- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #62.741
Ayrica o ilkinci kaliyte muhabbetine ben inanmiyorum cunku bizzt tv dinlemis arladasim bebelac ve hippte gdo yomus ve katki maddesi Bu bi uyri aptamil 900 gr rami toptancisinda 30 lira
Gaz icin bebelaac veren varmis almiron vermesi lazim 350 gr 24 lira
oğluşumu yıkadım uykusu gelmişti bugün biraz mızmızlandı o yüzden giydirirkende ağladı giydirdim saçlarını kurularken uyudu hala uyuyor maşallah bende bu arada çamaşırlarımı attım yıkananları astım kendimde duş aldım ama hala bişey yemedim bi tane muzla duruyorum sabah 5te uyandık
gülen kıss bu aptamilin toptancısı nerde peki yerini söle biz devamlı alıyoruz
oğluşumu yıkadım uykusu gelmişti bugün biraz mızmızlandı o yüzden giydirirkende ağladı giydirdim saçlarını kurularken uyudu hala uyuyor maşallah bende bu arada çamaşırlarımı attım yıkananları astım kendimde duş aldım ama hala bişey yemedim bi tane muzla duruyorum sabah 5te uyandık
oy oy hadi atıştır bişeyler aç aç olmaz:))))
benim kızım hep ağlıyor yıkarken giyinirken bende hem onu oyalıyorum hemde evi azda olsa toplamaya çalışıyom( içimdende hç gelmiyo toplamak)
ben eczaneden alıorum seyo 10 paket koli şeklinde bide 1 paket daha hediye veriolar yani 11 paket 180 e geliyo..kesinlikle eczaneden ald dedi bana dr um..
ohh sıhatler ola..bende belki bugün yıkarım tombigimi..bu aada muz ve kavun bana alerji yapıyo kızlar dün anladım bunu bunca senedir..:1:
evet bi tanesi bedava gelmiş oluyo 900 gr degil benimki...küçük paket ama iyi hatrlattın du bi sorayım büyük gettrrlermi acep?sende görüşsen bi eczaneyle anlaşsan..yoksa teker teker olmuyo toptan iyi..sağol teyzesi bende bazen eczaneden bazen carrefour dan alıyorum sen küçük paketmi alıyorsun ben 900gr olanını alıyorum bazen 40 bazen 38 tl ye eczane büyük boy getirirmiki??
350gr olanı 18tl değilmi zaten sana bi paket bedava gelmiş oluyo yani bizim buradaki eczaneler yaparmıki onu hiç sanmıyorum
ok cano bakarım birazdan..selam annecikler nasılsınız?ebrucum ben 3. ay kilomuzu yazdım güncellermisin. en az kilo benim kızda var sanırsam
iyiydir kuş seeen?*mrb güzel bayanlar nasılsınız
ya şimdi kadınlar kulübü arşivinden bu mama meselesini okuyorum bebelac'ı da aptamil'i üreten firma üretiyormuş bayanlardan birine doktoru söylemiş çok kişide memnunmuş bebelac dan bir iki farklı düşünce var tabii
insanın kafası karışıyor ben gaz yapıyor diye aptamilin conformile olanını da denedim ama bizimki hiç sevmedi bitiremedim bile mamayı arkadaşıma verdim similac zaten mahvetti çocuğu gazdan kaç gün uğraştık onuda attım öylece
en iyisimi ben doktora gidince yine bi detaylı sorayım gerçi sordum mamaların içeriği hep aynı dedi ama
ne yapıyım ya işte ikisinide kullanıyorum kendim söylüyorum kendim cevaplıyorum yine tuhaflaştım yani
ben eczaneden alıorum seyo 10 paket koli şeklinde bide 1 paket daha hediye veriolar yani 11 paket 180 e geliyo..kesinlikle eczaneden ald dedi bana dr um..
ohh sıhatler ola..bende belki bugün yıkarım tombigimi..bu aada muz ve kavun bana alerji yapıyo kızlar dün anladım bunu bunca senedir..:1:
ok cano bakarım birazdan..
iyiydir kuş seeen?*
conformııl ı nası sewmedi ya benm kız bayılıyo gazıda olmuyo ALALH A şükür..bence bidaha vermeyi dene seyocum alışı bişi olmaz gaz yapmıyo en önemlisi..olmazsa bebelac ta bidene..ama içerik bakımından hangisi diosam milupa aptamil derim cünki eşimin ilaç mümmessili cevresi cok ve en başta bu mamayı öneriolar içerik bakımından..
günaydın kızlar hazırlandık ve yazgıyı ve alp bebeği bekliyoruz buarada ata uyuyor bu iki gündür çok ağlıyo ata kucakta bile zor duruyo dışarı çıkıp gezince susuyu illaki dışarı çıkıcak :)
ben ataya 2 aydan beri hero baby kulllanıyorum çok keyifli içiyo ve kilo alımıda gayet iyi hele geçen ay çok fazlaydı bu aya düzene soktuk
aptamil gaz yaptı atada hipp ide içti ama benim zorumla ama bu mamasını çok keyifli içiyo çokta memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?