2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

EZGİM canımcım haklısın galiba..az kaldı işlerim zaten.bitmek üzere..bu arada ben şuan 10 hafta 6 günlüş hamisimmm:lepi:yarın nasipse 11 inci haftama giricinnzemuszemus zemuszemus

bençe sen üşüttün boğazlarını geçenlerde benimde öyleydibu aralarda öksürüyorum..kızlar birde benim son 20 lik dişim çıkıyor...kaydirigubbakcemile3

ayy canım ya geçmiş olsun.senin daha zor.yirmilik dişi bende çektim zamanında.ama hamile değildim o zaman.ilaç alabiliyosun tabii.sen kaç haftalıksın.dr 3 ayın sonunda izin veriyor diş tedavisine.

ayy canım ya geçmiş olsun.senin daha zor.yirmilik dişi bende çektim zamanında.ama hamile değildim o zaman.ilaç alabiliyosun tabii.sen kaç haftalıksın.dr 3 ayın sonunda izin veriyor diş tedavisine.

12 hafta 3 günlüküm sat a göre,ya durdu durdu şimdi geliyor diş ne sinir oldum yaaa,
ya birde bişey sorçam,benim birden burnum kanıyor kızlar bu aralar az az şizdede oluyormu?gitsem 20 lik dişe yapabileekleri bşey yok,benim enişte diş dr si o öyle dedi!

NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
OFF,İşlerim çok yoğun.bugün izne ayrılacam oyüzden..iki hafta güzel bi evimde dinleneyim..neyseki evde net bağlı.yoksa sizsiz napardım bennnnnn

Ayyy şimdi niye dedin ki izne çıkıcam diyeee..Canım şimdi izne çıkmak çekti nerde bulucaz

canım benim burnum kanamdı ama kanıyormuş hamielikte normalmiş.

:roflol::roflol:valla benim haftalardan beri canım çekiyor.ama daha buralrdayım.

bende 12+2.senin geçtimi bulantılar canım.bide karnım büyüdü.erken değil dimi.

bulantılar geçmedi henüz çanım tam olarak ,sabahları oluyor bulantı,tiksintide çok fazla,,,benimde karnım çıktı,ama göbekli bir hatun gibi duruyorum,belim falan kalınlaştı!foto koymuştum ben hatırlıyorsan o zamanki halinden biraz daha büyük şimdi!

kanım mı fazla geliyorda burnum kanıyor?

ya evet canım benimde burnum kanıyor arada bir ama oluk oluk değil sildiğimde anlıyorum kuruluk olur demişti doktorum.

sabahları oluor bulantı bide ilginçtir yemeklerden sonra.meyveyle bastırırmaya çalışıyorum.bide nane şekeri.bende var tiksinme.karnımda biraz çıktı.resmini hatırlayamadım ama tatlım.bende ekleyim olmazsa resmimi.
burun kanamsının normal olduğunu okumuştum canım meraklanma.

Merhaba kızlar,
anlaşılan bir çoğumuzun eşi bu forumu takip etmeye kızıyor özellikle de kötü haberlerden dolayı. Benim eşimde kızıyor. Bu nedenle pek forumdan bahsetmiyorum. Kafanı bunlara takma diyor. Biraz da forumu okumaya ve yanıt yazmaya ayırdığım zamanı kıskanıyor olabilir mi diye düşünüyorum?

Doktorum bana kesinlikle seks yasak dedi. Eşim bana çok özen gösteriyor, doktorun dekilerine harfiyen uyuyor ama farkındayım huzursuz. Onun huzursuzluğu bana da tesir ediyor. Farklı şekilde ilgi göstermeye, onu üzmemeye çalışıyorum. Bu sefer de suçluluk duyuyor. Her türlü rahatsız olduğumu düşünüyor. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Bu mevzular zor mevzular ama dila06 kesinlikle seni kıskandım :) Hamilelik öncesindeki gibi eşime yakın olmayı ben de özledim.

şehriye çorbası yapıcam hayatımda ilk defa :)
pilav ve pirzola aldım ama onuda kızartabilirmiyim iftara kazdar bilmiyorum inşallah yetiştirebilirim..saat 6 da evde olucam 2 saate pişer heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…