2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah ebru noldu bu yavrulara ya garibim bogazları acıyomuş demek..tez zamanda iyi olsun inşallah..bu ek gıda başlama süreci süpper nası yiyeceklerini cok merak ediorum bakalım hosuna gidecekmi farklı tatlar..kocanın kesinmi iştyen cıkma vakası

Çok geçmiş olsun Ebrucum, üzülme çabuk atlatır inş.1 at az kilo almasından da bişi olmaz. demek eşini çıkarttılar, biran evvel iş bulurda inş. evde oturmaz. maddi kaygılar bi yana sürekli evde oturan koca da çekilmez doğrusu

ya hiç ne ateş ne ağrı h,iç bişey yoktu...sadece yemek yediremiyodum boğazları kızarmış..iltihap olmak üzereymiş...

canım ya kıyamam ben ona sıkma canını en azından çaresi var anlamış doktor ek gıdaya başlayınca toparlarsın zaten doktorda problem yok demiş üzülme annesi iyi olsun yeniden yesin eskisi gibi alır kilosunu
eşini işten çıkarmaları kötü olmuş hayırlısı olur inşallah çıkarmazlar vazgeçerler yada daha güzel bi iş bulur canım

yalnız bu yemem olayı arada bizimkide yapıyo bende bi kontrol ediyim boğazlarını

ahhhhahhayytttt:):)bi deli ben degilmişim sewindim..ay ne güldüm..iyi adamı da alıp götürmedin biyerlere kızzzzzzzzzzz
..[/B

ya ne oldu bu bebeklere böyle sanırım salgın var,ek gıdalara geçince alır yine kilocukları annesi,eşinde inşallah en kısa sürede bulur başka bir iş ..

ahhhhahhayytttt:):)bi deli ben degilmişim sewindim..ay ne güldüm..iyi adamı da alıp götürmedin biyerlere kızzzzzzzzzzz
..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ee ben neyapıyorum alp sepetinde ağlıyor ben onu pışpışlıyorum diye kendimi pışpışlıyorumsempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-.

Son düzenleme:
yaa biraz önce doktorunu aradım alp in son günlerde kakası hep koyu yeşil ama çok koyu siyaha yakın neredeyse.birgün daha bekleyin yarında aynısı olursa mikroendoskopi yaptırın dışkıya dedi.moralim bozuldu gene.sizinkiler ne renk yapıyor ki?

emirhan conformil mamayı yediriken öyle koyu yeşil yapıyordu...bende mamadan dolyaı.normaldir diye düşünmüştüm..pazar mamayı değiştirdim..şimdi sarımsı ve yumuşak bir dışkı yapıyor...

canım sarı renkte yapıyor serhan da sadece bugün işte bi açık yeşile yakındı okadar inşallah bi sorun yoktur hayatım

şu acai berry alaçağım diyordumya dün alamadım...geçen hafta okulda oğlanın gözlüklerini kırmışlardı..tamir olmadı yenisini yaptırmak zorunda kaldım..ona verdim bayabi..eczane hastane derken para bitti..ama en kısa zamanda alıp deneyeceğim..40 tl miş paketi...

Çok geçmiş olsun emirhan bundan sonra daha iyi olur. Eşinde kısa zamanda hayırlısıyla yeni iş bulur inşallah.

ben bir iki ajans aradım onların verikleri fiyatlar yüksekti maalesef ama yinede her öneriye açığım. Öğrenirsen ajansı onları da ararım.

canım önceden sarı renkteydi sonra da yeşil ve sümüksü oldu

Sarı yapıyodu ama bu ıkı gÜndÜr yeŞıle dÖndÜ kakası yeŞıl olunca kulagı agrıyo derler ama bızımkını kulagındada bıŞey Çıkmadı..

ay kızlar oğluma muz ve şeftali püresi yaptım verdim yediiiikaydirigubbakcemile3

ay maşallah ona..emirhanda elmalı muzluyu sevmişti..sebze çorbası vermiştim onu hiç sevmedi ama ..sanırım sebzeyle aramız olmayaçak bizim..eraydaki gibi ertık başka çorbalar yapıp o çorbalara katacağım sebzeleri...eraya havuçlu , kabaklı muhallebi bile yapıp yedirmiştim sebze yemiyor diye.. :))

sağol canım..inşallah düzelir oğlum...eşimde inşallah işinden hiç ayrılmaz..iyidi burda yeri...

Sarı yapıyodu ama bu İkİ gÜndÜr yeŞİle dÖndÜ kakası yeŞİl olunca kulagı agrıyo derler ama bİzİmkİnİ kulagındada bİŞey Çıkmadı..

bende yeşil kakayı karın ağrısından ve gazdan kaynaklı diye biliyorum...ama normalde ek besinlere geçene kadar sarı yapmaları gerekiyor ....ek besinlere geçince rengi değişiyor o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…