- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #59.721
fulyaaaaa
şu tickerlarla hep sorunun olmak zorunda mı yanlış tarih gösteriyor benden 2 gün önce doğum yapmadınmı?
aman kocisinede kiyamazmis masallah masallah
kizlar gece nasil emziriyorsunuz bal sarmalarini minik murunlu bebiklerinizi?
ben 1 aydir yatarak emziriyorum.cok rahat oluyor.
herkese günaydın.bu arada hepinizin bebişlerine oy verdim haberiniz olsun kızlar.bende kızımın resimlerini yükledim ceylin ipek(fotoğraf adına göre)kızım hepinizin oylarını bekliyor teyzoşları kızımı üzmeyin.
günaydınnn..........
hijyenim geçmiş olsun,umarım iyileşrisin..evet arkadaşlar ben katılan herkese oy verdim...benim oğluşumun fotosuda yayınlnmış...onuda gördüm...bu arada beni oylyan olmamış..(
imrendim bak şimdi senin kızı görünce
kızlarbişey soracağım hamilelik öncesi hamilelikte falan benim akıntılarım oluyodu, normal doğumda içindeki herşeyi atarsın v.s diyorlardı.. ama benim akıntılarım dewam ediyo sinir oluyorum sürekli ıslağım.. bunun sebebi ne acaba we geçecek mi
nabersiniz?
1-2 foto ekliyeyim size...bugün çekindik bunları
82liyim demişti..en genç sensin ama sanırım:)handan kaç yaşındasın ki?
handan kaç yaşındasın ki?
ben doğumdan önce kendimi bildim bileli öyleydim...ama doğumdan beri kupkuruym...ve çok mutluyum inşallah eskisi gibi olmaz artık...sen bir sor doktora derim...cidden çok rahatsız edici:)
harikasınız:)
82liyim demişti..en genç sensin ama sanırım:)
ebru bu kadarmı benzer yaaa aynı sen.. bnde ikinciyi yapcam kendime benzetcem walla:))
Kızlar hiçbir kıyafetim olmuyor üzerime ya. Hala hamile pantolonumu giymekten ve göbeğimi içime çekmekten sıkıldım. Öyle çok kafama takıyorum ki artık psikolojim bozulmaya başladı.
Hasret 87lisin sen daha kendin çocuksun anam bu ne hız
ben doğumdan önce kendimi bildim bileli öyleydim...ama doğumdan beri kupkuruym...ve çok mutluyum inşallah eskisi gibi olmaz artık...sen bir sor doktora derim...cidden çok rahatsız edici:)
harikasınız:)
82liyim demişti..en genç sensin ama sanırım:)
kızlarbişey soracağım hamilelik öncesi hamilelikte falan benim akıntılarım oluyodu, normal doğumda içindeki herşeyi atarsın v.s diyorlardı.. ama benim akıntılarım dewam ediyo sinir oluyorum sürekli ıslağım.. bunun sebebi ne acaba we geçecek mi
28 canım
klava:çocuk dediiinin çocuu waralsanaalsanasmile
off ya sinir oldum en iyisi ben haftaya muhakkak bi fırsatını bulup sibel hanıma koşayım şu spiralide halledeyim hmde muayene olayım
gülcan war kız o 89luuu:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?