2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bunalıma girerim ben yaa hiç bişşeyi yakıştırmıyorum zaten kendime artık bu yaz elbiselerime sarılacağım:gitme:
emzikli kadınlar var burda leyn bahsetmeyin magnumdan falan ...ben emzikli değilim gerçi...bende beyaz çikolatalısını istiyorum...cokacimcoook

Oglumla beraber bici bici yaptık onu uyuttum size bakayım dedim aaaa B'nde magnum istiyorummmmmm

magnummmmmmm!!!!!!!! bana da!!!!!!!!!!

salın sepeti gönderin bi çocuk alsın yauww:)) heheh kötükedihüso

Selkie gelmiş....
Hoşgeldin...
hoşbulduuuk...
Emzikli değil misin?
evet değilim çanım .benim 40 gün sonunda sütüm kesildi,,,bebiş beni ememeyinçe (göğüs uçlarım yok) süt gitti,pompayla ançak bu kadar sürdürebildim..sütümde çok azdı zaten çabuk kesildi...şimdi mamayla besleniyoruz ne yazıkki...

ya tam uyudu dedim yine uyandı,ya bu çoçuk niye böyle 10 dakika uyuyp uyanıp duruyor...bütün gün böyleyip uyutmak için yarım saat çekiyorum yaaa....ne yapsamda düzene girse açaba?neyse ben bi duşamı soksam açaba ufaklığı

çok şükür geçmişi okudum bitti bir ara hiç bitmeyecek sandım ama kaynatmışsınız iyiki 2 gün yoktum
geldim hasret geldimmmmmmmmmmmm

oğluşumu yıkadım sonra bende yıkandım çok iyi geldi valla biraz uyudu beyefendi şimdi ana kucağında oyuncağı elinde bana gülücükler atıyo :)

bende tatlıcılardanım nugger bisküvi arasındaki dondurma bayılıyorum ona...
veremeyeceğiz kiloları bu gidişle :gitme:

yenildim canlar 2 aydır Eymen'i sallamamak için direndim ve sonunda bugün sallamaya başladım

Son düzenleme:

benimki de aynı banyo da kar etmiyor keyfi gelecek ki uyusun hasbam akannehir

inşaallah canım bu düşündüklerinin hepsi gerçek olur sende keyif sürersin.normalde çok gezerim ama bu defa pek öyle olmayacak sanırım bizim akrabalar bebek görmeye gelecekmişakannehirama çıkarsam yolum düşerse uğrarım tatlım.

kızlar benim çocuk gece 1den 2den önce uyumuyor artıkakannehiröyle akşam uykusu falanda yok yani erken yatmasına engel olsun.daha doğrusu alp hiç uyumuyor gündüz toplasan 1,5- 2 saat akşamda 1 gecede en erken 1 de uyuyor ama bunları birden değil bölük pörçük uyuyor..nasıl düzelteceğim ben bunu yaa.kaç akşamdırda resmen yıtınarak ağlıyor daha doğrusu bağırıyor.

yazgıcım seni çok iyi anlıyorum atada gündüz uyumuyor toplasan 2 saat ancak uyuyor neyseki gece 11-11.30 gibi yatıyor sabah 6 da uyanıyor sonra beraber yatıyoruz 9 da kalkıyor

buarada ne kadar kalıcaksın ist. da gelde görüşelim artık buarada ben edremitte salıncak buldum beğendim de üstelik 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş tam olarak yatabiliyorda 85 lirada fiyatı bilgin olsun

yok canım keşke benimkide öyle yatsa nerdeeemafoldumbenboshayallersmile
şebnemcim önümüzdeki hafta yokum birtek sonra burdayım.mutlaka görüşelim dönünce.salıncak çok uygunmuş söylediğin özellikleride iyi nerde buldun canım.

kızlar ben bu resimdekini aldım çok kullanışlı.parçala al götür istediğin yere.çokta güzel sallıyor...çok rahat ettim ben...

Eklentiler

• $21052010286.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:

çok güzelmiş canım nerden ve kaça aldın ?
dastiniden aldım lulla by markaı,160 tl

sabah kaçta uyanıyor we gece kesintisizuyuyor mu? bizim kızda gündü uykusu bölük pörçük toplasan 2saat oluyormu ki acaba.. ama bazen gündüzde düzenli uyuyor yani..gece güzel uyuyorsa gündüz sorun değil..
kızlar ben bu resimdekini aldım çok kullanışlı.parçala al götür istediğin yere.çokta güzel sallıyor...çok rahat ettim ben...
anam ebuş bu ne gözel bişi böle kızzzz şişme gibi duruyo.. bizde salıncak war onda saalanıyo üstünede park yatağın ayıcıklarını sarkıttım onları izleye izleye eğlenio:)))
Nerdediniz be kızlar ya evde oglumla yalnızım of sıkıldım sizlerde yoksunuz patliycam şimdi

düşündünmü şu tatil konusunu hatçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…