- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.621
haklısın canım.. annem daha çok beni bunalttı yok bi parça kaldı yok yine emzir mamada wer gelişsin çocuk doymuyomafoldumben arkamı döndüğüm anda bişeyler wermeye kalkışıyo dünde daninonun benim yoğurdum die bişeyini almış baktım yedirmeye çalışıyo allahım napıocam bilmiyorum anlatıyorum anlamıyo bağırıyorum kırılıp pılını pırtını topluyo gitmeye kalkıyo.. ne yapıcamı şaşırdım şimdi ewde her an tetikteyim zırtpırt koşup bakıorum bişey yapıyomu dieeyvahedigeldismile
annem yapıyo işte canım o dediklerini.. cengize o da koymaz kampanya başladığında çocuğa bakıcı we yemek yapacak kadın tutuyordu zor engel oldum annem gelecek diye.. yoksa daha 1aylık bebeğimi elin kadının eline teslim edecektim:gitme:
canı yukarda merweye yazıklarımı oku.. çok bunaldım bu günde sütüm yok denecek kadar az sıkıntıdan sanırım yumuş yumuşlar humana içtim iki fincan incir falan yedim bakalım bi şişede su açıym birz daha direteceğim..
ben bu kayanaları anlamıyorum yaa benim oğlan babasına çekmiş suratı kaşık kadar miyon tipli boyu uzun tuturmuş kaynnam çocuk kilo almıyormu oğlum 2 buçuk aylık oldu 6700 grm geldi daha ne ya sırf onun için dr götürdüm bende doktor normal maşallah hatta dedi boylu olacak dedi... bende o duyunca bundan sonra tınnnnnnnnnnnn
merhabalar.
ben nisan annesiyim.bugün 39 gün oldu.yarın kırkımız çıkacak inşallah.sizler bayağı büyütmüşsünüz maşalllah.
bebekleriniz ilk ne zaman sizi tanımaya başladı?ve ne zaman sohbetlerinize gülücükler etmeye başladı?
kızım hala refleks olarak gülüyor.daha erken galiba di mi?
herkese merhaba.oh dünya varmış,kendimi bakıma aldım bugün kuaföre bi gittim 3 saat çıkamadım valla.baştan aşağıya yeniledim kendimi.röfle,manikür,pedikür ağda,kaş derken fıstık gibi oldum valla zemuszemus
bak seeen günü gününe hatırlıyo..URL=http://www.loadtr.com/582476-isimsiz.htm]slm kızlar.misafirlerimi yolladım.pestil oldum valla.darısı yarına...
45.günde güldü benim kızım canım...
oh sefan olsun.güle güle büyüt kıllarını..:))
valla benim kız da bugün hiç durmadı.saat 1 oldu misafirlerim gelecek ben daha saçımı bile tarayamamıştım.benim de binanın altında kuaför var,indim kaş bıyık bide fön çektirdim.ne güzel oldum ya.bakımlı hallerimizi özledik valla unutmuşum.ben bile bayıldım kendime kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba.oh dünya varmış,kendimi bakıma aldım bugün kuaföre bi gittim 3 saat çıkamadım valla.baştan aşağıya yeniledim kendimi.röfle,manikür,pedikür ağda,kaş derken fıstık gibi oldum valla zemuszemus
Uzun zaman oldu girmeyeli. Benim iznim bitti 1 ay daha rapor aldım çünkü oğlum biberon tutmuyor. Sağıp bırakırım diyordum ama biberon almıyor kaşıkla verirkende sabretmiyo ağlıyo ne yapcam ben kızlar yaaa bilmiyorumkismile
hasret benimde dündenberi göğüslerim sertleşmiyodu az önce bi yeşil salata (marul-derotlu) iki kase mercimek çorbası yedim üstünede dondurma bi saat olmadı sertleşti. dene istersen mercimek dereotu marul süt yapıyoo
Mercımek gaz yaparrrrrr
yok anam bana da gaz falan yapmıo o kişiden kişiye değişio gülcanım kurufasulye nohut hep yerim ben mercimek çorbası her hafta pişer ewimizde doğumda beri hiç yiyip içmediğim bişey olmadıkaydirigubbakcemile5Mercımek gaz yaparrrrrr
kızlar ben kızıma nuk cam silikon damaklı biberon almıştım ama sadece 20 günlükken kullandı. şimdi pek almaıyo. bir hafta sonra işe başlıyorum sabahtan öğlene kadar bi sefer alması gerek acaba ben mi alıştırsam yoksa ablamız mı
öznur um noldu sana bebemmmm:1hug:ben bugun yazmayacagım.canım sıkkın.anca okurum.optum hepınızı
bizim bi müşterimiz we semtten tanıdık bi ablamız kanser olmuş durumu baya ağırmış eşinide kanserden kaybetmiş bu kadın kızı war lise çağında onu imkansızlıktan okuldan çıkarmış.. bu gün eşime anlatmış bunları.. eşimde bütün esnaftan bu abla için para topluyor bu gün şuana dek 2.000tl ciwarı para topladı yarında dewam edecek we pazartesi günü ablaya werecek parayı...ne kadar duyarlı bikocam war gurur duyuyorum onunla bu konularda.. bizimkisi el iyi ew delisi olanlardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?