2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki de hiç sewmiyor yaaaa offf
aman dikkat edin bebişlere özelliklede ellerine kimseye öptürtmeyin ve sürekli silin kucağa alma hasretim zaten sıcak iy,ce pişicek
napim durmuyo ki yerinde biraz duruyo oynuyo sonra gözgöze gelince başlıyo çırpınmaya...
acaba üşüttü mü? aman dikkat et hasret
yokkk kız üşütürmüyüm hiç gözüm gibi bakıyorum ona.. gayet sağlıklı maşallah sıkıntısı yok işte oyun istiyor sadce hoplattımıı bağırmaya başlıyo kahkahalar falan...
Hasret şaka maka derken iş ciddiye binip te size yol görünmesin sonraaklinialirimsmile öyle bişi olursa gitmek istermisin ki?

wallahi giderim ben dünden razıyım.. istanbulda zaten yaşamak istemiyorum.. nefret ediyorum bazen..

yagmur uyusada bİ duŞa gİrsem..bıktım bu saclardan ..sırf sac yuzunden dua almaaya ÜŞenrmİ İnsan yaa...kurumuyo sekİl almıyo ..3 aydır hala sac kestrcem kestremedİm kıyamadım..

ben kestirdim kurtuldum valla saçlarımdan çok zor oluyordu emzirirken bile

gülün gülün
1 saat sonra gelsin hadi gazeteye ilan wer satıp gidiyoruz anlaştım derse hiç şaşmayınkaydirigubbakcemile3

slm kızlarr bebişleri hasta olanlarr geçmiş olsun allah acil şifalar versinn .oyy anam vadideki zambak ne güzel anlatmışın saçını yaptıgını makyaj yaptıgını anam bizde nerde 3 gündür saçım tarak yüzü görmüyor insanlıktan çıktım valla ayy kızlar ben galiba deliriyorum akşam ne saçma bişey yaptım benim oratncı oğlan bizle beraber uyur hergece odasında asla yatmaz bende o ice uykuya dalınca alırım yatagına yatırırım gece ben napmışım bebegi beşikten alıp oğlanın yatagına yatırmışımm tam yataga girecekkende ortancı oglanı kucakladım tam beşiğe yatırıyodumki bide baya bi agır geldi oğlan bana ayy dedim ben napıyorummm kızlarr heralde ben aklımı kaçırıyorumm yoksa sizdede oluyomu böle olaylar

doktor öptirmein dedi diyim bari n'apayımalsanaalsanasmile

sizi izliyorummmmmmm :))) mutfakdayim daha kahve falan hakgetire yani,ben asagi indim kahve yapayim diye doguhan pasa agu agu aguuuuuuuuu yapmaya basladi.simdi indim mutfaga gecmisi okuyorum.makineyi falan bosalttim.bi kahve yapayim sonun da dimi

ayy süslenin hanımlar boşlamayın kendinizi saçnızı yapın makyaj yapın ben şimdi kaşımı bıyığımı alcam bide makyaj ohhhhh sefamm olsunnnn
kıskananlar çatlasın ohhhh..
kızlar çok acil bişi sormam gerek selin sürekli öksürüyor siz öksürük şurubu ne kullandınız ?
cnm geçmiş olsun sekrol kullanıyoz ama hala kesilmedi öksürüyü...
öznur bitiremedinmi kavanı leyn nirdesin südüklkü..[ımg]http://img.fotoambar.com/img/00000/4b0e4d4b70b4018a669097d08e1ceaf6.gif[/ımg]
öznur öyle uykusuna daldı bence:))
gülün gülün
1 saat sonra gelsin hadi gazeteye ilan wer satıp gidiyoruz anlaştım derse hiç şaşmayınkaydirigubbakcemile3

daha ne istiyon kız deniz, kum,hava ohhhhh yarasın:)

sizi izliyorummmmmmm :))) mutfakdayim daha kahve falan hakgetire yani,ben asagi indim kahve yapayim diye doguhan pasa agu agu aguuuuuuuuu yapmaya basladi.simdi indim mutfaga gecmisi okuyorum.makineyi falan bosalttim.bi kahve yapayim sonun da dimi

BENİM YERİMEDE İÇ CNM BENİM YAPACAGIM YOK BU GİDİŞLE:akannehir:içelim:

uyku serseminde olur öyle şeyler iyi ki farkına varmışsın

gülün gülün

senin eşinden bekleriz böyle bisey sanırım o yüzden şaşırmam ben olan sana olur sonra sana demesin geç işin başına diye ....eşinde orda başka iş bulur aynen İstanbuldaki hayat gibi ...aman aman düşündüklerimiz olmaz inşallah da Ceren le iyi vakitler geçirirsin evinin hanımı olursun...

çoook moralim bozuk....

emirhanı dr ye götürdüm geldik..bu ay sadece 300 gr almış...dr kilolu bir bebek olduğu için fazla etki etmez dedi..ama bana çokta öyle kiloluymuş gibi gelmiyor...boyuda uzamamış...bogazları şişmiş oğlumun o nedenle yiyemiyormuş.. ( antibiyotik yazdı...birde peditus verdi..birde benimkinin dişi çıkmamış o bir kabarçıkmış diş sandığımız şey..yanlış alarm yani..mamayı değiştirdiğimi söyledim...iyi yapmışsınız conformili tamamen bıraksanız daha iyi olur dedi...benim oğlana pek yaramadı...bende 0 peket evde olduğunu söyledim kaıştırıp kullanmaya devam et. dedi..birde artık ek besinlere başlıyorum sabah cici bebe ile hazırlanan karışık kahvaltı...öğlen meyve suyu....akşam sebze çorbası..ilk az miktarlarda verilecek sonra miktar arttırılaçakmış aralardada mamaya devam.meyveli yoğurt ve daninolardan vereçekmişim bide..kalsiyum değeri daha fazlamış..ek besinlerin hepsi kaşıkla verileçekmiş birde...öyle işte kızlar morolim yerler altında... (((((((( eşimide işten çıkarıyorlar ......

Son düzenleme:

bozma moralini yaaa Emirhan ek gıdalara başlayınca iyi olur merak etme eşini neden çıkarıyorlar ? işte bu kötü bisey

bebekleri hasta olanlara çok geçmiş olsun.
Bosna canım Allah sabır versin. Çok değil 1 ay sonra bende aynı sıkıntıyı yaşıyor olacağım kaldı ki bebeğime henüz bir bakıcıda bulamadım. Ağlaya ağlaya gideceğiz işimize.

Benim kızım 2 günde bir yoğun kaka yapardı. Bir haftadır hergün sarı renkte sümüksü ve eskisine oranla daha sıvı kaka yapıyor ama ishalde diyemem su gibi değil. Ateş fark edemedim. Bende de şüphelensem mi acaba.

üzüldüm selkie ya.neyse ek gıdalarla toparlar.sağlıklı olsunlar da.al bi boğaz enfeksiyonu daha hiç belirti yok muydu?benimki de az yiyo,öyle bişi mi oldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…