- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.701
bunalıma girerim ben yaa hiç bişşeyi yakıştırmıyorum zaten kendimecnm emzirdiğimiz için herhalde kan şekerimiz mi düşüyo ne çünkü bende tatlı sevmezdim ama bende çok yiyorum cnm takılma bu kadar ya çünkü bende 80 dim 13 kilo verdim dahada veremedim 6. aydan sonra veriliyormuş facede resmini gördüm gayet güzel kilon eski pantolonlara girmeyi dert etme kendine yeni pantolonlar al cnm
emzikli kadınlar var burda leyn bahsetmeyin magnumdan falan ...ben emzikli değilim gerçi...bende beyaz çikolatalısını istiyorum...cokacimcoook
Oglumla beraber bici bici yaptık onu uyuttum size bakayım dedim aaaa B'nde magnum istiyorummmmmm
magnummmmmmm!!!!!!!! bana da!!!!!!!!!!
hoşbulduuuk...Selkie gelmiş....
Hoşgeldin...
evet değilim çanım .benim 40 gün sonunda sütüm kesildi,,,bebiş beni ememeyinçe (göğüs uçlarım yok) süt gitti,pompayla ançak bu kadar sürdürebildim..sütümde çok azdı zaten çabuk kesildi...şimdi mamayla besleniyoruz ne yazıkki...Emzikli değil misin?
ya tam uyudu dedim yine uyandı,ya bu çoçuk niye böyle 10 dakika uyuyp uyanıp duruyor...bütün gün böyleyip uyutmak için yarım saat çekiyorum yaaa....ne yapsamda düzene girse açaba?neyse ben bi duşamı soksam açaba ufaklığı
valla br-en sallıyorum yoksa durmuyor...bende tatlıcılardanım nugger bisküvi arasındaki dondurma bayılıyorum ona...
veremeyeceğiz kiloları bu gidişle :CüvCüv:
yenildim canlar 2 aydır Eymen'i sallamamak için direndim ve sonunda bugün sallamaya başladım
inşallah cnm.. sende iyi değerlendir bol bol gez hatta yolun beşijtaş taraflarına da düşerse mutlaka beklerim gel... ben eylülde kaçacağım dewremülk almıştık bahsetmiştim hani bolu termal taraflarında eylülde 15 gün ordayım kocam burda olacak bn kızımla başbaşa.. tabi dükkan satılırsa daha güzel planlarımız war.. erdeke geleceğiz 1 hafta.. antalya yapacağız ordan anadoluya erzincan bingöl falan gezeceğiz.. we dönüşte de boluda ewimizde termal sularda dinlenip keyif yapıp döneceğiz.. inşallah gönlümüze göre olur herşey
kızlar benim çocuk gece 1den 2den önce uyumuyor artıkakannehiröyle akşam uykusu falanda yok yani erken yatmasına engel olsun.daha doğrusu alp hiç uyumuyor gündüz toplasan 1,5- 2 saat akşamda 1 gecede en erken 1 de uyuyor ama bunları birden değil bölük pörçük uyuyor..nasıl düzelteceğim ben bunu yaa.kaç akşamdırda resmen yıtınarak ağlıyor daha doğrusu bağırıyor.
yazgıcım seni çok iyi anlıyorum atada gündüz uyumuyor toplasan 2 saat ancak uyuyor neyseki gece 11-11.30 gibi yatıyor sabah 6 da uyanıyor sonra beraber yatıyoruz 9 da kalkıyor
buarada ne kadar kalıcaksın ist. da gelde görüşelim artık buarada ben edremitte salıncak buldum beğendim de üstelik 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş tam olarak yatabiliyorda 85 lirada fiyatı bilgin olsun
yok canım keşke benimkide öyle yatsa nerdeeemafoldumbenboshayallersmile
şebnemcim önümüzdeki hafta yokum birtek sonra burdayım.mutlaka görüşelim dönünce.salıncak çok uygunmuş söylediğin özellikleride iyi nerde buldun canım.[/QUO
edremit te pazarın kurulduğu sokak ta tam tarif öğrenirim ben perdeciler falan var o cadde üzerinde gelince görüşelim
kızlar ben bu resimdekini aldım çok kullanışlı.parçala al götür istediğin yere.çokta güzel sallıyor...çok rahat ettim ben...
kızlar benim çocuk gece 1den 2den önce uyumuyor artıkakannehiröyle akşam uykusu falanda yok yani erken yatmasına engel olsun.daha doğrusu alp hiç uyumuyor gündüz toplasan 1,5- 2 saat akşamda 1 gecede en erken 1 de uyuyor ama bunları birden değil bölük pörçük uyuyor..nasıl düzelteceğim ben bunu yaa.kaç akşamdırda resmen yıtınarak ağlıyor daha doğrusu bağırıyor.
dastiniden aldım lulla by markaı,160 tlçok güzelmiş canım nerden ve kaça aldın ?
sabah kaçta uyanıyor we gece kesintisizuyuyor mu? bizim kızda gündü uykusu bölük pörçük toplasan 2saat oluyormu ki acaba.. ama bazen gündüzde düzenli uyuyor yani..gece güzel uyuyorsa gündüz sorun değil..kızlar benim çocuk gece 1den 2den önce uyumuyor artıkakannehiröyle akşam uykusu falanda yok yani erken yatmasına engel olsun.daha doğrusu alp hiç uyumuyor gündüz toplasan 1,5- 2 saat akşamda 1 gecede en erken 1 de uyuyor ama bunları birden değil bölük pörçük uyuyor..nasıl düzelteceğim ben bunu yaa.kaç akşamdırda resmen yıtınarak ağlıyor daha doğrusu bağırıyor.
anam ebuş bu ne gözel bişi böle kızzzz şişme gibi duruyo.. bizde salıncak war onda saalanıyo üstünede park yatağın ayıcıklarını sarkıttım onları izleye izleye eğlenio:)))kızlar ben bu resimdekini aldım çok kullanışlı.parçala al götür istediğin yere.çokta güzel sallıyor...çok rahat ettim ben...
Nerdediniz be kızlar ya evde oglumla yalnızım of sıkıldım sizlerde yoksunuz patliycam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?