- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.381
bizimki de hiç sewmiyor yaaaa offf22 haziranda buluşmaya gelmeden önce aylık kontrolümüz var canım doktora gidicez kesinlikle sorucam
su vermemezlik etmiyorum kesinlikle azar azar verdimmi sorun yok ama biraz fazla verirsem 3 gün yapamıyor kakasını geçenlerde de oldu aynısı çünkü mamasına zeytin yağı kattım da ancak öyle yaptı
su içmeyi hiç sevmiyor ama ben zorlada olsa veriyorum sadece dün uyku sersemi çok içti bende susamıştır diye çekmedim biraz fazla içti sanırım
napim durmuyo ki yerinde biraz duruyo oynuyo sonra gözgöze gelince başlıyo çırpınmaya...aman dikkat edin bebişlere özelliklede ellerine kimseye öptürtmeyin ve sürekli silin kucağa alma hasretim zaten sıcak iy,ce pişicek
yokkk kız üşütürmüyüm hiç gözüm gibi bakıyorum ona.. gayet sağlıklı maşallahacaba üşüttü mü? aman dikkat et hasret
Hasret şaka maka derken iş ciddiye binip te size yol görünmesin sonraaklinialirimsmile öyle bişi olursa gitmek istermisin ki?
Ohhh sefası olsun :)
Canımm hoşbulduk :)
Adapte olmak çok zor oluyor, sana da kolay gelsin.
Hilal biraz daha büyümüş olacak inşallah, umarım ikiniz de kolay atlatırsınız zamanı gelince
evet canım 5 aylık olucak ozaman senelik iznimi ve süt iznimide alıyorum Temmuzun 13 den sonra ağustos sonu gibi iş başı
İyi iyi, 5 aylık epey ele avuca gelir.
geçmişe gidemiorum bizimki deli olmuş, oyun istiyo, muhabbet istiyo, hoplatıp zıplatayım istiyo.. şuan kucağımda..
kocamın da yakın bir abisi antalyada yaşıyor gelmiş, kocama iş teklif ediyor gel antalyada 500liraya hawuzlu ew tutiim size.. benim dürüm tırını işlet diyormuş bizimkide her hıyarım war diyene tuzluğunu alıp koşan cinsten gitti şimdi konuşmaya.. allah akıl wersin ne yapacağını şaşırmış
bnde dedimki wallahi süper olur hemen gidelim:))) bi yere gitceğimizden değil ya işte iş olsun
kaydirigubbakcemile3
yagmur uyusada bİ duŞa gİrsem..bıktım bu saclardan ..sırf sac yuzunden dua almaaya ÜŞenrmİ İnsan yaa...kurumuyo sekİl almıyo ..3 aydır hala sac kestrcem kestremedİm kıyamadım..
Ben de aynı dertten muzdaribim. Yıkadıktan sonra kendi kurumuyor, kurutmak işkence. Bir de dökülmeye başladı şimdi. Kısacık kestireyim diyorum ama zaten zayıfladım, iyice kız çocuğu gibi kalıcam...
yagmur uyusada bİ duŞa gİrsem..bıktım bu saclardan ..sırf sac yuzunden dua almaaya ÜŞenrmİ İnsan yaa...kurumuyo sekİl almıyo ..3 aydır hala sac kestrcem kestremedİm kıyamadım..
bizimki de hiç sewmiyor yaaaa offf
[
yokkk kız üşütürmüyüm hiç gözüm gibi bakıyorum ona.. gayet sağlıklı maşallahsıkıntısı yok işte oyun istiyor sadce hoplattımıı bağırmaya başlıyo kahkahalar falan...
iyi bari canım artık konuşmak istiyorlar dün aksam biz 1 saat agu agu yaa baaa deeee diye konuşuyoruz....
uyudu ben bİ banyodayım arayan olursa baglarsınız..
banyonun dahili numarası ne arayan olursa bağlarızzzzzz
canım valla bebişinin enfeksiyon geçirmsini istemiyosan izin vermiyceksin bak oğluşum bağırsak enfeksiyonu geçirdi bu sıcakta hem ishal hem ateşi var bunlara katlancaksan öpsünler bi zahmet eşinede okut ELLERİ ÖPTÜRMEYİN DİYO DOKTORRR BEBEKLERE YAKIN TEMAS YOKKKKKlmaz:
kıskananlar çatlasın ohhhh..ayy süslenin hanımlar boşlamayın kendinizi saçnızı yapın makyaj yapın ben şimdi kaşımı bıyığımı alcam bide makyaj ohhhhh sefamm olsunnnn
cnm geçmiş olsun sekrol kullanıyoz ama hala kesilmedi öksürüyü...kızlar çok acil bişi sormam gerek selin sürekli öksürüyor siz öksürük şurubu ne kullandınız ?
öznur öyle uykusuna daldı bence:))öznur bitiremedinmi kavanı leyn nirdesin südüklkü..[ımg]http://img.fotoambar.com/img/00000/4b0e4d4b70b4018a669097d08e1ceaf6.gif[/ımg]
gülün gülün
1 saat sonra gelsin hadi gazeteye ilan wer satıp gidiyoruz anlaştım derse hiç şaşmayınkaydirigubbakcemile3
sizi izliyorummmmmmm :))) mutfakdayim daha kahve falan hakgetire yani,ben asagi indim kahve yapayim diye doguhan pasa agu agu aguuuuuuuuu yapmaya basladi.simdi indim mutfaga gecmisi okuyorum.makineyi falan bosalttim.bi kahve yapayim sonun da dimi
slm kızlarr bebişleri hasta olanlarr geçmiş olsun allah acil şifalar versinn .oyy anam vadideki zambak ne güzel anlatmışın saçını yaptıgını makyaj yaptıgını anam bizde nerde 3 gündür saçım tarak yüzü görmüyor insanlıktan çıktım valla ayy kızlar ben galiba deliriyorum akşam ne saçma bişey yaptım benim oratncı oğlan bizle beraber uyur hergece odasında asla yatmaz bende o ice uykuya dalınca alırım yatagına yatırırım gece ben napmışım bebegi beşikten alıp oğlanın yatagına yatırmışımm tam yataga girecekkende ortancı oglanı kucakladım tam beşiğe yatırıyodumki bide baya bi agır geldi oğlan bana ayy dedim ben napıyorummm kızlarr heralde ben aklımı kaçırıyorumm yoksa sizdede oluyomu böle olaylar
gülün gülün
1 saat sonra gelsin hadi gazeteye ilan wer satıp gidiyoruz anlaştım derse hiç şaşmayınkaydirigubbakcemile3
ben kestirdim kurtuldum valla saçlarımdan çok zor oluyordu emzirirken bile
HAHAYYT..CIKTIM BİLEEMM GERENK KALMADI AYFER CİM AMA BİDAHAKİNE SÖYLERİM NUMARAYI..bizimki de hiç sewmiyor yaaaa offf
[
yokkk kız üşütürmüyüm hiç gözüm gibi bakıyorum ona.. gayet sağlıklı maşallahsıkıntısı yok işte oyun istiyor sadce hoplattımıı bağırmaya başlıyo kahkahalar falan...
iyi bari canım artık konuşmak istiyorlar dün aksam biz 1 saat agu agu yaa baaa deeee diye konuşuyoruz....
banyonun dahili numarası ne arayan olursa bağlarızzzzzz
İyi iyi, 5 aylık epey ele avuca gelir.
kaydirigubbakcemile3
Ben de aynı dertten muzdaribim. Yıkadıktan sonra kendi kurumuyor, kurutmak işkence. Bir de dökülmeye başladı şimdi. Kısacık kestireyim diyorum ama zaten zayıfladım, iyice kız çocuğu gibi kalıcam...
YAW TAMAM Bİ BAYANI GÖSTEREN SACTR AMA OLMUYO Aİ BİZ O EVLİ MUTLU COCUKLU MANKEN ARKADASLAR GİBİ HERGÜN KUAFÖRLERE TASINMIOZ YADA EWE GETRTEMİOZ YANİ..AMA PARAYNAN TUTACAM EN SONUNDA Bİ ÇIRAK HAFTADA İKİ GÜN GELSİN SACIMA BAŞIMA Bİ FÖN YETER BANA BİHTERİN ANASI VARYA FİRDEVS GİBİM..NEYSE GİDİM KURUTİİM SU SACLARI YOKSA KAFAYI ÜŞÜTCEM BELKİDE ÜŞTÜMsempatiksalakcinniBU ARADA BOSNA CIM BURCU DİMİ ADIN HOSGELDİİİİNNNNN GEC OLDU AMA...
çoook moralim bozuk....
emirhanı dr ye götürdüm geldik..bu ay sadece 300 gr almış...dr kilolu bir bebek olduğu için fazla etki etmez dedi..ama bana çokta öyle kiloluymuş gibi gelmiyor...boyuda uzamamış...bogazları şişmiş oğlumun o nedenle yiyemiyormuş..( antibiyotik yazdı...birde peditus verdi..birde benimkinin dişi çıkmamış o bir kabarçıkmış diş sandığımız şey..yanlış alarm yani..mamayı değiştirdiğimi söyledim...iyi yapmışsınız conformili tamamen bıraksanız daha iyi olur dedi...benim oğlana pek yaramadı...bende 0 peket evde olduğunu söyledim kaıştırıp kullanmaya devam et. dedi..birde artık ek besinlere başlıyorum sabah cici bebe ile hazırlanan karışık kahvaltı...öğlen meyve suyu....akşam sebze çorbası..ilk az miktarlarda verilecek sonra miktar arttırılaçakmış aralardada mamaya devam...öyle işte kızlar morolim yerler altında... (((((((( eşimide işten çıkarıyorlar ......
çok teşekkürler annişler şimdi ii şöyle diyeyim 3 gün önce habire ağladı doktora götürdüm bağaırsaklarında sancı olabilir dedi gözetle kakasının rengi kokusu değişirse yada sümüksü olursa hemen doktora götürün bide ateş yapıyo ama ağlaması geçtikten sonra ishal oldu tuhaf olan huzursuz değil keyfi yerinde şurup verdi doktoru onları kullanıyorum
bozma moralini yaaa Emirhan ek gıdalara başlayınca iyi olur merak etme eşini neden çıkarıyorlar ? işte bu kötü bisey
üzüldüm selkie ya.neyse ek gıdalarla toparlar.sağlıklı olsunlar da.al bi boğaz enfeksiyonu dahahiç belirti yok muydu?benimki de az yiyo,öyle bişi mi oldu ki
ben kestirdim kurtuldum valla saçlarımdan çok zor oluyordu emzirirken bile
HAHAYYT..CIKTIM BİLEEMM GERENK KALMADI AYFER CİM AMA BİDAHAKİNE SÖYLERİM NUMARAYI..
YAW TAMAM Bİ BAYANI GÖSTEREN SACTR AMA OLMUYO Aİ BİZ O EVLİ MUTLU COCUKLU MANKEN ARKADASLAR GİBİ HERGÜN KUAFÖRLERE TASINMIOZ YADA EWE GETRTEMİOZ YANİ..AMA PARAYNAN TUTACAM EN SONUNDA Bİ ÇIRAK HAFTADA İKİ GÜN GELSİN SACIMA BAŞIMA Bİ FÖN YETER BANA BİHTERİN ANASI VARYA FİRDEVS GİBİM..NEYSE GİDİM KURUTİİM SU SACLARI YOKSA KAFAYI ÜŞÜTCEM BELKİDE ÜŞTÜMsempatiksalakcinniBU ARADA BOSNA CIM BURCU DİMİ ADIN HOSGELDİİİİNNNNN GEC OLDU AMA...
Hoşbulduk canım...
çoook moralim bozuk....
emirhanı dr ye götürdüm geldik..bu ay sadece 300 gr almış...dr kilolu bir bebek olduğu için fazla etki etmez dedi..ama bana çokta öyle kiloluymuş gibi gelmiyor...boyuda uzamamış...bogazları şişmiş oğlumun o nedenle yiyemiyormuş..( antibiyotik yazdı...birde peditus verdi..birde benimkinin dişi çıkmamış o bir kabarçıkmış diş sandığımız şey..yanlış alarm yani..mamayı değiştirdiğimi söyledim...iyi yapmışsınız conformili tamamen bıraksanız daha iyi olur dedi...benim oğlana pek yaramadı...bende 0 peket evde olduğunu söyledim kaıştırıp kullanmaya devam et. dedi..birde artık ek besinlere başlıyorum sabah cici bebe ile hazırlanan karışık kahvaltı...öğlen meyve suyu....akşam sebze çorbası..ilk az miktarlarda verilecek sonra miktar arttırılaçakmış aralardada mamaya devam.meyveli yoğurt ve daninolardan vereçekmişim bide..kalsiyum değeri daha fazlamış..ek besinlerin hepsi kaşıkla verileçekmiş birde...öyle işte kızlar morolim yerler altında... (((((((( eşimide işten çıkarıyorlar ......
Çook geçmiş olsun, hemen iyileşir inşallah Emirhancık...
bebekleri hasta olanlara çok geçmiş olsun.
Bosna canım Allah sabır versin. Çok değil 1 ay sonra bende aynı sıkıntıyı yaşıyor olacağım kaldı ki bebeğime henüz bir bakıcıda bulamadım. Ağlaya ağlaya gideceğiz işimize.
Benim kızım 2 günde bir yoğun kaka yapardı. Bir haftadır hergün sarı renkte sümüksü ve eskisine oranla daha sıvı kaka yapıyor ama ishalde diyemem su gibi değil. Ateş fark edemedim. Bende de şüphelensem mi acaba.
Canım çok zor gerçekten, ağlamıyım diyorum ama olmuyor, her bebek nasıl diyene zırlamaya başlıyorum.
İşe başlamadan bakıcıyı ayarlayıp birarada biraz kalabilsen keşke...
Bir ajans var, bana tavsiye etmişlerdi ama unuttum şimdi.
Sorup öğreneyim ister misin?
geçtiğimiz günlerde bir elemanıyla tartışma yaşadı ve onu yumrukladı çünkü..aptal koçam...
Ben de birisine yumruk atsam, beni de atsalar işten, oğluma kavuşsam...
Allahım iyice manyaklaştım.
Ebrucum kötü olmuş cidden yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?