- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.581
sen degİlmydİn mamayı kaŞıkla veren ısrarla bİberon kullanmıcam dİyen???ozman helal olsun sana ..ben hİÇ sagmadım acaba bundanmı azaldı sÜtÜm hatta gİttİ dİyebİlİrİ,m..sagayımmı yanİ..
280 tl ye amedahttp://www.annesutupompasi.com/Product.aspx bunu 1hafta kiralamayı memnun kalırsam almaı düşünüom.eski çalıştıım revirdede bundan vardı kullananlar memnundu.ama yinede korkularım var işte
sİlİkon gÖgÜs ucu nİye almıosun bİde Öyle den..ben en son Öyle rahatlamıŞtm..yumusak uclu oluyo bİberon ucu gİbİ degİl..dogal ..bİŞe anlamaz alp paŞa..
ebru sen hangi mamayı kullanıyorsun??
APTAMıL CONFORMıLL ..NıYE SORDUN MAMAYA BAŞLIYCAM DEME SAKIN..KÖZÜM KÖRMESIN SENı..[URL=http://www.yukle.tc][/URL]
alacağım bugün canım dayanamıyorum çünkü içime işledi acısı:sinifsinif:
bu arada yağmurumun o küçük fındık burnunu yerim ben söle ona:asigim:
valla şimdi utandım kendimdenn..ben hiç ugraşmamışım bunları okuyunca dank etti..ama tek kelimeyle sana helal olsun merve ..başarmışsın..yılmadan pes etmeden..benim kız memeyi artık gördügü an cıglıgı basmaya başladı..ben bukadar ugraş vermedim ama dayanamadım aglamasına..şimdide biberonu bile gördügü an atlayacak mamaaaa diyee..ama ısrarla cok ta aglatmadan deniorum bişeyler..ama....işte...evet ta kendisiyim canım.neler çektim.her yere pompayla gittim,alışveriş merkezlerinde bile süt sağdım oturdum da.emmeyi reddediyodu çünkü.uykuya daldıkça emzirdim.geceleri sağıyodum kolayıma geliyodu,yeterki emsin uyumasam da olur edim,geceleri kalktım 1 er saat emzirdim.
Sağdıklarımı biberonla vermeyeyim diye medelanın türkiyede bile olmayan bi ürününü getirttim.bi boru sokuyosun emzirirken cocugun agzına,ordan da besin geciyo filan.sütüm artsın diye de içmediğim sıvı kalmadı.polen karışımları yaptırdım okuttum üflettim.küçük bi servet yatırdım emzirme olayına.yeri geldi emmek istemediği zamanlarda oturdum agladım.ama pes etmedim.doktorum da cok moral erdi,emmemesi dünyanın sonu degil dedi,sağ ver dedi.mama da ver doymazsa dedi.kasmadım kendimi.
şu anda geceleri full emiyor.gündüzleri bazen arıza cıkarıyo emmicem diye.sağıyorum veriyorum biberonla.artık biberon ve meme ayrımını öğrendi.süt de arttı maşallah.öyle işte bizim hikayemiz.amma konuştum haalsanaalsanasmile
EBRU BEN ARTIK KOLİYLE ALIORUM MAMAYI YETTREMİOS VALLA ACZANEDEN SİPARİŞ ETTİRİORUM..SİZ NASI YAPIOSNZ??bende onu kullanıyorum..benimki tadını pek sevmiyor o nedenle dr aptamil pre ile karıstırtıyor..yarım paket aptamil preye bir paket conformil...gaza ve kabızlığa iyi geliyor o mama...
alacağım bugün canım dayanamıyorum çünkü içime işledi acısı:sinifsinif:
aa eşimin tanışı 4 paket normal aptamil kutu getrmiş..eşantiyon..ama bunu ne zaman kullansam yavrum kıvranıyo gaz sancısından..canformıll le karstrsam bende???olmazmıbende onu kullanıyorum..benimki tadını pek sevmiyor o nedenle dr aptamil pre ile karıstırtıyor..yarım paket aptamil preye bir paket conformil...gaza ve kabızlığa iyi geliyor o mama...
valla şimdi utandım kendimdenn..ben hiç ugraşmamışım bunları okuyunca dank etti..ama tek kelimeyle sana helal olsun merve ..başarmışsın..yılmadan pes etmeden..benim kız memeyi artık gördügü an cıglıgı basmaya başladı..ben bukadar ugraş vermedim ama dayanamadım aglamasına..şimdide biberonu bile gördügü an atlayacak mamaaaa diyee..ama ısrarla cok ta aglatmadan deniorum bişeyler..ama....işte...
[
bu spİral taktrma nasıl bİ İŞlem zormu??ben alttan muayene olayında bukadar kasmasam kendİmİ İnan bende taktrrdım.gercİ bunuda pek gÜvenlİ saymıyolar artık..
canım ben doğumdan beri çok çektim göğüs yaralarından benim ufaklık emerken huysuzlandığından çekip bırakıyodu göğüs uçlarımı çok çatladı türlü şeyler kullandım ama geçmedi çok çektim doktora gittim doktor bana 2 merhem verdi madecassol ve hametan karıştırıp sür dedi..Allah razı olsun o doktordan geçti çok şükür hala kullanıyorum tekrar çatlamasın diye...önceden emicek diye ödüm patlıyodu şimdi acıkmasada ben dayıyorum memeyialacağım bugün canım dayanamıyorum çünkü içime işledi acısı:sinifsinif:
Hasret bir banyanla anlaşsana haftada 1 eve gelsin evi derlesin toplasın sana 2-3 günlük yemek yapıp koysun..
oo sen kendine işkence yapmşsın bacım.al bi silikon uç aventinki yumuşak baya.al bi de aventin göğüs kalkanını.oldu da bitti maşallah
Yaz benim göğüs ucum çok çıkmadı o yüzden silikon uçla emziriyorum ve ben ARDO isimli bir marka kullanıyorum çok memnunum .Lale şeklinde olduğu için bebek senin kokunu alabiliyor.E-bebekte satılıyor.
sağolun kızlar bugün eczaneden alacağım hemen bir göğüs ucu çok canım yanıyor.doktor banada bir krem adı verdi bugün onuda lacağım sırf bu göğüs ucu çatlakları içinmiş ama unuttum şimdi bak.canım ben doğumdan beri çok çektim göğüs yaralarından benim ufaklık emerken huysuzlandığından çekip bırakıyodu göğüs uçlarımı çok çatladı türlü şeyler kullandım ama geçmedi çok çektim doktora gittim doktor bana 2 merhem verdi madecassol ve hametan karıştırıp sür dedi..Allah razı olsun o doktordan geçti çok şükür hala kullanıyorum tekrar çatlamasın diye...önceden emicek diye ödüm patlıyodu şimdi acıkmasada ben dayıyorum memeyi
ah oyle birini bulabilsem.millet iş yok diye yok kıvranır.40 tl verdm bi kadın ütüye geldi,bi daha açmıyo telefonlarımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?