2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum bana kesinlikle seks yasak dedi. Eşim bana çok özen gösteriyor, doktorun dekilerine harfiyen uyuyor ama farkındayım huzursuz. Onun huzursuzluğu bana da tesir ediyor. Farklı şekilde ilgi göstermeye, onu üzmemeye çalışıyorum. Bu sefer de suçluluk duyuyor. Her türlü rahatsız olduğumu düşünüyor. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Bu mevzular zor mevzular ama dila06 kesinlikle seni kıskandım :) Hamilelik öncesindeki gibi eşime yakın olmayı ben de özledim.[/QUOTE]

sağol tatlım pekte kıskanma hiç hamile muamelesi görmüyorum insan arada şımarmakta istiyo yani...
bir iki ay sonra sizde normale dönersiniz son 3 ay kesinlikle karşıyım yazık kocaman oluyo ozaman...
ilk 3 son 3 aradaki 3 ü iyi değerlendirin kocanızın yanından ayrılmayın...dayanın biraz.

off keşke bende evde olsaydım.ya ne yapıcam kızlar.bir tek mercimek çorbası yaptım dün akşam o kadar.

Benimkisi belli ama söylemiyim şimdi aramızda hamile filan olan vardır canları çekmesin sonraaakaydirigubbakcemile3

ha evet iyi düşünmüşsün hamile olan vardır canı çekebilir :roflol: tabi ben hariç ne deseniz canım çekmez öyle bir tip oldum ki yemek yemek işkence geliyor bana.Söyleseneeee merak ettim belki kopya çekerim

ay canımcım,kusuruma bakma,.yok yok ben aslında izin almayacam,işlerim yoğunnn..kendimi falan kandırıyodumlmmsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bu arada iftar menusunden söz etmişsiniz.ALLAHA şükür mutfağa girebiliyorum artık,şöyle güzel bi tavuk çorbası,pilav,bide tavuk kızarma yapacam..salata vs.cokacimcoook cokacimcoook

şehriye çorbası yapıcam hayatımda ilk defa :)
pilav ve pirzola aldım ama onuda kızartabilirmiyim iftara kazdar bilmiyorum inşallah yetiştirebilirim..saat 6 da evde olucam 2 saate pişer heralde.
canım valla pek kolay şehiriye çorbası.limonlu iyi yapmışsın.yalnız pirzola olayını alabilirm.iki kişilik yaparım.valla çok güzel fikir tatlım.
yanınada fındıklı kakaolu puding.

Kızlar dün hamile kadınlarla ilgili fıkralar vardı. Onu aldım eşime mail attım. Güldü "bana bunları yapmayı mı planlıyorsun" dedi. Ben de "aşkolsun bunlar fıkra, ben böyle yapmam" dedim.

Ama büyük laf etmişim, akşama resmen o fıkraların aşerme kısmını yaşadık. Evdeki yemeği yiyemedim. Söylemesi ayıptır hamburger istedim. Onun siparişini internetten verirken birden içim bir hoş oldu vazgeçtim. Eşim yemem için ne teklif etse "hayır" dedim. Sadece domatesi yiyebiliyorum diye domates ekmek getirdi. Bir ısırık sonrası onuda bıraktım. Sonra sigara böreği istedi canım. Eşim gitti markete dondurulmuş sigara böreği aldı, yaptı. Önüme getirince ondan da huylandım. Açım miğdem kavruluyor ama hiçbir şey yiyemiyorum, bu sefer rezene çayı istedim; artık eşim orada havlu attı. Sabırla gitti suyu kaynattı ama rezene çayını bulamadı. "Bulamadım, kalmamış" filan giyor ama gerildiği sesinden belli. Muhtemelen kalmadığı için onu rezne çayı almaya yollayacağımı düşünüyordu :)

Zarzor yattığım yerden kalktım. Dolabın kapağını açtığım gibi rezene çayı tam karşımda duruyor. Artık gerilimden gözü görmez olmuş. Bir şey desem bağırmaya başlayacak, sadece güldüm ben de. AÇ uydum. "Sahura kalkma, sen uyu" demişti bana ama yanız sahur yapmasına yüreğim elvermedi. Kalktım birlikte sahur yaptık. O zaman bir iki şey yiyebildim.

Sonuç itibariyle onlar fıkra değilmiş. Eşim şimdi diğerlerinin gerçekleşmesini korkuyla bekliyor.

bende ekmekle naneli sakızla bastırıyorum.fotom 432 sayfada istersen bakabilirsin ama ordakinden biraz daha büyük karnım şu anda

kızlar iftar menünüz bellimi.ben hala karar veremedim.

benim menüm hazır ,yaptım ..yoğurt çorbası,yahni var,şehriyeli pilav,patlıcan salatası,yanınada turşu falan koyarım geçer gider!öyle çok yemek yenmiyor zaten bizde,yeter!

ya benimde hi bişi canım çekmezdi..Dün birşey öle bi canım istedi ki taaa ümraniyeden avcılara anneme gittim onun için valla..

Mercimek Çorbası, Salçalı soslu biftek, Zeytinyağlı yaprak sarması (taa bunun için anneme gittim işteeee:roflol:)

evet canım bende öğle arasında gidip marketten aldım 4 tanecik 3 ünü eşim yer birini ben bol bol çorba içeyim yapabilirsem tabiki :))
ayy rezil oldum ya ppek yemek yemezdikte akşamları evde o sebepten genelde annem yapar getirirdi oda şimdi giresunda bu akşam ilk iftarı eşimin ailesinde yaparız dedim oda evde yapalım dedi bi çorba yap yeter dedi olurmu çorbayla yazık...
dün akşam denedim 3 kap yemeği 1 saatte yaptım sorun hangi 3 lüyü yapacağında zaten oyy bide tatlı var tabi dimi ben onu unuttum iyi aklıma getirdin...

:roflol: :roflol: ay koptum Allah sabır versin adamcağıza.

ay allahım taburcu öldürdün beni yaa seninkinde iyi sabır varmış bak kıymetini bil...
benimkide öyle gerçi ama okuyunca yazık dedim içimden oy oy 6 ay sonra bunlar bize yol su olarak geri dönücek...
kahvaltımı yatağa isterim diyo benimki...

Ay çok güldüm yaaa..Yazık eşine de..Ama çok gülmekte istemiyorum benimde başıma gelir melir mazallah yerimseniben

ayy vallahi koptum.yazık ayol adamcağıza.hella olsun valla gene iyi sabırlı maşallah.bizimki hayatta bu kadar sabırlı olmaz.

bakıcam tatlım tabiki fotoya.
benim menğ şekilleniyor sayenizde kızlar.kopya çektim ama olsun o kadar dimi.:kedi:

süpersin valla :dance:
fena değilmiş yine sabrı, takdir ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…