2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gülen kıss bu aptamilin toptancısı nerde peki yerini söle biz devamlı alıyoruz

oğluşumu yıkadım uykusu gelmişti bugün biraz mızmızlandı o yüzden giydirirkende ağladı giydirdim saçlarını kurularken uyudu hala uyuyor maşallah bende bu arada çamaşırlarımı attım yıkananları astım kendimde duş aldım ama hala bişey yemedim bi tane muzla duruyorum sabah 5te uyandık

oy oy hadi atıştır bişeyler aç aç olmaz:))))
benim kızım hep ağlıyor yıkarken giyinirken bende hem onu oyalıyorum hemde evi azda olsa toplamaya çalışıyom( içimdende hç gelmiyo toplamak)

gülen kıss bu aptamilin toptancısı nerde peki yerini söle biz devamlı alıyoruz

ben eczaneden alıorum seyo 10 paket koli şeklinde bide 1 paket daha hediye veriolar yani 11 paket 180 e geliyo..kesinlikle eczaneden ald dedi bana dr um..

ohh sıhatler ola..bende belki bugün yıkarım tombigimi..bu aada muz ve kavun bana alerji yapıyo kızlar dün anladım bunu bunca senedir..:
1:

oy oy hadi atıştır bişeyler aç aç olmaz:))))
benim kızım hep ağlıyor yıkarken giyinirken bende hem onu oyalıyorum hemde evi azda olsa toplamaya çalışıyom( içimdende hç gelmiyo toplamak)

bizimki yıkanırken sorun yok ama giyinirken kıyameti koparıyor
sorma şu ev işleri gözümde büyüyor resmen eskiden bi girerdim altını üstüne getirirdim odaların şeklini değiştirirdim ayda bir kesin eşim gelir yinemi derdi şimdi nerdeee evi bile zar zor süpürür oldum valla

sağol teyzesi bende bazen eczaneden bazen carrefour dan alıyorum sen küçük paketmi alıyorsun ben 900gr olanını alıyorum bazen 40 bazen 38 tl ye eczane büyük boy getirirmiki??
350gr olanı 18tl değilmi zaten sana bi paket bedava gelmiş oluyo yani bizim buradaki eczaneler yaparmıki onu hiç sanmıyorum

evet bi tanesi bedava gelmiş oluyo 900 gr degil benimki...küçük paket ama iyi hatrlattın du bi sorayım büyük gettrrlermi acep?sende görüşsen bi eczaneyle anlaşsan..yoksa teker teker olmuyo toptan iyi..

face de kahve ve cay adlı bi video ekledim izleyin mutlaka gaza geldim ve hiç içmedigim kahveyi yudumluyorum şu an..ama buda fındıklıymış nescafe nin sadesi süper bunun..:kahve:

ya şimdi kadınlar kulübü arşivinden bu mama meselesini okuyorum bebelac'ı da aptamil'i üreten firma üretiyormuş bayanlardan birine doktoru söylemiş çok kişide memnunmuş bebelac dan bir iki farklı düşünce var tabii
insanın kafası karışıyor ben gaz yapıyor diye aptamilin conformile olanını da denedim ama bizimki hiç sevmedi bitiremedim bile mamayı arkadaşıma verdim similac zaten mahvetti çocuğu gazdan kaç gün uğraştık onuda attım öylece
en iyisimi ben doktora gidince yine bi detaylı sorayım gerçi sordum mamaların içeriği hep aynı dedi ama
ne yapıyım ya işte ikisinide kullanıyorum kendim söylüyorum kendim cevaplıyorum yine tuhaflaştım yani

selam annecikler nasılsınız?ebrucum ben 3. ay kilomuzu yazdım güncellermisin. en az kilo benim kızda var sanırsam
ok cano bakarım birazdan..
mrb güzel bayanlar nasılsınız
iyiydir kuş seeen?*

conformııl ı nası sewmedi ya benm kız bayılıyo gazıda olmuyo ALALH A şükür..bence bidaha vermeyi dene seyocum alışı bişi olmaz gaz yapmıyo en önemlisi..olmazsa bebelac ta bidene..ama içerik bakımından hangisi diosam milupa aptamil derim cünki eşimin ilaç mümmessili cevresi cok ve en başta bu mamayı öneriolar içerik bakımından..

bizim burda eczane 22tl aptamil real markette 16,30tl.. sktarihide gayet yeni.. eczaneler pahalı satıyor...

günaydın kızlar hazırlandık ve yazgıyı ve alp bebeği bekliyoruz buarada ata uyuyor bu iki gündür çok ağlıyo ata kucakta bile zor duruyo dışarı çıkıp gezince susuyu illaki dışarı çıkıcak :)

ben ataya 2 aydan beri hero baby kulllanıyorum çok keyifli içiyo ve kilo alımıda gayet iyi hele geçen ay çok fazlaydı bu aya düzene soktuk

aptamil gaz yaptı atada hipp ide içti ama benim zorumla ama bu mamasını çok keyifli içiyo çokta memnunum

sevmedi işte canımcım ya belki bi ara yine denerim zaten daha çok aptamili veriyorum aralarda bebelac veriyorum tabiki aptamil daha iyidir yılların markası

kızlar bugün günümüz var ve bebegim öksürüyo,ateşi yok şükür fitil iyi geldi,dışarı çıkarsammıki hava güzel ama korkuyorum yinede,arabasıyla gidecez ama..

eftelciğim biraz esiyor ama hava güzel çık bence... kaydirigubbakcemile

başım çok ağrıyor yaaaa :uhm:
hala regli olmadım bi olsamda rahatlasam...
:dilcikar:

bol bol fotoğraf istiyorum... keyifli bir buluşma olacak eminim a.s.

merhaba annişler bizim emmeme problemi devam ediyor dün doktora gittik bu zamanlarda normal dedi 1 hafta 10 gün sürer dedi..almassa sütünü kaşıkla ver biberon verme dedi...emzikte kullanma dedi..senden ricam 1 hafta 10 gün sabret olmassa sağıp biberon ile verirsin ondada anne sütünü reddederse eğer mamaya başlıcaz dedi...
benim için öle kötü birdurum ki anlatamam, şuraya bakın kimisi emmek ister süt olmaz kimisi de süt olu emmez..Allah bunları ıslah etsin ne diyim..bu zamanlarda bebekler etrafının farkına varırmış ve memede vait geçirmek onlara işkence gelirmiş bakarmısınız
birde organik olarark idrar yollarında enfeksiyon varsa oda ciddi iştahsızlık yaparmış, onun için idrar kültürü verdik salı günü alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…