2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dusunuyom hala canım uyus kocamı okadar çok seviyorum ki nasıl ayrilcam düşünüyorum oda beni çok seviyo onuda biliyorum yanında olmasam doğru düzgün yemiycek ve B'nden ayrı uyuyamiyo ama kizginimda

Dusunuyom hala canım uyus kocamı okadar çok seviyorum ki nasıl ayrilcam düşünüyorum oda beni çok seviyo onuda biliyorum yanında olmasam doğru düzgün yemiycek ve B'nden ayrı uyuyamiyo ama kizginimda

olum sana terket git demiyoruz ki... hayatım çok dağıldım de son yaşananlar beni çok yıprattı biraz kafamı toplamak dinlemek istyorum yoksa ilşkimiz zedelenecek de.. sende biraz annenlerle bizim aramızda ki ilşkiyi ayırmayı öğren de!!! 1 hafta falan git tatil yap değişiklik çok iyi gelir tamam bak kendin diosun birbirinizi sewioo we özlicekk olmanız bişieyleri dahada rayına oturtacak bence.. yinede sen bilirsin tabi.. kocamdan ayrı duramam diosan gitme tabi otur ama kocanlada konuş çok yıprandığını dile getir.. ben yapamıyorum bari sen yap:gitme:

Haklisin canım sen napiyosun kız sende tatile kaç gel yanıma gezerik ohh eğleniriz bı güzel bebislerle

merhaba oğlum 2 ay 1 haftalık bugün 2. ay aşılarını oldu ve çok huzursuz. normalde çok sakin bir bebekken şimdi çığlık atarak ağlıyor. doktora sorduk normal dedi ve kalpol diye bir surup verdi. eşim şimdi almaya gitti şurubu. sizin bebeklerinizde 2. ay aşılarından sonra kucaktan bırakır bırakmaz çığlık atacak kadar huysuzlandımı ?

Haklisin canım sen napiyosun kız sende tatile kaç gel yanıma gezerik ohh eğleniriz bı güzel bebislerle

ah ahh bir dokun bin ah işit benden boşwer beni ne tatili çok zorr ben kocama sinir olup gitmeyi düşünürken bile aman dükkan nolur diorum bu dükkan olmasa belki çook gidip gelmiştim bu ewden ne güzel olur aslında şöyle bol dedikodulu bol keyifli yaşasak biraz:) kısmet bakalım okullar kapansın işler de düşüş olur belki bizim millet köyüne yazlığına gidiyo boşalıuyo istanbul bakalım belli mi olurdelikafadulden

kimi bebekte olur cnm korkmuş we güwen istiyor sarıp sarmala yawrunu 1 çay kaşığı calpol iyi gelir... we paranox fitilde aldır eşine yarım atın mışıl mışıl uyur uyandığındada kendine gelmiş olur...

ben de perşmbe yaptırdım aşılarını,dünden beri mahvolmuş durumdayım:gitme: bugün 12 saat ayaktaydı,.çığlık atıyo.ayaklarım agrıyo,tutmuyo hiç bi yanım.

herkese meraba.Nihayet geçmişi okuyabildim.
SELKıE NıHAYET ARAMIZA KATILMIŞ HOŞGELDıN CANIM.
vadideki zambak inşallah enkısa zamanda eşinle barışırsın canım.
Hepiniz uyku düzeninden bahsetmişiniz benimkinin gündüz uykuları 5 er 10ardakka gündüz hiç iş yapamazsın.Gecede erken dalar uykuya en fazla3saat uyur kalkar 1buçuk saat arayla sabah ezanıyla ayaktayız.ıkinci kez anne olan arkadaşlar hislerime tercuman olmuşunuz kızımla artık eskisi gibi ilgilenemiyorum sağolsun ufaklık hiç durmuyor üzülüyorum çigifilm ve bilgisayar manyağı oldu kız arada babası dolaştırıyo ama yetmiyo tabii istediği şeyleri anında yapamayınca huzursuzlanıyo bebeğe bişey alınca onada alıyoruz kıskanmasın diye ama anne ilgisi başka tabii çok yıprandım doğan uyuyunca bende yatıyorum o da kendi haline oynuyo garip.Şimdiikiside uyuyo doğanuyandı uyanıcı.

yaz senin bebiş geec gazlanıyor olmasın.gaz ilaçı kullanıyormusun...?
yok canım gaz ilacı kullanmıyorum.yaa gazını çıkarıyor aslında ama neden bilmiyorum son zamanlarda farklılaştı ağlıyor bağırıyor durmuyor çocuk:bbo:.
edremit te pazarın kurulduğu sokak ta tam tarif öğrenirim ben perdeciler falan var o cadde üzerinde gelince görüşelim
tamam canım görüşelim pazarın kurulduğu sokakta ise biliyorum orayı.dönünce onada bir bakayım.
hayır canım kesintisiz uyumuyor sabahta belli olmuyor sekiz eğer yatması 2-3 bulduysa dokuz-on.ama tabi bu saate kadar 2 kez uyanıp emmiş oluyor:sm_confused:.

hasretimyaa niye veriyosun mama yaaa sütünyetiyo işte boşver mamayı kiloalımı yavaşlar ilkaylardakigibiolmaz zaten6.aydan itibaren vericen ek gıda.

Ya kızlar bn primanin 4-9olanini kullanıyorum bu lastikleri çok sikiyo kizariyo ve izi çıkıyor bı büyüğünü alsam çok büyük olur Yada bezimi değişsem hangi bezi alayım yardımlarınızı bekliyorum özele MSN atarmisiniz burdan kacirabilirim yazdıklarınızı

Kızım tam 3 gün ağladı... Ama surup iyi geliyor...

Pek geçmişi okuyamadım şöyle bir göz gezdirdim ama Hasret seni tebrik ediyorum, hangi arada bi derede yazdın onca mesajı? Tebrik ediyorum... Bu arada bir de dükkana bakmışsın... alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bnce çokkk büyük olur o normal bnce sonuçta sarması lazım bacağı kıçı sızdırmaması için...

anla işte dükkandan başımı kaldıramıomki tek eğlencem burası burada olmasa tam eziyet olacak bu dükkan

kawak yelleri bitiyor we ben yatıyorum.. kızım uyuyor onuda emzireyim öyle yatayım hepinisi öpüorum yarın pazar ama hasrete durmak yok yine sabahtan dükkanda olacağım uffffffff

şime değil ama baçım,içine bişeyler doldurmuşlar...

hoşbulduk çanım...

karnı falanmı ağrıyor açaba .ayaklarını yukarı çekerse karnı ağrırmış birde kakası yeşil olursa onlara dikkat et,benimkide uykusu olduğu zaman çok ağlıyor...

benimkininde öyle oluyor ben son paket 4-9 u kullanıyorum. 4 numara bez aldım ona geçeçeğim 3 numara bitinçe.primadan daha rahatıda yokki değiştirsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…