- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.701
kızlar dün akşmadan beri çok şiddetli kalça ve bacak ağrım var ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum canım çok yanıyo büyük ihtimal bel fıtığı gibi görünüyo bu sıkıntıyı çeken ve emzirme döneminde kullanılabilecek bir ilaç bilen varmı aranızda dünden beri atayla bile ilgilenemiyorum doğru dürüst annem bakıyor sağolsun
benimde en alt dikişim çıkıntılı onun yara geçiren kremi var druna soryazar sanada
bu arada hijyen canım geçmiş olsun.kulak ağrısı çok kötü.benim erkek kardeşiminde sürekli kulak ağrısı oluyordu da ondan biliyorum.dikkat et canım gerekiyorsa da ameliyat ol.bak benim okuldaki öğretmen arkadaşım da geçenlerde çok ciddi bi kulak ameliyatı oldu ama şimdi çok iyi
günaydınnn..........
hijyenim geçmiş olsun,umarım iyileşrisin..evet arkadaşlar ben katılan herkese oy verdim...benim oğluşumun fotosuda yayınlnmış...onuda gördüm...bu arada beni oylyan olmamış..(
ya kızlar bu resimler ne kadar zamanda onaylanıyor.ben biraz önce yükledim ama hala onaylanmamış
selkie canım ben oy verdim bu sabah oyunuz kabul edildi dedi ama almamışlar mı
günaydınnn..........
hijyenim geçmiş olsun,umarım iyileşrisin..evet arkadaşlar ben katılan herkese oy verdim...benim oğluşumun fotosuda yayınlnmış...onuda gördüm...bu arada beni oylyan olmamış..(
he ya biz burda nerdeyse bi tane daha doğurcaz bu bilio bize sölemiyo e ozamn ariyim ben doktorumuf-da gel derse gideyim hafta içi bi günkaydirigubbakcemile5e be meralim anam bacim biz burda hasretle yirtiniyoruz spiral taktiracagiz regl olmayi bekliyoruz diye neden soylemion hee neden :))) saglik ocagindami taktirmistin?
selam macim yok men izlemez
gorunce aldim selamini sekerim.evet bizim bebikdede var.baloncuklar salyalar ohooo hemde nasil akio.
aman kocisinede kiyamazmis masallah masallah
kız bizimki de aynı bu öyle bi ara tuttuğu an işte yakaladım kaçırmıyim dedim 1 saattir uyuyor şimdi yanımda:asigim:hasret maşallah nasılda güzel tutmuş benim oğlan hemen atıyor oyuncakları başlıyor elini emmeye
günaydınnnnnnnnnnnnnn ceroşşşşşşşşş ya hasret çok sıcak biz evden dışarı çıkmadığımız halde bunaltıcı bende şort tişört giydirdim sonra korktum çıkardım ya ne giydereceğini şaşırıyor insan çok sıcağa alışmasın diyorum ki zatende sevmiyo ve cildi kırmızı benek benek alerji gibi oluyo sıcak giydirirsem
Yerim kız ben seniiiii
günaydın ciciş anneler
dün doktora gittik bebişimin kakasında kan ouyordu tahliller yemiz çıktı dr çatlaktam olduğunu söyledi biz besin alerjisi mi var diye çok korkmuştuk ben sütü yumurtayı kesmiştim artık yiyorum
oğlum 6450 gr olmuş boyuda 64cm bu ay kilo almış fazla uzamamış
mamaya başlamayacağ
mrl ben gündüz uyuduktan sonra 30 dk sonra dürtüyorum o zaman 1-1buçuk saat uyuyor gecede uayanacağı saatten 1 saat çnce dürtüyorum eğer aç değilse uyanmıyor gece 11den 4 e kadar uyuyor ama nadir bizimkide 2-3- saatte gecede uyanıyor
Canlar benimde sezeryan yerim kırmızı ve bir yeri hala kabuk bağlıyor ayrıca kesik dışa doğru çıkık gibi duruyor ne kötü :umursamaz:
kızlar dün akşmadan beri çok şiddetli kalça ve bacak ağrım var ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum canım çok yanıyo büyük ihtimal bel fıtığı gibi görünüyo bu sıkıntıyı çeken ve emzirme döneminde kullanılabilecek bir ilaç bilen varmı aranızda dünden beri atayla bile ilgilenemiyorum doğru dürüst annem bakıyor sağolsun
bu arada öznurcum bende 82 liyim canım
hasret kız bugün kızımın doktor kontrolü var hava da izmirde 32 derece kısa kollu mu giydirsem kız
hasret kız bugün kızımın doktor kontrolü var hava da izmirde 32 derece kısa kollu mu giydirsem kız
teşekkürler öznurcum çıtır iltifatın için şımardım bak şimdi olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?