2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kocamida çok seviyorum hiç ayrı kalmadık bı yarım git diyo biri kal diyo ama burnunun surtmesinide istiyorum ayrı kalınca belki özler gelirsem hasret gelebilirsem sana kesin gelcm

senin oğlunda benimki gibi aynı diyebilirim
benimki bugün ilk defa bol uyuyor şaşırdım bende alışkın değilim a.s
büyüdükçe düzelecekler inşallah...

selkie cnm oğlun çok tatlı olmuş tombiş yanaklı maşallah ona annesi

kızlar slm umarım herkes iyidir geçmişe birazdan bakıcam oldukça yoğun görünüyo
2 gündür internetim yoktu ben mobil internet kullanıyorum evde unutmuşum modemi o yüzden sizden uzak kaldım ve sizi çok özledim eksikliğinizi çok hissettim iyiki varsınız

ata beyi yıkayıp geliyorum ....

canlar o anne sütüyle ilgili konun devamında paylaşılan 2.doktor görüşünü okudunuz mu????
o bana çok daha mantıklı geldi...bizde durum tam da o doktorun dediği gibi...ben çoğu tanıdığımın deyimiyle gamsız kendi deyimimle kadreci teslimiyetçi bir insanım...her şeyde bir hayır vardır der fazla irdelemem gereksiz yere canımı sıkmam...doğal olarak iyi yer iyi uyurum..genelde moralim yüksektir ve sütümün geç gelmesi dışında süt problemimiz olmadı...başta farklı bir doktor sütün yaramıyordur diyince üzülmüştüm ama sütüm artınca o zamanlar neredeyse hiç sütümün olmadığını anladım...rahatlayınca süt de arttı tabi...şu anda ekstra bir şey yapmıyorum ve yemiyorum...çay içmek iyi geliyor o da sıvı tüketimim arttığı için..arada süt yapar diye tatlıya veriyorum kendimi ama o da benim pis boğazlığımdansempatiksalakcinni
gaz problemimiz hiç olmadı diyebilirim...nadiren ve gaz yapar diye yemediğim bir şey yok..tek farkımız az kaka yapıyor olması kızımın..ki onu da çok araştırdım normalmiş..
uykumuz hamdolsun çok iyi...gündüz bir düzenimiz yok emdikten sonra bir müddet kestiriyor...20dk en fazla 1 saat ama her akşam 8de uyumuş oluyor 12 de ben uyandırmadan emziriyorum yine 4e kadar uyuyor sonrasında 2şer saat arayla uyanıyor..en neşeli olduğu saat sabah 6 sanırım o zaman uyanmış oluyorboshayallersmile
çok konuştum farkındayım ama demem o ki sabredin kendinizi rahatlatmaya çalışın ve kendinize güvenin...bol bol dua edin Rabbim bebeklerimizi rızıksız bırakmaz...

Son düzenleme:
[/COLOR]
canım ya tam bizi tarif etmişsin biz bugün kızımla uyuşuğuz oda uyuyor bende. sabredin kızlar herşey yoluna giriyo

[/COLOR]

canım ya tam bizi tarif etmişsin biz bugün kızımla uyuşuğuz oda uyuyor bende. sabredin kızlar herşey yoluna giriyo

maşallah size de
hava kapalı demişsin ya ondandır burda da bir haftadır hava kapalı daha çok uyuyor benim kız da öyle olunca...ee ben zor duruyorum ayakta onun uyması gayet normal:)

sabah emzirme önlüğü we bebeğime oyuncak sipariş etmiştim o gelsi biraz önce.. bebekhane.comun sahipleri bizim komşumuz istediklerimi tıklkıyorum kargo margo ödemeden kadıncaaz getiriyo bana ewine gelirken saolsun 16mı 17mi liraya geldi önlük siz ne kadara aldınız
şebnemm gelllllllll
Kocamida çok seviyorum hiç ayrı kalmadık bı yarım git diyo biri kal diyo ama burnunun surtmesinide istiyorum ayrı kalınca belki özler gelirsem hasret gelebilirsem sana kesin gelcm

canıııııımm inşallah başımın üstünde yerin war senin we küçük paşazadeninopuyorumnanaktan bniimde demek istediğim o burnu sürtsün sen bu konuyu etraflıca bir düşün we ona göre konuş sakince eşinle seni anlayacaktır.. hem senin neden gitmek istediğini bi düşününce aklı bşına gelirrr

ay ebru ya ne güzel senden günaydın almak off iyi ki geldinŞeniz
kız kilolarla aran nasıl werebildinmi ben 74le doğurdum 63e düştüm şuan 64 kiloyum tatlılardan çikolatalardan wazgeçemiorum:bbo:

cnm emzirdiğimiz için herhalde kan şekerimiz mi düşüyo ne çünkü bende tatlı sevmezdim ama bende çok yiyorum cnm takılma bu kadar ya çünkü bende 80 dim 13 kilo verdim dahada veremedim 6. aydan sonra veriliyormuş facede resmini gördüm gayet güzel kilon eski pantolonlara girmeyi dert etme kendine yeni pantolonlar al cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…