- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.681
merhaba bayanlar,
bende mart annesiyim. Oğlum ONAT 27 mart 2010 da dünyamıza merhaba dedi. maalesef bizim uyku düzenimiz hiçde makalede belirtildiği gibi değil. gece 12 olmadan uyumuyoruz sabahda 7-8 gibi kalkıyoruz. çoğu günler gündüz 3-4 saat uuyuyor kimi zaman 8 den gece 12 ye kadar hiç uyumuyor. 55 günlk hayatımızda 3-4 gün günde 12 saatten uzun uyudu.
bunun dışında uykusuz ve ayakta gezerek geçiyor günlerimiz ...
canlar o anne sütüyle ilgili konun devamında paylaşılan 2.doktor görüşünü okudunuz mu????
o bana çok daha mantıklı geldi...bizde durum tam da o doktorun dediği gibi...ben çoğu tanıdığımın deyimiyle gamsız kendi deyimimle kadreci teslimiyetçi bir insanım...her şeyde bir hayır vardır der fazla irdelemem gereksiz yere canımı sıkmam...doğal olarak iyi yer iyi uyurum..genelde moralim yüksektir ve sütümün geç gelmesi dışında süt problemimiz olmadı...başta farklı bir doktor sütün yaramıyordur diyince üzülmüştüm ama sütüm artınca o zamanlar neredeyse hiç sütümün olmadığını anladım...rahatlayınca süt de arttı tabi...şu anda ekstra bir şey yapmıyorum ve yemiyorum...çay içmek iyi geliyor o da sıvı tüketimim arttığı için..arada süt yapar diye tatlıya veriyorum kendimi ama o da benim pis boğazlığımdansempatiksalakcinni
gaz problemimiz hiç olmadı diyebilirim...nadiren ve gaz yapar diye yemediğim bir şey yok..tek farkımız az kaka yapıyor olması kızımın..ki onu da çok araştırdım normalmiş..
uykumuz hamdolsun çok iyi...gündüz bir düzenimiz yok emdikten sonra bir müddet kestiriyor...20dk en fazla 1 saat ama her akşam 8de uyumuş oluyor 12 de ben uyandırmadan emziriyorum yine 4e kadar uyuyor sonrasında 2şer saat arayla uyanıyor..en neşeli olduğu saat sabah 6 sanırım o zaman uyanmış oluyorboshayallersmile
çok konuştum farkındayım ama demem o ki sabredin kendiniz rahatlatmaya çalışın ve kendinize güvenin...bol bol dua edin Raabim bebeklerimizi rızıksız bırakmaz...
[/COLOR]
canım ya tam bizi tarif etmişsin biz bugün kızımla uyuşuğuz oda uyuyor bende. sabredin kızlar herşey yoluna giriyo
şebnemm gelllllllllkızlar slm umarım herkes iyidir geçmişe birazdan bakıcam oldukça yoğun görünüyo
2 gündür internetim yoktu ben mobil internet kullanıyorum evde unutmuşum modemi o yüzden sizden uzak kaldım ve sizi çok özledim eksikliğinizi çok hissettim iyiki varsınız
ata beyi yıkayıp geliyorum ....
Kocamida çok seviyorum hiç ayrı kalmadık bı yarım git diyo biri kal diyo ama burnunun surtmesinide istiyorum ayrı kalınca belki özler gelirsem hasret gelebilirsem sana kesin gelcm
ohh yemeğimi yedim şimdi magnum bademli saatiiiiiiiiiiiidelikafadulden
emzikli kadınlar var burda leyn bahsetmeyin magnumdan falan ...ben emzikli değilim gerçi...bende beyaz çikolatalısını istiyorum...cokacimcoook
Hadi bn emzikliyim kimsede yok alsın kocamda 2saatlik uzak olan isinde yaaaa
Maşallah 3 aylık olmuş...
ay ebru ya ne güzel senden günaydın almak off iyi ki geldinŞeniz
kız kilolarla aran nasıl werebildinmi ben 74le doğurdum 63e düştüm şuan 64 kiloyumtatlılardan çikolatalardan wazgeçemiorum:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?