2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın

dün gece pğlum uyku rekoru kırdı akşam 10 da mamasını yedi ve uyudu saat 6 da kalktı hiç uyanmadan uyudu şimdide memesi ağzında yatağında kendi kendine uyumaya çalışıyo uyumak üzere

kıslar sanırım ben meslek degistiriyorum lojistik uzmanligindan ev kadinligina geciyorum.en azindan 1 yil sureyle ve cok korkuyorum mafoldumben

herkese günaydın.
Bebek 5 kilonun üzerindeise 4-9 sızdırma yapar bence bir büyüğüne geç ve primadan şaşma.

Allah allah, ben hala 2 numara yani 3-6kg olanı kullanıyorum. sizler 4 numaradan bahsediyosunuzCADIARZU Bence bez büyüdükçe sızdırma artıyo.ilk zamanlar oğlumun çişi kenardan sızardı bazen ama bez tam oturmaya başladıktan sonra hiç sızma yapmadı. bu paketim bitince 3 numaraya geçeceğim ve 8 kilo falan olana dek onu kullanacağım gibime geliyo

günaydın şebnemcim. maşallah ataya. acaba ben de o günleri görebilecek miyimboshayallersmile o kadar uzun da değil 3 saat deliksiz uyusun bana yeter:Saruboceq:

GÜNAYDINNN....

kıslar sanırım ben meslek degistiriyorum lojistik uzmanligindan ev kadinligina geciyorum.en azindan 1 yil sureyle ve cok korkuyorum mafoldumben

canım hayırlısı....bu kadar süre evde kalınca ev hanımlığının bana göre olmadığını çok daha iyi anladım ama sırf bebeğim biraz daha büyüsün diye en azında o bir yaşına gelinceye kadar çalışmak istezdim...önemli olan bebeğin...durmun müsaitse çalışma..hem geri döndüğünde çok dah istekli olursun çok daha fazla zevk alırsın işinden..

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın Öznurcum. Çocuğa bakmak için aldın herhalde bu kararı. Bence maddi imkanların el veriyorsa en iyisini yapmışsın. Merak etme onunla uğraşırken evde sıkılmazsın, zaten sıkılmaya fırsat ta bulamazsın. Ayrıca azıcık daha büyüyünce çok ama çok sevimli olacak, onunla oyunlar oynamak,gezmek sana herşeyden iyi gelecektir. Bir bebeği kendi annesinin büyütmesi en güzeli bence:lepi:

katılıyorum...bez konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum özellikle prima zaten tam otursun diye tasarlanmış...4 numara büyük olur...ben de 3 numara kullanıyorum uzun süredir ama şimdilerde daha iyi oturuyor üstüne emin değilim ama kızım en az 6buçuk kilo olmuştur...

Hanifecigim gunaydin.Canim ben zaten is kolik oldugum icin boyle panikliyorum.Isimide cok severim.Ev hanimligi bana da gore degil.Ama kim bakacakki ogluma.Kayinvalide ve annem kendi dunyalarindalar bakmiyorlar zaten sagliklari el vermez ki bende istemiyorum ikiside baksin.Bakicilara guvenemiyorum.Tek yol kres kaldi onlarda 6 aydan once almiyorlar.Simdiki calistigim yerden ayrilirsam sittin sene yukselemem.Burda yukselme sansim var.
Bakici tutsam anneler gelip arada bi kontrol etseler diycem ama o da olmuyor.
Oglusumun yuzune baktikca aglayasim geliyor birakamam onu.

Günaydınn cnm, ya çok pardon ama senin isim neydi? bilmiyorumkismile

Canim benim gunaydin.Evet oglusuma bakmak icin aldim bu karari ama daha patronla konusmadim.Allaha sukur maddi imkanlar konusunda bi sikintimiz yok.
Ama ben cok korkuyorum depresyona girerim evde olmakdan dolayi diye.

ben de hala 2 numarad<yım. malum benim kız minyon. şuan yaklaşık 5 kg. biraz daha 2 ye devam ederim galiba.

benimki minyon degil ama babisine cekmis popis yok kaydirigubbakcemile3 2 numara kullaniyorum bende.ama dun gece baktim benim oglus kudurdu oglum noldu bu hareketlilik ne alla alla anlamiyorum megerse isemis beline kadar ve prima kullaniyorum nasil gecti anlamadim kaydirigubbakcemile3 normalde memnunum primadan

hayırlısı çanım..ilk zamanlar sıkılırsın belki ama bebek zamanın çoğunu doldurur zaten...kimse senin baktığın gibi bakamaz bebeğine...bençe iyi yapmışsın..bebeğinle bol bol vakit geçirirsin...bu zamanları bir daha geri gelmiyor.

ya poposu büyümüştür biraz sızdırmıştır yada pipi yukarı doğru kalmıştır arada bizdede oluyor... :)))

Evet arkadaşlar Hanife benim :):):):):) Hanife YILMAZ...

haklsın ama önemli olan bebeğin ki onu düşünmek zorunda kalırsa konsantrasyonun azalır işte yeterince verimli olamayabilirsin...mutlu olman için önce onun güzvende olması lazım gözün arkada iş yapamazsın...ben eğer eşime il dışı tayin ahkkı verilirse kaynanamın yanına bile gitmeyi düşünüyorum sırf bu yüzden....bakıcı bakar ne olacak diyordum doğurmadan ama şimdi güvenip babasına bile bırakamıyorum psikopat oldum iyice...ki Erzurum memeleketimiz değil insanları iyi ama her şeyleri çok farklı bakcı yüzde doksan buralı olur nasıl yatiştirir diye de korkuyorum...sonuçta bakıcıdan çok şey öğreniyorlar...ben de kısa süreli kayınvalideme baktırıp kreşe vermeyi düşünüyorum...bizim durumlar pek müsait değil ayrılmam için Allahtan eylüle kadar beraberiz kızımla...zor biliyorum ama onları bırakmaktansa fedakarlık yapmak dah sağlıklı sanırım...sen azimle ve gözün arkada olmadan çalışırsan her yerde yükselirsin sıkma canını...

Günaydınn cnm, ya çok pardon ama senin isim neydi? bilmiyorumkismile

hanifeymişşşkaydirigubbakcemile5

snow hanife degil mi yaw ben mi pot kirdim ?

seni çok iyi anlıyorum 13 yıllık çalışma hayatıma birkaç ay dinlenmek için ara vermiştim çok yoğun çalışıyordum o tatilde hamile olduğumu öğrendim ve o günden beri çalışmıyorum başlarda zor geldi sonra alıştım ama arada geliyo gelenler
şimdi atayla zaman geçiyo ama ben bazen çalışma hayatıma geri döneyim diyorum sonra oğluma kıyamıyorum ama eylülden sonra büyük ihtimal başlayacağım annem bakıcak ataya bakalım
senin için hayırlısı olsun umarım o dönemi kolay atlatırsın

oğluşum bugün oluk oluk kusuyo yaaa( Sanırım üşütmüş.

canlarim benim moral veren desteginiz icin cok tesekkur ederim.Sizleri seviyorum.
Amannnnnnnnn olmadi kendi isimi kurarim nede olsa bende acayip bi hayalgucu var.Bide kocam destek olsa girisimlerime kesin Sabanci kizlari gibi olurum ben . kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…