- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.761
evimden kurbağa çıktıakannehirakannehirakannehirmafoldumben
regl oldum..adet sancılarım komalık ederdi beni dogum sancısı gibi..dogumdan sonra adet sancılarım kesildi yok artık 3 gündür reglyim ama..degişen bişey daha var gıdım gıdım gelen kanamam dogumdan sonra dere deryan...bilmiyorumkismile
vallahi biraz önce alp in emziğini falan kaynatayım diye musluğu açtım.lavaboda da bir tabak vardı onun altından çıkıverdi yeşil yeşil.tabi bende bir çığlık bayılacaktım nerdeyseohaoldumsmile.kocam evde olmasa neyapardım benakannehir:gitme:.
Ben dün haberlerde izledim .Yunanistanda bir otoyolu basmış kurbağalar bilim adamları bunun büyük bir depremin habercisi olduğunu söylüyorlarmış.
birazda arkadaşlar ben yüz üstü yatırmaya korkuyorum bogulma tehlikesi varmış bir an dalgınlıgıma gelir diye
cano epidural sezeryan ....ebrucum sezaryanmı normalmı dogum yaptın
yanındayken yatır ama gece kesinlikle yüzüstü yatırma..bogulma tehlikesitabiiki..benim kzı cok hareketli o kafa hiç durmuyo zaten..asla ve asla yüzüstü yatrmadım..sadece sırt ve boyun kaslarının gelişim,i için yanımdayken yatrdım..altına yastık destekle..birazda arkadaşlar ben yüz üstü yatırmaya korkuyorum bogulma tehlikesi varmış bir an dalgınlıgıma gelir diye
vallahi biraz önce alp in emziğini falan kaynatayım diye musluğu açtım.lavaboda da bir tabak vardı onun altından çıkıverdi yeşil yeşil.tabi bende bir çığlık bayılacaktım nerdeyseohaoldumsmile.kocam evde olmasa neyapardım benakannehir:gitme:.
neeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!88miiiiiiiiiii!!!!!!!!..vereliniortak..ama helal.. yaşına göre cook olgunsun..bu arada ben bu helin cereni , yağmuru ve emirhanı yerim ısırırım heryerlerini:asigim:.
birde yaş konusu geçmiş bende acelecilerdenim.88 doğumluyum:kedi:
yazgum bu arada tıcker ın süper ahahah ondada kurbacık var..
allahım ya şu sağ köşede reklam warya bikiniye hazırmısın die intihar edicem yaaaaaa biri bi çözüm bulsun yine koca bi yengen tost yedimmafoldumben
üstünede bi bardakallahım ya şu sağ köşede reklam warya bikiniye hazırmısın die intihar edicem yaaaaaa biri bi çözüm bulsun yine koca bi yengen tost yedimmafoldumben
ne komşuymuş yaw bana yollllsa..Benim de komşu az evvel baklava getirdi bi tabak. Bol tereyağlısından. Mideye indirdim bile:sinifsinif:
ana!!kıs evin yeşillik biyerdeyse..zavallım rotayı şaşırmış..ben bayılırdım oracıkta..helekide yaz geldi şu dışarda ucan dozdoz böcekleri vardır ya aman allah ım kabusum ..:1shok:
yazgum bu arada tıcker ın süper ahahah ondada kurbacık var..
evet canım evimin etrafı komple yeşillik.bu sebeple görmediğim canlı türü kalmadı.ebrum evet 88 liyim bilmiyorumkismileerkenden evlendim acelem neyse.neeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!88miiiiiiiiiii!!!!!!!!..vereliniortak..ama helal.. yaşına göre cook olgunsun..
o çözümden bir de ben istiyorum neyse.allahım ya şu sağ köşede reklam warya bikiniye hazırmısın die intihar edicem yaaaaaa biri bi çözüm bulsun yine koca bi yengen tost yedimmafoldumben
ebru oğluşu yeni gördüm sizede maşallah rockcımı olcak
benimde 21 yaşımda bi düşüğüm var :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?