- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #63.441
emirhan conformil mamayı yediriken öyle koyu yeşil yapıyordu...bende mamadan dolyaı.normaldir diye düşünmüştüm..pazar mamayı değiştirdim..şimdi sarımsı ve yumuşak bir dışkı yapıyor...
canım sarı renkte yapıyor serhan da sadece bugün işte bi açık yeşile yakındı okadar inşallah bi sorun yoktur hayatım
canım önceden sarı renkteydi sonra da yeşil ve sümüksü oldu
Sarı yapıyodu ama bu ıkı gÜndÜr yeŞıle dÖndÜ kakası yeŞıl olunca kulagı agrıyo derler ama bızımkını kulagındada bıŞey Çıkmadı..
sırnaşık şeyay yazgııııı gitti kafalar valla..
yok yaw yagmur un kakasıda koyu yeşil..olsun genede yaptr için rahat eder hem ..
valla aklıma takıldı kaldı çok fena kıllandım yarında takip edip olmadı hemen diğer gün vereceğim tahlile.evin içi çok sıcak üşümüyordur yaa.wardır bi sebep bi takip et bakalım... bozma moralini hemen üşütmüştür dicem ama 30 derecede nasıl üşütecekse.. terli falanmı kaldı aCADIARZUcaba
birde bu tatlı bulamaç gibi oldu yauwww...
peki yoüurdu asıl verebilirim
CNM ELİFEDE SANADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİKKAT ETMEK LAZIM DIŞ ETKENLERE KARŞI HEMEN KAPIYOLAR YAVRUCAKLARIMIZ..selam kızlar ahhh bu analık ne zor muş. sabah elif hanım hapşırıp duruyordu. burnundan tuhaf hırıltı vardı. hapşırdıkçada sümükler geldi. bende hadi doktora zaten rota aşısı vardı. gittikk kii bi de ne olsun nin boğaları enfeksiyon olmuş ona iki şurup. boğazı iselemişti ona krem pişik olmuştu devamlı chicconun kullanıyrdum geçmemişti onlar işe yaramaz sadece nemlendirir dedi iki kremde popoya siz bu hanımdan çok çekersiniz çok hassas cildi ıslak mendil yok dedi. ve boğazı benim yüzümden enfeksiyon kapmış memeden o kadar yıkayıp veriyorum ama benim sol göğsüm yara oldu ağrıyordu. bundan olabilir mi dedim
kadın doğuma yönlerdi bi muayenede ben oldum antibiyotik verdi. pomad verdi karbonatlı suyu ile her emzirmede sileceğim gece yatarkende batikonla silip krem sürüp kapatacağım off yaa ne zor muşş
valla aklıma takıldı kaldı çok fena kıllandım yarında takip edip olmadı hemen diğer gün vereceğim tahlile.evin içi çok sıcak üşümüyordur yaa.
tatlı nasıl bulamaç gibi oldu?iki paket kremşantiyi bir bardak sütle çırptın değil mi canikom?zaten öyle çok katı yada sıvı olmuyor dediğin gibi bulamaç gibi oluyor ama tabii genede bir yoğunluğu oluyor.tadı nasıl ondan haber vercokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook.
sade veya meyvei olarak ver...pekmez de demir var ..yoğurttaki kalsiyum onun alımını engelliyor...pekmezi cicibebeli kahvaltısına katarsın..yada suda eritip içirebilirsin...ben bazen yapıyorum emirhana...
canım sizin bebişler kaç aylık bende verebilirmiyim acaba şubat 28 dogumlu
valla bende anlamıyorum her ay diyorum ki bu ay götürmeyeceğim çocuğu doktora sonra bişey çıkıyor mutlaka.yazgıcım yaparsa tekrardan bence bi tahlile gönder hemen nolur nolmaz bak bizdede bağırsak enfeksiyonu çıktı ay ay nedir bu bebişleri hasta eden off daha çok küçükler ya
afiyet olsun canımcım şimdiden.offf benimde canımı istettiniz evdede malzeme yok.BENDE YAPICAM TARİFİNİ AKŞAM HALLEY ALDIM BUGÜN FIRSATIM OLURSA TABİ:icecream:yerimseniben
yazgı ne yaptın aldın mı dedeğim kremi
ay ben burayı az önce keşfettim. bayağı bi gırgır var burdabende 2010 mart annesiyim selamlaarr....sositososito
ebru o yeşil kakayı conformil yapıyor ..emirhanında öyleydi ..ben değiştridim mamayı şimdi normal sarı yapıyor...
nerdesiniz yaaaaa!!! ne durgun burası bu gün.....
selam kızlar ahhh bu analık ne zor muş. sabah elif hanım hapşırıp duruyordu. burnundan tuhaf hırıltı vardı. hapşırdıkçada sümükler geldi. bende hadi doktora zaten rota aşısı vardı. gittikk kii bi de ne olsun nin boğaları enfeksiyon olmuş ona iki şurup. boğazı iselemişti ona krem pişik olmuştu devamlı chicconun kullanıyrdum geçmemişti onlar işe yaramaz sadece nemlendirir dedi iki kremde popoya siz bu hanımdan çok çekersiniz çok hassas cildi ıslak mendil yok dedi. ve boğazı benim yüzümden enfeksiyon kapmış memeden o kadar yıkayıp veriyorum ama benim sol göğsüm yara oldu ağrıyordu. bundan olabilir mi dedim
kadın doğuma yönlerdi bi muayenede ben oldum antibiyotik verdi. pomad verdi karbonatlı suyu ile her emzirmede sileceğim gece yatarkende batikonla silip krem sürüp kapatacağım off yaa ne zor muşş
Hoşgeldin biraz kendini ve bebeğini anlat. Martın kaçında doğdu. Kız mı erkek mi adı ne ?
Ebru ya ben conformil veriyorum kakası yeşil değil sarı ama ben anne sütü de veriyorum belki ondandır sarılığı. Önceden milumil veriyordum gaz bizi öldürdü birde onu çok tüketiyordu beni emmiyordu sütüm yok diyede olabilir o tatlı bir mama olduğu içinde olabilir bilmiyorum. Şimdi çok şükür beni daha fazla emiyor. Şu saate kadar 5 kere emzirdim sadece 30 ml mama aldı.
Çok geçmiş olsun canım ya. Ne zor bebeğin hasta olması Rabbim korusun inşallah elifte senin göğsünde çabuk iyileşir.
benimki 15 şubat doğumlu,tam 4 aylık oldu bugün..ver ya bişey olmaz..ben geçen hafta vermiştim..hemde harnup pekmezi..ıhlamur çayı yapıp içine katmıştım azıçık tat versin diye...
Herkes atandı...biz yine kaldık Erzurum da yaaaaa:çok üzgünüm:
Merhaba kızlar.Ebrucum çok geçmiş olsun Emirhan rahatsızmış.Bu sıcaklarda bebişleri korumak hasta etmemek soğuklardan daha zor.Kışın açıyosun kaloriferi oturuyorsun, şimdi sıcak diye camı kapıyı açıyorsun bir de kısa giydiriyorsun çocuk terleyip hasta oluyor.Eşin işten çıkacakmış galiba hakkınızda hayırlısı olsun.Bence kavga ettiği adamla anlaşsın.Anladığım kadarıyla adam savcılığa şikayet etmiş , adamı çok yaraladıysa hapis kararı çıkabilir hakkında.Tabi ki adamın tazminat isteme hakkı da var.
Bu arada benim kız kilo almıyormuş gibi geliyor.Bebekle birlikte tartılıyoruz kilosu 1 haftadır aynı , moralim bozuluyor benimde.
ben de öyle diyorum zaten kendimiz için değil kızımız için istedik ama kısmet böyleymiş...şimdi bakıcı aramam lazım...hakkınızda hayırlısı olsun Hanifecim. sıkma canını, elbet vardır bunda da bi hayır
o aman bende başlayım yavaş yavaş senin şu dr verdiği listeyi bende uygulayım az az tşkr canımm
Ebrucum dmadıma geçmiş olsun öncelikle sıkma canını bu ay almadıysa önüzdeki ay alıryerimseniben
Bizim kız çok da mnik kalmasın yanındakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?