2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

EBRU BEN ARTIK KOLıYLE ALIORUM MAMAYI YETTREMıOS VALLA ACZANEDEN SıPARıŞ ETTıRıORUM..SıZ NASI YAPIOSNZ??

opuyorumnanaktan
aynen çanım ben arrefordaN ALIYORUm...eczane pahalı veriyor..19 tl orda pketihaftada 7 kutu falan gidiyor...ek besilere başlayınca azalır ama bu miktar

aa eşimin tanışı 4 paket normal aptamil kutu getrmiş..eşantiyon..ama bunu ne zaman kullansam yavrum kıvranıyo gaz sancısından..canformıll le karstrsam bende???olmazmı

hiç bişey olmaz kullan..bana dr dedi öyle yapmamı içmiyor çünkü conformili tek! ama sen mesela bir paket onformile aptamilin 3 te 1 ni kat..ben en başından beri öyle kullandığım için öalışkın bünyesi..sen azar azar karıştır...

Kızlar bu bı mucıze olsa gerek mulıpa nın rezene cayından werdım kızıma bıtırır bıtırmez gaz cıkarmaya basladı :lepi::lepi:

bende ondan kullanıyorum evet çok güzel...

şimdi aptamil pre nedir? aptamil 1 nedir? ben hangiisini alacağım?
aptamil pre sindirimi daha kolay aptamil 1 daha doyuruu...milüpann müşteri hizmetlerini arayıp sormuştumda bende aynı soruyu bana böyle yanıt verdiler

Son düzenleme:
cano ben eczaneden alıorum tanesı 15 16 tl ye gelıo..10 paket alıyorum..toplu alımlarda bu fıyata dÜŞÜrÜyolar..

bu anneler zaten haklı cıkmak için hancı başı gibi yolcu b.ku bekliolar sanki..benim annemde zayıf bu kilo alamadı cart curt..özellikle götrdümd dra onuda dr um cok iyi baskmışsın deynce sustu bidaha..neyse kocişin seni yormaya dewam ederse böyle ek masraflar cıkacak daha size bu mamalar batrdı bizi valla..konuş sende..hem senin kızın bıdık gibi annesi üzülme..dr un bakalım ne diycek sennki aldı alacagını buzamana kadar sütünden..bak ben toplasan 1 ay emzrmedim..neyse.

ben bu kayanaları anlamıyorum yaa benim oğlan babasına çekmiş suratı kaşık kadar miyon tipli boyu uzun tuturmuş kaynnam çocuk kilo almıyormu oğlum 2 buçuk aylık oldu 6700 grm geldi daha ne ya sırf onun için dr götürdüm bende doktor normal maşallah hatta dedi boylu olacak dedi... bende o duyunca bundan sonra tınnnnnnnnnnnn

merhabalar.
ben nisan annesiyim.bugün 39 gün oldu.yarın kırkımız çıkacak inşallah.sizler bayağı büyütmüşsünüz maşalllah.
bebekleriniz ilk ne zaman sizi tanımaya başladı?ve ne zaman sohbetlerinize gülücükler etmeye başladı?
kızım hala refleks olarak gülüyor.daha erken galiba di mi?

vay nisan anneleri sizde dogurdunuss hee..süpper..ee hep içimizde kalacak degilya..neyse ya bazen o günleri özlemiyo degilim ne bileyim karnımdaki hareketlerini özuyorum..nasıl izlerdim onu gece gündüz..bitane daha mı dogursam..ayyy aman aman şaka ..en azından bi üç sene sonra..neyse gelelim konuya benim kzım 2.ayın içinde başladı bilincli gülücük atamay..izin versem bacak bacak üstüğne atacak yani..aklinialirimsmile

herkese merhaba.oh dünya varmış,kendimi bakıma aldım bugün kuaföre bi gittim 3 saat çıkamadım valla.baştan aşağıya yeniledim kendimi.röfle,manikür,pedikür ağda,kaş derken fıstık gibi oldum valla zemuszemus

Aşıdan geldiğimizden bu yana uyuyor bızım kız sadece emmeye kaldırıyorum rezeneden sonra da sanırım rahatladı uyuyor o kadar da korktuydum huysuzlanacak atesı cıkacak dıye ama bısı olmadı hamd olsun.

Kızlar sımdı ne asısı olacak?bılen var mı?...

merhaba anacıklar... ben bugün yine otobüslü dolmuşlu çileli bir gün geçirdim. benim kocam bugün gelecem demişti yine gelmedi. sanırım deniz kızı bir kumam var şüphelenmeye başladım. bitmeyen kurdeşenim için dün doktora gitmiştim. o da bana hazırlama bir ialç verdi bir losyon bir de hap. hap için bebek de sen de biraz uyursunuz bir şey olmaz demişti ama prospektüste emzirmede kullanılmamalıdır diyor. kafam karıştı. çocuk doktorunu arasam mı acaba? bu arada hazırlama ilaç üç gün sürelecek ve banyo yapılmayacak ve iğrençççç kokuyor.
bir de pazar günü evlilik yıldönümümüzmüş unutmuştum. kocama deri bir çanta aldım. ne yapayım aklıma bir tek bu geldi.inşallah beğenir. gelirken bir de yağmur başladı. kuzum ıslanmasın diye maymun oldum yollarda. yavrum o da haklı olarak sıkıldı kangurudan. ooof of!

ah oyle birini bulabilsem.millet iş yok diye yok kıvranır.40 tl verdm bi kadın ütüye geldi,bi daha açmıyo telefonlarımı.

bu temizlikçi milletine ben de uyuz oluyorum. 2 yıllık evliyim bu 3. temizlikçi arkamı döndüğüm anda salla pati yapıp gidiyorlar. bir de 3 ayda bir zam yapıyor benimki.

off ya benim kız rezene içmiyorr... ne biberonla ne kaşıkla yırtıyor kendini boğulacak gibi oluyor. benim memeden ve sütten başka hiçbir şey kabul etmiyor zilli ya!!! biberon verdikten sonra benim memeyi verince önce bir yalıyor bakıyor. gerçek meme olduğuna kanaat getirirse emiyor Elvin hanım hazretleri :roflol:

bugun ılk basladık hemen aldı

Birsey sorucam rezene cay weren anneler gunde kac kez werıyor

canım ben evde bir deneme emzirmesi yaptım süpper diyebilirim. :lepi:

umarım canım... aslında bu kadar odun değildir ama ilk defa yapıyor böyle şeyler.. ben de pabucum dama atıldı diye köpürüyorum işte.
çantasını aldım ben de kurtulacağım artık hamallığından :lepi:

Cerencim sen raporu ne doktorundan aldın???

kızlar ben heyet raporu aldım 40 gün. kendi kadın doğım doktorumdan aldım. umarım öyle bir durum olmaz olursa çok üzülürüm.

bugun ılk basladık hemen aldı

Birsey sorucam rezene cay weren anneler gunde kac kez werıyor

canım internette 1 cay bardağını geçmeyin diyor çocuk doktoru. yani o da 100 ml. yapıyor. en fazla 2 defa 50 ml. verebilirsin ama bence çok da abartma. bence 25+25 yeterli

haklısın canım.. annem daha çok beni bunalttı yok bi parça kaldı yok yine emzir mamada wer gelişsin çocuk doymuyomafoldumben arkamı döndüğüm anda bişeyler wermeye kalkışıyo dünde daninonun benim yoğurdum die bişeyini almış baktım yedirmeye çalışıyo allahım napıocam bilmiyorum anlatıyorum anlamıyo bağırıyorum kırılıp pılını pırtını topluyo gitmeye kalkıyo.. ne yapıcamı şaşırdım şimdi ewde her an tetikteyim zırtpırt koşup bakıorum bişey yapıyomu dieeyvahedigeldismile
annem yapıyo işte canım o dediklerini.. cengize o da koymaz kampanya başladığında çocuğa bakıcı we yemek yapacak kadın tutuyordu zor engel oldum annem gelecek diye.. yoksa daha 1aylık bebeğimi elin kadının eline teslim edecektim:gitme:
Hasret mamaya başlama ya.3. aydan sonra bebeklerin kilo alımı yavaşlıyormuş.Zaten yakında ek gıdaya başlayacağız.Benim kız seninkinden zayıf ben dr. demedikçe mamaya başlamayı düşünmüyorum.

canı yukarda merweye yazıklarımı oku.. çok bunaldım bu günde sütüm yok denecek kadar az sıkıntıdan sanırım yumuş yumuşlar humana içtim iki fincan incir falan yedim bakalım bi şişede su açıym birz daha direteceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…