2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa kızlar asıl haberi size wermeyi unuttum ah bu kafam! dün gece bizim ewi su bastı.. duş aldım kremlendim tarandım yattım tam uyku sırasında bi ses fışşşşş die alla alla dedim makineyimi çalıştırmıştım acaba die düşünüyom kalktım ışıklarda kapalı mutfaktan gelio ses.. bakıyom makinalar kapalı.. ışığı açtım anam mutfak dolaplarının altından sular gelio heryer göl oldu hemen paspasları siper ettim suya mutfak dışına taşmöasın die wana da taa bodrumda... orayada gidemiorum üstümde gecelik heryerim meydanda.. cengizde ankaradan arkadaşları gelmişti onlarla hemen aradım allahtan ewe yakınmış oda 2 dakkada geldi wanayı kapadı, musluk borusu patlamış..gece 2ye kadar göl olmuş mutfağı boşalttık heryer battı.. annemi aradım hmen kurtarıcı olarakopuyorumnanaktan gelicek birazdan temizliğe maasanın altında kutularda robot, narenciye sıkacağı, baklagiller herşey su oldu.. neyse ki derin uykuda değildim yoksa ne olurdu bilmem

oyy kötü olmuş yav geçmiş olsun.Allah tan annen yakınlarında canım yardımı dokunuyor çok sana.benimde göğüslerim artık öyle eskisinde olduğu gibi taş gibi olmuyor.tatlım birde burda yazılanlara göz at istersen belki yardımı dokunur.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/189970-anne-sutu-kalitesi-miktari.html

saol cnm aslında biz awrupa onlar anadolu yakasında oturuyor ama saolsun gelior yolları aşıp:)))
hemen bakıyorum canım saolyerimseniben

canlar bu arada herkese selamlaropuyorumnanaktan
yarın yolculuk varrrrrhihoyyytAllah nasip ederse yarın akşam istanbuldayım.sabah 10-11 gibi yola çıkarız.yarın inşaallah babannemin o güzel yemeklerinden yiyeceğim ve 3-4 gün bile olsa şımartılacağım.ailemin yanında olacağım.valiz hazırlamam lazım bugünbayanssulusmile.

Mrb annisler napiyonuz bn iyi değilim kocamla yine kavga ettim offf dayanamıyorum batı'yı adamın yaptıkları acaba istanbula gelsemmi anlamlar orda biraz uzak kalmak iyi mı gelir acaba napayim kızlar

Hasret siz bu elemanlara fazla yüz veriyosunuz gibime geliyor. Nerde görülmüş keyfine göre istediği saatte gelip giden eleman yahu:uhm:

demek ikinci çocuğunu kucağına alanların genel problemi bu. İnşallah kolay aşarlar bu süreci.
Şimdi anladım cnm. 4. ayda ben de yavaş yavaş tattırmaya başlarım ama sütüm yeterli gelirse ek gıdaya başlamam

Çok geçmiş olsun. Iyy bi o iş eksikti şimdi. Allahtan annen var

cnm yüz wermek değil bi görseniz eşimden it gibi tırsıyolar ama işte yaptığımz iş gerçekten ağır günde 100küsür damacana su bazen 6.katlara omuzda taşınıyo.. yoruluyorlar.. 12saat çalışmak kolay değil.. ama işte olan ize oluyo tabi..
Mrb annisler napiyonuz bn iyi değilim kocamla yine kavga ettim offf dayanamıyorum batı'yı adamın yaptıkları acaba istanbula gelsemmi anlamlar orda biraz uzak kalmak iyi mı gelir acaba napayim kızlar
cnm son durmlar ne oldu en son sana sorular sordum ama daha girmedin.. enn ailen istanbulda mı? bncede biraz uzaklaşmak çok iyi gelecek emin ol imkanın warsa 1 dakika duyrma derimolumunekankayizsmile

bnde bi yerlere gitmek istiyoruuuuuuummm:sinifsinif:

:lepi::lepi: gerçekten güzel bi makale herkesin okumasını tawsiye edrim anlattığı uyku düzeni aynı bizimkız gibi kurulu saat gibi 8yada7de uaynıyo her sabahkaydirigubbakcemile3 gerçekten yazılanlar çok doğru demekki artık göğüslerimizin taş gibi olmaması doğalmışşşşş

ay çok kötü oluyor....1 ay öne beni,m başıma geldi aynısı....ama banyonun dolabından gelyordu benim sular...kötü olmuş...bir sürü iş çıkıyor insana...

iyi yolçuluklar çanım...

cnm son durmlar ne oldu en son sana sorular sordum ama daha girmedin.. enn ailen istanbulda mı? bncede biraz uzaklaşmak çok iyi gelecek emin ol imkanın warsa 1 dakika duyrma derimolumunekankayizsmile iki ablam teyzelerim dayılarım dedem hepsi orda hasret bn bunun için okadar çok fedakarlık yaptım ki nisanliyken bana bilezik alcaklardi para yoktu bn kredi cktim verdm bana bilezik yaptılar düğün bitti dugundeki altınları parayı ve bana takılan bilezikleri vrdm kredi kartlarını kapadm

bnde bi yerlere gitmek istiyoruuuuuuummm:sinifsinif:

evet canım yazılanlar banada çok doğru geldi umarım sanada yardımı dokunmuştur.bende nezamandır hiçbiryere gitmedim enson istanbula geleli 1,5 yıl oldu düşün.çok bunaldım inşaallah iyi gelecek bana darısı başınaolumunekankayizsmile
ay çok kötü oluyor....1 ay öne beni,m başıma geldi aynısı....ama banyonun dolabından gelyordu benim sular...kötü olmuş...bir sürü iş çıkıyor insana...

iyi yolçuluklar çanım...
çok sağol ebrucum havada berbat ama inşaallah bir terslik çıkmaz.

ahaa bir ben dahaohaoldumsmileyaranabildin mi peki hayır.canım seninde kafanı toplamaya ihtiyacın var ayrılık niyeti ile değil ama tatil gibi düşünüp ailenin yanına gitmen ikinizede iyi gelebilir.

Daha snda benim bilmdgm iki kredi saga sola borçlar balayım gttk bn orda hesap yapiym millet eğleniyor Hatice hesap yapiyo para yok diye kayinvalidmde ymk yedim hamilelk kıyafeti bile alamdmdogru düzgün herseyde gözüm kaldı gecen kavga etttik bana annemle ilgilenemiyoruz Sn onunla gezmelere gitmiyn bnlarn sulalerindeki gelinler kayinvaldelerin ağzına ediyolar snrada kollarına giriz gezmelere gidiyolar bnmde öyle olmamı istiyolar galiba dünde tartıştık bugün ise gitti biri gelmiyomusta elemanların basında kmde ykmus kocmda elk elektrnk muhdisi ve koordinatör bı hafta sonu var oda zehr oldu buyzden tartıştık bana adam ol dedi snr oldm

günaydın çanım hoşbulduk..senin oğluşlarda ikiside çok şeker,nasıl büyük kıskanıyor mu..benimki kıskanıyor biraz..

çok teşekkür ederim ebrucum...ahh ebru canım yaralarımı deştin ilk zamanlar çok kıskanıyodu bende ömür bildiğin gibi değil çok yaramaz sürekli ilgi istiyor o yüzden büyük oğlum içten içe çok gariplik çekti birden aşırı derece zayıfladı bana çok düşkün bende eskisi gibi ilgilenemedim inanırmısın ilk zamanlar ağlama krizlerine giriyodum içim parçalanıyordu ona ama babası sağolsun çok ilgilendi onunla şimdi alışt ardık eskisi kadar kıskançlık yok gitgide eski düzene giriyoz ama ömür beni resmen yiyor çok yaramaz çok...

benim büyükte bana çok düşkündü,,,şimdi hiç ilgilenemiyorum onunla,içim parçalanıyor..küçükte yaramaz biraz gündüz hiç doğru düzgün uykusu yok.akşamda 10-11 ançak uyuyor....beşikte sallarsam uyuyor.sallamayı bırakınca uyanıyor..ufak bir çıtta gözlerini açıyor..bu sefer uyumadığı için huysuzluk oluyor..zaten gazlı bir bebek hala gaz çekiyoruz.kabızlık var sürekli,hep kuçak istiyor....akşam oldumu böyle kolumu kıpırdataçak halim kalmıyor inanırmısın...koçamla bile ilgilenemez oldum..akşam adamını önüne yemeği zor kuruyorum..küçük babadada durmuyor..adam eve geldimi oyalamaya çalışıyor ama yok..küçük için alışveriş yapamıyorum büyük oğlanın yanında ,hemen huysuzluk yapıyor..bir ara küçük bebek gibi davranmaya başlamıştı...

Son düzenleme:

merhaba bayanlar,
bende mart annesiyim. Oğlum ONAT 27 mart 2010 da dünyamıza merhaba dedi. maalesef bizim uyku düzenimiz hiçde makalede belirtildiği gibi değil. gece 12 olmadan uyumuyoruz sabahda 7-8 gibi kalkıyoruz. çoğu günler gündüz 3-4 saat uuyuyor kimi zaman 8 den gece 12 ye kadar hiç uyumuyor. 55 günlk hayatımızda 3-4 gün günde 12 saatten uzun uyudu.
bunun dışında uykusuz ve ayakta gezerek geçiyor günlerimiz ...

aferin sana.. hep öyle işte iyilik s.ken bunlar.. haram zehir zıkkım olsun be bi parça kadir kıymet bilseler insana bu kadar koymaz
inşallah cnm.. sende iyi değerlendir bol bol gez hatta yolun beşijtaş taraflarına da düşerse mutlaka beklerim gel... ben eylülde kaçacağım dewremülk almıştık bahsetmiştim hani bolu termal taraflarında eylülde 15 gün ordayım kocam burda olacak bn kızımla başbaşa.. tabi dükkan satılırsa daha güzel planlarımız war.. erdeke geleceğiz 1 hafta.. antalya yapacağız ordan anadoluya erzincan bingöl falan gezeceğiz.. we dönüşte de boluda ewimizde termal sularda dinlenip keyif yapıp döneceğiz.. inşallah gönlümüze göre olur herşey
offf cnm ya bncede sen bi süre uzaklş eşinle güzellkle konuş çok bunaldım de bi raz kafamı dağıtayım gidip 15 gün falan sen annecinde kalırsın de biraz toplanıp dönerim de.. we uzaklaş o ortamdan kalsınlar bi ana oul kıçkıçada görsünler.. benim elimde olsa ben hemen gideceğim ama işte dükkan elimi kolumu bağlıyor ben 2 gün olmiyim dağılır biter herşey.. o yüden mecbur kös kös satılsın die bekliorum.. senin öyle bi derdin de yok çık git biraz ailemi özledim de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…