2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emirhan conformil mamayı yediriken öyle koyu yeşil yapıyordu...bende mamadan dolyaı.normaldir diye düşünmüştüm..pazar mamayı değiştirdim..şimdi sarımsı ve yumuşak bir dışkı yapıyor...

canım sarı renkte yapıyor serhan da sadece bugün işte bi açık yeşile yakındı okadar inşallah bi sorun yoktur hayatım

canım önceden sarı renkteydi sonra da yeşil ve sümüksü oldu

Sarı yapıyodu ama bu ıkı gÜndÜr yeŞıle dÖndÜ kakası yeŞıl olunca kulagı agrıyo derler ama bızımkını kulagındada bıŞey Çıkmadı..

sırnaşık şeyay yazgııııı gitti kafalar valla..
yok yaw yagmur un kakasıda koyu yeşil..olsun genede yaptr için rahat eder hem ..

wardır bi sebep bi takip et bakalım... bozma moralini hemen üşütmüştür dicem ama 30 derecede nasıl üşütecekse.. terli falanmı kaldı aCADIARZUcaba
birde bu tatlı bulamaç gibi oldu yauwww...
valla aklıma takıldı kaldı çok fena kıllandım yarında takip edip olmadı hemen diğer gün vereceğim tahlile.evin içi çok sıcak üşümüyordur yaa.

tatlı nasıl bulamaç gibi oldu?iki paket kremşantiyi bir bardak sütle çırptın değil mi canikom?zaten öyle çok katı yada sıvı olmuyor dediğin gibi bulamaç gibi oluyor ama tabii genede bir yoğunluğu oluyor.tadı nasıl ondan haber vercokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook.

yazgıcım yaparsa tekrardan bence bi tahlile gönder hemen nolur nolmaz bak bizdede bağırsak enfeksiyonu çıktı ay ay nedir bu bebişleri hasta eden off daha çok küçükler ya

CNM ELİFEDE SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ETMEK LAZIM DIŞ ETKENLERE KARŞI HEMEN KAPIYOLAR YAVRUCAKLARIMIZ..

BENDE YAPICAM TARİFİNİ AKŞAM HALLEY ALDIM BUGÜN FIRSATIM OLURSA TABİ:icecream:yerimseniben

yazgıcım yaparsa tekrardan bence bi tahlile gönder hemen nolur nolmaz bak bizdede bağırsak enfeksiyonu çıktı ay ay nedir bu bebişleri hasta eden off daha çok küçükler ya
valla bende anlamıyorum her ay diyorum ki bu ay götürmeyeceğim çocuğu doktora sonra bişey çıkıyor mutlaka.
BENDE YAPICAM TARİFİNİ AKŞAM HALLEY ALDIM BUGÜN FIRSATIM OLURSA TABİ:icecream:yerimseniben
afiyet olsun canımcım şimdiden.offf benimde canımı istettiniz evdede malzeme yok.
yazgı ne yaptın aldın mı dedeğim kremi

canım eşime söyledim unutmuş bugün evde yarın ancak alır unutmazsa benim aklı havada yarim tabiii-tatlicadiarzu-

ay ben burayı az önce keşfettim. bayağı bi gırgır var burdabende 2010 mart annesiyim selamlaarr....sositososito

Hoşgeldin biraz kendini ve bebeğini anlat. Martın kaçında doğdu. Kız mı erkek mi adı ne ?

ebru o yeşil kakayı conformil yapıyor ..emirhanında öyleydi ..ben değiştridim mamayı şimdi normal sarı yapıyor...

nerdesiniz yaaaaa!!! ne durgun burası bu gün.....

Ebru ya ben conformil veriyorum kakası yeşil değil sarı ama ben anne sütü de veriyorum belki ondandır sarılığı. Önceden milumil veriyordum gaz bizi öldürdü birde onu çok tüketiyordu beni emmiyordu sütüm yok diyede olabilir o tatlı bir mama olduğu içinde olabilir bilmiyorum. Şimdi çok şükür beni daha fazla emiyor. Şu saate kadar 5 kere emzirdim sadece 30 ml mama aldı.

Çok geçmiş olsun canım ya. Ne zor bebeğin hasta olması Rabbim korusun inşallah elifte senin göğsünde çabuk iyileşir.

Merhaba kızlar.Ebrucum çok geçmiş olsun Emirhan rahatsızmış.Bu sıcaklarda bebişleri korumak hasta etmemek soğuklardan daha zor.Kışın açıyosun kaloriferi oturuyorsun, şimdi sıcak diye camı kapıyı açıyorsun bir de kısa giydiriyorsun çocuk terleyip hasta oluyor.Eşin işten çıkacakmış galiba hakkınızda hayırlısı olsun.Bence kavga ettiği adamla anlaşsın.Anladığım kadarıyla adam savcılığa şikayet etmiş , adamı çok yaraladıysa hapis kararı çıkabilir hakkında.Tabi ki adamın tazminat isteme hakkı da var.
Bu arada benim kız kilo almıyormuş gibi geliyor.Bebekle birlikte tartılıyoruz kilosu 1 haftadır aynı , moralim bozuluyor benimde.

bende anne sütü veriyorken sarıydı..süt bitince yeşillendi...ama dediğin gibi milumilin tadı güzel..emzirenlere tavsiye etm,yorlar onu bırakıyormuş bebekler memeyi ona geçince...ben emzirmediğim için problem teşkil etmiyor o yönden...birde sanırım bünye meselesi ben memnun kalmadım conformilden çünkü yaramadı benim oğluşa..ama elimde 10 kutu var mecbur onları milumile karıştırıp kullanacağım...milümildede ne gaz oldu ne kabızlık ..maşallah çok iyi geldi..onu güzelde tüketiyor...hiç kilo almamış emirhan bu ay sadece 300 gr dr mama yaramamış dedi..boğazlarıda şiş zaten...iyi yapmışsın değiştirerek dedi bana...

benimki 15 şubat doğumlu,tam 4 aylık oldu bugün..ver ya bişey olmaz..ben geçen hafta vermiştim..hemde harnup pekmezi..ıhlamur çayı yapıp içine katmıştım azıçık tat versin diye...

o aman bende başlayım yavaş yavaş senin şu dr verdiği listeyi bende uygulayım az az tşkr canımm

sağol canım...aynen dediğin gibi bu havalarda korumak daha zor gerçekten...
eşim adamı öyle yaralamamış..sadece kafa atmış birde yumruk ama adamda morluk falan bişey yok..eşimde inattır adamla hayatta anlaşmaz..tazminatı ödemeyi veya hapiste yatmayı tercih eder o...daha öncedende yatmış zaten hapiste askeri okuldayken....ben öyle dedimde önemli değil dedi bana...alsanaalsanasmile adam zaten işten ayrılmak istiyormuş şirket bırakmıyormuş bunu...bence adam kasıtlı davrandı o şekilde kendini kovdurmak için,ve benimkide o oyuna düştü saf gibi...şimdi şirketten tazminatınıda alaçak adam,eroldanda alaçak..istediğini yaptı işte...

bende ufaklıkla tartıya çıkıyordum 7800 gözüküyordu drdede 7700 çıktı..inşallah seninki kilo almıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…