- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.401
ah ebru noldu bu yavrulara ya garibim bogazları acıyomuş demek..tez zamanda iyi olsun inşallah..bu ek gıda başlama süreci süpper nası yiyeceklerini cok merak ediorum bakalım hosuna gidecekmi farklı tatlar..kocanın kesinmi iştyen cıkma vakasıçoook moralim bozuk....
emirhanı dr ye götürdüm geldik..bu ay sadece 300 gr almış...dr kilolu bir bebek olduğu için fazla etki etmez dedi..ama bana çokta öyle kiloluymuş gibi gelmiyor...boyuda uzamamış...bogazları şişmiş oğlumun o nedenle yiyemiyormuş..( antibiyotik yazdı...birde peditus verdi..birde benimkinin dişi çıkmamış o bir kabarçıkmış diş sandığımız şey..yanlış alarm yani..mamayı değiştirdiğimi söyledim...iyi yapmışsınız conformili tamamen bıraksanız daha iyi olur dedi...benim oğlana pek yaramadı...bende 0 peket evde olduğunu söyledim kaıştırıp kullanmaya devam et. dedi..birde artık ek besinlere başlıyorum sabah cici bebe ile hazırlanan karışık kahvaltı...öğlen meyve suyu....akşam sebze çorbası..ilk az miktarlarda verilecek sonra miktar arttırılaçakmış aralardada mamaya devam.meyveli yoğurt ve daninolardan vereçekmişim bide..kalsiyum değeri daha fazlamış..ek besinlerin hepsi kaşıkla verileçekmiş birde...öyle işte kızlar morolim yerler altında... (((((((( eşimide işten çıkarıyorlar ......
ya hiç ne ateş ne ağrı h,iç bişey yoktu...sadece yemek yediremiyodum boğazları kızarmış..iltihap olmak üzereymiş...
slm kızlarr bebişleri hasta olanlarr geçmiş olsun allah acil şifalar versinn .oyy anam vadideki zambak ne güzel anlatmışın saçını yaptıgını makyaj yaptıgını anam bizde nerde 3 gündür saçım tarak yüzü görmüyor insanlıktan çıktım valla ayy kızlar ben galiba deliriyorum akşam ne saçma bişey yaptım benim oratncı oğlan bizle beraber uyur hergece odasında asla yatmaz bende o ice uykuya dalınca alırım yatagına yatırırım gece ben napmışım bebegi beşikten alıp oğlanın yatagına yatırmışımm tam yataga girecekkende ortancı oglanı kucakladım tam beşiğe yatırıyodumki bide baya bi agır geldi oğlan bana ayy dedim ben napıyorummm kızlarr heralde ben aklımı kaçırıyorumm yoksa sizdede oluyomu böle olaylar
çoook moralim bozuk....
Emirhanı dr ye götürdüm geldik..bu ay sadece 300 gr almış...dr kilolu bir bebek olduğu için fazla etki etmez dedi..ama bana çokta öyle kiloluymuş gibi gelmiyor...boyuda uzamamış...bogazları şişmiş oğlumun o nedenle yiyemiyormuş..( antibiyotik yazdı...birde peditus verdi..birde benimkinin dişi çıkmamış o bir kabarçıkmış diş sandığımız şey..yanlış alarm yani..mamayı değiştirdiğimi söyledim...iyi yapmışsınız conformili tamamen bıraksanız daha iyi olur dedi...benim oğlana pek yaramadı...bende 0 peket evde olduğunu söyledim kaıştırıp kullanmaya devam et. Dedi..birde artık ek besinlere başlıyorum sabah cici bebe ile hazırlanan karışık kahvaltı...öğlen meyve suyu....akşam sebze çorbası..ilk az miktarlarda verilecek sonra miktar arttırılaçakmış aralardada mamaya devam.meyveli yoğurt ve daninolardan vereçekmişim bide..kalsiyum değeri daha fazlamış..ek besinlerin hepsi kaşıkla verileçekmiş birde...öyle işte kızlar morolim yerler altında... (((((((( eşimide işten çıkarıyorlar ......
ya canım sağol,gerkenten eşimin yaptığıda çok kötü oldu...sinirlerini kontrol edememiş işte..adam mahkameye vermiş bile..bakalım ne kadar tazminat ödeyeceğiz...
ah ebru noldu bu yavrulara ya garibim bogazları acıyomuş demek..tez zamanda iyi olsun inşallah..bu ek gıda başlama süreci süpper nası yiyeceklerini cok merak ediorum bakalım hosuna gidecekmi farklı tatlar..kocanın kesinmi iştyen cıkma vakası
ya etrafta salgın var benimkine abisinden geçti büyük ihtimal...benimki pek kaşığı sevmiyor bakalım nasıl olaçak..eşimin işten çıktığı kesin değil ama bu gün konuşacaklardı patronuyla.ama büytük ihtimal işi bitecek..ayrılsa bile bir kaç ay daha çalışması gerkeebilir..yerine birilerini bulmaları lazım..nasıl böyle bişey yaptı aklım almıyor...
Çok geçmiş olsun Ebrucum, üzülme çabuk atlatır inş.1 at az kilo almasından da bişi olmaz. demek eşini çıkarttılar, biran evvel iş bulurda inş. evde oturmaz. maddi kaygılar bi yana sürekli evde oturan koca da çekilmez doğrusu
daha tam belli değil işten ayrılaçağı ama bu gün belli olaçaktı akşamı sabırsızlıkla bekliyorum..ama büyük ihtimal 1-2 ay içinde ayrılır.. önce yerine birini bulmaları lazım..üst düzey yönetici benimkisi..yerini boş bırakamıyorlar..
canım ya kıyamam ben ona sıkma canını en azından çaresi var anlamış doktor ek gıdaya başlayınca toparlarsın zaten doktorda problem yok demiş üzülme annesi iyi olsun yeniden yesin eskisi gibi alır kilosunu
eşini işten çıkarmaları kötü olmuş hayırlısı olur inşallah çıkarmazlar vazgeçerler yada daha güzel bi iş bulur canım
yalnız bu yemem olayı arada bizimkide yapıyo bende bi kontrol ediyim boğazlarını
dr de üzülmeyin kilosu 7.5 aylık bebeğe denk dedi...ama ben üzüldüm işte...inşallah bogazları geçerde yemeye başlar yine..birde antibiyotik kullanacağız ona canım sıkılıyor...
sende bir bak boğazlarına..çünkü hiç yememesinden başka belirtisi yoktu..ne huysuzluk ne ateş,ne ağrı hiç bişey yoktu..yinede bakığın zaman gayet keyfi yerinde.......
birde bu gün hastanedeyen bizden başka bebeklerde vardı hastanede böyle emirhan gibi küçük,,bi göreçektiniz emirhan nasıl hareketleniyordu onlara ,aguluyo guguluyodu onlara,şaşırdım kaldım...kendi gibi küçükleri secebiliyormuş... :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ahhhhahhayytttt:):)bi deli ben degilmişim sewindim..ay ne güldüm..iyi adamı da alıp götürmedin biyerlere kızzzzzzzzzzz..
ya ne oldu bu bebeklere böyle sanırım salgın var,ek gıdalara geçince alır yine kilocukları annesi,eşinde inşallah en kısa sürede bulur başka bir iş ..
yaa biraz önce doktorunu aradım alp in son günlerde kakası hep koyu yeşil ama çok koyu siyaha yakın neredeyse.birgün daha bekleyin yarında aynısı olursa mikroendoskopi yaptırın dışkıya dedi.moralim bozuldu gene.sizinkiler ne renk yapıyor ki?
yaa biraz önce doktorunu aradım alp in son günlerde kakası hep koyu yeşil ama çok koyu siyaha yakın neredeyse.birgün daha bekleyin yarında aynısı olursa mikroendoskopi yaptırın dışkıya dedi.moralim bozuldu gene.sizinkiler ne renk yapıyor ki?
çoook moralim bozuk....
emirhanı dr ye götürdüm geldik..bu ay sadece 300 gr almış...dr kilolu bir bebek olduğu için fazla etki etmez dedi..ama bana çokta öyle kiloluymuş gibi gelmiyor...boyuda uzamamış...bogazları şişmiş oğlumun o nedenle yiyemiyormuş..( antibiyotik yazdı...birde peditus verdi..birde benimkinin dişi çıkmamış o bir kabarçıkmış diş sandığımız şey..yanlış alarm yani..mamayı değiştirdiğimi söyledim...iyi yapmışsınız conformili tamamen bıraksanız daha iyi olur dedi...benim oğlana pek yaramadı...bende 0 peket evde olduğunu söyledim kaıştırıp kullanmaya devam et. dedi..birde artık ek besinlere başlıyorum sabah cici bebe ile hazırlanan karışık kahvaltı...öğlen meyve suyu....akşam sebze çorbası..ilk az miktarlarda verilecek sonra miktar arttırılaçakmış aralardada mamaya devam.meyveli yoğurt ve daninolardan vereçekmişim bide..kalsiyum değeri daha fazlamış..ek besinlerin hepsi kaşıkla verileçekmiş birde...öyle işte kızlar morolim yerler altında... (((((((( eşimide işten çıkarıyorlar ......
Çook geçmiş olsun, hemen iyileşir inşallah Emirhancık...
Canım çok zor gerçekten, ağlamıyım diyorum ama olmuyor, her bebek nasıl diyene zırlamaya başlıyorum.
İşe başlamadan bakıcıyı ayarlayıp birarada biraz kalabilsen keşke...
Bir ajans var, bana tavsiye etmişlerdi ama unuttum şimdi.
Sorup öğreneyim ister misin?
ay kızlar oğluma muz ve şeftali püresi yaptım verdim yediiiikaydirigubbakcemile3
Çok geçmiş olsun emirhan bundan sonra daha iyi olur. Eşinde kısa zamanda hayırlısıyla yeni iş bulur inşallah.
ben bir iki ajans aradım onların verikleri fiyatlar yüksekti maalesef ama yinede her öneriye açığım. Öğrenirsen ajansı onları da ararım.
Sarı yapıyodu ama bu İkİ gÜndÜr yeŞİle dÖndÜ kakası yeŞİl olunca kulagı agrıyo derler ama bİzİmkİnİ kulagındada bİŞey Çıkmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?