2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün annemle yagmur uma ciciler lacass..hiçbişeyimis olmuyo artık..diger uyguna aldıklarım kazık gibi oldular yıkandıktan sonra..bogazlarını kestiler hep cucugumun...LCW dan aldıklarım hala yumuşacık pamuk gibi...:lepi:

maşşalah fındıklar..:nazar:

bide biassden selam..:asigim:

amanda aman ne tatlı gülmüş kız.....

kendimi yaşlı hissettim ha

herkeste kocaya benzetmiş bebeişleri ben dahil :umursamaz:

ben artık 38 bedenim
herşeyi yiyerek emzirerek eski kiloma kavuştum artık 60 kiloyum oleyyyyy aklinialirimsmile
nasıl opldu o yaaaaaaalsanaalsanasmile kaç kilo olmuştun ki
bendede var doktor 15. günde kullan dedi ben 10adet kulklandım geçmedi
40 muayenemde söyledim biraz fazla 2 şer tane bir hafta kulan dedi bende bu hafta başladım inşallah geçer biraz sarı gibi benim

NE KULLANDIN ANLAMADIM..

Slm millet. Tüm bebişler çok ama çok tatlı. HEpsine kocaman maşallah Hasretcim akıntının nedeni mantar olabilir cnm, kaşıntı da oluyosa kesin mantardır. Bi doktora git, fitil verir kolayca geçer

selam yağmur bebekkk ne güzelde gülücük atmış öyle bizim kzı hiç fotoya gülmüyo ya hemen ciddileşiyo

yerim Yağmur'umun o tatlı suratını ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
ben de gittim arkadaşlar 2de de bizim doktor kontrolümüz var..öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
hadi balkalım nekaday büyümüş fındık..
yağmura maşallah
nidazol m fitil kullanıyorum akıntı için
74 kiloydum en son doğumda

Slm millet. Tüm bebişler çok ama çok tatlı. HEpsine kocaman maşallah Hasretcim akıntının nedeni mantar olabilir cnm, kaşıntı da oluyosa kesin mantardır. Bi doktora git, fitil verir kolayca geçer
opuyorumnanaktan

Seninki yine iyi sadece ciddileşiyomuş, benimki hemen ağlamaya başlıyo:ecrin_bebek: İnan fotoğraflarının yarısından fazlasında ağlıyorakannehir

merhaba arkadaşlar herkese tünaydın meralcım fotografında bebişini yüz üstü yatırmışın ben daha hiç yatırmadım devamlı bunu yapıyormusun ..? bendemi yatırsam artık uyanıkken durmuyor ama uyurken denemedim asılında

yuzustu daha cabuk ve uzun uyuyor benimki bide gazini cikarmasi kolay oluyor.tavsiye ederim

ay yok kaşıntı falan ne bilim yaa doğumdan sonra hiç kesilmedi:gitme:
yağmura maşallah
nidazol m fitil kullanıyorum akıntı için
74 kiloydum en son doğumda
nasıl werdiğini sölermisin lütfen ben neden weremiorum

bndedoğduğundan beri hep yüzüstü yatırıyorum.. daha uzun uyuyor we daha rahat ettiğine eminim

regl oldum..adet sancılarım komalık ederdi beni dogum sancısı gibi..dogumdan sonra adet sancılarım kesildi yok artık 3 gündür reglyim ama..degişen bişey daha var gıdım gıdım gelen kanamam dogumdan sonra dere deryan...bilmiyorumkismile

Tünaydın Ayşegülcüm enim oğlan doğduğundan beri neredeyse hep yüzüstü uyur, asla sırtüstü kabul etmiyor. Bazen sırtüstü uzandığı sıra çok fena uykusu geliyor ve başlıyor ağlamaya. Yüzüstü çevirince kapıyo gözleri:))Bir de gazını falan kolay çıkarıyor öyle, ben artık hiç gazını çıkarmıyorum

mutlu birden sana uyus oldum niden aceba kaydirigubbakcemile3

Ben dee:dilcikar:

ozamaaaan bu sanaaaa...
naniknanik

ııımmmmmhhhhcokacimcoook Ama yetmez kikaydirigubbakcemile3

Sancıların kesildiğine göre rahmin yönü düzelmiş cnm, artık sancın falan olmaz. Merak etme hep bu kadar çok olmaz, ilk 1-2 sefer için temizleniyo da ondan o kadar artıyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…