2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öznur um noldu sana bebemmmm:1hug:

helal olsun valla..

annem bana erkek kardesıme anneanneme kusmus evı terk etmıs.tansıyonu 19 lara cıkmıs.dr demıskı senı strese sokan kısılerle gorusme oda telefonlarımı acmıyor.
3 gundur delı ettıler benı.
2 gogsumden sutumu sagdım 60 ml cıktı.sınırden ıyıce kudurdum.

cnm anne sütü ile besleniyorsa ve kilo alışı iyiyse 6. ayda başlanıyo ek gıdaya

Hay allah, üzme kendini cnm, düzelir aranız merak etme. Anneler kızsa da çabuk affeder. Sen de bebeğini düşün ve fazla üzülme. Biraz zamana bırak, hepinizin siniri geçtiği zaman konuşursunuz cnm

Yaa bu çocukların gönlünü yapmak ne kadar zor. O kadar yoruldum ki bugün. Bebiko hiç durmadı, kucağımda uyuyor ama bıraktıktan 5 dakka sonra uyanıyor. hah şimdi de teprenmeye başladı. Doğal olarak ta büyük oğlum kıskanıyor artık. Ona hiç zaman ayıramaz oldum. Ben uyuyana kadar yanımda uzan azıcık bari dedi, gidiyorum bebek uyanıp ağlıyor. Sinir oldu çocuk. Sonunda ikisi de uyudu ama ben bittimboshayallersmile

ikinciside bende günaydın güzel annler we tatlı bebikleriii:))) biz kızımla dükkandayız kızlar durumlar çok fena göğüslerim hala yumuş yumuşlar akşam çok huysuzlandı sanırım sütüm az geldiğinden memede uyudu bıraktım hemen ağladı yine emmek istedi 3 kez böyle yaptık yapışık ikiz gibiydik.. gecede 4kez uıyandı iki göğsümüde emzirdim ancak yetti sanırım sabahta buzluktaki sütümü çıkardım 100ml onu werdim hepsini hüpletti we hala çekiodu biberonumafoldumben şuan elemanlar gelmedi yine aç aç dükkanda sipariş yetiştrmrye çalışıyoruz

ay ebru ya ne güzel senden günaydın almak off iyi ki geldinŞeniz
kız kilolarla aran nasıl werebildinmi ben 74le doğurdum 63e düştüm şuan 64 kiloyum tatlılardan çikolatalardan wazgeçemiorum:bbo:

ay ebru ya ne güzel senden günaydın almak off iyi ki geldinŞeniz
kız kilolarla aran nasıl werebildinmi ben 74le doğurdum 63e düştüm şuan 64 kiloyum tatlılardan çikolatalardan wazgeçemiorum:bbo:

çanım sağol,evet iyiki geldim,çok özlemişim ....

kilolarla aram pek iyi değil ya..103 kilo ile doğuma gittim.107 kilo çıktım..çok ödem oldu bende.şimdi 85 kiloyum.diyet falan yapıyorum kendimçe ama pek gittiği yok kiloların..açayip canım sıkılıyor...aynada kendimi görmekten bile hoşlanmıyorum artık..

ay varyaseni o kadar iyi anlıyorumki,benimde büyük oğlan kıskanıyor onunla iç ilgilenemez oldum zaten...küçük hiç durmuyor...ançak uyursa biraz büyükle ilglenebiliyorum..ev zaten perişan oldu.pasaklı oldum yetişemiyorum.kadın ayarlamam lazım ..bu aralarda almak istemiyorum okullar kapanınça zaten annemin yanına yazlığa gideçeğim...birde oğlanı okula falan yazdırdım,onun senelik üçreti,birde arabayı değştireeğiz elimiz şıkışaçak...ançak kışa toparlanırız biraçık...inşallah o zamana ufaklık biraz daha büyüyeçek..belki biraz daha zaman bırakır ev işine ve oğlana...gerek kalmaz kadına...

Son düzenleme:

kızın 3 aylık oldu artık 120 gr içer artık biberondan..marul bulgur falan çok süt yapıyormuş...gerçi bende hiç bişey işe yaramadı,beyfendi kendi çekmediği için ama senin kızın emiyor biraz çabala sütünü artırmak için mamaya başlama hepten bırakır seni...mamayla beslemek çok zor ..bir yere gideceksin yok ternosta su taşı biberon taşı mama taşı ,bir sürü şey .gee ckalk bebek aç ağlarken sen mama hazırlamaya çalış falan.biberonları steril et falan..maliyetide çok...ama anne sütü çıkar memeyi ver...mümkün olduğunca emzirmeye bak...bence kızının kilosu iyi......

günaydın kızlar...ebrucum canım hoşgeldin seni buralarda görmek çok güzel bu arada emirhanada maşallah çok tatlı...

günaydın herkese.....kızım dün hiç uyumadı.ne oluyo bu çocuklara ya....

ben bugun yazmayacagım.canım sıkkın.anca okurum.optum hepınızı

canım üzme kendini.düzelir herşey.anne bu yavrusuna küsermi.yarın barışır.zaman ver ona...

Eet yaa, neden hepiniz 4. ayda başlamayı düşünüyorsunuz ki ek gıdaya? sonuçta her yerde ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar bi problem olmadığı takdirde

canım sadece damak zevki gelişsin diye yediklerimizden tattıracağız..direk beslemeye 6.ayda başlıycaz tabi.ben oğlumda 4.ayda başlamıştım.mesela salatanın suyunu minnacık ekmek içini batırıp verirdim...biz masada yerken o da atılırdı bana da verin diye...

ay kızlar yaşadıklarıma tercuman oldunuz.ben de oğlumla ilgilenemiyorum....ancak masalını okuyabiliyorum gece.o da memede kızla....en büyük zevki benim onun yanında uyuyana kadar uzanmamdı.şimdi meralcim dediğin gibi tam yatıyorum kız viyaklıyo içeden...oğlumda kendini çizgifilmlere vermiş durumda (

senle bu sebeple mi görüşmüor allahım ya bu analardan nedir çektiğimz kaynanalar bitti bunlar başladı.. takmacanım biraz kendi haline bırak nasılsa arayan o olur 3 gün aramayerimseniben bnde sütümü sğdım tek göğüs 70 çıktı senle aynı durumdayız.. benim tek göğüsten 110-120lerde süt çıkardı:sinifsinif: ben şimdi miktardan çok kaliteyi artırmaya çalışıyorum.. sıkı kahwaltıyla bugünn başladım..
sen şimdi hiç mi süt weremiosun cnm? ewet önceden 80,90 içiyodu demekki artmış gereksinimleri:)) ewet canım anne sütü için çalışmalara başladım bahçeden koparılmış taze marul kıwırcık., yumurta,i tahin pekmez, incir kuru üzüm, peynir çeşitleriyle başladım şuan ettim kahwaltımı birde humana çay içeceğim şimdi.. kızımda yanımda pek bi keyifli konuşuyo gülüo.. sütün kalitesinin artması lazım ebrucum 2 haftadır sütüm wardı ama demekki kalitesi düştü 2 haftada 200gr bile almamışşşşşş

netcez böle hiç bilmiorum şimdi bu süt kalitesi dalgasına dahada asılmam laızm yeme içmeye:sinifsinif:

benim oğlanda çizgi filmlere vermiş durumda kendini...:çok üzgünüm:

yoık anım benim sütüm tamamen kesildi,,zaten pek sütümde olmadı 2 göğüsten 60 gr zor çıkıyordu..

ya emziriyrsunya,yediklerinin bir kısmı bebişe gidiyor..ye bençe ...aman gider kilolar elbet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…