2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana doktor sadece ağrı kesici parol ya da minoset içebilirsin dedi... bilmiyorumkismile

benimde en alt dikişim çıkıntılı onun yara geçiren kremi var druna soryazar sanada

etkili oluyor mu ki ben bi işe yaramaz diye almadım da... kafamçokkarıştı

teşekkür ederim cnm inşallah geçer bu ameliyat zor gerçekten kulağın arkasını kesip oradan zar gibi bir parça alınıp kulak zarına ilave ediliyor ve sonrasıda zor çok dikkat etmek gerekiyor o yüzden ameliyat olmadan geçerse çok sevineceğim...

herkeslere günaydıııınna.s. istanbul çok sıcak bu sabah

günaydın teyjeleyima.s.

Günaydın fıstık seni
a.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnn ceroşşşşşşşşş ya hasret çok sıcak biz evden dışarı çıkmadığımız halde bunaltıcı bende şort tişört giydirdim sonra korktum çıkardım ya ne giydereceğini şaşırıyor insan çok sıcağa alışmasın diyorum ki zatende sevmiyo ve cildi kırmızı benek benek alerji gibi oluyo sıcak giydirirsem

he ya biz burda nerdeyse bi tane daha doğurcaz bu bilio bize sölemiyo e ozamn ariyim ben doktorumuf-da gel derse gideyim hafta içi bi günkaydirigubbakcemile5
hasret maşallah nasılda güzel tutmuş benim oğlan hemen atıyor oyuncakları başlıyor elini emmeye
kız bizimki de aynı bu öyle bi ara tuttuğu an işte yakaladım kaçırmıyim dedim 1 saattir uyuyor şimdi yanımda:asigim:

cnm çok giydrme çocuk sıcaklıyorsa.. bir de izin işini ne yaptın pınar?

fulyaaaaa
şu tickerlarla hep sorunun olmak zorunda mı yanlış tarih gösteriyor benden 2 gün önce doğum yapmadınmı?

Gunaydinnnnnnnnnn yada tunaydin :)

aman masallah cok sukur

Canlar benimde sezeryan yerim kırmızı ve bir yeri hala kabuk bağlıyor ayrıca kesik dışa doğru çıkık gibi duruyor ne kötü :umursamaz:

pinarcigim neden ki bende oyle bisi yok.

klube hosgeldin canim.aynen o agrilari nasil cekiyorum inanamazsin.ama emr vs cektiremeyecegimiz icin gitmiyorum doktora.
yatarak emzirdigimde agrilarim hafiflemeye basladi.diger sekillerde bele agirlik verdigimiz icin dahada siddetleniyor.

bu arada öznurcum bende 82 liyim canım

citirrrrrrrrrrrr

hasret kız bugün kızımın doktor kontrolü var hava da izmirde 32 derece kısa kollu mu giydirsem kız

32 derece offf cok sicak ben olsam bi sifir kol bi de sort giydiririm.sapka takmayi unutma yawrusa .

hasret kız bugün kızımın doktor kontrolü var hava da izmirde 32 derece kısa kollu mu giydirsem kız

32 derecemi:1shok: yok mont giydir handan kız delümüsün pişer çocuk yol boyu ağlar alimallah yapma kız.. giydir bi şor tişört tamam yanına ıslak mnendil falan al sıcakladıkça ensesini yüzünü sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…