- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.561
canım ben 1 haziranda başlıyorum. 9-5 çalışıyorum. sabah emzirip bırakacağım öğlen emzirmeye geleceğim akşam alacağım. arada sağdığım sütleri vereceğim mama vermeyi mecbur kalmadıkça düşünmüyorum.
[ı]merve sen mamayı bıraktınmı????????[/ı]nerde okudun,ben de okuyayım bi.e sağarsak süt biteerbilmiyorumkismile
YAW NERDESİN SEN PINAR??
..[/FONT][/B]
inş başarırsın.benim gün arası eve gelebilme gibi imkanım yok çünkü çok uzak.ve vardialı çalışıom.şağıncada fazla çıkmıomuş.acayip stresteyim.pompanı nasıl aldın.memnunmusun
sen degılmydın mamayı kaŞıkla veren ısrarla bıberon kullanmıcam dıyen???ozman helal olsun sana ..ben hıÇ sagmadım acaba bundanmı azaldı sÜtÜm hatta gıttı dıyebılırı,m..sagayımmı yanı..bıraktım canım,sağdıkça,kız emdikçe arttı.
noldu cano ıyısen dımı??ne sen sor nede ben söliim.giremedim işte foruma havamda deildimbilmiyorumkismile:sinifsinif:
canım normalde 1-2 saat arayla emzirdiğim için emziremediğim zamanlarda sağacağım medala nın elektirikli pilli olanı 140 tl bide 10 tane medala süt saklama kabı alacağım pazar günü sağıp depolamayacağım. pompayı kullananlar çok memnunkaldıklarını söylüyorlar. 5 dk boşaltıyormuş göğüsü. sen mutlaka al bütün gün gelemeyeksen en azından fırsat buldukça sağarsın. bebekte gün içinde içer. anne sütü alsında nasıl alırsa alsın
Selam herkese
Bugun bızde ası olduk 3 tane bırden bebegım bıraz agladı ama kucagıma aldım sustu suanlık bı sorun yasamadık ben yınede gelınce bı cay kasıgı calpol werdım.
Gecen hafta aylık kontrolde bebegım 5.120 kılo cıkmıstı doktor 5 dıyelım dedı boyunada 60 cm dedı ama bugun saglık ocagı kılosuna 5440 boyuna 59,5 dedı sastım hangısıne ınanıcamı pazartesı kılo takıbıne doktorumuza tekrar gıdıcez bakalım o ne dıcek kafamçokkarıştı
2 ay sonraya gun werdı ası ıcın o ne asısı olacak acaba
Bıde kızlar 3. tetenoz asısını yaptıran varmı pazartesı ben olucam acaba sıslık ve agrı yapıyor mu kı
bu arada Ebru cum hosgeldın canım masallah emır bebege kocaman olmus tosuncuk
noldu cano İyİsen dİmİ??
bu spıral taktrma nasıl bı ıŞlem zormu??ben alttan muayene olayında bukadar kasmasam kendımı ınan bende taktrrdım.gercı bunuda pek gÜvenlı saymıyolar artık..merhaba kızlar
ben fırsat bulmuşken giriyim dedim
dün spiral taktıramıyorum hemen diye 3 aylık iğne yaptırdım ama pişman oldumm çünkü kilo artışı yapabiliyomuşşş((
zaten 5kilo fazlam varrrr...neyse birdahaki sefere yaptırmıcam..spiral taktırıcam daha adet görmüyorum ama sütün koruyacağına da güvenemedim
off ebru bizim digital yalancı çıktı.. doktora gidicem demiştim gittik yorgunluk we stresten kaynaklanıyormuş şikayetlerim kan werdim sonucunu pazrtesi alacağım. ayriyetten kulak nezlesi olmuşum onun için ilaçlar werdi.. emzirrikend kullanabiliormuşum..
kızımıda götürdüm boyu 60,5cm ama yine 1 haftada yalnızca 100gr almışmafoldumben çok üzüldüm doktor dengeli beslenmem gerektiğini söyledi ama dedi ne kadar dengeli beslensende bu kadar yoğun çalışıyosan nasıl olacak bilmiyorum dedi yemene içmene özen göster 1 ay daha bakalım dedi:gitme: ama ben mama wermeyi düşünmeye başladım akşam yatmadan önce we öğle saatlerinde günde 2 öpğün olmak üzere mamaya mı başlasak acaba takeiye olarak sütüm tekrara kendine gelene kadar.. eşimlede kawga edicem ilk fırsatta ağzıma geleni söylicem onun dükkanı yüzünden bebeğimi yeterince besleyemiyorumsenağlama
[ı]sen neetın yazgım???gectımı gÖgsÜn[/ı]selam canlar hepinizeopuyorumnanaktan.
frambuaz evlilik yıkdönümünüz kutlu olsuna.s.
selkie ebru hoşgeldin canım özledik valla.iyi olmanıza sevindim.biaha arayı bukadar açma.
canım çok geçmiş olsun.bu tempoda çok normal çok yoruluyorsun hasret ve sütün kalitesi düşüyor.dinlenmen lazım toparlanman için.mama verme bir hafta daha dene bakalım yemene içmene dikkat et ama öyle öğlen dörtte kahvaltı falan değil düzenli yemeye çalış.olmadı ozaman başla derim mamaya.
[ı]sen neetİn yazgım???gectİmİ gÖgsÜn[/ı]
sılıkon gÖgÜs ucu nıye almıosun bıde Öyle den..ben en son Öyle rahatlamıŞtm..yumusak uclu oluyo bıberon ucu gıbı degıl..dogal ..bıŞe anlamaz alp paŞa..hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mafoldumbençok kötü ebru çok kanıyor.pede yapışıyor sütyene yapışıyor emzirirken ölüyorumsenağlama
sütüm war ama neden kilo almamış annem zaten tepemdeydi bide az kilo aldığını duyunca doktoradn tamam artık.. beni suçlamaya başladı hemen.. off ya şaştm kaldım wallahasretim niye kendine stres yapıyorsun bebek doymayıp ağlarsa mama ver ama sen emziriyorsun sütünde var kilo alımı yavaşlıyor 3. aydan itibaren bak ablamın kızı 4. ayını doldurdu 6.5 kilo benimki 3 ayın içinde 6100 gr ve o bebek 2750 gr doğdu. bi anda topladı şimdi bir ayda 200 gr anca almış ama sağlıklı ve diş çıkartmaya başlamış. anne sütünden iyisi yok mama ile şişirmektense anne sütü alsın. senin sütünde var yapma şurda 1-2 ay sonra verirsin çorbaları
lmaz:..SAKIN..KENDİ KENDİNE MAMA TAKVİYESİ NEDEMEK..DR UN NE GÜZEL DÖYLEMİŞ İŞTE 1 AY DAHA BEKLEYELİM GİDİŞATA GÖRE KARAR VERİRİZ DEMİŞ..COK GEREKLİ GÖRSEYDİ HEMEN BAŞLAYALIM DERDİ ZATEN..ÖNCE KENDİ BESLENMENE DİKKAT ET ARTIK SIK SIK EMZİR..EE HALİYLE GECE UYKU SÜRELERİDE ARTTI ÖNCEDEN GECE GÜNDÜZ EMZRRDİN..DR UNA KATILIORUM CANO..MAMAYI SOKMA ARAYA..AMAN BİZİM GİBİ OLMA..
selam canlar hepinizeopuyorumnanaktan.
FRAMBUAZ evlilik yıkdönümünüz kutlu olsuna.s.
SELKİE EBRU hoşgeldin canım özledik valla.iyi olmanıza sevindim.biaha arayı bukadar açma.
canım çok geçmiş olsun.bu tempoda çok normal çok yoruluyorsun hasret ve sütün kalitesi düşüyor.dinlenmen lazım toparlanman için.mama verme bir hafta daha dene bakalım yemene içmene dikkat et ama öyle öğlen dörtte kahvaltı falan değil düzenli yemeye çalış.olmadı ozaman başla derim mamaya.
BUGÜN AKŞAM YAGMUR UN CIBI CIBISI VARRRimg..COK TATLI OLUYO BEBİŞLER BANYODAN SONRA PAMUŞ PAMUŞ..AMA ŞU KONAKLAQR İÇİN BADEM YAGI SÜRMEM LAZIM KAFASINA BANYODAN 5 DK ÖNCE AMA YAPIŞ YAPIŞ KALACAK YAVRUMUN KAFASI..BİDE TERSİNDEN TARA DEDİ DR..TARAK ALMAMIŞIM BEN MİNİGİME YA..NETCEM TARAMASAMDA OLMAZ.
BUGÜN AKŞAM YAGMUR UN CIBI CIBISI VARRRimg..COK TATLI OLUYO BEBİŞLER BANYODAN SONRA PAMUŞ PAMUŞ..AMA ŞU KONAKLAQR İÇİN BADEM YAGI SÜRMEM LAZIM KAFASINA BANYODAN 5 DK ÖNCE AMA YAPIŞ YAPIŞ KALACAK YAVRUMUN KAFASI..BİDE TERSİNDEN TARA DEDİ DR..TARAK ALMAMIŞIM BEN MİNİGİME YA..NETCEM TARAMASAMDA OLMAZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?