2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN :)

aman kocisinede kiyamazmis masallah masallah

yeri geldi mi öyle bir kıyarım ki....ama şimdi yazık ben evde yatıyorum o okulda sefil oluyor ben ayrılınca tüm dersler ona kaldı...:)

kizlar gece nasil emziriyorsunuz bal sarmalarini minik murunlu bebiklerinizi?
ben 1 aydir yatarak emziriyorum.cok rahat oluyor.

ben oturarak emziriyorum zaten 2 kez emiyor gece...yatarak emziremem walla benim göğüsler 80DD sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniboğulur yavrum...korkuyorum...

canım teşekkür ederiz..:) sizin foto onaylanmamış henüz...ben de oylayacağım onaylanır onaylanmaz:)

ben oyladım...ama sistem hemen yansıtmıyor...yerim ben tosun damadımı:)

imrendim bak şimdi senin kızı görünce

ben de imremdim cidden...ama biz kombiyi yeni kapattık hala yelekle geziyoruzahhh Erzurum ne zaman yaz gelecek.....neyse 1 ayımız kaldı yaz gelmezse biz yaza gideriz tatilde:):):):)

kızlarbişey soracağım hamilelik öncesi hamilelikte falan benim akıntılarım oluyodu, normal doğumda içindeki herşeyi atarsın v.s diyorlardı.. ama benim akıntılarım dewam ediyo sinir oluyorum sürekli ıslağım.. bunun sebebi ne acaba we geçecek mi

nabersiniz?
1-2 foto ekliyeyim size...bugün çekindik bunları

Eklentiler

• $24052010299.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $24052010291.webp
    6 KB · Görüntüleme: 25
  • $27052010313.webp
    4 KB · Görüntüleme: 23
  • $27052010320.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 22
  • $27052010329.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 25

ben doğumdan önce kendimi bildim bileli öyleydim...ama doğumdan beri kupkuruym...ve çok mutluyum inşallah eskisi gibi olmaz artık...sen bir sor doktora derim...cidden çok rahatsız edici:)

nabersiniz?
1-2 foto ekliyeyim size...bugün çekindik bunları

harikasınız:)

handan kaç yaşındasın ki?
82liyim demişti..en genç sensin ama sanırım:)

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ebru bu kadarmı benzer yaaa aynı sen.. bnde ikinciyi yapcam kendime benzetcem walla:))

:))))))) yap kız hemide kendine benzeyeninden ....

neyse kızlar ben hazırlanayım kızımı hazırlayayım.doktor teyzemiz bizi bekliyorkızımın kontrolü var.malum bebekle hazırlanmak 1 saat sürüyo.öptüm hepinizi.gelince görüşürüz

Kızlar hiçbir kıyafetim olmuyor üzerime ya. Hala hamile pantolonumu giymekten ve göbeğimi içime çekmekten sıkıldım. Öyle çok kafama takıyorum ki artık psikolojim bozulmaya başladı.

Hasret 87lisin sen daha kendin çocuksun anam bu ne hız
klava:çocuk dediiinin çocuu waralsanaalsanasmile

off ya sinir oldum en iyisi ben haftaya muhakkak bi fırsatını bulup sibel hanıma koşayım şu spiralide halledeyim hmde muayene olayım
gülcan war kız o 89luuu:1shok:

bendede var doktor 15. günde kullan dedi ben 10adet kulklandım geçmedi
40 muayenemde söyledim biraz fazla 2 şer tane bir hafta kulan dedi bende bu hafta başladım inşallah geçer biraz sarı gibi benim

herkeste kocaya benzetmiş bebeişleri ben dahil :umursamaz:

ben artık 38 bedenim
herşeyi yiyerek emzirerek eski kiloma kavuştum artık 60 kiloyum oleyyyyy aklinialirimsmile

olumunekankayizsmile aslında takdir ettim...kızım doğduktan sonra keşke daha önce olsaymış dedim biliyor musun:)bu arada senle yaşıt bir görümcem var bekar ama kızıma gelip bakmaya korkuyordelikafaduldendelikafadulden

89 mu???????helal size ne diyim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…