2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar
ben fırsat bulmuşken giriyim dedim
dün spiral taktıramıyorum hemen diye 3 aylık iğne yaptırdım ama pişman oldumm çünkü kilo artışı yapabiliyomuşşş ((
zaten 5kilo fazlam varrrr...neyse birdahaki sefere yaptırmıcam..spiral taktırıcam daha adet görmüyorum ama sütün koruyacağına da güvenemedim

inş başarırsın.benim gün arası eve gelebilme gibi imkanım yok çünkü çok uzak.ve vardialı çalışıom.şağıncada fazla çıkmıomuş.acayip stresteyim.pompanı nasıl aldın.memnunmusun

canım normalde 1-2 saat arayla emzirdiğim için emziremediğim zamanlarda sağacağım medala nın elektirikli pilli olanı 140 tl bide 10 tane medala süt saklama kabı alacağım pazar günü sağıp depolamayacağım. pompayı kullananlar çok memnunkaldıklarını söylüyorlar. 5 dk boşaltıyormuş göğüsü. sen mutlaka al bütün gün gelemeyeksen en azından fırsat buldukça sağarsın. bebekte gün içinde içer. anne sütü alsında nasıl alırsa alsın

280 tl ye amedahttp://www.annesutupompasi.com/Product.aspx bunu 1hafta kiralamayı memnun kalırsam almaı düşünüom.eski çalıştıım revirdede bundan vardı kullananlar memnundu.ama yinede korkularım var işte

http://www.kadinlarkulubu.com/anket-100-kisiye-sorduk/367120-araba-icin-hangi-renk-guzel.html

kızlar suraya bibakın,kafayı yiçem 2 haftadır bir türlü kara veremedim...

hoşbulduk baıma.s.

bu spıral taktrma nasıl bı ıŞlem zormu??ben alttan muayene olayında bukadar kasmasam kendımı ınan bende taktrrdım.gercı bunuda pek gÜvenlı saymıyolar artık..

selam canlar hepinizeopuyorumnanaktan.
FRAMBUAZ evlilik yıkdönümünüz kutlu olsuna.s.

SELKİE EBRU hoşgeldin canım özledik valla.iyi olmanıza sevindim.biaha arayı bukadar açma.

canım çok geçmiş olsun.bu tempoda çok normal çok yoruluyorsun hasret ve sütün kalitesi düşüyor.dinlenmen lazım toparlanman için.mama verme bir hafta daha dene bakalım yemene içmene dikkat et ama öyle öğlen dörtte kahvaltı falan değil düzenli yemeye çalış.olmadı ozaman başla derim mamaya.

BUGÜN AKŞAM YAGMUR UN CIBI CIBISI VARRRimg..
COK TATLI OLUYO BEBİŞLER BANYODAN SONRA PAMUŞ PAMUŞ..AMA ŞU KONAKLAQR İÇİN BADEM YAGI SÜRMEM LAZIM KAFASINA BANYODAN 5 DK ÖNCE AMA YAPIŞ YAPIŞ KALACAK YAVRUMUN KAFASI..BİDE TERSİNDEN TARA DEDİ DR..TARAK ALMAMIŞIM BEN MİNİGİME YA..NETCEM TARAMASAMDA OLMAZ.

[ı]sen neetın yazgım???gectımı gÖgsÜn[/ı]

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mafoldumbençok kötü ebru çok kanıyor.pede yapışıyor sütyene yapışıyor emzirirken ölüyorumsenağlama
sılıkon gÖgÜs ucu nıye almıosun bıde Öyle den..ben en son Öyle rahatlamıŞtm..yumusak uclu oluyo bıberon ucu gıbı degıl..dogal ..bıŞe anlamaz alp paŞa..

sütüm war ama neden kilo almamış annem zaten tepemdeydi bide az kilo aldığını duyunca doktoradn tamam artık.. beni suçlamaya başladı hemen.. off ya şaştm kaldım walla

yine 1 haftadır gece uyanıp emziriyorum onun uyanmasını beklemiyorum ama işte demekki kalitesi düştü sütümün çünkü beslnemiyorum yeterince dükkandan kafamı kaldıramıyorum ki yemek yiyeyimmafoldumben doktor dio sabahları sıkı kahwaltı yumurta protein et hıhhh sabah uyanıp saçımı tarıyamadan dükkana koşuyorum yumurtayı kim kaynatacak.. etmiş proteinmiş akşamın 9undan sonra çocukmu uyutim ewimi topliyim kendime et mi yapıp yiyim uyuyp dinlenip sabah dükkanamı kalkiim kocamla kesin kez konuşucam onu suçlicam dün işe gitmedi gece 3te ewe geldi nerde olduğu meçhul kawgalı olmamızı fırsat bilip geç gelio beyfendi!

hoşbulduk baçım..bende özledim valla....

zeytin yağıda iyi gelir...

hayatım bizimde konaklarımız wardı ben zeytinyağıyla owaladım banyodada biraz parmaklarımla yumuşattım banyo sonrası hafif tırnaklarınlada tarak görewi görebiliosun ben hep öle temizledim 2 banyoda bitti konaklar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…