2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilk defa denedim yedi ay ne bilem esti öyle vereyim dedim yedi çok şükr erken değil dimi artık az az düzenli olarak meyve püresi vericem elma şeftali arada muz kayısı bide yoğurt ve pekmez karıştırıp vericem sabahlarıda 2 günde 1 tabi 3 tane bebe bisküvüsü hazırkayıp vercem iyimi bunlar

senin oğluşla benim oğluş hemen hemen aynı galiba doğumları dr bize başladı ek besinleri bu gün...seninki içinde erken değil..ben 2 haftadır falan meyve püresüi falan verdim..pirinçli mamada verdim..sebze çorbasıda verdim...bişeyçik olmaz merak etme...

bana dr bu gün 1 yaşına kadar inek sütü ve bal kesinlikle vermeyeçeksin dedi..et ide 8 aydan sonra başlayaçakmışız...amaben aerayda 6 ayda et suyuna çorba falan başlamıştım...

sen benden daha tecrübelisin şimdi bi gün içerisinde neler vereyim sence mesela sabah 2yada 3 tane bebe bisküvüsi öğleden sonra meyve püresi akşamada pekmezli yoğurt bazen çorba iyimi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ee ben neyapıyorum alp sepetinde ağlıyor ben onu pışpışlıyorum diye kendimi pışpışlıyorumsempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-.
sırnaşık şeyay yazgııııı gitti kafalar valla.. yok yaw yagmur un kakasıda koyu yeşil..olsun genede yaptr için rahat eder hem ..
ay kızlar oğluma muz ve şeftali püresi yaptım verdim yediiiikaydirigubbakcemile3

öglen hazrladıgın püreyi şimdi verdin demiiilmaz:

tatlım afiyet olsun yarasın inşallah
yalnız hamileyken burada konuşulmuştu pekmezi yoğurda karıştırmayın diye ikisi birbirinin vitaminini öldürüyormuş bende öyle yiyordum sonra ayrı ayrı yedim
birde doktorlar önce tuzludan başlayın sonra tatlıya geçin diyorlar tatlıyı herkes sever önce tuzlu diyolar tv de de dinlemiştim tabii sen bilirsin canımcım

peki yoüurdu asıl verebilirim

Süt sağmaya gidiyorum yine... bayanssulusmile
nerde saklıyosun sağdıklarını?

wardır bi sebep bi takip et bakalım... bozma moralini hemen üşütmüştür dicem ama 30 derecede nasıl üşütecekse.. terli falanmı kaldı aCADIARZUcaba
birde bu tatlı bulamaç gibi oldu yauwww...

sen benden daha tecrübelisin şimdi bi gün içerisinde neler vereyim sence mesela sabah 2yada 3 tane bebe bisküvüsi öğleden sonra meyve püresi akşamada pekmezli yoğurt bazen çorba iyimi

bu gün bana dr nin dedigi listeyi söyleyeyim sana ben..

sabah 2 cicibebe bitaz tuzu alınmış beynir pekmez tereyağ gibi faydalı kahvaltılıklarla hazırlanmış karışık kahvaltı...
arada mama
öğlen meyve suyu..havuç armut ve elmadan hazırlanmış...
arada mama...
akşam sebze çorbası mama kabak havuç patates ve birinçten hazırlanmış..içinede bir tatlı kaşığı kadar zeytin yağ katılmış olaçak onu..
akşam yine mama ..yataken açıkırsa içine 1 tatlı kaşığı tahıllı mama katılmış mama...

meyve suyu yerine bazen meyveli yoğurt verebilirsin arada dedi...haftada 1-2 defa dedi
6 aya kadar böyle..ama sen anne sütü veriyorsun sanırım ...ek besinlere 6 ayda geçiyorlar anne sütünde..ben mamayla besliyorum ...

bu arada ilk günler az yiyeceği için bu gıdaları alıştırma günleri bunlar doymazsa ardından mama ver dedi..

ebrucum sıkma canını kilosu iyi zaten.. toparlar paşam.. aldığın yerle görüş farkını werip eğiştrrsin mamaları...

anladım selkiecim ayın 29 unda aşı var ozman doktorumuz vercek bişiler bakalım HASRET canımcın sen napıyon pek görüşemiyoz kıı özledim prenses nasıl sen naptın başladın mı ek gıdalara falan

yuuu onu ben yedim yenisini paşama yaptım
iyi ozamaaann helal sana..vereliniortak

bulamaç gibi olcek zaten ..ama ben fazla cıvık olmaması için içine 1 paket kakolu pötübör kırdım..yerimseniben

ne güzel işte beslenmesi iyi olucak bak peyniri canım koyun yada keçi peyniri dene onlar daha iyiymiş ablama da doktoru demiş ...
Benim kızda bugünlerde mama almıyor dün aksam 60 cc yi kaşıkla verdim
[/B]

selam kızlar ahhh bu analık ne zor muş. sabah elif hanım hapşırıp duruyordu. burnundan tuhaf hırıltı vardı. hapşırdıkçada sümükler geldi. bende hadi doktora zaten rota aşısı vardı. gittikk kii bi de ne olsun nin boğaları enfeksiyon olmuş ona iki şurup. boğazı iselemişti ona krem pişik olmuştu devamlı chicconun kullanıyrdum geçmemişti onlar işe yaramaz sadece nemlendirir dedi iki kremde popoya siz bu hanımdan çok çekersiniz çok hassas cildi ıslak mendil yok dedi. ve boğazı benim yüzümden enfeksiyon kapmış memeden o kadar yıkayıp veriyorum ama benim sol göğsüm yara oldu ağrıyordu. bundan olabilir mi dedim

kadın doğuma yönlerdi bi muayenede ben oldum antibiyotik verdi. pomad verdi karbonatlı suyu ile her emzirmede sileceğim gece yatarkende batikonla silip krem sürüp kapatacağım off yaa ne zor muşş

ebrucum sıkma canını kilosu iyi zaten.. toparlar paşam.. aldığın yerle görüş farkını werip eğiştrrsin mamaları...

ya görüştüm dün eğer ayın 1 inden önce isteseymişim değiştiriyorlarmış..aylık fatramı ne bişey yapıyorlarmış..ondan sonra değişim olmuyormuş...ben karıştıracağım artık..ihtiyacı olan birilerini bulursamda satacağım bana gelen fiyata..

bakalım senin dr neler ile başlayacak...bakalım...

ay ben burayı az önce keşfettim. bayağı bi gırgır var burdabende 2010 mart annesiyim selamlaarr....sositososito

hoşgeldin..bebeğin hayırlı olsun....:)))))))

ne güzel işte beslenmesi iyi olucak bak peyniri canım koyun yada keçi peyniri dene onlar daha iyiymiş ablama da doktoru demiş ...
Benim kızda bugünlerde mama almıyor dün aksam 60 cc yi kaşıkla verdim
[/B]

hımmm evet haklısın keçi peynirini çok iyi diyorlar ...alayım bende...

ay senişnkidemi aynı boğazları şişmiş..kıyamam ya..salgın var ortalıkta..inşallah toparlar kendilerini ufaklıklar çabuçak...

sırnaşık şeyay yazgııııı gitti kafalar valla..
yok yaw yagmur un kakasıda koyu yeşil..olsun genede yaptr için rahat eder hem ..

öglen hazrladıgın püreyi şimdi verdin demiiilmaz:

ebru o yeşil kakayı conformil yapıyor ..emirhanında öyleydi ..ben değiştridim mamayı şimdi normal sarı yapıyor...

nerdesiniz yaaaaa!!! ne durgun burası bu gün.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…