2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ta kendisiyim canım.neler çektim.her yere pompayla gittim,alışveriş merkezlerinde bile süt sağdım oturdum da.emmeyi reddediyodu çünkü.uykuya daldıkça emzirdim.geceleri sağıyodum kolayıma geliyodu,yeterki emsin uyumasam da olur edim,geceleri kalktım 1 er saat emzirdim.

sağdıklarımı biberonla vermeyeyim diye medelanın türkiyede bile olmayan bi ürününü getirttim.bi boru sokuyosun emzirirken cocugun agzına,ordan da besin geciyo filan.sütüm artsın diye de içmediğim sıvı kalmadı.polen karışımları yaptırdım okuttum üflettim.küçük bi servet yatırdım emzirme olayına.yeri geldi emmek istemediği zamanlarda oturdum agladım.ama pes etmedim.doktorum da cok moral erdi,emmemesi dünyanın sonu degil dedi,sağ ver dedi.mama da ver doymazsa dedi.kasmadım kendimi.

şu anda geceleri full emiyor.gündüzleri bazen arıza cıkarıyo emmicem diye.sağıyorum veriyorum biberonla.artık biberon ve meme ayrımını öğrendi.süt de arttı maşallah.öyle işte bizim hikayemiz.amma konuştum haalsanaalsanasmile

sİlİkon gÖgÜs ucu nİye almıosun bİde Öyle den..ben en son Öyle rahatlamıŞtm..yumusak uclu oluyo bİberon ucu gİbİ degİl..dogal ..bİŞe anlamaz alp paŞa..

alacağım bugün canım dayanamıyorum çünkü içime işledi acısı:sinifsinif:
bu arada yağmurumun o küçük fındık burnunu yerim ben söle ona:asigim:

hasretcim doğal olarak panik yaptın ama hiç üzülme.zaten 3 aylık oldu,kaldı 1 ayın.4 aydan sonra mama yerine ek gıda öneriyomuş doktorlar.
hem senin sütün kesilmedi ki,artar.suya dayan 3-4 lt iç.tamadır.ceren uyuyunca da sağ,onu da içir.hani hiç doymaz emer emer çığırır o zaman verirsin mama.ama şimdilik sen de öyle bi durum yok.

oo sen kendine işkence yapmşsın bacım.al bi silikon uç aventinki yumuşak baya.al bi de aventin göğüs kalkanını.oldu da bitti maşallah

Hasret bir banyanla anlaşsana haftada 1 eve gelsin evi derlesin toplasın sana 2-3 günlük yemek yapıp koysun.Cengiz herşeyle senin ilgilenmesini beklemesin biraz fedakarlık yapsın.Sen de biraz canının kıymetini bil Hasret.Kocaları bu kadar alıştırmayın kızlar.O bebeği siz tek başınıza yapmadınız.Hem dışarıda çalış hem evde çalış hem bebeğe bak hem de kocalarınızın arkasını toplayın ölme eşeğim ölme.Erkeğin bir kaşığını kıracaksın ki kıymetiniz anlaşılsın...

valla şimdi utandım kendimdenn..ben hiç ugraşmamışım bunları okuyunca dank etti..ama tek kelimeyle sana helal olsun merve ..başarmışsın..yılmadan pes etmeden..benim kız memeyi artık gördügü an cıglıgı basmaya başladı..ben bukadar ugraş vermedim ama dayanamadım aglamasına..şimdide biberonu bile gördügü an atlayacak mamaaaa diyee..ama ısrarla cok ta aglatmadan deniorum bişeyler..ama....işte...
[

bende onu kullanıyorum..benimki tadını pek sevmiyor o nedenle dr aptamil pre ile karıstırtıyor..yarım paket aptamil preye bir paket conformil...gaza ve kabızlığa iyi geliyor o mama...
EBRU BEN ARTIK KOLİYLE ALIORUM MAMAYI YETTREMİOS VALLA ACZANEDEN SİPARİŞ ETTİRİORUM..SİZ NASI YAPIOSNZ??

opuyorumnanaktan

bende onu kullanıyorum..benimki tadını pek sevmiyor o nedenle dr aptamil pre ile karıstırtıyor..yarım paket aptamil preye bir paket conformil...gaza ve kabızlığa iyi geliyor o mama...
aa eşimin tanışı 4 paket normal aptamil kutu getrmiş..eşantiyon..ama bunu ne zaman kullansam yavrum kıvranıyo gaz sancısından..canformıll le karstrsam bende???olmazmı

Yaz benim göğüs ucum çok çıkmadı o yüzden silikon uçla emziriyorum ve ben ARDO isimli bir marka kullanıyorum çok memnunum .Lale şeklinde olduğu için bebek senin kokunu alabiliyor.E-bebekte satılıyor.

Kızlar bu bı mucıze olsa gerek mulıpa nın rezene cayından werdım kızıma bıtırır bıtırmez gaz cıkarmaya basladı :lepi::lepi:

ver biberonu aglatma ya. senin mazeretin var bacım,emziremedin ilk başlarda.bense keyfi.sağıp vermek kolayıma geldi,ne kadar içtiğini görüp rahatlıyodum.sütüm hemen geldi sezeryan olmama ragmen.ama salak ben sütüm yok dedim.çok şişti göğüslerim ama kanallar açılmadıgı için akamadı süt.sütüm yok sandım.böylelikle mama ve biberona alıştı.ama sonradan dank etti,yaptıgım hatayı telafi etmeliydim.o yüzden mücadele ettim.kendinle karşılaştırma lütfen.aglatma yavrumu.aç mı kalacak,ver mamayı biberonu.sağ uyuyunca da bol su iç.kuzenim de mamayla büyüdü,aslan gibi maşallah,tıpta okuyo hem de.

Son düzenleme:
bu spİral taktrma nasıl bİ İŞlem zormu??ben alttan muayene olayında bukadar kasmasam kendİmİ İnan bende taktrrdım.gercİ bunuda pek gÜvenlİ saymıyolar artık..

canım hiç biilmiyorum ki ablam taktırdı hiç zorlanmadı ama onun doğum normal oldu sezeryanda orası çok sıkı olduğundan kanama olabiliyomuş öle dedi doktor

canım ben doğumdan beri çok çektim göğüs yaralarından benim ufaklık emerken huysuzlandığından çekip bırakıyodu göğüs uçlarımı çok çatladı türlü şeyler kullandım ama geçmedi çok çektim doktora gittim doktor bana 2 merhem verdi madecassol ve hametan karıştırıp sür dedi..Allah razı olsun o doktordan geçti çok şükür hala kullanıyorum tekrar çatlamasın diye...önceden emicek diye ödüm patlıyodu şimdi acıkmasada ben dayıyorum memeyi

oo sen kendine işkence yapmşsın bacım.al bi silikon uç aventinki yumuşak baya.al bi de aventin göğüs kalkanını.oldu da bitti maşallah

Yaz benim göğüs ucum çok çıkmadı o yüzden silikon uçla emziriyorum ve ben ARDO isimli bir marka kullanıyorum çok memnunum .Lale şeklinde olduğu için bebek senin kokunu alabiliyor.E-bebekte satılıyor.

sağolun kızlar bugün eczaneden alacağım hemen bir göğüs ucu çok canım yanıyor.doktor banada bir krem adı verdi bugün onuda lacağım sırf bu göğüs ucu çatlakları içinmiş ama unuttum şimdi bak.

ah oyle birini bulabilsem.millet iş yok diye yok kıvranır.40 tl verdm bi kadın ütüye geldi,bi daha açmıyo telefonlarımı.

Değil mi?Ben de çok kızıyorum buna , kadınlar maddi gücüm yok diye kocalarından dayak yer her türlü işkenceye katlanır gel çalış deyincede çalışmazlar.Bana gelen kadında huysuzlanmaya başladı , neymiş bebeğin eşyalarını ütülemek zor oluyormuş.Ben de artık kendi kıyafetlerimi ütületmiyorum keyfi olsun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…