2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

al bir anne terörü daha. benimkli de tutturmuştu çocuk zayıfladı diye bütün çocuklar topaç gibi olacak diye bir şart mı var? her çocuğun bir bünyesi var. bu çocuklar ilerde obez olsun bu sefer de sen yaptın bunu yedirme der bunlar

halt yemiş kaynanan bençe kilosu çok iyi maşallah ona...

Uzun zaman oldu girmeyeli. Benim iznim bitti 1 ay daha rapor aldım çünkü oğlum biberon tutmuyor. Sağıp bırakırım diyordum ama biberon almıyor kaşıkla verirkende sabretmiyo ağlıyo ne yapcam ben kızlar yaaa bilmiyorumkismile

slm kızlar.misafirlerimi yolladım.pestil oldum valla.darısı yarına...

45.günde güldü benim kızım canım...

oh sefan olsun.güle güle büyüt kıllarını..:))
valla benim kız da bugün hiç durmadı.saat 1 oldu misafirlerim gelecek ben daha saçımı bile tarayamamıştım.benim de binanın altında kuaför var,indim kaş bıyık bide fön çektirdim.ne güzel oldum ya.bakımlı hallerimizi özledik valla unutmuşum.ben bile bayıldım kendime kaydirigubbakcemile3

bak seeen günü gününe hatırlıyo..URL=http://www.loadtr.com/582476-isimsiz.htm]
[/URL]

ben bi girsem kuaföre 3 saat degil bi 13 saat cıkaramzlar bei anam ordan..o derece yani..[URL=http://www.loadtr.com/582477-isimsiz.htm]
[/URL]

farklı biberon uçları dene kauçuk falan birde anne memesine çok yakın bi biberon emziği wardı sanırım chiccodaydı bi onu dene istersen illaki alır biberondaki rahatlığı bi görse anlicak zatenyerimseniben

hasretcim bence de mama verme daha.şu önümüzdeki hafta da bi bak kilo artışına.günde 25-35 gr alması gerekiyo....sonraki hafta artış olmassa düşünürsün.artış olursa da zaten 4.ay ek gıdaya başlıycaz az kaldı...

hasret benimde dündenberi göğüslerim sertleşmiyodu az önce bi yeşil salata (marul-derotlu) iki kase mercimek çorbası yedim üstünede dondurma bi saat olmadı sertleşti. dene istersen mercimek dereotu marul süt yapıyoo

kızlar ben kızıma nuk cam silikon damaklı biberon almıştım ama sadece 20 günlükken kullandı. şimdi pek almaıyo. bir hafta sonra işe başlıyorum sabahtan öğlene kadar bi sefer alması gerek acaba ben mi alıştırsam yoksa ablamız mı

imdat,benim kız saatlerdir uyumuyo.asıdan mı acaba dedim fitil koydum.emmek istemiyo.biberonla verdim sütü yok içmiyo.iştahı kesildi.zaten nolduysa süt gitti bugün benm.dün üzülmüştüm o yüzden sanırım.arkadaşın eşi vefat etmiş.hem de arkadaş bu hafta doguracaktı.

Mercımek gaz yaparrrrrr
yok anam bana da gaz falan yapmıo o kişiden kişiye değişio gülcanım kurufasulye nohut hep yerim ben mercimek çorbası her hafta pişer ewimizde doğumda beri hiç yiyip içmediğim bişey olmadıkaydirigubbakcemile5

kauçuk al bnce anne memesine benzeyenlerden bnde chicconunki war kauçuk doğal akışlı biberon..

bizim bi müşterimiz we semtten tanıdık bi ablamız kanser olmuş durumu baya ağırmış eşinide kanserden kaybetmiş bu kadın kızı war lise çağında onu imkansızlıktan okuldan çıkarmış.. bu gün eşime anlatmış bunları.. eşimde bütün esnaftan bu abla için para topluyor bu gün şuana dek 2.000tl ciwarı para topladı yarında dewam edecek we pazartesi günü ablaya werecek parayı...ne kadar duyarlı bikocam war gurur duyuyorum onunla bu konularda.. bizimkisi el iyi ew delisi olanlardan...

kızım uyuyor yarım saattir bu akşam hep memedeydi sanırım doymuyordu sütüm çok az bugün.. kafaya çok taktım bu kilo olayını 3. fincan humanamı içiyorum şu an umarım fayda eder 1de emziricem.. şimdi bende yatıyorum yine başım fena halde uyuşuk..bu gün kanda werdim 4 tüp... pazartesi kan tahlilimin sonuçlarını alacağım..

herkese iyi geceler sabahın erken saatlerinde görüşmek üzere..

Son düzenleme:
ben bugun yazmayacagım.canım sıkkın.anca okurum.optum hepınızı
öznur um noldu sana bebemmmm:1hug:

helal olsun valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…