- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #58.721
Dusunuyom hala canım uyus kocamı okadar çok seviyorum ki nasıl ayrilcam düşünüyorum oda beni çok seviyo onuda biliyorum yanında olmasam doğru düzgün yemiycek ve B'nden ayrı uyuyamiyo ama kizginimda
olum sana terket git demiyoruz ki... hayatım çok dağıldım de son yaşananlar beni çok yıprattı biraz kafamı toplamak dinlemek istyorum yoksa ilşkimiz zedelenecek de.. sende biraz annenlerle bizim aramızda ki ilşkiyi ayırmayı öğren de!!! 1 hafta falan git tatil yap değişiklik çok iyi gelir tamam bak kendin diosun birbirinizi sewioo we özlicekk olmanız bişieyleri dahada rayına oturtacak bence.. yinede sen bilirsin tabi.. kocamdan ayrı duramam diosan gitme tabi otur ama kocanlada konuş çok yıprandığını dile getir.. ben yapamıyorum bari sen yap:gitme:
Haklisin canım sen napiyosun kız sende tatile kaç gel yanıma gezerik ohh eğleniriz bı güzel bebislerle
merhaba oğlum 2 ay 1 haftalık bugün 2. ay aşılarını oldu ve çok huzursuz. normalde çok sakin bir bebekken şimdi çığlık atarak ağlıyor. doktora sorduk normal dedi ve kalpol diye bir surup verdi. eşim şimdi almaya gitti şurubu. sizin bebeklerinizde 2. ay aşılarından sonra kucaktan bırakır bırakmaz çığlık atacak kadar huysuzlandımı ?
merhaba oğlum 2 ay 1 haftalık bugün 2. ay aşılarını oldu ve çok huzursuz. normalde çok sakin bir bebekken şimdi çığlık atarak ağlıyor. doktora sorduk normal dedi ve kalpol diye bir surup verdi. eşim şimdi almaya gitti şurubu. sizin bebeklerinizde 2. ay aşılarından sonra kucaktan bırakır bırakmaz çığlık atacak kadar huysuzlandımı ?
ben de perşmbe yaptırdım aşılarını,dünden beri mahvolmuş durumdayım:gitme: bugün 12 saat ayaktaydı,.çığlık atıyo.ayaklarım agrıyo,tutmuyo hiç bi yanım.
yok canım gaz ilacı kullanmıyorum.yaa gazını çıkarıyor aslında ama neden bilmiyorum son zamanlarda farklılaştı ağlıyor bağırıyor durmuyor çocuk:bbo:.yaz senin bebiş geec gazlanıyor olmasın.gaz ilaçı kullanıyormusun...?
tamam canım görüşelim pazarın kurulduğu sokakta ise biliyorum orayı.dönünce onada bir bakayım.edremit te pazarın kurulduğu sokak ta tam tarif öğrenirim ben perdeciler falan var o cadde üzerinde gelince görüşelim
hayır canım kesintisiz uyumuyor sabahta belli olmuyor sekiz eğer yatması 2-3 bulduysa dokuz-on.ama tabi bu saate kadar 2 kez uyanıp emmiş oluyor:sm_confused:.sabah kaçta uyanıyor we gece kesintisizuyuyor mu? bizim kızda gündü uykusu bölük pörçük toplasan 2saat oluyormu ki acaba.. ama bazen gündüzde düzenli uyuyor yani..gece güzel uyuyorsa gündüz sorun değil..
bnce çokkk büyük olur o normal bnce sonuçta sarması lazım bacağı kıçı sızdırmaması için...Ya kızlar bn primanin 4-9olanini kullanıyorum bu lastikleri çok sikiyo kizariyo ve izi çıkıyor bı büyüğünü alsam çok büyük olur Yada bezimi değişsem hangi bezi alayım yardımlarınızı bekliyorum özele MSN atarmisiniz burdan kacirabilirim yazdıklarınızı
Pek geçmişi okuyamadım şöyle bir göz gezdirdim ama Hasret seni tebrik ediyorum, hangi arada bi derede yazdın onca mesajı? Tebrik ediyorum... Bu arada bir de dükkana bakmışsın... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
şime değil ama baçım,içine bişeyler doldurmuşlar...sabah kaçta uyanıyor we gece kesintisizuyuyor mu? bizim kızda gündü uykusu bölük pörçük toplasan 2saat oluyormu ki acaba.. ama bazen gündüzde düzenli uyuyor yani..gece güzel uyuyorsa gündüz sorun değil..
anam ebuş bu ne gözel bişi böle kızzzz şişme gibi duruyo.. bizde salıncak war onda saalanıyo üstünede park yatağın ayıcıklarını sarkıttım onları izleye izleye eğlenio:)))
düşündünmü şu tatil konusunu hatçem
herkese meraba.Nihayet geçmişi okuyabildim.
SELKİE NİHAYET ARAMIZA KATILMIŞ HOŞGELDİN CANIM.
vadideki zambak inşallah enkısa zamanda eşinle barışırsın canım.
Hepiniz uyku düzeninden bahsetmişiniz benimkinin gündüz uykuları 5 er 10ardakka gündüz hiç iş yapamazsın.Gecede erken dalar uykuya en fazla3saat uyur kalkar 1buçuk saat arayla sabah ezanıyla ayaktayız.İkinci kez anne olan arkadaşlar hislerime tercuman olmuşunuz kızımla artık eskisi gibi ilgilenemiyorum sağolsun ufaklık hiç durmuyor üzülüyorum çigifilm ve bilgisayar manyağı oldu kız arada babası dolaştırıyo ama yetmiyo tabii istediği şeyleri anında yapamayınca huzursuzlanıyo bebeğe bişey alınca onada alıyoruz kıskanmasın diye ama anne ilgisi başka tabii çok yıprandım doğan uyuyunca bende yatıyorum o da kendi haline oynuyo garip.Şimdiikiside uyuyo doğanuyandı uyanıcı.
karnı falanmı ağrıyor açaba .ayaklarını yukarı çekerse karnı ağrırmış birde kakası yeşil olursa onlara dikkat et,benimkide uykusu olduğu zaman çok ağlıyor...yok canım gaz ilacı kullanmıyorum.yaa gazını çıkarıyor aslında ama neden bilmiyorum son zamanlarda farklılaştı ağlıyor bağırıyor durmuyor çocuk:bbo:.
tamam canım görüşelim pazarın kurulduğu sokakta ise biliyorum orayı.dönünce onada bir bakayım.
hayır canım kesintisiz uyumuyor sabahta belli olmuyor sekiz eğer yatması 2-3 bulduysa dokuz-on.ama tabi bu saate kadar 2 kez uyanıp emmiş oluyor:sm_confused:.
Ya kızlar bn primanin 4-9olanini kullanıyorum bu lastikleri çok sikiyo kizariyo ve izi çıkıyor bı büyüğünü alsam çok büyük olur Yada bezimi değişsem hangi bezi alayım yardımlarınızı bekliyorum özele MSN atarmisiniz burdan kacirabilirim yazdıklarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?