğle saatlerinde günde 2 öpğün olmak üzere mamaya mı başlasak acaba takeiye olarak sütüm tekrara kendine gelene kadar.. eşimlede kawga edicem ilk fırsatta ağzıma geleni söylicem onun dükkanı yüzünden bebeğimi yeterince besleyemiyorumsenağlama
TEBRİKLERRRRR...PEŞİNİZDEN GELİORUZZ..TEMMUZDA 4 SENEM DOLUYO..Bugün de bizim evlilik yıldönümümüz.. 5 yıl oldu.. Hediye mediye bizde hak getire valla.. Bi yemeğe çıkabilirsek öpüp başıma koycam..
YAW NERDESİN SEN PINAR??slm kızlar ben 3aydır falan forum girmiom.özel nedenlerimden dolayı.benim bebekim emiyor(istemeyerekte olsa) dışardan hiç bişi vermiorum.mamaya başlamamamı özellikle söyledi dr.sizin dışardan verdiğiniz çay vb şeyler varmı.
BENCEDE..COK HUYSUZ OLURSA VER..BU CAY MAY BUNLARIN TARAFTARI DEGİLİM PEK..ARTIK REZENEDE VERMİORUM BEN KENDİ CIKARSIN GAZINI..HEP REZENEMİ OLUCAK..
Neden istemeyerek emziriyorsun kafam karıstı
Ben bugun cay aldım gazdan dolayı baslıcam ınsallah fayda eder mılupanın rezene cayı
Cok huysuz olursa fıtıl werıyorum ama onuda cok zor durumda kalırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?