2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi biraz önce alp in emziğini falan kaynatayım diye musluğu açtım.lavaboda da bir tabak vardı onun altından çıkıverdi yeşil yeşil.tabi bende bir çığlık bayılacaktım nerdeyseohaoldumsmile.kocam evde olmasa neyapardım benakannehir:gitme:.

ebrucum sezaryanmı normalmı dogum yaptın

Ben dün haberlerde izledim .Yunanistanda bir otoyolu basmış kurbağalar bilim adamları bunun büyük bir depremin habercisi olduğunu söylüyorlarmış.

bu arada ben bu helin cereni , yağmuru ve emirhanı yerim ısırırım heryerlerini:asigim:.
birde yaş konusu geçmiş bende acelecilerdenim.88 doğumluyum:kedi:

Son düzenleme:
birazda arkadaşlar ben yüz üstü yatırmaya korkuyorum bogulma tehlikesi varmış bir an dalgınlıgıma gelir diye

Ben dün haberlerde izledim .Yunanistanda bir otoyolu basmış kurbağalar bilim adamları bunun büyük bir depremin habercisi olduğunu söylüyorlarmış.

Aman Allah korusun

birazda arkadaşlar ben yüz üstü yatırmaya korkuyorum bogulma tehlikesi varmış bir an dalgınlıgıma gelir diye

Canım artık öyle bir tehlike olduğunu sanmıyorum çünkü kendilerini çok güzel kontrol edebiliyorlar. Kafayı bi o yana bi bu yana çevirip duruyor benimki.

ebrucum sezaryanmı normalmı dogum yaptın
cano epidural sezeryan ....
yanındayken yatır ama gece kesinlikle yüzüstü yatırma..bogulma tehlikesitabiiki..benim kzı cok hareketli o kafa hiç durmuyo zaten..asla ve asla yüzüstü yatrmadım..sadece sırt ve boyun kaslarının gelişim,i için yanımdayken yatrdım..altına yastık destekle..

ana!!kıs evin yeşillik biyerdeyse..zavallım rotayı şaşırmış..ben bayılırdım oracıkta..helekide yaz geldi şu dışarda ucan dozdoz böcekleri vardır ya aman allah ım kabusum ..:1shok:

allahım ya şu sağ köşede reklam warya bikiniye hazırmısın die intihar edicem yaaaaaa biri bi çözüm bulsun yine koca bi yengen tost yedimmafoldumben

ana!!kıs evin yeşillik biyerdeyse..zavallım rotayı şaşırmış..ben bayılırdım oracıkta..helekide yaz geldi şu dışarda ucan dozdoz böcekleri vardır ya aman allah ım kabusum ..:1shok:
yazgum bu arada tıcker ın süper ahahah ondada kurbacık var..
neeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!88miiiiiiiiiii!!!!!!!!..vereliniortak..ama helal.. yaşına göre cook olgunsun..
evet canım evimin etrafı komple yeşillik.bu sebeple görmediğim canlı türü kalmadı.ebrum evet 88 liyim bilmiyorumkismileerkenden evlendim acelem neyse.
allahım ya şu sağ köşede reklam warya bikiniye hazırmısın die intihar edicem yaaaaaa biri bi çözüm bulsun yine koca bi yengen tost yedimmafoldumben
o çözümden bir de ben istiyorum neyse.

ebru oğluşu yeni gördüm sizede maşallah rockcımı olcak
benimde 21 yaşımda bi düşüğüm var :gitme:

çanımmm sağol,

ay nerden gelmiş oaraya...

kızlar bebişler yakında 4 aylık olaçak..ben mamayla beslediğim için ek besinlere başlamam gerekeçek..siz ilk ek besinleri neyle başlamayı düşünüyorsunuz.meyve püresi,çorba,muhallebi,yoğurt gibi,,,ne ile başlayaçaksınız ilk...sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…